3263
Szal...
-
Szuperkaraj #1623
Itt az én paklim is szerintem nem olyan jó de azért feldobtam -
#1622 nah ez nem úgy sikerült ahogy akartam:))
nah még 1x:katt -
#1621 én felraktam a git nevezetű progit,de totálisan nemtom hogy mit kell beállítani benne:))
De a gép ellen végre először ki sikerült játszanom a blue-eyes ultimate dragon-t
jah és csináltam egy képet a paklimról hogy legyen miről csámcsogni:))
nah itt van: -
#1620 akkor találjuk ki:D -
#1619 Sajnos a Konami nem nagyon szokott PC-s játékot csinálni és ez meg is látszik rajta. -
#1618 majdnem mindenkinek van kedve úgy játszani,csak senki sem tudja hogy hogyan kellene nekifogni:))
addig is mindenki igyekszik végigvinni a játékot:DD -
#1617 Hmmm ... köszi. Hogy lehet ennyire pancser progit írni. Amúgy aki már próbálkozott a progi fordításával, az láthatta, hogy a z első két részben is voltak nyomok a MULTIPLAYER lehetőségre. Az exer fájlban volt multiplayer dialoge ablak, meg create game, és más hasonlók. Az pedig annyira hihetetlen, hogy egy olyan szöveget, ami úgy néz ki mint egy doboz a WinWordben, nem tudnak úgy megcsinálni, hogy rugalmasan lehessen változtatni. Nah, mind1 ... -
#1616 hi all!van vki nek kedve játszani?
mert ha igen akkor velem tudna csak az a
baj hogy én nem tudom hogy kell lanon
de azért jo lenne ha vki akarna.és zs a GIT vagy
mi mi a fene?:D -
#1615 jaja benne van és abból is csak az első van meg:((
jah és a copycat sincs meg... -
Szuperkaraj #1614 Benne van a Joeysban a Dark Magician Girl és a Dark Magician of Chaos(Magician of Black Chaos) -
Szuperkaraj #1613 Nagyon jó ez a Joeys ha olyan kártyát nyersz ami egyszer már megvan akkor kicserélheted egy másikra véletlenszerűen!!!!!!!! -
#1612 Spammer!!! -
Szuperkaraj #1611 csak próbálgatok -
Szuperkaraj #1610 Buster Blader -
Szuperkaraj #1609 Buster Balder
-
Szuperkaraj #1608 Buster Blader
-
Szuperkaraj #1607 Buster Blader
-
Szuperkaraj #1606 Buster Blader
-
Szuperkaraj #1605 Buster Blader -
Szuperkaraj #1604 Neked megvan a Copycat? -
Szuperkaraj #1603 összesben:65.3%
Joey:24.8% -
#1602 ezek közül egyik sincs meg,pedig a lapok 25% megvan.. -
Szuperkaraj #1601 az nem rossz nekem egyet kéne nyernem hogy 4 legyen alapból asszem.the megnyerted már a The Masked Beast-et?Nekem a Curse of Masked Beast rituális varázskártya kéne hozzá. -
#1600 játszottam 2 partit úgy hogy 4 csillag alapból+2csillag a cpu full paklija miatt,nah így már lehet érdekes meccseket vívni:DD
Ebben volt 1 győzelem és 1 vereség:) -
#1599 Sokkal jobb a Joey-s verzió, mint az eddigiek, végre van normális zene a játék alatt, bár az ellenfél itt is állandóan szövegel azzal a katasztrófális angol szinkronnal. Hála Venom full deckjének (#1327) könnyebben megvertem, mint Yugi-t.
Viszont nem értem, hogy miért nem tudtam a saját deckemet visszarakni a Yugi/Kaiba-ba egy Win reinstall után. -
#1598 kártyáknak meg létezik magyar leirása csak most nemjut eszembe hogy honnan lehet letöleni, majd ha megtalállom a linket akkor odaadom. amúgy csávó a magyar lapok javittása érdekében készitette a cimkéket de a smia szörnyeknek a leirását nem forditotta le mert az értelemszerűen felesleges. -
#1597 nemlehet magyarra fordittani,már más is próbálta. -
#1596 Üdv ...
Nem tudnátok esetleg segíteni ? Le szeretném fordítani a játékot magyarra, csak nem tudom sehogyse kiszedni a szöveget a játékból. Szóval nehéz a kezdet. Kellene vmi 5let, hogy hogyan, mivel magyarosíthatnám. Azt hiszem a "nagyok" azért jáccanak a játékkal mert picit Magic The Gatheringes, a kissebbek meg azért jáccanának mert Yu Gi Oh -s. Csak tapasztalom, hogy a kisebb korosztály nem valszínű, hogy megérti a kártyákat a nem létező angol tudásával :). Hát ezért szeretnék megpróbálkozni a kártyák magyarításával. Annyit kiderítettem, hogy a REGION.DAT filét ha átírogatom, akkor változik a nyelv, csak hát nincs benne magyar, úgyhogy más megoldás kellene. Előre is köszi a segítséget. -
Szuperkaraj #1595 szóval nekem is három
-
Szuperkaraj #1594 Nekem öt mert ha az opciókban beállítod hogy ne csak Joeys paklija legyen hanem power of chaosos akkor kettőt hozzáad -
#1593 nekem még 3 csillagot mutat:))
olyan sokat még nem sikerült vele jáccani,mert nem jutott rá idő... -
Szuperkaraj #1592 De szerintem azért Dark Paladinnak kellene lennie mert benne van a Dark Magician és a Buster Blader is mi másért tették volna bele? -
Szuperkaraj #1591 Ha kipipálod akkor nem használhatsz speciális kártyákat pl.Harpie's Feather Duster szerintem még a Magic Cylinder is olyan meg még egy pár.Hanyas szinten jáccik neked Joey?(bemész a duel módba és ott a match duel alatt van egy olyan hogy:duelist level és csillagok ha nincs csillag akkor az a leggyengébb) -
#1590 az options menüben van egy olyan pont hogy forbidden cards ha ott azt a kis jelölőnégyzetet kipipálom akkor lehet olyan kártyákat használni v. pont fordítva v. hogy is van ez:)) -
#1589 bazz nekem még ezse akar menni :((((((((
nincs egy nurmális warezoldal ahonnan ingyen lelehet szedni???????????????????????????????????????????????????????????????????????? -
#1588 nah én sem vágom a progit:((
nah de addig jáccok még párat míg elérünk odaáig hogy neten nyomulunk vele:)) -
#1587 kösz a linket, jön lefelé -
Szuperkaraj #1586 [IMG]http://www.sg.hu/galeria/10841069991089051804.jpg[/IMG
Bocs az előbbiért de be vagyok most lőve így: -
Szuperkaraj #1585 http://www.sg.hu/galeria/10841069991089051751.jpg
http://www.sg.hu/galeria/10841069991089051778.jpg
http://www.sg.hu/galeria/10841069991089051792.jpg
http://www.sg.hu/galeria/10841069991089051804.jpg -
#1584 Álmodozz csak, ezeknek egy része még a World Tournament 2004-ben sincsenek benne.