Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hellosztok!

Szivesen tudok segíteni azoknak, aki a Yugioh játékokat akarják beszerezni (letölteni).

Aki ismeri a Yu-gi-oh Onlinet az keresen már meg, mert szeretnék egyet játszani vele. (Német szerveren vagyok fent) Jambi18 néven).

Jelezetek itt ha megkérhetlek titeket.
Sheva
hogy kell multibanjátszani tudja valaki???

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Sheva
ha megtaláltad belinkelhetnéd melyik hozászólás volt az! 😄

Cobra.
Keress vissza a topicban, van full lapos mentés.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

matyi08
hogy kell berakni a fullos paklit a joey the passion-ba? lécci msn-en: [email protected] légyszi, mert nem tudom megcsinálni

Sheva
a Joey-esben benne van a Blue Eyes White Dragon??? mert nekem az nagyon kéne!!!

Sheva
nem tom nekem most csak a Joey-es van fönnt és még nincs meg minden kártya... ha elég erõs lesz a paklim akkor én is szívesen játszok onlineban!!!

Én szívesen játszom yugioh onlinet Hanyadik szinten vagy?Én 6!A játékban a 3 csomag a max a meccsek végén vagy ad többet is?

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Sheva
okés köcce már szereztem is egyet!!! és nincs kedve vkinek majd a Joey the Passionnal lanolni egyet????

Császtok

Tudom honnan lehet letölteni a Yu-gi-oh játékokat. Keresetek meg ha érdekel.

Amugy keresek olyan embereket akik játszanak a yu-gi-oh online-nal.

STREEX
www.megagames.com

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Sheva
nekem a joey the passionhoz kéne vmi jó trainer amivel tudok folyamatosan nyerni... tudom nem szép dolog a csítelés de megakarom nézni milyen kártyák vannak benne!!! ha vki tud egy ilyen trainert az feltétlenül szúrja má be a linket vagy megbeszéljük MSN-en!!! <#zavart1>

Adam5
bazze de kéne egy Obelisk 😊 qrvára bejön.

Adam5
Reakció idõ rulez 😄

Adam5
Úgy tudom hogy nem tiltott mint pl az isten kártyák csak korlátozott, tehát nem mindenhol engedik. Amúgy õszinte leszek, nekem nagyon bejön a Yugi kártya játék és már rég óta nézegetem a Holdfényteam-t, gondolkozom hogy egy Starter Deck-re beruházok és késöbb még lehet hogy csomagokra is, csak sztem egy kicsit drágák a csomagok de akinek a hobbija annak biztos minden pénzt megér 😊, Sõt álitolag Holdfényteamnek több száz darabos kártyája van szal eggyenként is lehet venni õket ami azé nagy pozitívum 😊.

Cobra.
Lehet egyáltalán használni duelben?

Amúgy meg az új Dark Beginning csomagból húztam ki!

Hát nem tudom én azért egy párszor meggondolnám azt a full exodiát!Mert a Holdfényteamben csak a feje 8000Ft vagy 10000!

Adam5
persze ez lehet hogy kamu mer most nézem kulfoldi weblpaon 60k egy full set 😮

Adam5
ö, már bocsi de mesélték hogy láttak már boltban 5k ért full exodia setet.

Van 1 Right leg of the forbidden oneom eredetiben eladnám vagy cserélném!Ára 6000Ft de lehet alkudni!

Sziasztok nem akar valaki játszani velem Onlinet?

ingyen jáccható..., egy ideig..., ezt azé ne felejtsük el 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

kiserik
Köszönöm szépen.

