3263
Szal...
-
Darkboy #1143 megnyílt yugioh-s oldalam:
http://gportal.hu/portal/yugiohvilag/ -
Darkboy #1142 vagy Alcohol 120% -
#1141 Daemon Tools nevű progival olvastazsd be a bin fájlt és utánna csináld azt mintha CD-t másolnál :)
Ezegy virtuális CD rom progi alapból nem ismeri fel a bin filet ezért bejátszásnál kikell választani azt hogy "all files" vagy ha magyar akkor az "minden fáljl" és akkor beolvassa. -
Drend #1140 Hi! El tudná mondani vki mivel tudom kiírni a cue nélküli bin file-t? Előre is köszi.( a Yugi the Destiny-ről lemme szó...) -
#1139 60 kártyánál több nem lehet a pakliban. -
Darkboy #1138 Venom, mire való a trainerbe a HEALT nevű gomb? -
#1137 én is csodálkozok azon a 80on.
-
#1136 80-as pakli???
tudom sok a jó lap de annyi lap közül mire kijön ami neked kell :P
40-50 közötti pakli a jó 50 felett nem ajánlott -
Szuperkaraj #1135 akkor bocs
-
#1134 nem neked. -
Szuperkaraj #1133 ha ez nekem szólt akkor nem az induló 40-essel -
#1132 80as paklival játszol ? -
Szuperkaraj #1131 Át lehet vinni a yugisból a kaibásba a kártyákat)nem mindegyiket)pl.:volt egy hósárkányom a yugisban betöltöttem a kaibásba és már ott is van! -
Szuperkaraj #1130 Valaki???????????????(türelmetlen vagyok)EZT A GÉPNEK: -
#1129 Hüha, és szerinted 100 paryból hányszor lesz exodia a kezedben ? :D -
Szuperkaraj #1128 Valaki írja már meg hogy miért nem tudom összerakni a paklit,miért rendezi vissza???? -
#1127 Ha az 5 Exodia darab a kezedben van, akkor automatikusan nyersz. -
#1126 sziasztok -
#1125 Jo hat exodianak se latom ertelmet, mer ha az 5 exodia a kezedben van, közbe mi ved meg ? Eselytelen, es ertelmetlen. -
Szuperkaraj #1124 Új vagyok azért teszek fel ennyi kérdést,de a Yugi the Destinyben beteszem a kártyákat a pakliba de a gép kiveszi azokat. -
Szuperkaraj #1123 A trainer már megvan -
Szuperkaraj #1122 Hogy lehet replayt feltenni és honnan lehet a Yugi the Destinyhez trainert leszedni?
-
Darkboy #1121 Venom, lécci segíts, mire való a trainerbe a HEALT nevű gomb? PLZ help -
Darkboy #1120 igaz, én várok az exodiára, hogy meglegyen minden része(yugi the destiny) -
#1119 Legjobb :P Most nyertem kékszemüt, hát nemtom ki hogy van vele, én be se tettem. minek ? -
#1118 yugiban nem mennek mások replayei ha nincs olyan kártyád ami a replayben van akkor egy hibaüzenetet kapsz.
ha megvan a kaiba akkor abban letudod játszani a yugis és kaibás repleyeket is csak aza kis baki van benne hogy ha a kaibában yugis replayet játszol le akkoris kaiba pofázik :D -
#1117 vihhi:D az enyém is ott van!
vihhihi -
Darkboy #1116 vkinek nincsen yugi the destinyhez replay-e? -
#1115 nah a replayeimet mostantól innen lehet letölteni ill onnan ahonnan eddigis csak igy nemkell külön belinkelnem ide a fórumra :) csak a final.yrd és a Venom névvel kezdődőn repleyek az enyémek. -
Darkboy #1114 oké, majd... -
#1113 Annyira durva vagy, bár szerintem van még pár ember a földön, akik nyertek már. Vagy tévednék ? Mutass inkább képet a deckedröl, hagy mosolyogjunk 1 jót. -
Darkboy #1112 itt egy kép a nyerésről:
-
Darkboy #1111 te hüle! nem arra mondta Venom! -
#1110 hát de -
#1109 Hát nem. -
Darkboy #1108 csak azér csinálom, hogy sok jó kártyám legyen, aztán utána jáccok! :) neked meg: -
#1107 csalással könnyű kiváltani a lapokat és nem tisztességes -
#1106 melyik ? -
Darkboy #1105 húú ez a traning kurva állat! -
#1104 Ja akkor nem is jársz igazán magyarországon ?