Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt hiszem, hogy sikerült megoldanom :)
A Win 7 a regediten belül másik helyre teszi a KONAMI mappáját, de szerencsére a keresõ megtalálta és kitöröltem, majd újraraktam a játékot és most már van common mappa :)

Nekem az említett helyen nincs "Commondir", mit csináljak akkor hogy elmentse a kártyáim??
Sziasztok!

Nekem lenne egy olyan gondom, hogy most telepítettem fel a játékot, de nem hajlandó menteni a játék.
Olvastam, hogy a regedit-en belül kell átállítani a dolgokat, de nekem nincs konami mappám az adott helyen.
Ilyenkor most mit lehet tenni? <#szomoru1>

Sziasztok!
Most telepítettem fel Yu-Gi-Oh.Power.of.Chaos-t és valami miatt lefagy,az elsõ pár játéknál nem volt gond azóta kb 15 játékot játszottam.
Semmi hibaüzenet csak megáll kilépni nem tudok csak feladat kezelõvel.
Mi lehet a gond?
Válaszotokat elõre is köszönöm!
hali!

tudna valaki segíteni? most kezdtem el játszani. S már nyertem új kártyákat. A fõmenüben kicserélem a kártyákat,de játék közben nem azokbol ad amit beválogattam.
esetleg valaki?
Azt akarom megkérdezni, hogy nem tudtok valami kódot az elsõ két részhez mert újra lett telepítve a gépem és elvesztek a mentéseim, de semmi kedvem az elejétõl megcsinálni mert eléggé hosszadalmas lenne!
Szóval ha valaki tudna küldeni valami cheatet hozzá azt nagyon megköszöném!

A problémámat megoldottam szóval nekem már nemkell segítség.Aki akar játszani velem hamachin az írja meg a nevét és a szoba jelszavát! :D
Ja és, ha valaki tud esetleg online bajnokságot, akkoe szóljon, mert indulnék :D xD
köszi
meg még azt szeretném megkérdezni hogy a yugi the destinybe nyertem lapokat a deck constructionba berakom õket de nem menti el, amikor duelbe megyek az alap paklit rakja be ez mért van?
Sziasztok!

Az a problémám, hogy a Yu-Gi-Oh! Power of Chaos YUGI THE DESTINY-ben amikor a kártyákat akarom megnézni lefagy.:(
Régen már játszottam vele és tudtam orvosolni, de már elfelejtettem és nagyon idegesít, hogy nemtudok játszani miatta normálisan, mert nemtudom beállítani a kártyákat.PLS LEHETÕLEG GYORSAN SEGÍTSETEK, MERT NAGYON SZERETNÉK ÚJRA JÁTSZANI ÉS MOST NEM CSAK MAGAMBAN, HANEM MÁSOK ELLEN IS!!!A SEGÍTSÉGET ELÕRE IS KÖSZÖNÖM!!
A Yu-Gi-Oh! Power of Chaos Common dirbõl a system.dat-ot kell csak megtartanod, de kell a registrybõl is vmi.
Kb itt "számítógép\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos\system" találsz egy flcrc bejegyzést. Nyitsd meg és jegyezd fel a hexa kódokat! A másik játékban írd felül a system.dat file-t, majd a registryben írd át a hexa kódokat azokra, amiket lejegyeztél!
hali mentéseket hogy lehet másolni? kimásoltam az egész mappát de a kártyák amiket nyertem nem voltak meg. hogy kell normálisan. vki segítsen lécci :S
Pl. egy 2 tribute-os lapot úgy hozott be, hogy az egyik egy monstra volt, a másik meg egy token.
Sziasztok.
Az egyik haverommal csináltunk egy szervert.Aki akar jöhet játszani.
név:Kobemaister
jelszó:0000
Ha bármi kérdésed van írj msnen nekem([email protected]) vagy Slayernek([email protected])
valaki aki jártas a yugioh online-ban írjon rám plz!
köszi sikerült, most már mûködik ^^
Szeva!
Probáld ki monjuk ezt: Start / Futtatás -> regedit

HKEY_LOCAL_MACHINE-on belül keresd meg a konami-t, azon belül a Commondir-t, és változtsd meg az értékét arra a könyvtárra, ahova telepítetted a progit.
(pl. C:\Program Files\KONAMI\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos KAIBA THE REVENGE\)
hali van egy olyan problémám hogy a joey the passionba ha nyerek kártyákat és kilépek majd vissza nem menti el ez mért van ?
ez nálam nem fordult elõ!de pl milyen idézésnél?
Üdv!
Másnál is elõfordul, hogy Joey egy Scapegoat tokent áldoz fel idézéskor, holott ezt a lapon is tiltják?
és még egy kérdésem lenne hogy a Battle city-hez nem tud vki magyar felíratod?
Sziasztok!
még új vagyok itt, és szeretném megkérdezni hogy, igaz yugioh kártyákat honnan lehet rendelni?
Draker: sztem telepítsd újra a drivereket,de különben fogalmam sincs hogy mi a gond
hali. Segitséget kérnék abba, hogy mikor elinditom a játékot bármeiket is a mikor a kõ-papír-ollóhoz érek egyszerüen megfagy:S valaki tud megoldást?
elüre is köszi
3350 a kinetic katonának mert warrior típust
Még 300 a metalmorph miatt plussz extra 675 megint csak amiatt= +975
Magyarán ez eddig 4325 támadó pont ebbõl marad -1350= 2975 tiszta sebzés
A Fairy meteor Crush pedig életbe lép újabb 2975
ami 5950 végösszeget ad ki én sem értem.....

