Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheva
nekem sok szörnyem van szeretem õket de vannak olyan lapok is amellyekkel tudom párosítani!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Sheva
jó van na... 😛 de ezek könnyen kivégzik! 😄

Cobra.
Trap meg spell kártyákat azért nem említettem, mert azok ellen viszonylag könnyen lehet védekezni. Jó, flip effectes szörnyek ellen is, de a lényeg, hogy nekem a paklimba alig kerül sima szörny.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Adam5
õ, de most effect monsterekrõl volt szó nem? :S

Dark Hole - Spell Card
Trap Hole - Trap Card
Raigeki - Spell vagy Trap nemtom hirtelen.

Sheva
a Dark Hole-ról vagy a Reigeki-rõl nem szóltam 😛PP

Sheva
ja vagy Trap Hole! 😄DD

Adam5
man-eater bug <#eplus2>

Sheva
<#eljen>

Cobra.
Igaz, hogy Ritual szörny, tehát kell hozzá az idézõkártya is, de a Masked Beast erõsebb. Ráadásul annak elõhívásához nem kell a pályán lennie 2 szörnyednek.
Plusz van jónéhány effect monster, amivel könnyedén megölhetõ bármilyen erõs szörny <#vigyor4>

Sheva
ezt én is meglesem...

Sheva
igen a sima szörnyek közül õ a legerõsebb nem? igaz áldozni kell érte 2-t de megéri! 😄

Adam5
vagy a 3 isten lap amit ne is említsek 😛

Adam5
Legerösebb? ehh azé vannak nála jóval erösebbek 😊

pl kapásbol Five Gods Dragon(ami az exodia necross után a másik nagy kedvencem 😊 vagy Gate Guardian ezek juutottak most így hírtelen eszembe, jó mondjuk ezek fusion monsterek. vagy hogy értetted? hogy a sima áldozásos idézésesek közül a legerösebb?

Sheva
de nem értem miért tiltott... ennyi erõvel a kékszemû hósárkány is tiltott lehetne mert az a legerõsebb szörny...

Én úgy tudom hogy a legnépszerûbb anime kártyajáték amennyire a német anime újságokban írják!Amúgy nem minden versenyen tiltott az exodia.

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Adam5
Nem tudja vki hogy a Yu-gi-oh kártya játéknak világszerte milyen a népszerûsége? Mer még ez alapján lehetne gondolkodni hogy az ember nagyobb összegeket ruházzon be.

Adam5
vááá bazze most olvasom hogy télelg tiltott az Exodia is a versenyeken :SSS, franc pedig most perpill a kedvenc lapom az Exodia Necross amint a 5rész nélkül igen nehéz elõhívni 😊. Kár hogy ez a Yugi card játék ilyen drága hogy pl egy Exodia set több tíz ezer és akko még pl a Necross is oan 12ezer 😮,(bár ha versenyeken is a díj több szíz ezer lenne mint HKK-ban akko biztos megérni) az a mák hogy a Contract with Exodia még viszonylag olcsó 😊

Sheva
köcce itt találtam! <#eljen>

Sheva
na végre találtam mûködõképes trainert! 😄DDDDDDD

Hi all!Végigolvastam az egész fórumot, de nem nagyon esett szó a másfél órás nagyfilmrõl.Tudtok mondani egy helyet ahonnan le lehetne tölteni a filmhez magyar feliratot?Én sehol nem találtam( még DC-n sem), így gondoltam megírom én hozzá(egy nyelvvizsgával csak sikerül mert végülis nem olyan nehéz a szövege), de nagyon lassan halad.A maxpegasus-ról milyen nyelven lehetne letölteni a filmet( megpróbáltam letölteni de mindig vmi baja volt)?Ha tudtok légyszi segtítsetek.
matyi08
amúgy trailert asszem a www.gamecopyworld.com -ról lehet leszedni

matyi08
meg az miért van, hogy a megnyert lapjaim, nemhogy akkor vesznek el, mikor a gépet újraindítom, hanem mikor kilépek a játékból, és visszalépek, akkor már nincsenek meg a lapjaim. EZ MIÉRT VAN?

matyi08
de a végigjátszás megvan mind a háromhoz, de azt nem tudom, hogy hova kell bemásolni. légyszi segítsetek!

Sheva
a dlh-n van de azok nem mûködnek! 😞((((((((((((( a másikon meg nem találtam 😞((((((((

Cobra.
www.dlh.net
www.gamefaqs.com
Itt nézz körül, biztos fogsz találni.

Sheva
ok de télleg senkinek sincs egy mûködõ trainere a yugi the destinyhez?????????????????????????????????????,,,,,,,

Adam5
Igen sajna mer a netdiskre van feltöltve ami sokszor szakad föleg nap közben, de ez maxpegasuson is levan irva párhelyen, azt tudom tanácsánolni hogy próbálgasd és ha nagyon nem akar menni akkor sztem inkább éjfél után (ha akko még fent szoktál lenni) próbálgasd.

Sheva
maxpegasus oldaláról nem tudom letölteni mert megszakad álandóan!!! 😞(

Sheva
okés

Adam5
igen ez is jó játék mer neten lehet játszani mások ellenem. igen van benne blue eyes white dragon alapból 😊

Sheva
remélem benne lesz a kékszemû hósárkány mert az a kedvencem!!!

Sheva
köszike és ez is jó játék???

Megvárod amig betölti a teljes oldalt...legalul jobbra a Játékoknál kiválasztod mondjuk a Yugioh online-t...rákattintasz...megvárod még bejön az az oldalis...legalul lesz 7 db rar "YuGiOh! Online.part1.rar"
azokon is kett és elindul a letöltés

STREEX
Most ezen az oldalon hogyan lehet letölteni azokat a részeket amiket a fõoldalon reklámoz? 100-101-102?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Adam5
Sheva
ezt az onlines játékot honnan tudom leszedni???

Adam5
réggebben azt hallottam hogy nyárig, vmeik nap meg azt hogy nem nyárig hanem áprilisig 😞

Bandi 18
Meddig ingyenes a Yu-Gi_oh Online része???

Sheva
neked van trainered a yugihoz???

Császtok

Keresetek meg ezen a cimme:

Msn címem: [email protected]

Letöltéssel kapcsolatban.
Risu Führer
yxcxyc

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Hups.... A 1963-ra reagáltam.
A zárójeles érdekelne.
Elõre is Thanx.
Sheva
nekem a yugi the destinyhez kéáne egy mûködõ trainer!!!!!!!!!

Sheva
bassza meg akkor.... 😞(((((((

Cobra.
Yoeyval csak LAN-on lehet, interneten nem.

Sheva
na de a Joey the Passionba hogy lehet Multyba játszani?????????

Adam5
nekem is már csak az hiányzik 😊

matyi08
én a kaiba the revenge-t szeretném leszedni mert már csak az nincs meg