3263
Szal...
-
#2223 kalett? én má nem emléxek akkor újabb elnézést. aztaz esetleget nagyon megköszönném. -
#2222 "http://www.dox.hu/smsreg.php?id=yugioh (Regisztráció)"
szintén nemmegy külföldröl a dox.hu sem :(
szal kérdés marad továbra is hogy valaki nemtud valami letöltö hejet? -
CéZé #2221 de kellett csak én adtam neked :)))
esetleg... -
#2220 figy én fizetnék érte szivesen csak aza baj hogy Szlovákiában lakok és innen nemtudok emeltdijasra sms-t küldeni :(
jaés régen is innen töltöttem le de akkor még nemkelett sms hozzá.
azért nemjutott eszembe hogy körbenézzek elnézést kérek. -
cocobanana #2219 Venom megsúgom neked hogy az a oldald az enyém^^. És te is pont azokhoz a tipikus emberekhez tartozzol akik nem nézznek széjjel,nem olvassák el ami a föoldlaon kivan irva frissítésként. A Joey Passiont SMS WEBRÖL letudod tölteni. Csak plz ne gyere avval a dumával ohgy én nem fizetek érte:)))
www.gportal.hu/maxpegasus és ott az SMS WEB:))) -
#2218 nah valaki nemtud linket adni Joey the passionhoz? -
#2217 pedig az fullos volt :) GameCopyWorldon van 100%os. -
#2216 Venom leszedtem a paklid, reménykedtem h. Kaiba és a Yugi az fullos, deh nehm=/ sőt még a 96%os Joey mentésem is Ltűnt:S..., nem tudna vki küldeni egy hasonló mentést?:S -
#2215 reméllem onlinehoz mihamarabb csinálnak tört szervert. -
#2214 ja meg az idegel hogy innen duel passt se lehet szerezni... tiszta idióta megoldás.
ménem csinálnak egy nyomorult kód generátort ami vásárlásnál kigenerálna egy kódot vagy valami és azt lehetne használni tiszta ökrök :S -
#2213 de onlineba nemkapsz azonnal profi paklit :)
én azt nemértem minek kelett ezt fizetősre csinálni... hülye konami.
valaki pofára ejthetné öket egy ingyen programmal :D -
Maverick15 #2212 Ha én most letöltöm a Yu-gi-oh Online-t akkor honnan tudom hogy meddig játszok ingyen,mert tudtommal 10-15 játék ingyenes és jó lenne nem csak a gép ellen nyerni -
#2211 The requested URL could not be retrieved
őő na ez mégsejó. valaki nemtudja honnan lehet letölteni a Joey The Passiont? -
#2210 beszarok ezen az oldalon
"A játékot 24 órán belül köteles vagy letörölni mert ha nem az bűncselekménynek számít mint illegális szoftver! Jó szórakozást kívánok hozzá!!"
ha ithon használlom nem bűncselekmény :D deha ő kitette oldalra az már igen :D
nah mindegy letöttöm mer most kedvet kaptam kártyázáshoz. -
CéZé #2209 beirod "save" és megtalálod.
#1750-es hozzászólásban van egy link Venom jóvoltából ami még működik is.
letöltöd és elolvasod az olvass el.txt-t
ebben megtalálod hogy mit kell csinálnod.
amugy az első két rész full pakliját tartalmazza és egy reg fájlt amit ha lefuttatsz elmenti a lapokat is :)
csupán csak ennyi :) -
Papadok #2208 Hát Cobra beírtam hogy mentés de rendesen sehol nincs leírva megcsináltam azt a system meg deck meg minden azt nem jó hát akkor nem yugiozok hagyom a fenébe -
ponki #2207 Sok gépen nem ment a Yugi,, ha a Kaiba már fent van. Megoldás: Tedd fel az első részt, szedd össze magad, és csak utánna telepíts Kaibat. Ez be szokott jönni. -
#2206 én kipróbáltam bankártyával és szépen leirta hogy nem megfelelö országból próbálkozok... szal konami bekaphatja az egész YGO onlinet... -
#2205 Nem tudok segíteni, cheat ha lenne se mondanék (vagy tudnék róla), Duell Passban meg még kevésbé tudok segíteni, de szerintem semmi esély, hogy Mo-on legyen. Viszont a CIB banknak van elektronikus bankszámlája, amivel lehet neten fizetni és nincs havidíjja. -
cocobanana #2204 Cobra én nekem nem tudsz segíteni? Az lenne a kérdésem hogy MO-ra nem lehet rendelni Duel Passokat a Ygo Onlinehoz? Bankkártyám nincs.Vagy valahogyan nem lehet átirni a pontokat? -
#2203 A játék nem szereti a gépedet, de ha beírod a keresőbe pl hogy mentés, akkor látni fogod, hogy legalább 10x le lett írva az esetleges megoldás (azért esetleges, mert volt akinél nem lehetett megoldani) -
Papadok #2202 Beleteszem a pakliba de ugyse jó kilépek azt nincsenek bent
menteni meg nem lehet pedig ugy lenne a jó -
ponki #2201 Hogy érted azt, hogy menteni? A győzelmek után kártyákat kapsz, amiket berakhatsz a pakliba, de ezt a játék automatikusan menti................... -
Papadok #2200 HOGYAN KELL MENTENI??????
