3263
Szal...
  • CéZé
    http://www.konami.com/gs/gameinfo.php?id=95
  • ponki
    Hi! A power of chaos, Kaiba revenge- on kívül van még más része is?
  • killerkiller
    valaki írjon már 1 MŰKÖDŐ linket ahonnan le lehet tölteni a kaiba-t mert eddig sehonnan se tudtam,vagy a link volt rossz,vagy a honlapról nem lehetett letölteni
  • Nuki
    én ismerem, de szutyok mer ingyér csak 10-15 gémt enged :|
  • Small Dragon
    Skacok segítsetek!!
    Honnan tudom letölteni a Joey the passion-t?
    előre is köszi
  • tosatt
    honnan lehet letöltteni a joey-t
  • Tribalka
    Ismeri valaki a Yu-Gi-Oh Online Játékot??
  • Tribalka
    d
  • Daweskie
    hello hello all! nem tudtok ujat a gameről? nagyon jó csak kevés a kártya...:(
    irjatok már pls egy-két jó linket a gamekkel kapcsolatban meg okosságokat és élesszük fel ezt a topicot!!! Helló
  • CéZé
    Kiirod cd-re vagy betöltöd Daemon tools-ba és feltelepíted
  • Matt07
    Hy!Letöltöttem az sms-web-ről a joey the passion-t(bin).És mit kell a bin fájllal csinálni??????
  • Gary
    Sziasztok!
    Én egy cheater felhasználó vagyok,mert nincs meg ISO-ban a 3 rész,de a feltelepítést megtettem.Mind a három megvan (Yugi,Kaiba,Joey),full kártya ismerettel,csak nyernem kell.Egy gáz van nem tudom mit csináljak a Kaiba-s résznek az update.jével,van valamim hozzá,de nem akarja megcsinálni a dolgot.Nem tudom kell az valamihez????
    Amúgy csak rá kell keresni a neten és adja a kis cheatet a kártya ismerethez.
    Na hajrá
  • bluedeath84
    Nincsen benne és miért is lenne az exodia nem zombi lap
    Meg annál értékesebb hogy csak igy kiadják nem gondolod????????
  • Matt07
    Kinek van meg a zombie madness(pakli)??Nem tudjátok az exodia-set benne van??
  • Matt07
    nekem csak a yugi the destiny van meg,akkor mit csináljak???
  • SLICK
    "A Yugi The destiny-t telepített formában kiírtuk cdre ezt felmásoltam a gépre.
    Ezután a Kaiba The Revenge sima telepítős formában van meg így feltelepítettem ekkor már láttam létrehozta a kommon mappát. ezután a Joey-t raktam fel.
    Nekem így lett jó."

loptálö #2161
  • STREEX
    A Yugi The destiny-t telepített formában kiírtuk cdre ezt felmásoltam a gépre.
    Ezután a Kaiba The Revenge sima telepítős formában van meg így feltelepítettem ekkor már láttam létrehozta a kommon mappát. ezután a Joey-t raktam fel.
    Nekem így lett jó.
  • STREEX
    A barátomnak is ez a baja sajnos nem tudom a választ de keress utána.
  • Matt07
    hé bakker, a yugis játék nem menti el a kártyákat(yugi destiny)!Mit tegyek??????Lécci segítsetek!!!!!!help me PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZ!!!!!!
  • STREEX
    innen

Jobb alsó oszlop
  • getsa
    sziasztok
    Keresem, de nem találom a játékot.
    Tunátok sediteni ?
  • biomage
    helló slick
    olvasd el a #2156 itt már levan irva
    amugy én teljet deckel játszom mind a hárromal az meg #2139 innen tudod
    elérni
  • SLICK
    NA srácok!!!!
    végre elmenti a kártyákat!!!!! már 90 kártya megvan a 155 ből. igaz ez a sima Yugi de a többi is fent van a gépen.
    ha érdekel vkit hogy hogyan csináltam meg annak elmondom:
    A Yugi The destiny-t telepített formában kiírtuk cdre ezt felmásoltam a gépre.
    Nekem így lett jó.
  • katinka38
    Átmásoltam és készítettem egy másolatot a másikról,de sajnos nem sikerült csak a kezdő paklim van,de azért köszi!Nekem túl bonyolult ez!
  • katinka38
    köszike!
  • biomage
    még valami ha ezt a flcrc át másolod a másik gépbe és azon a játékon szerzet
    kártyák visszahozhatatlan azon a gépen lévö flcrc elöte másold ki és a két filet
  • katinka38
    Köszi szépen, megfogom próbálni.
  • biomage
    erre viszont én tudóm a válasz
    a két fájl pluss a registrácios adatbázis
    utvonal([HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI\Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos\system)
    (flcrc) ezt a sort másold le enélkül nem fog müködni
  • katinka38
    k
  • katinka38
    Hohyan tudom egy másik gépre át vinni az elmentett lapjaimat?Sehogy se sikerül.
  • bluedeath84
    Shery nézd meg itt: stop2shop.com
    Ez egy webbolt és itt meg tudod nézni a lapokat és elég jó minőségben le is leeht őket tölteni
  • Pemack
    honnan lehet etölteni a játékot? hiába olvasgattam vissza, nem találtam túl sok lineket ahonnan még le lehet tölteni
  • biomage
    ird le a kártya nevét és én megiróm fogy mire jó
  • Adam5
    Yugi,Kaiba,Joey

nem? :)
  • Shery
    Esetleg van valakinek ötlete arra, hogy magából a játékból hogyan lehetne kiszedni a lapok képét?
  • Shery
    Köszi a tippeket! De nem nekem van rá szükségem, hanem a hugomnak, aki mellett nem ülhetek egész nap. A fordítás mégcsak menne is (bár angol tudásom =0), de ahhoz meg kellenének a lapok képei...
    Amúgy sehol nem találtam ilyen oldalt,Cobra!
  • bluedeath84
    Shery a kezedbe veszel egy szotárat és leforditasz kb 15-20 szavat és már tudsz is mindent mert sok dolog nincsen a lapokon
  • Cobra.
    Ha beírod Google-be vagy más keresőbe, hogy Yugioh és hogy magyar oldalakon keressen, lesz jónéhány találat. Olyan oldalt nem ígérek, ahol mindegyik kártya le lenne fordítva, mivel ha nem vesszük figyelembe a normál szörnyeket, akkor is sok száz lap van.
  • Shery
    Tudna nekem valaki segíteni? Keresek a olyan helyet, ahol találok magyar nyelvű leírást a játékokban szereplő lapokról. Remélem tud valaki ilyen helyet mondani!
  • bluedeath84
    Igen minden játékot power of chaosnak hivank és ebből van három a Yugi a Pegasus és a Yoe. Ebben a sorrendben és elég ha a Yoe fent van abban benne van minden lap. És még helyet is sporolsz. Meg ennek a legjobb a logikája. Szerintem bőven ellég ezzel bajlodni nem kell a többi is