3263
Szal...
-
#2023 ja értem, mind1 nem fontos :), na de msn címmel mi legyen? küldesz vgay küldjek én? :) -
#2022 Venom Venom, én Cobra vagyok
De ismerem, szóval ha kell szólok neki, hogy nézzen be ide. -
#2021 remélem mert én nagyon szeretem! :DDDDD -
#2020 jaja én is minden hétköznap nézem a+-on! :)
hát nemtom, remélem. -
#2019 Nem tudom kinek megy othon a minimax/a+ de ugye az a+-on elkezdett menni napi rendszerességgel a sorozat.Szerintetek tovább fog menni ott ahol a rtl/cool-on abbamaradt? -
#2018 ja és lapokat is lehet itt venni :) -
#2017 Igen ez az oldalon kiszokták rakni ha vhol rendeznek versenyt. -
#2016 vannak versenyek ahol igazi paklival lehet játszani??? -
#2015 "vagy küldöm" ezt ternészetesn úgy értem hogy én az enyémet :P -
#2014 Cobra, ha nem tévedek akko te a Ragna.hu-s Venom vagy ugye? :) nah mind1, neked van igazi paklid vagy pc-s pakliról beszéltél amikó azt mondtad hogy "a pakimban"? Nincs msn-ed? Mer ha van igazi paklid akko lenne pár kérdésem. (privibe küldheted a címed vagy küldöm, meik legyen? :) -
#2013 nekem sok szörnyem van szeretem őket de vannak olyan lapok is amellyekkel tudom párosítani! -
#2012 jó van na... :P de ezek könnyen kivégzik! :D -
#2011 Trap meg spell kártyákat azért nem említettem, mert azok ellen viszonylag könnyen lehet védekezni. Jó, flip effectes szörnyek ellen is, de a lényeg, hogy nekem a paklimba alig kerül sima szörny. -
#2010 ő, de most effect monsterekről volt szó nem? :S
Dark Hole - Spell Card
Trap Hole - Trap Card
Raigeki - Spell vagy Trap nemtom hirtelen. -
#2009 a Dark Hole-ról vagy a Reigeki-ről nem szóltam :PPP -
#2008 ja vagy Trap Hole! :DDD -
#2007 man-eater bug -
#2006 -
#2005 Igaz, hogy Ritual szörny, tehát kell hozzá az idézőkártya is, de a Masked Beast erősebb. Ráadásul annak előhívásához nem kell a pályán lennie 2 szörnyednek.
Plusz van jónéhány effect monster, amivel könnyedén megölhető bármilyen erős szörny -
#2004 ezt én is meglesem... -
#2003 igen a sima szörnyek közül ő a legerősebb nem? igaz áldozni kell érte 2-t de megéri! :D -
#2002 vagy a 3 isten lap amit ne is említsek :P -
#2001 amúgy ezt a weblapot szoktam nézegetni a holdfényteam-en kívül -
#2000 Legerösebb? ehh azé vannak nála jóval erösebbek :)
pl kapásbol Five Gods Dragon(ami az exodia necross után a másik nagy kedvencem :) vagy Gate Guardian ezek juutottak most így hírtelen eszembe, jó mondjuk ezek fusion monsterek. vagy hogy értetted? hogy a sima áldozásos idézésesek közül a legerösebb? -
#1999 de nem értem miért tiltott... ennyi erővel a kékszemű hósárkány is tiltott lehetne mert az a legerősebb szörny... -
Oszi #1998 Én úgy tudom hogy a legnépszerűbb anime kártyajáték amennyire a német anime újságokban írják!Amúgy nem minden versenyen tiltott az exodia. -
#1997 Nem tudja vki hogy a Yu-gi-oh kártya játéknak világszerte milyen a népszerűsége? Mer még ez alapján lehetne gondolkodni hogy az ember nagyobb összegeket ruházzon be. -
#1996 vááá bazze most olvasom hogy télelg tiltott az Exodia is a versenyeken :SSS, franc pedig most perpill a kedvenc lapom az Exodia Necross amint a 5rész nélkül igen nehéz előhívni :). Kár hogy ez a Yugi card játék ilyen drága hogy pl egy Exodia set több tíz ezer és akko még pl a Necross is oan 12ezer :O,(bár ha versenyeken is a díj több szíz ezer lenne mint HKK-ban akko biztos megérni) az a mák hogy a Contract with Exodia még viszonylag olcsó :) -
#1995 köcce itt találtam! -
#1994 na végre találtam működőképes trainert! :DDDDDDDD -
Stocek #1993 Hi all!Végigolvastam az egész fórumot, de nem nagyon esett szó a másfél órás nagyfilmről.Tudtok mondani egy helyet ahonnan le lehetne tölteni a filmhez magyar feliratot?Én sehol nem találtam( még DC-n sem), így gondoltam megírom én hozzá(egy nyelvvizsgával csak sikerül mert végülis nem olyan nehéz a szövege), de nagyon lassan halad.A maxpegasus-ról milyen nyelven lehetne letölteni a filmet( megpróbáltam letölteni de mindig vmi baja volt)?Ha tudtok légyszi segtítsetek. -
#1992 amúgy trailert asszem a www.gamecopyworld.com -ról lehet leszedni -
#1991 meg az miért van, hogy a megnyert lapjaim, nemhogy akkor vesznek el, mikor a gépet újraindítom, hanem mikor kilépek a játékból, és visszalépek, akkor már nincsenek meg a lapjaim. EZ MIÉRT VAN? -
#1990 de a végigjátszás megvan mind a háromhoz, de azt nem tudom, hogy hova kell bemásolni. légyszi segítsetek! -
#1989 a dlh-n van de azok nem működnek! :(((((((((((((( a másikon meg nem találtam :((((((((( -
#1988 www.dlh.net
www.gamefaqs.com
Itt nézz körül, biztos fogsz találni. -
#1987 ok de télleg senkinek sincs egy működő trainere a yugi the destinyhez?????????????????????????????????????,,,,,,, -
#1986 Igen sajna mer a netdiskre van feltöltve ami sokszor szakad föleg nap közben, de ez maxpegasuson is levan irva párhelyen, azt tudom tanácsánolni hogy próbálgasd és ha nagyon nem akar menni akkor sztem inkább éjfél után (ha akko még fent szoktál lenni) próbálgasd. -
#1985 maxpegasus oldaláról nem tudom letölteni mert megszakad álandóan!!! :(( -
#1984 okés