Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hiszem, hogy sikerült megoldanom :)
A Win 7 a regediten belül másik helyre teszi a KONAMI mappáját, de szerencsére a keresõ megtalálta és kitöröltem, majd újraraktam a játékot és most már van common mappa :)
A Win 7 a regediten belül másik helyre teszi a KONAMI mappáját, de szerencsére a keresõ megtalálta és kitöröltem, majd újraraktam a játékot és most már van common mappa :)
Nekem az említett helyen nincs "Commondir", mit csináljak akkor hogy elmentse a kártyáim??
Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan gondom, hogy most telepítettem fel a játékot, de nem hajlandó menteni a játék.
Olvastam, hogy a regedit-en belül kell átállítani a dolgokat, de nekem nincs konami mappám az adott helyen.
Ilyenkor most mit lehet tenni? <#szomoru1>#szomoru1>
Nekem lenne egy olyan gondom, hogy most telepítettem fel a játékot, de nem hajlandó menteni a játék.
Olvastam, hogy a regedit-en belül kell átállítani a dolgokat, de nekem nincs konami mappám az adott helyen.
Ilyenkor most mit lehet tenni? <#szomoru1>#szomoru1>
Sziasztok!
Most telepítettem fel Yu-Gi-Oh.Power.of.Chaos-t és valami miatt lefagy,az elsõ pár játéknál nem volt gond azóta kb 15 játékot játszottam.
Semmi hibaüzenet csak megáll kilépni nem tudok csak feladat kezelõvel.
Mi lehet a gond?
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Most telepítettem fel Yu-Gi-Oh.Power.of.Chaos-t és valami miatt lefagy,az elsõ pár játéknál nem volt gond azóta kb 15 játékot játszottam.
Semmi hibaüzenet csak megáll kilépni nem tudok csak feladat kezelõvel.
Mi lehet a gond?
Válaszotokat elõre is köszönöm!
hali!
tudna valaki segíteni? most kezdtem el játszani. S már nyertem új kártyákat. A fõmenüben kicserélem a kártyákat,de játék közben nem azokbol ad amit beválogattam.
esetleg valaki?
tudna valaki segíteni? most kezdtem el játszani. S már nyertem új kártyákat. A fõmenüben kicserélem a kártyákat,de játék közben nem azokbol ad amit beválogattam.
esetleg valaki?
Azt akarom megkérdezni, hogy nem tudtok valami kódot az elsõ két részhez mert újra lett telepítve a gépem és elvesztek a mentéseim, de semmi kedvem az elejétõl megcsinálni mert eléggé hosszadalmas lenne!
Szóval ha valaki tudna küldeni valami cheatet hozzá azt nagyon megköszöném!
Szóval ha valaki tudna küldeni valami cheatet hozzá azt nagyon megköszöném!
A problémámat megoldottam szóval nekem már nemkell segítség.Aki akar játszani velem hamachin az írja meg a nevét és a szoba jelszavát! :D
Ja és, ha valaki tud esetleg online bajnokságot, akkoe szóljon, mert indulnék :D xD
Ja és, ha valaki tud esetleg online bajnokságot, akkoe szóljon, mert indulnék :D xD
köszi
meg még azt szeretném megkérdezni hogy a yugi the destinybe nyertem lapokat a deck constructionba berakom õket de nem menti el, amikor duelbe megyek az alap paklit rakja be ez mért van?
meg még azt szeretném megkérdezni hogy a yugi the destinybe nyertem lapokat a deck constructionba berakom õket de nem menti el, amikor duelbe megyek az alap paklit rakja be ez mért van?
Sziasztok!