Üdv!
Hozzáértõk segítségre lenne szükségem egy (számomra) rejtély megoldásához.

A képek egy támadás végét mutatják és sehogy se jövök rá, hogy sikerült 7125-öt besebezni.
A jobb oldali Kinetic Soldier-re van linkelve a Metalmorph és a Fairy Meteor Crush.
Egy csapdának köszönhetõen minden monstra warrior típus.
A támadás: a jobb oldali KS megtámadta a lefordított Ancient Lamp-emet, így a támadását átlinkeltem a bal oldali KS-re. A Metalmorph aktíválódott és bejött ez a szép szám.
Akárhogy számoltam, nem jött ki ekkora sebzés.
A segítséget elõre is kösz.
megamorf
ide nem kell jelszó
Sziasztok! Csináltam egy hamachi szervert. Itt tényleg csak aktívok lesznek!
Név:yugiohforever16

jelszó:123

Gyere nyugodtan még van pár hely!!! Ha mégsem tudsz feljönni írj email címemre és segítek: [email protected]
http://yugiohforever8.mindenkilapja.hu
Név:yugiohforever13

Gyere nyugodtan még van pár hely!!! Ha mégsem tudsz feljönni írj email címemre és segítek: [email protected]
Név:yugiohforever12

hellotok én egy igen csak kezdo vagyok
Hi all! Win7 en hogy lehet berakni az összes kártyát, mert a .reg nem akarja.
Név:yugiohforever15

Név:yugiohforever14

Név:yugiohforever13

Név:yugiohforever12

Név:yugiohforever11

Név:yugiohforever10

Név:yugiohforever9

És agy tovább yugiohforever15

ig

Sziasztok!
Létrehoztam egy hamachi szervert.(ez az elsõ szerverem szóval még nem tudom mennyire jó :) )
Név: YU-GI-OH GAME
jelszó: password
Aktivitás: Hétvégenként és hétköznap este 7-tõl reggel 6:30-ig.
Aki akar jöjjön.
Hy all!

Ha szeretnétek hétvégenként Joey the passion versenyeken játszani nézzetek be ide:http://yugiohcups.gportal.hu
Szia ryuudemon végre hogy vala adott egy jó hamachi címet mikor vagytok aktívak?
Burdi
torrent:D

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás elõbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!! nyamm:D

Promaster
Sziasztok! Honnan lehet letölteni ezt a játékot?xD

[DaW1D] lvl: 42 \"Ami nem öl meg, az megerõsít!\"

Hali!
Egyik géprõl másikra át lehet vinni a lapokat? mert nekem sehogysem akar sikerülni...:S
másik meg nem tudjátok h lehet multizni? pls helppppppppppppp<#help><#help><#help><#help><#help><#help>
Sziasztok!<#integet2> Yugisban nem menti el a paklit...valaki tudna segiteni, hogy mér?
Elöre is köszi a válaszokat!<#zavart2>
Jelentkezni lehet a 2009-es Magyar Joey The Passion Bajnokságra.
Bõvebb info: www.yugioh.hu

hamachi
név:eclipse13
jelszó:eclipse
Sziasztok lenne egykis problémám véletlenül letöröltem a játékot és elvesztek a mentéseim :S
Ha valaki tudna adni hozzá cheat-ot azt nagyon megköszönném nincs kedvem megint végigvinni mind a 3-mat :S
Elõre is kösz
Hello nekem olyan kérdésem lenne hogy 3 külömbözõ helyrõl is letöltöttem a játékot és nem akkar menni egyszerüen lefagy amirok megnyomnák valamit

és ez így van az összesnél

Segítséget kérnék

kösszi
HY ALL...NA KÉRÉSEM WAN..WALAKI SEGITSEN..
AMIKOR NYEREK LAPOT,UTÁNNA KILÉPEK A JÁTÉKBOL ÉS WISSZAMÉK,ELVESZNEK....MI CSINÁLJAK???
A YUGI,JOEY,KAIBA JÁTÉKBA IS EZ WAN...
NAGYON SZERETEM A JÁTÉKOT ÉS ROSSZ HOGY ELVESZNEK..:(
MÉG 1X SEGITSETEK PLS....