Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nah pl most összepakta magát,egész rendesen szivat már vagy 15 perce játszom ezt a nyamvadt partit és nem én vezetek😊)
Igaz míg nekem 4 lap van a graveyard-ban neki meg 14😊
Igaz míg nekem 4 lap van a graveyard-ban neki meg 14😊
ja így majd a végén nem kell arra várni mikor 2 hiányzik hogy mikor nyered meg õket
Nekem egyik sincs fullra megcsinálva mert a Kaibásban és a Yugisban is 2-2 hiányzik!!!!!!
Nekem egyik sincs fullra megcsinálva mert a Kaibásban és a Yugisban is 2-2 hiányzik!!!!!!
Dark Spirit of the Silent most nyertem
én meg gagyi szörnyeket nyerek állandóan:atk/750 def/600 vagy atk/1650 def/1200 effect 1 áldozatért
nekem fordítva
Meg a Michizure is
a Sebek's Blessing egy nagyon jó kártya.Megvan?
nekem egyik sincs meg csak õ jáccotta ki
nekem 6(most éppen jáccok)de néha tényleg képes összeszedni magát
nekem 6(most éppen jáccok)de néha tényleg képes összeszedni magát
jah benne van,csak nekem nincs meg😞(
csak a blue eyes toon kártya van meg nekem de azzal így sokra nem megyek...
Ráadásul állandóan gagyi spell lapokat nyerek...
és az a joey gyerek meg 7 csillagos de még mindíg eléggé gyér,bár vannak olyan partik ahol képes összeszedni magát.
csak a blue eyes toon kártya van meg nekem de azzal így sokra nem megyek...
Ráadásul állandóan gagyi spell lapokat nyerek...
és az a joey gyerek meg 7 csillagos de még mindíg eléggé gyér,bár vannak olyan partik ahol képes összeszedni magát.
Ezeket is onnan vágtam!

Benne van a Mesevilág is

szóltok
Na mit szólok a Dark Necrofearhoz?
Szerintem most van annyi kártya a játékban, mint a WWE-ben.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ezt a játékból vágtam ki

6*
Egyébként benne van a játékban a Dark Necrofear is!
Egyébként benne van a játékban a Dark Necrofear is!
4 csillagos a Joey és mégis olyan bénán játszik, hogy unalom ellene játszani 

Na legközelebb már csak holnap írok...
kösz
jah az kell a nyerõgép laphoz,ha párosítod vele akkor 700 ponttal növeli az Atk és a DEf értékét a lapnak
Nem arra gondoltam,bocs hülyén írtam az oldalt lévõ 7 colored alatt amin 3 kártyát lehet használni
Versago the destroyer asszem ez a pontos neve: ez egy jó kis lap a polimerizációnál fel lehet használni,bár melyik szörnyet amelyik a polihoz kell lehet vele helyettesíteni!
pl.: blue-eyes ultimate dragon-hoz kell 2 blue eyes és ha van versago lapod akkor is megtod csinálni a polimerizációt
pl.: blue-eyes ultimate dragon-hoz kell 2 blue eyes és ha van versago lapod akkor is megtod csinálni a polimerizációt
Na szóval:a 7 colored alatti kártya???
A képeden a 7 colored fish alatt lévõ kártya mire jó mert nekem olyanom nincs
azért kevés benne a yoes lap,mert mostanság csak varázs meg trap lapokat nyerek amiket meg nem akarok használni,mert nem túlzottan jók legalábbis sztem
Én megnéztem és jó pakli csak kevés benne a Joeys lap úgy látom inkább Kaibásat használsz,nem mintha baj lenne.
Ja és még valami:ha azt akarod hogy sokan lássák akkor ne linkeld hanem szúrd be a képet,mint én😊)
Ja és még valami:ha azt akarod hogy sokan lássák akkor ne linkeld hanem szúrd be a képet,mint én😊)
nemtom nem szoktam védekezni...inkább támadni mert védekezésre ott a Swords of Revealing light meg ugye az említett Wabokuk meg a Mirror Force és nekem ennyi elég is de azért kössz a tanácsokat
tudom majd bele fogom tenni a Labyrinth wallt(valhogy így hívják)meg még Giant Soldier of Stoneból 2,de a Labyrinth wallt azt a Wall Shadow miatt is beteszem.
túl sok ez a lapmennyiség,ráadásul egy csomó felesleges lap van benne,jah és tényleg védekezõ lapok kellenek bele😊
Lightning Blade asszem harcosnak +800 atk és minden víz tipusú szörnynek -500
Nem az igazi, sok az 57 lap, pl a Yami-t meg a Waboku-kat kiszedheted nyugodtan, illetve a Space Typhoon melletti kardot is (nem tudom hogy hívják).
bocs ha túl nagy lett
Itt az én paklim is szerintem nem olyan jó de azért feldobtam
nah ez nem úgy sikerült ahogy akartam😊)
nah még 1x:katt
nah még 1x:katt
én felraktam a git nevezetû progit,de totálisan nemtom hogy mit kell beállítani benne😊)
De a gép ellen végre elõször ki sikerült játszanom a blue-eyes ultimate dragon-t
jah és csináltam egy képet a paklimról hogy legyen mirõl csámcsogni😊)
nah itt van:
De a gép ellen végre elõször ki sikerült játszanom a blue-eyes ultimate dragon-t
jah és csináltam egy képet a paklimról hogy legyen mirõl csámcsogni😊)
nah itt van:
Sajnos a Konami nem nagyon szokott PC-s játékot csinálni és ez meg is látszik rajta.
majdnem mindenkinek van kedve úgy játszani,csak senki sem tudja hogy hogyan kellene nekifogni😊)
addig is mindenki igyekszik végigvinni a játékot😄D
addig is mindenki igyekszik végigvinni a játékot😄D
Hmmm ... köszi. Hogy lehet ennyire pancser progit írni. Amúgy aki már próbálkozott a progi fordításával, az láthatta, hogy a z elsõ két részben is voltak nyomok a MULTIPLAYER lehetõségre. Az exer fájlban volt multiplayer dialoge ablak, meg create game, és más hasonlók. Az pedig annyira hihetetlen, hogy egy olyan szöveget, ami úgy néz ki mint egy doboz a WinWordben, nem tudnak úgy megcsinálni, hogy rugalmasan lehessen változtatni. Nah, mind1 ...
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
hi all!van vki nek kedve játszani?
mert ha igen akkor velem tudna csak az a
baj hogy én nem tudom hogy kell lanon
de azért jo lenne ha vki akarna.és zs a GIT vagy
mi mi a fene?😄
mert ha igen akkor velem tudna csak az a
baj hogy én nem tudom hogy kell lanon
de azért jo lenne ha vki akarna.és zs a GIT vagy
mi mi a fene?😄
Benne van a Joeysban a Dark Magician Girl és a Dark Magician of Chaos(Magician of Black Chaos)