3263
Szal...
-
Szuperkaraj #1303 Nekem nics hozzá REG fájlom.
Kellene? -
#1302 Tonny ? hmhm :) -
#1301 Figy Tonny mi hibádzik??
Mondjuk azóta játszottam még pár partit és nyertem pár jó kártyát és kicsit átalakult a paklim,de még csak a lapok 24% van meg:DD -
#1300 ha mindenhova beírod akkor a kemiftába is be kell írnod és akkor már tudod is h hol van:P -
Darkboy #1299 igen :D -
#1298 ezt mindenhova beírod?:) -
Darkboy #1297 hi, toom, hogy nem ide tartozik, de mi a topic címe amibe kemiftá-znak? lécci help! -
#1296 Elveszett minden lapom format c-vel -
#1295 Manuszka, 1-2 dolog hibádzik, de szvsz nagyon jo pakli. -
#1294 nekem is XP, de felraknám egy 98as gépre is
most néztem 70% van Yugi paklijából
-
#1293 Akinek megy 98 alatt nem tudná elküldeni azt a REG fájlt, amivel W98 alatt is megy?
[email protected] címre
-
#1292 Igaz még keveset játszotam a játékkal,itt a kép a paklimról
És várom a véleményeket... -
Darkboy #1291 én xp -
#1290 hm...
nem W98 alatt vagytok?
-
#1289 Nekem is ezt csinálja, ha sikerült megoldani szólj.. -
#1288 Nah kérem mi ez a pangás a fórumon:) -
#1287 he?
miért, milyen nyelvek vannak még benne?
-
#1286 Na szerencsere talaltam hozza olyan cracket amivel lehet nyelvet valasztani es igy mar megy szepen angolul is. -
Szuperkaraj #1285 Több mint valószínű rosszul töltöttem le,mert nem tudom összerakni a paklimat.Én beteszek egy lapot,ő azt meg szépen kiveszi -
#1284 Mostnéztem meg 65% a kártyáknak,fúú még baromi sok nincs meg.Egyre nehezebben nyerek,pedig már erősek a lapok,csak hát aKaibának is egyre erősebbek,és mindig a megfelelő van nála. -
#1283 Töltsd le angolul :)
innen -
#1282 Hali! Letoltottem a Yugi the Destiny-t csak az a gond, hogy nemetul van. Nem tudjatok hogy lehetne atcsinalni angolra, mert nemetul nem igazan ertek? -
#1281 Ma játszottam megint,átkonfigoltam a deckemet.A Kaibásat nyomom.Nagyon sok kártyám van,de ahogy elnéztem itt egykét képet,sok nincs meg,de olyan is van ami esetleg nektek még nincs.BÁr nemtom milyen szisztéma szerint nyomja be,de mindjárt megszámolommennyi lapom van.Gyos számitás szerint 250 féle kártya van eddig,a ehhez még úgy 50 amiből esetleg több van,de 1 van amiből 4,sok 2 van.A Gate Guardian a legerősebb,de 2000 feletti az van vagy 50 féle.
Volt egy egész erős kis csomagom,vagyis sokat nyertem vele,aztán már annyi új lapom lett,hogy változtattam.
Most van vagy 50-es a pakli,kicsit sok,de töprengtem mit hagyjak ki.
Eddig így csak 2 menetet nyomtam,de ahogy elnézem tökmindegy mit oszt le,tudok nyerni vele,hacsak nincs mázlija a gépnek.
Volt ,hogy 100 pontról elintézett,devolt,hogy nekem volt 50 neki meg 7000,és tudtam nyerni.
Na msot lenyomok egy meccset,hátha..
a speciális kombókat nemnagyon tudom még megcsinálni.
Csak az ezerszeművel szoktam,azt már kitapasztaltam.
Szivesen használom a fúzióslapokat,van jó pár,mert néha jókor jön.
Főleg mikor berak 1-3 2000-es lapot védelmibe,én meg görcsölhetek,hogy elintézzem,na de akkor ugye pontot még nemveszit,és mire vége,biztosan húz valam monster rebornt,vagy change heartot,amivel elveszi az enyémet,és utánn meg küzdhetek.
Na,húú de sokat irtam most.
-
#1280 milyen hibája van a Yugisnak?
engem csak az idegesít rohadtul, amikor már csak 800 pontja van és hopp... kijön neki az Exodia
ezt már vagy 4szer eljátszotta
-
#1279 nincs, nem is valószínű, hogy lesz -
mosley #1278 S:O:S vki tudna segíteni van magyarítás a játéknak?????? -
#1277 A 2. az már gáz, versenyszerüen úgysem dolom :) -
#1276 Azon kívül, hogy versenyen nem fogadják el, gyengébb minőségű. Illetve olvastad már a magyar kártyákon a szövegeket ? -
#1275 Jo, gondoltam, hogy nem eredeti. Egyébként miben más a nem eredeti ? -
#1274 nem neked mondtam hogy hamisak. -
#1273 hmm, a weboldalát linkelitek? :) -
#1272 ja bocsi!:DDDDD -
#1271 Akkor most már leesett, hogz nem a tiéd a hamis ? -
#1270 bocsi félre értettem!:DD -
#1269 az eggyik a Paharo Servant-os kieg.be volt
a másikot ott cseréltem! -
#1268 rakjak képet??eredetiek!! -
#1267 az enyim hamis???!!a hivatalos holdfenyteam versenyen
szereztem őket!!!különben nem hinném hogy a Blue
Eyes Toon Dragon-t te megvetted 350ft-ért!mert ez