3263
Szal...
-
#1343 Yu-Gi-Oh! Nightmare Troubadour trailer Nintendo DS -
#1342 Ha még aktuális, holnap küldöm. -
Darkboy #1341 nem kell hozzá progi, csak a billentryűn megnyomod a Print Screen-t! -
Darkboy #1340 nem kell hozzá progi, csak a billentryűn megnyomod a Print Screen-t! -
#1339 Ezzel a reg file Xp alatt megoldja, a Yugi alatt a kártya eldobási hibát is. (#1285) -
#1338 sztem egy jó progi rá az any capture screen,könnyű kezelni meg minden...
innen leszedheted -
#1337 köszi
mivel loptatok ki képet a paklitokról?
-
#1336 ááááá nagyon idegesít ez a yugis játék,egy csomó partit nyertem és alig haladtam előre 2%-ot... -
Szuperkaraj #1335 Valaki el tudná nekem magyarázni hogy a The Cheerfull Coffin nevű kártya vagy valami ilyesmi az mire való?Mert abból nem tudom mi hasznom van ha eldobhatok 3 szörnykártyát a kezemből. -
#1334 igen aza reg használható arra. -
#1333 elhatároztam először én is a yugisat viszem végig,még kell vagy 30 lap hozzá és kész,hátha lesz bennnt még olyan ami jól jön a kaibásba -
Darkboy #1332 itt az összes kártya, ami a paklimba van:
-
#1331 Nem tudja valaki honnan lehet letölteni a Yu-Gi-Oh-The Movie (a mozifilmhez), magyar feliratot. -
#1330 Nem, Nekem is XP van, de már kipróbáltam egy másik törést is, de igy is se tudom betenni a lapokat, mindig kiveszi, igy elég nehéz csak az alappakli van... -
#1329 köszi vemon
(ööö... közben meggondoltam magam inkább "becsületesen" játszom)
én arra a REGre gondolok, amit 98 alatt kel lefuttatni, hogy menjen rajta, akkor ez az?
-
khmmmm #1328 Végre találkoztam egy Blue-Eyes Ultimate Dragon-el (mondjuk nem sokáig:)) ennek örömére felrakom a replay-t...
271 -
#1327 http://venom.elastoprint.com/PoC-KtR-allcards.rar
Ez 100% os mentés és ott a reg fájl is. -
#1326 és egy REG fájlt, amivel megy W98 alatt is, könyörgöm
(állítólag csak így fut 98on) -
#1325 tedd fel valahova
-
#1324 nekem még 40 lap hiányzik. -
Darkboy #1323 kössz -
#1322 -
Darkboy #1321 100%-os pakli, király!!!
-
#1320 nekem speciel nem kell exodia,ugyse tom összerakni:)
Megvan belőle asszem 2 darabkája.. -
Darkboy #1319 most jáccok! -
Darkboy #1318 nekem 153 lap van a a yugiból! -
Darkboy #1317 ez azért jó, hogy megvan az exodia összes része, 3 kékszemű, 96%-os pakli! -
#1316 de benne vannak csak nem mindegyiket adja :( -
#1315 mondjuk lehet vissza kellene ugranom a yugisba a man-eater bugokért,mert 2 még nagyon kellene.. -
#1314 csak pár lap kell a yugisból... -
#1313 Ez komoly, hogy a Kaiba-ban nincsenek benne azok a lapok, amik a Yugi-ban ? -
#1312 azokat sajna a kaibában nem adja... yugisban kell összeszedni azokat.
akinek meg nagyon kell fullsave az szedje le ezt! -
#1311 ki által megszerzett ? -
#1310 valaki a lapokat nemtudná nekem elküldeni mer letörlődtek
(úgyértem a játékban őáltala megszerzett lapokat) -
#1309 Nos nekem a kaibásban 78 kártyám van:DD
Szal ez 24.7%...
Viszont ez nem olyan erős pakli,mondjuk azóta szereztem még pár szupi kártyát mint pl.:Barrel dragon és Gravekeeper's servant és még jó pár lapot...
Viszont a Yugisban a 155 kártyából megszerztem 120-at és miután letöltöttem a kaibásat azóta azzal játszom...
Jah és azok a lapok amiket írtatok azok a Yugisból vannak... -
Szuperkaraj #1308 86-on helyesbítek -
Szuperkaraj #1307 Ilyenek nekem sincsenek pedig ahogy írtam 86-ot vagyok(azért büszkélkedek vele mert virulok miatta) -
#1306 Manuszka hogy csináltad ?
Én 70%-nál vagyok, és alig van erős lapom. Se Raigeki, se Mirror force, se Summoned Skull -
#1305 Az szép:P
Venom, olyat nem tudsz, hogy a gportal/ygon, illetve mircen kivül honnan lehet angol részeket tölteni ? Valahonnan tuti lehet, mer hawer ismerősének van, csak ahova töltögette fel nekem ftpre, az most megszünt, aztán igy bizonytalan. -
Szuperkaraj #1304 majdnem 86% a Kaibásban!