Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bocsi a késés miatt, de nyaralni voltam.
már elküldtem...
már elküldtem...
nekem is küld el
köszi
köszi
Akkor légy szíves az [email protected] -ra küldd el.
Elõre is köszi.
Elõre is köszi.
Nekem megvan.
Ha adsz egy Emailt, elküldöm.
Ha adsz egy Emailt, elküldöm.
A Joey the Passion 63.5%-ánál (490/771) "meguntam" a játékot, de azért belenéznék a full pakliba, hátha vissza jönne tõle a játék kedvem újra 😊
Ha tudna vki küldeni (vagy belinkelni) egy 771 lapos system.dat-ot (reg-el együtt) azt nagyon megköszönném.
Ha tudna vki küldeni (vagy belinkelni) egy 771 lapos system.dat-ot (reg-el együtt) azt nagyon megköszönném.
Nah mi van?
már senkisem tolja a gémet?
már senkisem tolja a gémet?
Hi all😊
Most szereztem meg ezt ajátékot😉 Nagyon jo csak nem tudom meik kártya mit tud😞Nem álllok jól az angolla😊
Tudna valaki valamien keirást küldeni akártyák rol?

Most szereztem meg ezt ajátékot😉 Nagyon jo csak nem tudom meik kártya mit tud😞Nem álllok jól az angolla😊
Tudna valaki valamien keirást küldeni akártyák rol?

Próbáld meg letöltésvezérlõ nélkül
Többször is letöltöttem más yugi játékokat más helyekrõl is próbálkozva, de semi változás. 😞
Szerintem azért írja azt neked mert nem tudja kicsomagolni a Data1.cab nevû fájl-t
Próbáld meg letölteni még1-szer
Próbáld meg letölteni még1-szer
sziasztok, letöltöttem a játékot de mindig ezt írja ki telepítéskor: Error 1311.Source file not found F:\Data1.cab. verifry that the file exists and that you can access it.
Majd még meglátjuk...
Hi!
SZUPIKARAJ korlátlan neted van? Nyess fel egy képet a kárgyáidról akkor holnap /8:00/ az én paklimat is láthatod!
SZUPIKARAJ korlátlan neted van? Nyess fel egy képet a kárgyáidról akkor holnap /8:00/ az én paklimat is láthatod!

Nem olvastam vissza ezernyolcszáz üzenetet, de kéne egy editor a voice.dat-hoz.
Ha kicserélem egy ugyanojan nevû, de 0 biteos file-ra akkor nem dumál a kis genyó, de nincs zene sem, azt meg szerettem. Más megoldás is érdekelne ha van. (Arra, hogy ne dumáljon annyit)
Ha kicserélem egy ugyanojan nevû, de 0 biteos file-ra akkor nem dumál a kis genyó, de nincs zene sem, azt meg szerettem. Más megoldás is érdekelne ha van. (Arra, hogy ne dumáljon annyit)

ja jó ezt nem tudtam

Tomiboj az már bizonyitotta, hogy okos ember, hagyjad 😊
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
Ja,és ez egy normális topic nem pedig azért van hogy fikázzuk a másikat ha azt akarod akkor pedig ezt a topicot látogasd
1.Lehet hogy igen,de ha megkérhetlek ne becsülj alá
2.Dobj fel róla egy képet
3.A medve a kanalat nemhiszem hogy le tudná nyomni,fõleg hogy nincs is kanala!
2.Dobj fel róla egy képet
3.A medve a kanalat nemhiszem hogy le tudná nyomni,fõleg hogy nincs is kanala!
Egyébként ma reggel akasztottam ki!

csákány!SZUPERKARAJ nagyon gyenge paklid az enyém úgy lenyomná a tiedet mint medve a kanalat

