3263
Szal...
  • dhjfgd
    Üdv all,nekem olyan problémám lenne hogy amikor megnyerek 1 kártyát az rendbe van hogy megmarad,de amikor berakom a pakliba az nem marad benne így mindig csak az alap deckel tudok menni (40 lap ) vki segitsen pls.
  • Yarkan
    csövi
    KOMC ha kiszámolod 3500ra ráraktad a megamorph-ot akkor ugye 1750...szval vmiért nemszámolta bele a +500 sword of deep-et, és akkor ugye ugy lesz 1250, de azt már nemtom hogy mért nem számolta bele:S
  • KOMC
    Üdv!
    Egy kis segítségre lenne szükségem egy jelenség megértéséhez a Kaiba the revenge-ben:
    Nekem 8000, a gépnek 6200 Lp-je volt. A gép behozta a Blackland Fire Dragon-t (1500/800) és rátett egy Sword of Deep-Seated-et (+500 attack), majd utána egy Megamorph-ot. Így a szörny 3500 támadóerővel volt (vagyis a Megamorph hatását előbb számította be)
    A körömben én is rátettem egy Megamorph-ot a sárkányra, így az 1250 lett.
    Ez az érték csak úgy jöhetett ki, ha a gép Megamorph-jának nem lenne hatása: 1500/2+500
    Tudja vki, hogy miért csak az én Megamorph-omnak volt hatása? Van vmi szabály, hogy csak 1 Megamorph hathat 1 szörnyre?
  • egera24
    Aki szeretne Joey the passionozni, tekken 3-ni, jazz jacrabbitezni, cs cz-ni az jöjjön erre a hamachi szerverre:
    név: [email protected]
    jelszó: egera24
  • egera24
    1. Akinek kérdése van az azz e-mail címemen elérhet
    2. A FIC Gold Edition nem hivatalos verzió, ez csak egy MOD a több száz többi közül, kivéve hogy ebben van 300 új kártya.
    3.A feliratokat meg lehet változtatni a file extractorral. Akár magyarra is, csak kép kell hozzá.
    4. Gerő, amiről szó van az a Joey the passion nevű játék. Ha olyan játékot keresel, amivel lehet egymással játszani online, akkor ezeket tudom ajánlani:
    Counter Strike(1.6,source,cz,stb)
    Half-Life
    Póker(pkr,pokerstars,partypoker,stb)
    jazz jacrabbit 2(osztott képernyő) és 3(online)
    Delta Force
    Midtown Madness 2
    stb....
  • Yarkan
    akik még aktívak és sokat játszanak jöjjön már ide,
    név: elnebaszd pw: 123
  • Yarkan
    nemtudom hogy vki tudja-e mire gondolok, de régebben volt vmi parancs amivel fellehetett gyorsitani a játékot, vmi féle jobb egérgomb az ikonra, vagy vmi futtatással kellett csinálni, és vmi számot kellett csak irni, remélem tudja vki mire gondolok, biztos játszik még igy vki, vki elmondani hogy kéne ezt megcsinálni?
  • Yarkan
    csáó, egera24 lécci mond el hogy most ezek az új kártyák mik is, mer hogy ha most én ezt letöltöm, és felrakom, akkor ugye lesznek új kártyák, de ezek az új kártyák ez hivatalossak? szval mások is használják? nem rontja el a játékot? van értelme? :O
  • nuclearvision
    Hello!
    Indítottam egy Yu-gi-oh bajnokságot!
    .Remélem minnél többen leszünk!
    http://proyugi.mlap.hu !

Na cső
  • nuclearvision
    Hello! Indítottam egy Yu-gi-oh bajnokságot! .Remélem minnél többen leszünk!http://proyugi.mlap.hu ! na cső!
  • Hegeace
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem h melyik játékkal játszotok online egymás ellen ? :) Válaszokat előre is köszönöm ^^
  • dupla0
    egera24 köszi hogy felraktad , de van egy kérdésem
    hagyan tudom átállítani angol nyelvre?
    köszi
  • egera24
    A joey the passion legújabb kiadása. 300 új kártyát tartalmaz, A játékhoz hozzátettem hogy hogyan szerkesztheted a kártyák ATK-ját,Def-jét,típusát,stb..
    Angol nyelven van, de ha segítség kell vkinek akk írjon priviben.

Letöltés segítség:
    Ha rákattintasz a linkre, előjön a hellshare oldala. Ott ne arra kattints hogy: Sietek, és nem hagyom magam korlátozni/fájl letöltés, hanem arra hogy Kivárom ... és ott a letöltésre
    Így ingyenesen letöltheted:)
    Ha gond van írj priviben vagy az [email protected]

http://download.hellshare.hu/jtp.rar/918767
  • clowner
    OFF
    Ha vkit érdekel az anime és kell hozzá magyar felirat, akkor menjen az uraharashop.hu-ra, itt elkezdték fordítani a 2évadtól, minden pénteken kiadnak egy vagy két részt
  • szupernova1995
  • Bence1295
    Helo.
    Nekem nem ment a játék. Se lapokat se visszajátszást.
    Megcsináltam mindent amit irtak registrybe.
    Régen Xp-n sikerült, most windows 7 em van.
    Aki tudja mi a probléma létszives irja le.
  • John Angel
    Ha lesz egy ütős paklim, akkor szívesen beszállok én is, de még csak most végeztem Jugival.
  • Colt17
    De fos...Ilyet kitalálni, büntetni kéne :D
  • poci1995
    Sziasztok! Csináltam egy hamachi szervert. Itt tényleg csak aktívok lesznek!
    Név:yugiohforever12