Cobra.
PC-s játékból van a Yu-Gi-Oh Power of Chaos - Yugi the Destiny, ezt követte a Kaiba the Revenge kiegészítõ, ami mûködik önmagában is, és végül kijött a Joey the Passion, ebben már van LAN game lehetõség. Ahhoz, hogy minden kártyát meg tudj szerezni, fel kell raknod mindhérom verziót. Sajnos verziónként csak 1 ellenfeled van, szóval csak a 3 ellenfélbõl tudsz választani, de pl ha Yugi ellen játszol, akkor ellene csak az ellene nyert kártyákból tudsz paklit készíteni.
További infok itt
Illetve nemrég kijött egy online verzió, jelenleg ingyen játszható. Ha kicsit visszakeresel talán találsz mûködõ linket a letöltéshez.

nc...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

kiserik
Köszi szépen, de a sok zagyvaságból nem nagyon tudom leszûrni a lényeget, szal...

kiserik
Ja és még egy kérdés. Hálóba lehet játszani?

ha ennyire nincs sok idõd akkor biztos jáccani sincs idõd szal mind1...

kiserik
Hali!

Lenne egy kérdésem. Nem sok idõm van olvasgatni, ezért inkább kérdezek. Kíváncsi vagyok a játékra, de nem értem hogy most mi van. Olvasom, hogy Yugi, meg Kaiba, mint játékcímek. E szerint több játékról van szó. Pontosan melyek ezek, és mindegyik kell egy jó játékhoz, vagy csak az újabb, vagy hogy van ez? Valaki írjon már egy rövidebb összefoglalót nekem legyen szives!
Elõre is köszi.

David01
Megvan valakinek az osszes rész mérmint az animebol. Ráfér egy Dvdre?
Nem tudná valaki nekem eldüldeni postán?Még az is lehet hogy füzetnék érte <#wink> . Vagy ha ingyen valaki eltudaja kuldeni annak még jobban orulnék <#wink> <#wink> <#wink>

sztorno😊
Megint gáz van. 7 es szintû vagyok és még mindig csak 3 pakliból választhatok a duel végén, az egyik gyerek meg aztmondta h õ 8 ból. Most mivan?
Van valami chat ahol yugi online playerek vannak? (magyar) 😄
kÖSSZ!
David01
Nincs meg valakinek az összes rész. Az ami a TVben ment meg az összes új rész is. Az pontosan mennyi rész?Hány DVD?Lelehet tölteni valahonnan?

Joey The Passion fentvan valami ingyenes hejenn?
Még mindig nemsikerült beszereznem 😞
Már újratelepítettem semmin nem változtattam és akkor is ugyanezt csinálja, lehet ha netem miatt van. De néha ad néha nem teljesen rendszertelen.
Cobra.
Nekem nem volt sose ilyen gondom, a te gépeden lehet a probléma. Egyébként a lapokat a szerver tárolja, úgyhogy meg kellene lennie.
Talán segít, ha uninstallálod, majd újrarakod a játékot (elõször töröld az esetleg megmaradt könyvtárat). Még annyi, hogy a könyvtár nevén ne változtass installkor, max az elérési útvonalon.

RE: az a helyzet h jáccok onlineval. Full jó meg minden, de rengetegszer befagy a végén és nem kapok lapokat és alt+f4 el tudok kilépni csak a játékból? Ez miért van nem tudja valaki? Lehet azért mert még csak beta? Jó lenne tudni már vagy 20-30 lappal többem lenne ha nem szarozna...
Cobra.
Az enyém csak 370, de jött hozzá azóta kb 80Mb update

STREEX
Én feladtam.De szerencsére dc++ on megtaláltam.Ugye 411 megabyte?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

nekem nagyon lassan tölti le amikor elõször elindítom...
de asszem befagyott 17% nál😄
én is letöltöttem az onlinet, feltelepítettem és most még tölt le hozzá egy csomó mindent
Hogylehet az hogy a játékot csak a februári újságok tartalmazzák itt pedig már január elején fent volt????????Ez teljesen megegyezik azzal ami az újságokban van???
Én Flashget-tel szedem és a böngészõm: Maxthon
STREEX
Nekem se operával se sima internet explorerrel nem indul.Te mivel szedted le?

Nálam bejött az a link és már töttöm is a gamét.mindjá lent van az 1. része.