Az a problémám, hogy a Yu-Gi-Oh! Power of Chaos YUGI THE DESTINY-ben amikor a kártyákat akarom megnézni lefagy.:(
Régen már játszottam vele és tudtam orvosolni, de már elfelejtettem és nagyon idegesít, hogy nemtudok játszani miatta normálisan, mert nemtudom beállítani a kártyákat.PLS LEHETÕLEG GYORSAN SEGÍTSETEK, MERT NAGYON SZERETNÉK ÚJRA JÁTSZANI ÉS MOST NEM CSAK MAGAMBAN, HANEM MÁSOK ELLEN IS!!!A SEGÍTSÉGET ELÕRE IS KÖSZÖNÖM!!
Az a problémám, hogy a Yu-Gi-Oh! Power of Chaos YUGI THE DESTINY-ben amikor a kártyákat akarom megnézni lefagy.:(
Régen már játszottam vele és tudtam orvosolni, de már elfelejtettem és nagyon idegesít, hogy nemtudok játszani miatta normálisan, mert nemtudom beállítani a kártyákat.PLS LEHETÕLEG GYORSAN SEGÍTSETEK, MERT NAGYON SZERETNÉK ÚJRA JÁTSZANI ÉS MOST NEM CSAK MAGAMBAN, HANEM MÁSOK ELLEN IS!!!A SEGÍTSÉGET ELÕRE IS KÖSZÖNÖM!!
A Yu-Gi-Oh! Power of Chaos Common dirbõl a system.dat-ot kell csak megtartanod, de kell a registrybõl is vmi.
Kb itt "számítógép\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos\system" találsz egy flcrc bejegyzést. Nyitsd meg és jegyezd fel a hexa kódokat! A másik játékban írd felül a system.dat file-t, majd a registryben írd át a hexa kódokat azokra, amiket lejegyeztél!
Kb itt "számítógép\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos\system" találsz egy flcrc bejegyzést. Nyitsd meg és jegyezd fel a hexa kódokat! A másik játékban írd felül a system.dat file-t, majd a registryben írd át a hexa kódokat azokra, amiket lejegyeztél!
hali mentéseket hogy lehet másolni? kimásoltam az egész mappát de a kártyák amiket nyertem nem voltak meg. hogy kell normálisan. vki segítsen lécci :S
Pl. egy 2 tribute-os lapot úgy hozott be, hogy az egyik egy monstra volt, a másik meg egy token.
Sziasztok.
Az egyik haverommal csináltunk egy szervert.Aki akar jöhet játszani.
név:Kobemaister
jelszó:0000
Ha bármi kérdésed van írj msnen nekem([email protected]) vagy Slayernek([email protected])
Az egyik haverommal csináltunk egy szervert.Aki akar jöhet játszani.
név:Kobemaister
jelszó:0000
Ha bármi kérdésed van írj msnen nekem([email protected]) vagy Slayernek([email protected])
valaki aki jártas a yugioh online-ban írjon rám plz!
köszi sikerült, most már mûködik ^^
Szeva!
Probáld ki monjuk ezt: Start / Futtatás -> regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE-on belül keresd meg a konami-t, azon belül a Commondir-t, és változtsd meg az értékét arra a könyvtárra, ahova telepítetted a progit.
(pl. C:\Program Files\KONAMI\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos KAIBA THE REVENGE\)
Probáld ki monjuk ezt: Start / Futtatás -> regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE-on belül keresd meg a konami-t, azon belül a Commondir-t, és változtsd meg az értékét arra a könyvtárra, ahova telepítetted a progit.
(pl. C:\Program Files\KONAMI\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos KAIBA THE REVENGE\)
hali van egy olyan problémám hogy a joey the passionba ha nyerek kártyákat és kilépek majd vissza nem menti el ez mért van ?
ez nálam nem fordult elõ!de pl milyen idézésnél?
Üdv!
Másnál is elõfordul, hogy Joey egy Scapegoat tokent áldoz fel idézéskor, holott ezt a lapon is tiltják?
Másnál is elõfordul, hogy Joey egy Scapegoat tokent áldoz fel idézéskor, holott ezt a lapon is tiltják?
és még egy kérdésem lenne hogy a Battle city-hez nem tud vki magyar felíratod?
