3263
Szal...
-
CéZé #2183 http://www.konami.com/gs/gameinfo.php?id=95 -
ponki #2182 Hi! A power of chaos, Kaiba revenge- on kívül van még más része is? -
killerkiller #2181 valaki írjon már 1 MŰKÖDŐ linket ahonnan le lehet tölteni a kaiba-t mert eddig sehonnan se tudtam,vagy a link volt rossz,vagy a honlapról nem lehetett letölteni -
Nuki #2180 én ismerem, de szutyok mer ingyér csak 10-15 gémt enged :| -
Small Dragon #2179 Skacok segítsetek!!
Honnan tudom letölteni a Joey the passion-t?
előre is köszi -
tosatt #2178 honnan lehet letöltteni a joey-t
-
Tribalka #2177 Ismeri valaki a Yu-Gi-Oh Online Játékot?? -
Tribalka #2176 d -
#2175 hello hello all! nem tudtok ujat a gameről? nagyon jó csak kevés a kártya...:(
irjatok már pls egy-két jó linket a gamekkel kapcsolatban meg okosságokat és élesszük fel ezt a topicot!!! Helló -
CéZé #2174 Kiirod cd-re vagy betöltöd Daemon tools-ba és feltelepíted -
#2173 Hy!Letöltöttem az sms-web-ről a joey the passion-t(bin).És mit kell a bin fájllal csinálni?????? -
Gary #2172 Sziasztok!
Én egy cheater felhasználó vagyok,mert nincs meg ISO-ban a 3 rész,de a feltelepítést megtettem.Mind a három megvan (Yugi,Kaiba,Joey),full kártya ismerettel,csak nyernem kell.Egy gáz van nem tudom mit csináljak a Kaiba-s résznek az update.jével,van valamim hozzá,de nem akarja megcsinálni a dolgot.Nem tudom kell az valamihez????
Amúgy csak rá kell keresni a neten és adja a kis cheatet a kártya ismerethez.
Na hajrá -
bluedeath84 #2171 Nincsen benne és miért is lenne az exodia nem zombi lap
Meg annál értékesebb hogy csak igy kiadják nem gondolod???????? -
#2170 Kinek van meg a zombie madness(pakli)??Nem tudjátok az exodia-set benne van?? -
#2169 nekem csak a yugi the destiny van meg,akkor mit csináljak??? -
#2168 "A Yugi The destiny-t telepített formában kiírtuk cdre ezt felmásoltam a gépre.
Ezután a Kaiba The Revenge sima telepítős formában van meg így feltelepítettem ekkor már láttam létrehozta a kommon mappát. ezután a Joey-t raktam fel.
Nekem így lett jó."
loptálö #2161 -
#2167 A Yugi The destiny-t telepített formában kiírtuk cdre ezt felmásoltam a gépre.
Ezután a Kaiba The Revenge sima telepítős formában van meg így feltelepítettem ekkor már láttam létrehozta a kommon mappát. ezután a Joey-t raktam fel.
Nekem így lett jó. -
#2166 A barátomnak is ez a baja sajnos nem tudom a választ de keress utána. -
#2165 hé bakker, a yugis játék nem menti el a kártyákat(yugi destiny)!Mit tegyek??????Lécci segítsetek!!!!!!help me PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZ!!!!!! -
#2164 innen
Jobb alsó oszlop -
getsa #2163 sziasztok
Keresem, de nem találom a játékot.
Tunátok sediteni ? -
#2162 helló slick
olvasd el a #2156 itt már levan irva
amugy én teljet deckel játszom mind a hárromal az meg #2139 innen tudod
elérni -
#2161 NA srácok!!!!
végre elmenti a kártyákat!!!!! már 90 kártya megvan a 155 ből. igaz ez a sima Yugi de a többi is fent van a gépen.
ha érdekel vkit hogy hogyan csináltam meg annak elmondom:
A Yugi The destiny-t telepített formában kiírtuk cdre ezt felmásoltam a gépre.
Nekem így lett jó. -
katinka38 #2160 Átmásoltam és készítettem egy másolatot a másikról,de sajnos nem sikerült csak a kezdő paklim van,de azért köszi!Nekem túl bonyolult ez! -
katinka38 #2159 köszike! -
#2158 még valami ha ezt a flcrc át másolod a másik gépbe és azon a játékon szerzet
kártyák visszahozhatatlan azon a gépen lévö flcrc elöte másold ki és a két filet
-
katinka38 #2157 Köszi szépen, megfogom próbálni. -
#2156 erre viszont én tudóm a válasz
a két fájl pluss a registrácios adatbázis
utvonal([HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI\Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos\system)
(flcrc) ezt a sort másold le enélkül nem fog müködni -
katinka38 #2155 k -
katinka38 #2154 Hohyan tudom egy másik gépre át vinni az elmentett lapjaimat?Sehogy se sikerül. -
bluedeath84 #2153 Shery nézd meg itt: stop2shop.com
Ez egy webbolt és itt meg tudod nézni a lapokat és elég jó minőségben le is leeht őket tölteni -
Pemack #2152 honnan lehet etölteni a játékot? hiába olvasgattam vissza, nem találtam túl sok lineket ahonnan még le lehet tölteni -
#2151 ird le a kártya nevét és én megiróm fogy mire jó -
#2150 Yugi,Kaiba,Joey
nem? :)
-
Shery #2149 Esetleg van valakinek ötlete arra, hogy magából a játékból hogyan lehetne kiszedni a lapok képét? -
Shery #2148 Köszi a tippeket! De nem nekem van rá szükségem, hanem a hugomnak, aki mellett nem ülhetek egész nap. A fordítás mégcsak menne is (bár angol tudásom =0), de ahhoz meg kellenének a lapok képei...
Amúgy sehol nem találtam ilyen oldalt,Cobra! -
bluedeath84 #2147 Shery a kezedbe veszel egy szotárat és leforditasz kb 15-20 szavat és már tudsz is mindent mert sok dolog nincsen a lapokon -
#2146 Ha beírod Google-be vagy más keresőbe, hogy Yugioh és hogy magyar oldalakon keressen, lesz jónéhány találat. Olyan oldalt nem ígérek, ahol mindegyik kártya le lenne fordítva, mivel ha nem vesszük figyelembe a normál szörnyeket, akkor is sok száz lap van. -
Shery #2145 Tudna nekem valaki segíteni? Keresek a olyan helyet, ahol találok magyar nyelvű leírást a játékokban szereplő lapokról. Remélem tud valaki ilyen helyet mondani! -
bluedeath84 #2144 Igen minden játékot power of chaosnak hivank és ebből van három a Yugi a Pegasus és a Yoe. Ebben a sorrendben és elég ha a Yoe fent van abban benne van minden lap. És még helyet is sporolsz. Meg ennek a legjobb a logikája. Szerintem bőven ellég ezzel bajlodni nem kell a többi is