3263
Szal...
-
#2103 reinstall -
steweee #2102 ok, akkor nálam a hiba. csak mert ki akarom írni őket -
#2101 nekem sem lépett még ki! szerencsére! :D -
#2100 nekem 1X sem lépett még ki magától. -
steweee #2099 nálatok nem lép ki soxor az első rész? mi lehet a baja? mert peccset nem találok hozzá -
#2098 ha majd meglesz a Joey the passion majd akkor :P Én még az első kettőt akarom kiakasztani :P -
steweee #2097 én beletenném azt a játékban hogy nem pusztul el rögtön az attack pozicióban lévő szörny hanem ha erősebb támadja elsőre befordul védekező pozicióba.így ha vmelyik fél egy nagyon erős lényt idéz, nem lehetne azonnak lesöpörni az ellenfelet.pl két vagy három tributés szörnyek megállíthatatlanok ha szerencsésen nincs pont olyan varázskártya ami elpusztítja őket vagy vhogy semlegesíti, mert egyből legyilkolják a másik szörnylapjait és így esély sincs hasonló erős szörnyek idézésére.másrészt kellene bele több olyan lap, ami a varázslapokat védi, mert idegesítő hogy egy lappal is le lehet söpörni az összes varázslapot.meg talán azt is bele lehetne tenni, hogy ha két nagyszörny(idézett 7-9 pontos) csap össze, akkor ha az egyik erősebb is, több körig nem lehetne használni a ami életben maradt -
#2096 Ha erősebb a támadó, akkor természetesen elpusztul, viszont ha DEF-ben lévő sörnyet támadsz vele és annak több a DEF-e, mint a kártya ATK-ja, akkor gondolom a különbséget az ellenfelet veszti el az életerejéből.
Szóval elég jó kártya. -
Oszi #2095
ez az a kártya -
Oszi #2094 Ez jó kártya szerinted? -
Oszi #2093 A szörny attól függetlenül elpusztul? -
#2092 A sebzést, amit a kártya tulajdonosa kapna a szörny megsemmisítésekor, az ellenfél kapja. (tehát a támadó veszít LP-t) -
#2091 hát ez tipikus olyan képesség, amit az alapangoltudásommal képtelen vagyok lefordfítani:DDDDDDDDD -
Oszi #2090 The opponent takes all battle damage to this card's controller that he would take from a battle involving this card.Itt van! -
#2089 kérlekalássan ha leírod ide angolul, akkor biztos lesz egy kedves emberke aki lefordítja...
(boccs, csak eneyomódott a tab+az enter:DDD) -
#2088 kérlekalássan ha leírod ide a -
Oszi #2087 Aki nagyon ért a yugioh kártyjátékhoz az megtudná mondani hogy mi az effect képessége az AMAZONESS SWORDS WOMAN kártyának? -
Blizzard #2086 Na vége a jó világnak, véget ért az online beta teszt :( -
steweee #2085 nem úgy kell telepíteni ahogy alapban van hanem custom, és akkor te adhatod meg a könyvtárat ahová szeretnéd, mert különben a c:\program files\konami könyvtárba fogja rakni
a kártyák helye ugyanitt lesz akkor is ha másik meghajtóra telepíted a játékot, itt kell felülírni a fájlokat a cheattel.nekem sem volt jó elsőre, és nem értettem mi a baja.azt hiszem ennyi, de sajnos már nem emléxem pontosan,pedig nekem is csinálta, de nem egy nagy dolog megcsinálni.ja, és ahhoz hogy létrehozza a pl : /Yu-Gi-Oh! Power of Chaos JOEY
THE PASSION/Common/ könyvtárat ha nem az alapban felajánlott helyre telepíted, először indítsd a játékot és játsz egyet és nyerj egy lapot -
#2084 hát ok htx -
#2083 Hibás az installod, próbáld meg újraraki. Ha utána se megy, akkor pech, előfordult már néhány embernél. -
#2082 a Jugi-Oh-hoz van olyan patch hogy elmentse a kártyákat????
a tököm ki van vele hogy mindig nyerek fasza lapokat és nem menti el.
Mielőtt bárki mondan vmit: a nyert kártyákat belehúzom a paklimba!
Jah és megvan a Kaiba is de az se menti a kártyáimat
Please help!!! -
steweee #2081 az első részhez, vagyis ehhez tud vki v2.0-ás peccset küldeni vagy linket adni? mert elég gyakran kifagy nálam, és van hozzá a gémkopivördön 2.0-ás nocd.exe -
#2080 ok csak megkéne szerezni a többi részét! :PPP -
#2079 igen játékban is így van. -
#2078 eddig még csak 1 karja van meg! -
#2077 a játékban is ennyi igaz??? -
#2076 nem kell. -
#2075 nem kell valamilyen spell card? -
#2074 exodia 5részből áll, 2kéz 2láb 1fej. ha ezek a kezedben vannak akkor automatikusan megnyerted a meccset, ennyi az exodia :) -
#2073 nincs valakinek egy replay-e róla? -
#2072 az exodia-t milyen lappal lehet összerakni? -
#2071 ti hova valósiak vagytok???? -
#2070 meg a yugi the destiny
-
#2069 vagy akinek megvan a Kaiba the revenge, és jószívű, és van MSN címe az legyen szíves írjon! -
#2068 van MSN címed? írj privátban! -
#2067 baloldalt lent részek. -
#2066 Én arra emlékszem hogy a start menüben rámentem valamire szerintem a save filesra és ekkor írta ki azt a hiba üzenetet hogy ennek a könyvtárnak a hiányában nem működik a kimentés betöétés mentés.Úgyhogy megcsináltam és ment.Mindhárom rész megvan nekem, úgyhogy nem kell külön kaiba meg joey.De menj rá előbb te is a start menűben valamelyiknek a savefiles menűpontjára. -
#2065 és ha megcsinálom azt a mappát akkor jó lesz? oda tegyem be a data fájlt meg a deck-es fájlt? ja és ez működik a másik játékokhoz is? ha igen akkor ugyanilyen mappát kell csinálni, vagy valami más nevű mappát. pl. nem /Yugi, hanem /Joey -
#2064 Ezen az oldalon mire kell rámenni?