Sziasztok!
még új vagyok itt, és szeretném megkérdezni hogy, igaz yugioh kártyákat honnan lehet rendelni?
Draker: sztem telepítsd újra a drivereket,de különben fogalmam sincs hogy mi a gond
még új vagyok itt, és szeretném megkérdezni hogy, igaz yugioh kártyákat honnan lehet rendelni?
Draker: sztem telepítsd újra a drivereket,de különben fogalmam sincs hogy mi a gond
hali. Segitséget kérnék abba, hogy mikor elinditom a játékot bármeiket is a mikor a kõ-papír-ollóhoz érek egyszerüen megfagy:S valaki tud megoldást?
elüre is köszi
elüre is köszi
3350 a kinetic katonának mert warrior típust
Még 300 a metalmorph miatt plussz extra 675 megint csak amiatt= +975
Magyarán ez eddig 4325 támadó pont ebbõl marad -1350= 2975 tiszta sebzés
A Fairy meteor Crush pedig életbe lép újabb 2975
ami 5950 végösszeget ad ki én sem értem.....
Még 300 a metalmorph miatt plussz extra 675 megint csak amiatt= +975
Magyarán ez eddig 4325 támadó pont ebbõl marad -1350= 2975 tiszta sebzés
A Fairy meteor Crush pedig életbe lép újabb 2975
ami 5950 végösszeget ad ki én sem értem.....
Üdv!
Hozzáértõk segítségre lenne szükségem egy (számomra) rejtély megoldásához.
A képek egy támadás végét mutatják és sehogy se jövök rá, hogy sikerült 7125-öt besebezni.
A jobb oldali Kinetic Soldier-re van linkelve a Metalmorph és a Fairy Meteor Crush.
Egy csapdának köszönhetõen minden monstra warrior típus.
A támadás: a jobb oldali KS megtámadta a lefordított Ancient Lamp-emet, így a támadását átlinkeltem a bal oldali KS-re. A Metalmorph aktíválódott és bejött ez a szép szám.
Akárhogy számoltam, nem jött ki ekkora sebzés.
A segítséget elõre is kösz.
Hozzáértõk segítségre lenne szükségem egy (számomra) rejtély megoldásához.
A képek egy támadás végét mutatják és sehogy se jövök rá, hogy sikerült 7125-öt besebezni.
A jobb oldali Kinetic Soldier-re van linkelve a Metalmorph és a Fairy Meteor Crush.
Egy csapdának köszönhetõen minden monstra warrior típus.
A támadás: a jobb oldali KS megtámadta a lefordított Ancient Lamp-emet, így a támadását átlinkeltem a bal oldali KS-re. A Metalmorph aktíválódott és bejött ez a szép szám.
Akárhogy számoltam, nem jött ki ekkora sebzés.
A segítséget elõre is kösz.
megamorf
ide nem kell jelszó
ide nem kell jelszó
Sziasztok! Csináltam egy hamachi szervert. Itt tényleg csak aktívok lesznek!
Név:yugiohforever16
jelszó:123
Gyere nyugodtan még van pár hely!!! Ha mégsem tudsz feljönni írj email címemre és segítek: [email protected]
http://yugiohforever8.mindenkilapja.hu
Név:yugiohforever16
Gyere nyugodtan még van pár hely!!! Ha mégsem tudsz feljönni írj email címemre és segítek: [email protected]
Név:yugiohforever13
Név:yugiohforever12
hellotok én egy igen csak kezdo vagyok
Hi all! Win7 en hogy lehet berakni az összes kártyát, mert a .reg nem akarja.
Név:yugiohforever15
Név:yugiohforever15
Név:yugiohforever14
Név:yugiohforever14
Név:yugiohforever11
Név:yugiohforever11
Név:yugiohforever10
Név:yugiohforever10
Név:yugiohforever9
És agy tovább yugiohforever15
ig
Név:yugiohforever9
És agy tovább yugiohforever15
ig
Sziasztok!