HOGYAN KELL MENTENI??????
HOGYAN KELL MENTENI??????
Léccike vki monnya meg
-
Papadok #2199 Le van irva de merre fele?van 1 csomó írás hányas válasz? -
cocobanana #2198 Le van irva Papadok csak talán visszakénne olvasni, az ami luxus úgyE???? -
Papadok #2197 Hellósztok!!!
Nem tudja valaki hogy a yu-gi-oh-ban az elsőben amikor a yugi ellen kell játszani hogy kell menteni?Lécci segítsetek!!! -
cocobanana #2196 Na vki segítsen már. -
VGQ #2195 köszi már megoldottam..
Leszedtem egy másik verziot amiben van mindhárom..
egyébként sztem alapbol szar,mert leszedtem mégeccer és ugyanugy nem lett jo.. -
#2194 Mekkora a file mérete? Továbbá csinálj a BT kliensel egy hash checket, hogy biztosan jól jött-e le. -
cocobanana #2193 Hali! Egy kis helpet kérnék Töletek! NEm tudjátok honnan lehet rendelni MO-ra Duel PAssokat,a ygo onlinehoz? Ha vki tud vmilyen oldalt ahonnét nem bankkártyával kell fizetni akkor elöre is köszi. Vagy a rendszert nem lehet kicselezni hogy több duelpontom legyen? -
VGQ #2192 Yu-Gi-Oh - VERY ULTIMATE Power of Chaos [Yugi,Kaiba,Joey,Multi Lang,All Cards,Trainers] by TwinAxe.zip
leszedtem ezt a file-t ,de nemtom kinyitni,mert nyafog valami hülyeségért,hogy nem archivum vagy sérült..
hiába irom át iso-ra akkor sem megy.
valakinek esetleg valami 5let??
azt ne irjátok,hogy szedjem le mégeccer,mert kb 2 hétig jött mire 99,5%-rol felment 100-ra ,mert bejött egy seeder.. -
VGQ #2191 hát a match játékban 2 gyözelemig megy a dolog és 3 lap a "jutalom" tehát ha jol nyomod akkor 2 meccs alatt van 3 lapod:)
az baj hogy nem lehet kikapcsolni a benyügéseket..az agyamra mennek,de rettentöen..már betéve tudom az összeset..
és azt a tetves sötét mágus-t meg nem akarja kiosztani nekem a hülye gép..pedig ugy kellene nekem az a lap:DD -
#2190 Ha már a GB-s játékoknál tartunk. Nem ismertek olyat amiben benne van Exodia Necross? -
#2189 Sajnos nem lehet kiiktatni a benyögéseket.
Sokan meg azért rakják fel a teljes paklit, mert vicc, hogy meccsenként csak 1 lapot kapsz, ami ráadásul elég kis eséllyel jó lap, tehát sokszáz meccs kellene egy normális pakli összehozásához. A GB-s játékok sokkal jobbak, mint a PC-s, mert ott több ellenfél közül lehet választani és egyszerre 3 lapot kapsz nyereményként (és ott nem dumál az ellenfél). -
#2188 Nem erre gondolt hanem a bejövő képernyőkre.Szerintem nincs rá lehetőség.:( -
#2187 Kapcsold ki hangfalat -
VGQ #2186 Hi.
lenne arra megoldás esetleg,hogy ne keljen mindig meghalgatnom, hogy az idiota Kaiba milyen lapot hiv ki??mert már rohadtul elegem van belöle..
"blablabalbalbalbalbablabalbalab i summon blablabala"
szal ezeket az idiota részeket nem lehet véletlen kikapcsolni??
minek csaltok azt nem értem..ha megvan az összes kártya akkor minek játszotok vele??nincslényege a játéknak..
haverral most pl már játszottunk kb 100 matchot Kaiba ellen és már a lapok 55%-a simán megvan.Már nyertünk 1 nyamvadt kékszemü hosárkányt is és rohadtul örültünk neki..
mostanság 10 match-böl 7et simán 2 alatt megnyerünk 2 nehezebb 1ben vesztünk kb..szal sztem megéri normálisan játszani.
csak ki kellene tudni kapcsolni az idegesitö dumákat.. -
#2185 Ha van hitelkártyád -
ponki #2184 Köszi! És ezt innen meg is szerezhetem?