jelszó:123

Gyere nyugodtan még van pár hely!!! Ha mégsem tudsz feljönni írj email címemre és segítek: [email protected]
    http://yugiohforever8.mindenkilapja.hu
    © poci1995
  • poci1995
    Név:megamorf
    Jelszó:megamorf
  • John Angel
    Azt hiszem, hogy sikerült megoldanom :)
    A Win 7 a regediten belül másik helyre teszi a KONAMI mappáját, de szerencsére a kereső megtalálta és kitöröltem, majd újraraktam a játékot és most már van common mappa :)
  • szigi14
    Nekem az említett helyen nincs "Commondir", mit csináljak akkor hogy elmentse a kártyáim??
  • John Angel
    Sziasztok!

Nekem lenne egy olyan gondom, hogy most telepítettem fel a játékot, de nem hajlandó menteni a játék.
    Olvastam, hogy a regedit-en belül kell átállítani a dolgokat, de nekem nincs konami mappám az adott helyen.
    Ilyenkor most mit lehet tenni?
  • futobajnok
    Sziasztok!
    Most telepítettem fel Yu-Gi-Oh.Power.of.Chaos-t és valami miatt lefagy,az első pár játéknál nem volt gond azóta kb 15 játékot játszottam.
    Semmi hibaüzenet csak megáll kilépni nem tudok csak feladat kezelővel.
    Mi lehet a gond?
    Válaszotokat előre is köszönöm!
  • ibiza87
    hali!

tudna valaki segíteni? most kezdtem el játszani. S már nyertem új kártyákat. A főmenüben kicserélem a kártyákat,de játék közben nem azokbol ad amit beválogattam.
    esetleg valaki?
  • aati91
    Azt akarom megkérdezni, hogy nem tudtok valami kódot az első két részhez mert újra lett telepítve a gépem és elvesztek a mentéseim, de semmi kedvem az elejétől megcsinálni mert eléggé hosszadalmas lenne!
    Szóval ha valaki tudna küldeni valami cheatet hozzá azt nagyon megköszöném!

• lampard0328
    A problémámat megoldottam szóval nekem már nemkell segítség.Aki akar játszani velem hamachin az írja meg a nevét és a szoba jelszavát! :D
    Ja és, ha valaki tud esetleg online bajnokságot, akkoe szóljon, mert indulnék :D xD
  • assa666
    köszi
    meg még azt szeretném megkérdezni hogy a yugi the destinybe nyertem lapokat a deck constructionba berakom őket de nem menti el, amikor duelbe megyek az alap paklit rakja be ez mért van?
  • lampard0328
    Sziasztok!

Az a problémám, hogy a Yu-Gi-Oh! Power of Chaos YUGI THE DESTINY-ben amikor a kártyákat akarom megnézni lefagy.:(
    Régen már játszottam vele és tudtam orvosolni, de már elfelejtettem és nagyon idegesít, hogy nemtudok játszani miatta normálisan, mert nemtudom beállítani a kártyákat.PLS LEHETŐLEG GYORSAN SEGÍTSETEK, MERT NAGYON SZERETNÉK ÚJRA JÁTSZANI ÉS MOST NEM CSAK MAGAMBAN, HANEM MÁSOK ELLEN IS!!!A SEGÍTSÉGET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!
  • KOMC
    A Yu-Gi-Oh! Power of Chaos Common dirből a system.dat-ot kell csak megtartanod, de kell a registryből is vmi.
    Kb itt "számítógép\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos\system" találsz egy flcrc bejegyzést. Nyitsd meg és jegyezd fel a hexa kódokat! A másik játékban írd felül a system.dat file-t, majd a registryben írd át a hexa kódokat azokra, amiket lejegyeztél!
  • assa666
    hali mentéseket hogy lehet másolni? kimásoltam az egész mappát de a kártyák amiket nyertem nem voltak meg. hogy kell normálisan. vki segítsen lécci :S
  • KOMC
    Pl. egy 2 tribute-os lapot úgy hozott be, hogy az egyik egy monstra volt, a másik meg egy token.
  • Kobemaister
    Sziasztok.
    Az egyik haverommal csináltunk egy szervert.Aki akar jöhet játszani.
    név:Kobemaister
    jelszó:0000
    Ha bármi kérdésed van írj msnen nekem([email protected]) vagy Slayernek([email protected])
  • clowner
    valaki aki jártas a yugioh online-ban írjon rám plz!
  • assa666
    köszi sikerült, most már működik ^^
  • clowner
    Szeva!
    Probáld ki monjuk ezt: Start / Futtatás -> regedit

HKEY_LOCAL_MACHINE-on belül keresd meg a konami-t, azon belül a Commondir-t, és változtsd meg az értékét arra a könyvtárra, ahova telepítetted a progit.
    (pl. C:\Program Files\KONAMI\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos KAIBA THE REVENGE\)
  • assa666
    hali van egy olyan problémám hogy a joey the passionba ha nyerek kártyákat és kilépek majd vissza nem menti el ez mért van ?
  • clowner
    ez nálam nem fordult elő!de pl milyen idézésnél?
  • KOMC
    Üdv!
    Másnál is előfordul, hogy Joey egy Scapegoat tokent áldoz fel idézéskor, holott ezt a lapon is tiltják?
  • clowner
    és még egy kérdésem lenne hogy a Battle city-hez nem tud vki magyar felíratod?