Létrehoztam egy hamachi szervert.(ez az elsõ szerverem szóval még nem tudom mennyire jó :) )
Név: YU-GI-OH GAME
jelszó: password
Aktivitás: Hétvégenként és hétköznap este 7-tõl reggel 6:30-ig.
Aki akar jöjjön.
Létrehoztam egy hamachi szervert.(ez az elsõ szerverem szóval még nem tudom mennyire jó :) )
Név: YU-GI-OH GAME
jelszó: password
Aktivitás: Hétvégenként és hétköznap este 7-tõl reggel 6:30-ig.
Aki akar jöjjön.
Hy all!
Ha szeretnétek hétvégenként Joey the passion versenyeken játszani nézzetek be ide:http://yugiohcups.gportal.hu
Ha szeretnétek hétvégenként Joey the passion versenyeken játszani nézzetek be ide:http://yugiohcups.gportal.hu
Szia ryuudemon végre hogy vala adott egy jó hamachi címet mikor vagytok aktívak?
torrent:D
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás elõbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!! nyamm:D
Sziasztok! Honnan lehet letölteni ezt a játékot?xD
[DaW1D] lvl: 42 \"Ami nem öl meg, az megerõsít!\"
Hali!
Egyik géprõl másikra át lehet vinni a lapokat? mert nekem sehogysem akar sikerülni...:S
Egyik géprõl másikra át lehet vinni a lapokat? mert nekem sehogysem akar sikerülni...:S
másik meg nem tudjátok h lehet multizni? pls helppppppppppppp<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Sziasztok!<#integet2>#integet2> Yugisban nem menti el a paklit...valaki tudna segiteni, hogy mér?
Elöre is köszi a válaszokat!<#zavart2>#zavart2>
Elöre is köszi a válaszokat!<#zavart2>#zavart2>
Jelentkezni lehet a 2009-es Magyar Joey The Passion Bajnokságra.
Bõvebb info: www.yugioh.hu
Bõvebb info: www.yugioh.hu
hamachi
név:eclipse13
jelszó:eclipse
név:eclipse13
jelszó:eclipse
Sziasztok lenne egykis problémám véletlenül letöröltem a játékot és elvesztek a mentéseim :S
Ha valaki tudna adni hozzá cheat-ot azt nagyon megköszönném nincs kedvem megint végigvinni mind a 3-mat :S
Elõre is kösz
Ha valaki tudna adni hozzá cheat-ot azt nagyon megköszönném nincs kedvem megint végigvinni mind a 3-mat :S
Elõre is kösz
Hello nekem olyan kérdésem lenne hogy 3 külömbözõ helyrõl is letöltöttem a játékot és nem akkar menni egyszerüen lefagy amirok megnyomnák valamit
és ez így van az összesnél
Segítséget kérnék
kösszi
és ez így van az összesnél
Segítséget kérnék
kösszi
HY ALL...NA KÉRÉSEM WAN..WALAKI SEGITSEN..
AMIKOR NYEREK LAPOT,UTÁNNA KILÉPEK A JÁTÉKBOL ÉS WISSZAMÉK,ELVESZNEK....MI CSINÁLJAK???
A YUGI,JOEY,KAIBA JÁTÉKBA IS EZ WAN...
NAGYON SZERETEM A JÁTÉKOT ÉS ROSSZ HOGY ELVESZNEK..:(
MÉG 1X SEGITSETEK PLS....
AMIKOR NYEREK LAPOT,UTÁNNA KILÉPEK A JÁTÉKBOL ÉS WISSZAMÉK,ELVESZNEK....MI CSINÁLJAK???
A YUGI,JOEY,KAIBA JÁTÉKBA IS EZ WAN...
NAGYON SZERETEM A JÁTÉKOT ÉS ROSSZ HOGY ELVESZNEK..:(
MÉG 1X SEGITSETEK PLS....