Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem sok szörnyem van szeretem õket de vannak olyan lapok is amellyekkel tudom párosítani!
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Trap meg spell kártyákat azért nem említettem, mert azok ellen viszonylag könnyen lehet védekezni. Jó, flip effectes szörnyek ellen is, de a lényeg, hogy nekem a paklimba alig kerül sima szörny.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
õ, de most effect monsterekrõl volt szó nem? :S
Dark Hole - Spell Card
Trap Hole - Trap Card
Raigeki - Spell vagy Trap nemtom hirtelen.
Dark Hole - Spell Card
Trap Hole - Trap Card
Raigeki - Spell vagy Trap nemtom hirtelen.
Igaz, hogy Ritual szörny, tehát kell hozzá az idézõkártya is, de a Masked Beast erõsebb. Ráadásul annak elõhívásához nem kell a pályán lennie 2 szörnyednek.
Plusz van jónéhány effect monster, amivel könnyedén megölhetõ bármilyen erõs szörny <#vigyor4>#vigyor4>
Plusz van jónéhány effect monster, amivel könnyedén megölhetõ bármilyen erõs szörny <#vigyor4>#vigyor4>
igen a sima szörnyek közül õ a legerõsebb nem? igaz áldozni kell érte 2-t de megéri! 😄
Legerösebb? ehh azé vannak nála jóval erösebbek 😊
pl kapásbol Five Gods Dragon(ami az exodia necross után a másik nagy kedvencem 😊 vagy Gate Guardian ezek juutottak most így hírtelen eszembe, jó mondjuk ezek fusion monsterek. vagy hogy értetted? hogy a sima áldozásos idézésesek közül a legerösebb?
pl kapásbol Five Gods Dragon(ami az exodia necross után a másik nagy kedvencem 😊 vagy Gate Guardian ezek juutottak most így hírtelen eszembe, jó mondjuk ezek fusion monsterek. vagy hogy értetted? hogy a sima áldozásos idézésesek közül a legerösebb?
de nem értem miért tiltott... ennyi erõvel a kékszemû hósárkány is tiltott lehetne mert az a legerõsebb szörny...
Én úgy tudom hogy a legnépszerûbb anime kártyajáték amennyire a német anime újságokban írják!Amúgy nem minden versenyen tiltott az exodia.
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
Nem tudja vki hogy a Yu-gi-oh kártya játéknak világszerte milyen a népszerûsége? Mer még ez alapján lehetne gondolkodni hogy az ember nagyobb összegeket ruházzon be.
vááá bazze most olvasom hogy télelg tiltott az Exodia is a versenyeken :SSS, franc pedig most perpill a kedvenc lapom az Exodia Necross amint a 5rész nélkül igen nehéz elõhívni 😊. Kár hogy ez a Yugi card játék ilyen drága hogy pl egy Exodia set több tíz ezer és akko még pl a Necross is oan 12ezer 😮,(bár ha versenyeken is a díj több szíz ezer lenne mint HKK-ban akko biztos megérni) az a mák hogy a Contract with Exodia még viszonylag olcsó 😊
Hi all!Végigolvastam az egész fórumot, de nem nagyon esett szó a másfél órás nagyfilmrõl.Tudtok mondani egy helyet ahonnan le lehetne tölteni a filmhez magyar feliratot?Én sehol nem találtam( még DC-n sem), így gondoltam megírom én hozzá(egy nyelvvizsgával csak sikerül mert végülis nem olyan nehéz a szövege), de nagyon lassan halad.A maxpegasus-ról milyen nyelven lehetne letölteni a filmet( megpróbáltam letölteni de mindig vmi baja volt)?Ha tudtok légyszi segtítsetek.
meg az miért van, hogy a megnyert lapjaim, nemhogy akkor vesznek el, mikor a gépet újraindítom, hanem mikor kilépek a játékból, és visszalépek, akkor már nincsenek meg a lapjaim. EZ MIÉRT VAN?
de a végigjátszás megvan mind a háromhoz, de azt nem tudom, hogy hova kell bemásolni. légyszi segítsetek!
a dlh-n van de azok nem mûködnek! 😞((((((((((((( a másikon meg nem találtam 😞((((((((
ok de télleg senkinek sincs egy mûködõ trainere a yugi the destinyhez?????????????????????????????????????,,,,,,,
Igen sajna mer a netdiskre van feltöltve ami sokszor szakad föleg nap közben, de ez maxpegasuson is levan irva párhelyen, azt tudom tanácsánolni hogy próbálgasd és ha nagyon nem akar menni akkor sztem inkább éjfél után (ha akko még fent szoktál lenni) próbálgasd.
igen ez is jó játék mer neten lehet játszani mások ellenem. igen van benne blue eyes white dragon alapból 😊
Megvárod amig betölti a teljes oldalt...legalul jobbra a Játékoknál kiválasztod mondjuk a Yugioh online-t...rákattintasz...megvárod még bejön az az oldalis...legalul lesz 7 db rar "YuGiOh! Online.part1.rar"
azokon is kett és elindul a letöltés
azokon is kett és elindul a letöltés
Most ezen az oldalon hogyan lehet letölteni azokat a részeket amiket a fõoldalon reklámoz? 100-101-102?
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Hups.... A 1963-ra reagáltam.
A zárójeles érdekelne.
Elõre is Thanx.
Elõre is Thanx.