3263
Szal...
-
#2143 a commonba a systemet.dat és a deck.ydc YUGI THE DESTINY könyvtárba rakd
és persze #2137 ezt is csináld meg -
#2142 hol találtad a forumon azokat az izéket amiből csak van? -
#2141 nekem nem műxik. a jugi kártyáit probáltam, átraktam a common mappába a systemet meg a decket de csak a kezdő paklit aDJA BE. -
#2140 kösz. és ha nekem csak a power of chaos van meg(vmi DESTINY vagy mi) akkor is berakhatom az összes kártyát? és ha berakhatom akkor melyik system.dat ot? -
#2139 változik csinál a következöt.
JÓ
a legalsora yugira click aztán (all card)(download)
és ha jó mennteni tudsz.
ÜDV -
bluedeath84 #2138 köszi
de a link az nem jó. Legalábbis nem egy zip fájlra mutat.
Ki tudnád javítani?
Amugy találtam a forumon egy mentést abban benne is van minden lap csak éppen az a baj vele hogy sok lapból csak 1 van benné és jó lenne egy másik változat is. -
#2137 Megtaláltam végre
teljes deckmiután letöltöted a zipet
vár rád egy feladat.A joey könyvtárban van egy reg file kis szerkesztés
ved ki a regböl ezt("InstallDirJ"="C:\\Spiele\\Yugi\\Joey")és ezt("CommonDir"="C:\\Spiele\\Yugi\\Common")aztán futasd enélkül a nem használható
a deck.
jó játékot kivánok.
-
#2136 Hello ha vársz fél órát megkeresem a teljes paklit oké
-
#2135 full pakli ha nemmegy, nem is fog
magyarosítást pedig nem tudnak csinálni hozzá, mert 50-100mb méretű fájlokban vannak -
#2134 sziasztok. légyszi monnyátok meg h van-emagyarosítás a játékhoz és ha igen akkor hol meg vki pls küldje el azt a címet ahonnan az össz kártyát le tom szedni. sürgösden kéne kösz. (nem taálom sehol) -
bluedeath84 #2133 Valaki be tudna linkelni egy összesa lapot tartalmazó mentést.
Köszi -
#2132 Ide jó rég irtak már :) -
#2131 #2126 esetleg? -
ssk3 #2130 Az isten bassza meg!!!
basszameg, hazawittem a cuccost a gaméhez hogy minden lap meg legyen, bemásoltzam minden hová, de sehogy sem jó!!!
Azt értemel vele hogy ELVESZETTT az ÖSSZES LAPPOM!!!
Hogy kéne megcsináln i azt hogx még jó is legyen???
-
joi007 #2129 király -
ThunderBite #2128 Mielőtt kérdezgettek, vehetnétek a fáradságot és visszaolvashatnátok.
Ezt a témát legalább 1000x megtárgyaltuk már, hogy miért nemmenti a kártyákot.
Van megoldás. -
#2127 Nekem soha nem volt ilyen problemam pedig mar legalabb 5x feltettetem. Eddig minden kartyamat elmentette. -
#2126 Ez a játék rossz oldala. Egy időben sikerült kijátszanom, de már nem emlékszem, hogy hogyan.
Akinek kell az összes kártya, a gamecopy-ról letölthető. -
#2125 Hát nem tom:
az én gépem:
AMD Athlon XP 2000+, Radeon 9200 Connect 3D 128 Mb, Albatron KX 600 alaplap
haverom gépe:
ugyanez csak más alaplap és 2200+ as AMD Athlon Xp proci neki meg elmenti
sőt le örölte kb fél éve, a múlt héten felrakta ismét elmenti neki a kártyákat... Télleg nem tom mi a baja -
viktor 0613 #2124 Nálam is ugyan ez van de én már rájöttem hogy ez a játék igy van megcsinálva magyarán nem a te és nem a gép hibája hanem így van megírva a játék.
Há bárkinél is működik az legyen siíves megírni. -
#2123 hi all!
Az a helyzet hogy felraktam a Yu-Gi-Oh! Yugi the destiny-t. És ismételten nem menti a kártyákat. Pedig már csomó kártyát nyertem.
kérdés: Mit kell ezellen tenni??? -
#2122 magyarországról sehonnan:P -
viktor 0613 #2121 Nem tudja valaki hogy honnan lehet szerezni DUELPASS-t? -
Oszi #2120 Nekem működik a régi nevemmel a honlapjukon kellett valamit beállítani hogy meghagyja a user idt -
Oszi #2119 Akkor regisztrálok én is egy újat kösz hogy szólsz!Amúgy nem tudjátok magyarországon hol lehet majd venni DUELPASSt? -
#2118 Most vagy elkúrtak valamit a konaminál, vagy az újregekre kell érteni a 10 db ingyenduelt, mert egy újat regisztrálva, már 5-öt tudtam játszani a yugioh onlinnal. -
#2117 igen, de azt nemtudja berakni registrybe vmiert, jibát ír ki :S -
#2116 Ha jól rémlik mintha a registrybe is kellett volna valamit csinálni. Valamikor régebben, volt egy link egy működő full paklihoz, ha jól rémlik Venom linkelte be. -
#2115 nah elöjött nekem is a probléma....
felraktam öcsém gépére is a yugit c:\program files\konami\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos YUGI THE DESTINY\
és a common mappa pedig ugyan itt van
c:\program files\konami\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos Common\
namár most felülírom azt a filet amit kell hogy összes card meglegyen de maiko belépek még mindig az alap kártyák vannak....
vkinek van vmi ötlete mit kéne csinálni hogy jólegyen?
érdekes hogy a másik gépen pl simán a c:\-re rakta a commont és ott ment is.
-
#2114 még nincs sajna, csak azok amik a zombie maddnes starter deckben voltak (pl zombie genesis)+exodia set -
Oszi #2113 Vettél más kártyát is?Milyen jó kártyáid vannak az exodián kívül? -
#2112 eggyik eladó már amiko beléptem az ajtón emlékezett rám és vette elő a exodia fejet :D -
#2111 nah, megvan a full exodia set eredetiben!!! :)
ma voltam a holdfényben és vettem meg a hiányzó fejet :)
ne kérdezzétek mennyi volt az 5lap :P -
#2110 Valami info hogy mennyibe fog kerulni? -
#2109 És fizetős lessz? :(
gondolom :S -
#2108 Nekem sem volt soha semmi problemam vele. -
#2107 nekem csinált egyszer de semmi hiba nem volt! -
#2106 szal ha felrakom a gamet monnyuk a c:\Program Files\Konami...
mappába és nem rak be common mappát akkor csak elindítom a gamet és nyerek egy lapot utánna hátha rak be? És ha nem csinálj meg akkor mit tegyek??? -
steweee #2105 sztem nem a default c:\......könyvtárba telepítetted, ebben az esetben indítsd el és játsz egy partit amiben nyersz egy lapot. úgy biztosan létrehozza -
Oszi #2104 Miért van az hogy a játék installálás után nem csinál common mappát?