3263
Szal...
  • Szuperkaraj

Itt az én paklim is szerintem nem olyan jó de azért feldobtam
  • manuszka
    nah ez nem úgy sikerült ahogy akartam:))
    nah még 1x:katt
  • manuszka
    én felraktam a git nevezetű progit,de totálisan nemtom hogy mit kell beállítani benne:))
    De a gép ellen végre először ki sikerült játszanom a blue-eyes ultimate dragon-t
    jah és csináltam egy képet a paklimról hogy legyen miről csámcsogni:))
    nah itt van:
  • Sugam
    akkor találjuk ki:D
  • Cobra.
    Sajnos a Konami nem nagyon szokott PC-s játékot csinálni és ez meg is látszik rajta.
  • manuszka
    majdnem mindenkinek van kedve úgy játszani,csak senki sem tudja hogy hogyan kellene nekifogni:))
    addig is mindenki igyekszik végigvinni a játékot:DD
  • ZsZso
    Hmmm ... köszi. Hogy lehet ennyire pancser progit írni. Amúgy aki már próbálkozott a progi fordításával, az láthatta, hogy a z első két részben is voltak nyomok a MULTIPLAYER lehetőségre. Az exer fájlban volt multiplayer dialoge ablak, meg create game, és más hasonlók. Az pedig annyira hihetetlen, hogy egy olyan szöveget, ami úgy néz ki mint egy doboz a WinWordben, nem tudnak úgy megcsinálni, hogy rugalmasan lehessen változtatni. Nah, mind1 ...
  • Sugam
    hi all!van vki nek kedve játszani?
    mert ha igen akkor velem tudna csak az a
    baj hogy én nem tudom hogy kell lanon
    de azért jo lenne ha vki akarna.és zs a GIT vagy
    mi mi a fene?:D
  • manuszka
    jaja benne van és abból is csak az első van meg:((
    jah és a copycat sincs meg...
  • Szuperkaraj
    Benne van a Joeysban a Dark Magician Girl és a Dark Magician of Chaos(Magician of Black Chaos)
  • Szuperkaraj
    Nagyon jó ez a Joeys ha olyan kártyát nyersz ami egyszer már megvan akkor kicserélheted egy másikra véletlenszerűen!!!!!!!!
  • Cobra.
    Spammer!!!
  • Szuperkaraj
    csak próbálgatok
  • Szuperkaraj
    Buster Blader
  • Szuperkaraj
    Buster Balder
  • Szuperkaraj
    Buster Blader
  • Szuperkaraj
    Buster Blader
  • Szuperkaraj
    Buster Blader
  • Szuperkaraj
    Buster Blader
  • Szuperkaraj
    Neked megvan a Copycat?
  • Szuperkaraj
    összesben:65.3%
    Joey:24.8%
  • manuszka
    ezek közül egyik sincs meg,pedig a lapok 25% megvan..
  • Szuperkaraj
    az nem rossz nekem egyet kéne nyernem hogy 4 legyen alapból asszem.the megnyerted már a The Masked Beast-et?Nekem a Curse of Masked Beast rituális varázskártya kéne hozzá.
  • manuszka
    játszottam 2 partit úgy hogy 4 csillag alapból+2csillag a cpu full paklija miatt,nah így már lehet érdekes meccseket vívni:DD
    Ebben volt 1 győzelem és 1 vereség:)
  • Cobra.
    Sokkal jobb a Joey-s verzió, mint az eddigiek, végre van normális zene a játék alatt, bár az ellenfél itt is állandóan szövegel azzal a katasztrófális angol szinkronnal. Hála Venom full deckjének (#1327) könnyebben megvertem, mint Yugi-t.
    Viszont nem értem, hogy miért nem tudtam a saját deckemet visszarakni a Yugi/Kaiba-ba egy Win reinstall után.
  • Venom
    kártyáknak meg létezik magyar leirása csak most nemjut eszembe hogy honnan lehet letöleni, majd ha megtalállom a linket akkor odaadom. amúgy csávó a magyar lapok javittása érdekében készitette a cimkéket de a smia szörnyeknek a leirását nem forditotta le mert az értelemszerűen felesleges.
  • Venom
    nemlehet magyarra fordittani,már más is próbálta.
  • ZsZso
    Üdv ...

Nem tudnátok esetleg segíteni ? Le szeretném fordítani a játékot magyarra, csak nem tudom sehogyse kiszedni a szöveget a játékból. Szóval nehéz a kezdet. Kellene vmi 5let, hogy hogyan, mivel magyarosíthatnám. Azt hiszem a "nagyok" azért jáccanak a játékkal mert picit Magic The Gatheringes, a kissebbek meg azért jáccanának mert Yu Gi Oh -s. Csak tapasztalom, hogy a kisebb korosztály nem valszínű, hogy megérti a kártyákat a nem létező angol tudásával :). Hát ezért szeretnék megpróbálkozni a kártyák magyarításával. Annyit kiderítettem, hogy a REGION.DAT filét ha átírogatom, akkor változik a nyelv, csak hát nincs benne magyar, úgyhogy más megoldás kellene. Előre is köszi a segítséget.
  • Szuperkaraj
    szóval nekem is három
  • Szuperkaraj
    Nekem öt mert ha az opciókban beállítod hogy ne csak Joeys paklija legyen hanem power of chaosos akkor kettőt hozzáad
  • manuszka
    nekem még 3 csillagot mutat:))
    olyan sokat még nem sikerült vele jáccani,mert nem jutott rá idő...
  • Szuperkaraj
    De szerintem azért Dark Paladinnak kellene lennie mert benne van a Dark Magician és a Buster Blader is mi másért tették volna bele?
  • Szuperkaraj
    Ha kipipálod akkor nem használhatsz speciális kártyákat pl.Harpie's Feather Duster szerintem még a Magic Cylinder is olyan meg még egy pár.Hanyas szinten jáccik neked Joey?(bemész a duel módba és ott a match duel alatt van egy olyan hogy:duelist level és csillagok ha nincs csillag akkor az a leggyengébb)
  • manuszka
    az options menüben van egy olyan pont hogy forbidden cards ha ott azt a kis jelölőnégyzetet kipipálom akkor lehet olyan kártyákat használni v. pont fordítva v. hogy is van ez:))
  • Venom
    bazz nekem még ezse akar menni :((((((((
    nincs egy nurmális warezoldal ahonnan ingyen lelehet szedni????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • manuszka
    nah én sem vágom a progit:((
    nah de addig jáccok még párat míg elérünk odaáig hogy neten nyomulunk vele:))
  • Cobra.
    kösz a linket, jön lefelé
  • Szuperkaraj
    [IMG]http://www.sg.hu/galeria/10841069991089051804.jpg[/IMG
    Bocs az előbbiért de be vagyok most lőve így:
  • Szuperkaraj
    http://www.sg.hu/galeria/10841069991089051751.jpg
    http://www.sg.hu/galeria/10841069991089051778.jpg
    http://www.sg.hu/galeria/10841069991089051792.jpg
    http://www.sg.hu/galeria/10841069991089051804.jpg
  • Cobra.
    Álmodozz csak, ezeknek egy része még a World Tournament 2004-ben sincsenek benne.