3263
Szal...
  • Adam5
    igen ez is jó játék mer neten lehet játszani mások ellenem. igen van benne blue eyes white dragon alapból :)
  • Sheva
    remélem benne lesz a kékszemű hósárkány mert az a kedvencem!!!
  • Sheva
    köszike és ez is jó játék???
  • CéZé
    Megvárod amig betölti a teljes oldalt...legalul jobbra a Játékoknál kiválasztod mondjuk a Yugioh online-t...rákattintasz...megvárod még bejön az az oldalis...legalul lesz 7 db rar "YuGiOh! Online.part1.rar"
    azokon is kett és elindul a letöltés
  • STREEX
    Most ezen az oldalon hogyan lehet letölteni azokat a részeket amiket a főoldalon reklámoz? 100-101-102?
  • Adam5
    Innen
  • Sheva
    ezt az onlines játékot honnan tudom leszedni???
  • Adam5
    réggebben azt hallottam hogy nyárig, vmeik nap meg azt hogy nem nyárig hanem áprilisig :(
  • Bandi 18
    Meddig ingyenes a Yu-Gi_oh Online része???
  • Sheva
    neked van trainered a yugihoz???
  • IDŐMÁGUS
    Császtok

Keresetek meg ezen a cimme:

Msn címem: [email protected]

Letöltéssel kapcsolatban.
  • Risu Führer
    yxcxyc
  • mgyz2000
    Hups.... A 1963-ra reagáltam.
  • mgyz2000
    A zárójeles érdekelne.
    Előre is Thanx.
  • Sheva
    nekem a yugi the destinyhez kéáne egy működő trainer!!!!!!!!!
  • Sheva
    bassza meg akkor.... :((((((((
  • Cobra.
    Yoeyval csak LAN-on lehet, interneten nem.
  • Sheva
    na de a Joey the Passionba hogy lehet Multyba játszani?????????
  • Adam5
    nekem is már csak az hiányzik :)
  • matyi08
    én a kaiba the revenge-t szeretném leszedni mert már csak az nincs meg
  • IDŐMÁGUS
    Hellosztok!

Szivesen tudok segíteni azoknak, aki a Yugioh játékokat akarják beszerezni (letölteni).

Aki ismeri a Yu-gi-oh Onlinet az keresen már meg, mert szeretnék egyet játszani vele. (Német szerveren vagyok fent) Jambi18 néven).

Jelezetek itt ha megkérhetlek titeket.
  • Sheva
    hogy kell multibanjátszani tudja valaki???
  • Sheva
    ha megtaláltad belinkelhetnéd melyik hozászólás volt az! :D
  • Cobra.
    Keress vissza a topicban, van full lapos mentés.
  • matyi08
    hogy kell berakni a fullos paklit a joey the passion-ba? lécci msn-en: [email protected] légyszi, mert nem tudom megcsinálni
  • Sheva
    a Joey-esben benne van a Blue Eyes White Dragon??? mert nekem az nagyon kéne!!!
  • Sheva
    nem tom nekem most csak a Joey-es van fönnt és még nincs meg minden kártya... ha elég erős lesz a paklim akkor én is szívesen játszok onlineban!!!
  • Oszi
    Én szívesen játszom yugioh onlinet Hanyadik szinten vagy?Én 6!A játékban a 3 csomag a max a meccsek végén vagy ad többet is?
  • Sheva
    okés köcce már szereztem is egyet!!! és nincs kedve vkinek majd a Joey the Passionnal lanolni egyet????
  • IDŐMÁGUS
    Császtok

Tudom honnan lehet letölteni a Yu-gi-oh játékokat. Keresetek meg ha érdekel.

Amugy keresek olyan embereket akik játszanak a yu-gi-oh online-nal.

• STREEX
    www.megagames.com
  • Sheva
    nekem a joey the passionhoz kéne vmi jó trainer amivel tudok folyamatosan nyerni... tudom nem szép dolog a csítelés de megakarom nézni milyen kártyák vannak benne!!! ha vki tud egy ilyen trainert az feltétlenül szúrja má be a linket vagy megbeszéljük MSN-en!!!
  • Adam5
    bazze de kéne egy Obelisk :) qrvára bejön.
  • Adam5
    Reakció idő rulez :D
  • Adam5
    Úgy tudom hogy nem tiltott mint pl az isten kártyák csak korlátozott, tehát nem mindenhol engedik. Amúgy őszinte leszek, nekem nagyon bejön a Yugi kártya játék és már rég óta nézegetem a Holdfényteam-t, gondolkozom hogy egy Starter Deck-re beruházok és késöbb még lehet hogy csomagokra is, csak sztem egy kicsit drágák a csomagok de akinek a hobbija annak biztos minden pénzt megér :), Sőt álitolag Holdfényteamnek több száz darabos kártyája van szal eggyenként is lehet venni őket ami azé nagy pozitívum :).
  • Cobra.
    Lehet egyáltalán használni duelben?
  • Oszi
    Amúgy meg az új Dark Beginning csomagból húztam ki!
  • Oszi
    Hát nem tudom én azért egy párszor meggondolnám azt a full exodiát!Mert a Holdfényteamben csak a feje 8000Ft vagy 10000!
  • Adam5
    persze ez lehet hogy kamu mer most nézem kulfoldi weblpaon 60k egy full set :O
  • Adam5
    ö, már bocsi de mesélték hogy láttak már boltban 5k ért full exodia setet.