3263
Szal...
-
#1983 igen ez is jó játék mer neten lehet játszani mások ellenem. igen van benne blue eyes white dragon alapból :) -
#1982 remélem benne lesz a kékszemű hósárkány mert az a kedvencem!!! -
#1981 köszike és ez is jó játék??? -
CéZé #1980 Megvárod amig betölti a teljes oldalt...legalul jobbra a Játékoknál kiválasztod mondjuk a Yugioh online-t...rákattintasz...megvárod még bejön az az oldalis...legalul lesz 7 db rar "YuGiOh! Online.part1.rar"
azokon is kett és elindul a letöltés -
#1979 Most ezen az oldalon hogyan lehet letölteni azokat a részeket amiket a főoldalon reklámoz? 100-101-102? -
#1978 Innen -
#1977 ezt az onlines játékot honnan tudom leszedni??? -
#1976 réggebben azt hallottam hogy nyárig, vmeik nap meg azt hogy nem nyárig hanem áprilisig :( -
#1975 Meddig ingyenes a Yu-Gi_oh Online része???
-
#1974 neked van trainered a yugihoz??? -
IDŐMÁGUS #1973 Császtok
Keresetek meg ezen a cimme:
Msn címem: [email protected]
Letöltéssel kapcsolatban. -
#1972 yxcxyc -
mgyz2000 #1971 Hups.... A 1963-ra reagáltam. -
mgyz2000 #1970 A zárójeles érdekelne.
Előre is Thanx. -
#1969 nekem a yugi the destinyhez kéáne egy működő trainer!!!!!!!!! -
#1968 bassza meg akkor.... :(((((((( -
#1967 Yoeyval csak LAN-on lehet, interneten nem. -
#1966 na de a Joey the Passionba hogy lehet Multyba játszani????????? -
#1965 nekem is már csak az hiányzik :) -
#1964 én a kaiba the revenge-t szeretném leszedni mert már csak az nincs meg -
IDŐMÁGUS #1963 Hellosztok!
Szivesen tudok segíteni azoknak, aki a Yugioh játékokat akarják beszerezni (letölteni).
Aki ismeri a Yu-gi-oh Onlinet az keresen már meg, mert szeretnék egyet játszani vele. (Német szerveren vagyok fent) Jambi18 néven).
Jelezetek itt ha megkérhetlek titeket. -
#1962 hogy kell multibanjátszani tudja valaki??? -
#1961 ha megtaláltad belinkelhetnéd melyik hozászólás volt az! :D -
#1960 Keress vissza a topicban, van full lapos mentés. -
#1959 hogy kell berakni a fullos paklit a joey the passion-ba? lécci msn-en: [email protected] légyszi, mert nem tudom megcsinálni -
#1958 a Joey-esben benne van a Blue Eyes White Dragon??? mert nekem az nagyon kéne!!! -
#1957 nem tom nekem most csak a Joey-es van fönnt és még nincs meg minden kártya... ha elég erős lesz a paklim akkor én is szívesen játszok onlineban!!! -
Oszi #1956 Én szívesen játszom yugioh onlinet Hanyadik szinten vagy?Én 6!A játékban a 3 csomag a max a meccsek végén vagy ad többet is? -
#1955 okés köcce már szereztem is egyet!!! és nincs kedve vkinek majd a Joey the Passionnal lanolni egyet???? -
IDŐMÁGUS #1954 Császtok
Tudom honnan lehet letölteni a Yu-gi-oh játékokat. Keresetek meg ha érdekel.
Amugy keresek olyan embereket akik játszanak a yu-gi-oh online-nal.
-
#1953 www.megagames.com -
#1952 nekem a joey the passionhoz kéne vmi jó trainer amivel tudok folyamatosan nyerni... tudom nem szép dolog a csítelés de megakarom nézni milyen kártyák vannak benne!!! ha vki tud egy ilyen trainert az feltétlenül szúrja má be a linket vagy megbeszéljük MSN-en!!! -
#1951 bazze de kéne egy Obelisk :) qrvára bejön. -
#1950 Reakció idő rulez :D -
#1949 Úgy tudom hogy nem tiltott mint pl az isten kártyák csak korlátozott, tehát nem mindenhol engedik. Amúgy őszinte leszek, nekem nagyon bejön a Yugi kártya játék és már rég óta nézegetem a Holdfényteam-t, gondolkozom hogy egy Starter Deck-re beruházok és késöbb még lehet hogy csomagokra is, csak sztem egy kicsit drágák a csomagok de akinek a hobbija annak biztos minden pénzt megér :), Sőt álitolag Holdfényteamnek több száz darabos kártyája van szal eggyenként is lehet venni őket ami azé nagy pozitívum :). -
#1948 Lehet egyáltalán használni duelben? -
Oszi #1947 Amúgy meg az új Dark Beginning csomagból húztam ki! -
Oszi #1946 Hát nem tudom én azért egy párszor meggondolnám azt a full exodiát!Mert a Holdfényteamben csak a feje 8000Ft vagy 10000! -
#1945 persze ez lehet hogy kamu mer most nézem kulfoldi weblpaon 60k egy full set :O -
#1944 ö, már bocsi de mesélték hogy láttak már boltban 5k ért full exodia setet.