3263
Szal...
-
Szuperkaraj #1263 Kaiba:77.7%
Kaiba+Yugi:62.6%
Most néztem -
#1262 Sugam, lehet, hogy hülyeséget mondok, de én olyan lapokat 350 Ftos paklikban szereztem. -
#1261 54%nál néztem utoljára, azóta nyertem párat, tipp -
Szuperkaraj #1260 Vetted? -
#1259 fuu ma mit fogtam
ki:Blue Eyes Toon
Dragon!!secret ultra
rare card!:D,Magical
Hats super rare
card!!:DD a Blue ér
8000-ret,a Magical
2000-ret!!:DDDvirul
a fejem
-
Szuperkaraj #1258 Nekem is de mivel az hibás így marad a Kaibás -
Darkboy #1257 nekem a yugi jobban teccik -
#1256 Venom végre megtudtam nézni a meccseidet és nagyon coooooolll mindegyik:)
tényleg sokkal jobb a kaibás játék,bár nemtom hogy fogok ennyi kártyát megszerezni,még csak a 11% van meg:DD -
Szuperkaraj #1255 megnézted hogy 60%,vagy csak tippelsz -
#1254 Hát nekem kb 60%a van meg, de iszonyat sokat kellett hozzá nyerni, szal én biztos nem fogom célként kitüzni az összes lapot. -
Szuperkaraj #1253 Valaki végigvitte a Kaiba the Revenget?(mármint megszerezte-e az összes kártyát) -
Darkboy #1252 hülye -
#1251 -
Szuperkaraj #1250 Én egyszer úgy megszívtam a Thousend-Eyes Idollal azt hittem hogy az lebénítja a szörnyeit(mivel a fúzionált lebénítja+magábaolvasztja azt hittem ez bénít)kitettem támadó állásba+Vorse Raider=-1900 nekem -
#1249 A Thousan Eyes Restrict-hez kell a Relinquished mellé a fúzióban. A T.E.R. annyiban erősebb a R.-nél, hogy amíg a pályán van, addig az ellenfél szörnyei nem tudnak támadni. -
#1248 fasza a kaibás játék,de valaki meg tudja mondani hogy mire használható a thousand-eyes idol,mert az angol szövegből nem vágom a dolgot... -
#1247 Itt lehet rendelni.
VAgy ebben a boltban vehetsz:
Holdfény Kártyabolt
1071 Budapest, Bethlen Gábor utca 29.
Tel./Fax: 06-1-343-0730
-
#1246 nemtudtok olyan Europai(kulfoldi) oldalt
ahonann lehet yugioh kártyát hozatni? -
Szuperkaraj #1245 Valaki kijátszotta már Metalzoát? -
#1244 énis észre vettem és amúgy ez egy hiba mer azt eredetileg csak a lámpa tulajdonosa hivhatja le special summonal :) -
Szuperkaraj #1243 Lehet hogy idegesítő hogy egyfojtába írogatok egy csomó mindent de ezt akkor is leírom:A kapu őrzője tök fölösleges mert ha egyszer kijátszottam Suijint,Kazejint és Sanga of the Thundert akkor a hármójuk támadópontja szinte a kétszerese a kapu őrzőjének.Nem? -
Szuperkaraj #1242 lehet hogy ti már rájöttetek,sőt szerintem biztos,de én csak most jöttem rá hogy ha Kaibának van kint az Ancient Lampje akkor is kijátszhatom a La Jinn The Mystical Genie of Lampet a kezemből ingyen(remélem a nevét jól írtam le) -
#1241 Szuperkaraj, a polimerizáció lap csak a helyet foglalja :)
Cobra, nagyából értem, de igy ez erös ? Szal elég sebezhető dolog nem ? -
Szuperkaraj #1240 én se de beteszem őket csak a látszat kedvéért(csak akkor használom őket ha véletlenül kihúzom a pakliból,direkt sosem) -
Darkboy #1239 ok -
#1238 nincs :P én nem használlok fúziós szörnyeket. -
#1237 A Relinquished Ritual szörny, tehát kell hozzá a varázslapja és 1 csillagnyi szörny a megidézéséhez. Ha fent van a pályán, akkor a speciális tuajdonságával csapdába tudsz vele ejteni egy ellenséges szörnyet. Ha megtámadja az ellenfél a Relinquishdet, akkor a csapdába ejtett szörnyét támadja, és ha erősebb a támadó szörnye, mint az, akkor az életpontokat ő maga veszti el. Ha megsemmisült a szörny, akkor a Rlinquished maga támadható. Arra kell ügyelni, hogy ha lefordított szörnyet fogsz meg a R-el, akkor az ATT és DEF 0 lesz, tehát ilyenkor érdemes DEF-be rakni a R-et. -
#1236 Le van irva a hivatalos oldalon, hogy hogy kell -
Szuperkaraj #1235 +Mirror Force -
Szuperkaraj #1234 sztem jó a te paklid is főleg hogy van 3 Vorse Raidered -
#1233 tényleg amit a hivatalos oldalról zúzok le kaibás gamet,azt csak totál commanderben össze kell illeszteni+kiírni ugye?? -
Darkboy #1232 nincs fusion? -
#1231 Hát 1. hivatalos oldalrol, le van irva 2382x.
2. elég 1 kérdőjel is.
3. van már nfsu téma, szal úgyis del lesz.
4. mi közünk nekünk nfsuhoz ?
Venom a reqlenished vagymi, azt hogy kell használni, és mire jo ? nem vágtam le a leirasabol. -
#1230 Honnan szereztétek meg a játékot??????????????????
Válasz:[email protected]
Most indítottam egy új témát: NFSU 2
Ha érdekel várom a véleményeteket -
#1229 Itt a ké apaklimról.
-
Szuperkaraj #1228 nembaj nem foglak kigúnyolni vagy valami csak szimplán kíváncsi vagyok -
Darkboy #1227 nekem nincsenek jók -
Szuperkaraj #1226 kíváncsi lennék hogy kinek milyen a paklija -
Szuperkaraj #1225 meg te is -
Szuperkaraj #1224 Te nem tudnál feltenni egy képet a paklidról?(nekem is sikerült nagy-nehezen)