szia
az rip én irtam be azt régen én is onnan szedtem le annao,de már most szedem torrent-röl iso-ba azért köszi
az rip én irtam be azt régen én is onnan szedtem le annao,de már most szedem torrent-röl iso-ba azért köszi
iso-t merre találok tudnál nekem segiteni
köszönöm
üdv
köszönöm
üdv
a ripelt gamek legtöbbje kacat és sztem azis. szerezz be egy iso-t inkább. mentés is azé nem mûködik.
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
vazzeg ez mindig kifagy ha multizni szeretnék a másik gépen minden rendben,mivel akadhat?
azt meg hogy ugyanis ripellt game és nincs uninstall
Gond van a registryben, esetleg próbálj egy reinstallt.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
sziasztok
miért irja ki a joe-s ban amikor mentenék hogy failid to save file?
miért irja ki a joe-s ban amikor mentenék hogy failid to save file?
sziasztok
tudtok segiteni a joe val szeretnék lan-ba játszani de mindig kifagy a gépem ha rámegyek a duel modra amugy megy a jaték,összekötöttem a két gépet utána hogy kell valamit bekell állitani vagy mivan tudtok segiteni elmagyarázni hogy állitsam be vagy használjam
elöre is köszi
üdv
tudtok segiteni a joe val szeretnék lan-ba játszani de mindig kifagy a gépem ha rámegyek a duel modra amugy megy a jaték,összekötöttem a két gépet utána hogy kell valamit bekell állitani vagy mivan tudtok segiteni elmagyarázni hogy állitsam be vagy használjam
elöre is köszi
üdv
az egy jó kis lap,amíg nem szedik le addig az összes flippes effektet hatástalanítja...
a magical hat meg nem olyan nagy durranás,asszám már nincs is bennt a paklimban
a magical hat meg nem olyan nagy durranás,asszám már nincs is bennt a paklimban
Végre én is befejeztem. Már azthittem soha nemadja meg az utolsó lapot. Tudja vki hogy a Mirc-en merre találok Magyar Yugi szobát???
De nekem nincsen Magicial Hat-em meg az alsó sorban balról a 6. lap
kb. 43% asszem

Mehet bele még Morphing Jar, Cyber Jar, Card Destruction
szerintem nem jó a paklim
nekem szivatja magát is mert mindig olyan effektes szörnyeket tesz ki ami miatt felvehet egy kártyát a kezébe
Remélem ahogy nõ a csillagok száma, úgy fog nehezedni, mert így nem túl nagy kihívás...
Hi!
Gondolom nem én vagyok az elsõ, akinek eszébe jut 😊, de próbáljátok ki dobatós lapokkal a játékot. Elég könnyen be lehet szívatni az ellent, mert mindig 40 lappal játszik, és azt azért elég könnyen le lehet fogyasztani...😊
Gondolom nem én vagyok az elsõ, akinek eszébe jut 😊, de próbáljátok ki dobatós lapokkal a játékot. Elég könnyen be lehet szívatni az ellent, mert mindig 40 lappal játszik, és azt azért elég könnyen le lehet fogyasztani...😊
jah még vmi.....
az import-export-ot ne nagyon használjátok ettõl lehetnek még gondok (persze nem minden esetben) fõleg ha egyik másik rész kártyáit próbáljátok.
úgy is meglesznek a kártyák mert autómatikusan tovább visza a joey a kaiba-nál meg az említett update kell.
üdv: megint én:ridley
az import-export-ot ne nagyon használjátok ettõl lehetnek még gondok (persze nem minden esetben) fõleg ha egyik másik rész kártyáit próbáljátok.
úgy is meglesznek a kártyák mert autómatikusan tovább visza a joey a kaiba-nál meg az említett update kell.
üdv: megint én:ridley
Nekem is voltak gondok a save gaméval..bár csak az elsõ résznél.
úgy vettem észre a yu-gi-oh common mappában lévõ system.dat(asszem 😊 csak 1 file van)ez kergül meg valamiért.
szóval ha fut minden rendesen akkor gyakran mentegessétek ezt a file-t (vhova)és ha beüt a crack akkor vissza másoljátok.
szerintem a regezés nem jön be mert nekem van egy régi "rossz" file-om és ha vissza másolom akkor rossz az elsõ rész ha azt használom amit most akkor meg megy minden.
érdemes feltenni sorrenben a gamékat és a kaiba után updatelni a yugit(így ez 2.0-ás lesz)
én sajna ezért kezdtem elõröl de most minden jó...még 😊
240/771...1 hét alatt
üdv:ridley voltam...kev a haver akinél épp vagyok 😊
úgy vettem észre a yu-gi-oh common mappában lévõ system.dat(asszem 😊 csak 1 file van)ez kergül meg valamiért.
szóval ha fut minden rendesen akkor gyakran mentegessétek ezt a file-t (vhova)és ha beüt a crack akkor vissza másoljátok.
szerintem a regezés nem jön be mert nekem van egy régi "rossz" file-om és ha vissza másolom akkor rossz az elsõ rész ha azt használom amit most akkor meg megy minden.
érdemes feltenni sorrenben a gamékat és a kaiba után updatelni a yugit(így ez 2.0-ás lesz)
én sajna ezért kezdtem elõröl de most minden jó...még 😊
240/771...1 hét alatt
üdv:ridley voltam...kev a haver akinél épp vagyok 😊
Sziasztok kinek mi a kedvenc kártyája a Joey the Passionben
nekem a Buster Blader?
nekem a Buster Blader?
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
nem csak lanon ovlass vissza..., amugy akor ki miylen irccsatin van most ? 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Multizni csak Lan-on lehet.