3263
Szal...
  • Oszi
    Van 1 Right leg of the forbidden oneom eredetiben eladnám vagy cserélném!Ára 6000Ft de lehet alkudni!
  • Oszi
    Sziasztok nem akar valaki játszani velem Onlinet?
  • Thanatos
    ingyen jáccható..., egy ideig..., ezt azé ne felejtsük el :)
  • kiserik
    Köszönöm szépen.
  • Cobra.
    PC-s játékból van a Yu-Gi-Oh Power of Chaos - Yugi the Destiny, ezt követte a Kaiba the Revenge kiegészítő, ami működik önmagában is, és végül kijött a Joey the Passion, ebben már van LAN game lehetőség. Ahhoz, hogy minden kártyát meg tudj szerezni, fel kell raknod mindhérom verziót. Sajnos verziónként csak 1 ellenfeled van, szóval csak a 3 ellenfélből tudsz választani, de pl ha Yugi ellen játszol, akkor ellene csak az ellene nyert kártyákból tudsz paklit készíteni.
    További infok itt
    Illetve nemrég kijött egy online verzió, jelenleg ingyen játszható. Ha kicsit visszakeresel talán találsz működő linket a letöltéshez.
  • Thanatos
    nc...
  • kiserik
    Köszi szépen, de a sok zagyvaságból nem nagyon tudom leszűrni a lényeget, szal...
  • kiserik
    Ja és még egy kérdés. Hálóba lehet játszani?
  • Thanatos
    ha ennyire nincs sok időd akkor biztos jáccani sincs időd szal mind1...
  • kiserik
    Hali!

Lenne egy kérdésem. Nem sok időm van olvasgatni, ezért inkább kérdezek. Kíváncsi vagyok a játékra, de nem értem hogy most mi van. Olvasom, hogy Yugi, meg Kaiba, mint játékcímek. E szerint több játékról van szó. Pontosan melyek ezek, és mindegyik kell egy jó játékhoz, vagy csak az újabb, vagy hogy van ez? Valaki írjon már egy rövidebb összefoglalót nekem legyen szives!
    Előre is köszi.
  • David01
    Megvan valakinek az osszes rész mérmint az animebol. Ráfér egy Dvdre?
    Nem tudná valaki nekem eldüldeni postán?Még az is lehet hogy füzetnék érte . Vagy ha ingyen valaki eltudaja kuldeni annak még jobban orulnék
  • piRAnNya
    sztorno:)
  • piRAnNya
    Megint gáz van. 7 es szintű vagyok és még mindig csak 3 pakliból választhatok a duel végén, az egyik gyerek meg aztmondta h ő 8 ból. Most mivan?
  • piRAnNya
    Van valami chat ahol yugi online playerek vannak? (magyar) :D
  • a056821
    kÖSSZ!
  • David01
    Nincs meg valakinek az összes rész. Az ami a TVben ment meg az összes új rész is. Az pontosan mennyi rész?Hány DVD?Lelehet tölteni valahonnan?
  • piRAnNya
    innen
  • a056821
    Joey The Passion fentvan valami ingyenes hejenn?
    Még mindig nemsikerült beszereznem :(
  • piRAnNya
    Már újratelepítettem semmin nem változtattam és akkor is ugyanezt csinálja, lehet ha netem miatt van. De néha ad néha nem teljesen rendszertelen.
  • Cobra.
    Nekem nem volt sose ilyen gondom, a te gépeden lehet a probléma. Egyébként a lapokat a szerver tárolja, úgyhogy meg kellene lennie.
    Talán segít, ha uninstallálod, majd újrarakod a játékot (először töröld az esetleg megmaradt könyvtárat). Még annyi, hogy a könyvtár nevén ne változtass installkor, max az elérési útvonalon.
  • piRAnNya
    RE: az a helyzet h jáccok onlineval. Full jó meg minden, de rengetegszer befagy a végén és nem kapok lapokat és alt+f4 el tudok kilépni csak a játékból? Ez miért van nem tudja valaki? Lehet azért mert még csak beta? Jó lenne tudni már vagy 20-30 lappal többem lenne ha nem szarozna...
  • Cobra.
    Az enyém csak 370, de jött hozzá azóta kb 80Mb update
  • STREEX
    Én feladtam.De szerencsére dc++ on megtaláltam.Ugye 411 megabyte?
  • piRAnNya
    nekem nagyon lassan tölti le amikor először elindítom...
  • piRAnNya
    de asszem befagyott 17% nál:D
  • piRAnNya
    én is letöltöttem az onlinet, feltelepítettem és most még tölt le hozzá egy csomó mindent
  • fokec
    Hogylehet az hogy a játékot csak a februári újságok tartalmazzák itt pedig már január elején fent volt????????Ez teljesen megegyezik azzal ami az újságokban van???
  • fokec
    Én Flashget-tel szedem és a böngészőm: Maxthon
  • STREEX
    Nekem se operával se sima internet explorerrel nem indul.Te mivel szedted le?
  • fokec
    Nálam bejött az a link és már töttöm is a gamét.mindjá lent van az 1. része.
  • STREEX
    Szóljon valaki ha talált.
  • Cobra.
    Csak ez kell, de keresned kell letöltési helyet, mert ami be lett írva nem jön be.
  • piRAnNya
    Ezzel az online teljes verzió? Kell hozzá alap játék vagy csak ezt kell feltenni?
  • STREEX
    Basszus nem bírok felmenni.Nincs egy másik út?
  • Cobra.
    Letölthető ingyen és a beta alatt játszható is. #1870-nél van a link, mielőtt megkérdezitek
  • STREEX
    Nem tudjátok mikor jelenik meg nálunk az online változat?elvileg februárban
  • STREEX
    Nem igazán értem minek ehhez magyarítás
  • Drend
    http://www.gportal.hu/portal/maxpegasus/
    Innen töltögethetsz!
  • laci béla
    szia cobra
    be voltam baszva
  • Cobra.
    Először a saját írásaidhoz keress magyarosítást
    Utána kereshetsz a játékhoz is, de nem hinném, hogy bárhol is fogsz találni, mivel nem megoldható.