Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én azt nemértem minek kelett ezt fizetõsre csinálni... hülye konami.
valaki pofára ejthetné öket egy ingyen programmal 😄
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
õõ na ez mégsejó. valaki nemtudja honnan lehet letölteni a Joey The Passiont?
"A játékot 24 órán belül köteles vagy letörölni mert ha nem az bûncselekménynek számít mint illegális szoftver! Jó szórakozást kívánok hozzá!!"
ha ithon használlom nem bûncselekmény 😄 deha õ kitette oldalra az már igen 😄
nah mindegy letöttöm mer most kedvet kaptam kártyázáshoz.
#1750-es hozzászólásban van egy link Venom jóvoltából ami még mûködik is.
letöltöd és elolvasod az olvass el.txt-t
ebben megtalálod hogy mit kell csinálnod.
amugy az elsõ két rész full pakliját tartalmazza és egy reg fájlt amit ha lefuttatsz elmenti a lapokat is 😊
csupán csak ennyi 😊
Hide and fear, Cobra Commander is here !
menteni meg nem lehet pedig ugy lenne a jó
HOGYAN KELL MENTENI??????
HOGYAN KELL MENTENI??????
Léccike vki monnya meg
Nem tudja valaki hogy a yu-gi-oh-ban az elsõben amikor a yugi ellen kell játszani hogy kell menteni?Lécci segítsetek!!!
Leszedtem egy másik verziot amiben van mindhárom..
egyébként sztem alapbol szar,mert leszedtem mégeccer és ugyanugy nem lett jo..
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
leszedtem ezt a file-t ,de nemtom kinyitni,mert nyafog valami hülyeségért,hogy nem archivum vagy sérült..
hiába irom át iso-ra akkor sem megy.
valakinek esetleg valami 5let??
azt ne irjátok,hogy szedjem le mégeccer,mert kb 2 hétig jött mire 99,5%-rol felment 100-ra ,mert bejött egy seeder..
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
az baj hogy nem lehet kikapcsolni a benyügéseket..az agyamra mennek,de rettentöen..már betéve tudom az összeset..
és azt a tetves sötét mágus-t meg nem akarja kiosztani nekem a hülye gép..pedig ugy kellene nekem az a lap😄D
Sokan meg azért rakják fel a teljes paklit, mert vicc, hogy meccsenként csak 1 lapot kapsz, ami ráadásul elég kis eséllyel jó lap, tehát sokszáz meccs kellene egy normális pakli összehozásához. A GB-s játékok sokkal jobbak, mint a PC-s, mert ott több ellenfél közül lehet választani és egyszerre 3 lapot kapsz nyereményként (és ott nem dumál az ellenfél).
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
lenne arra megoldás esetleg,hogy ne keljen mindig meghalgatnom, hogy az idiota Kaiba milyen lapot hiv ki??mert már rohadtul elegem van belöle..
"blablabalbalbalbalbablabalbalab i summon blablabala"
szal ezeket az idiota részeket nem lehet véletlen kikapcsolni??
minek csaltok azt nem értem..ha megvan az összes kártya akkor minek játszotok vele??nincslényege a játéknak..
haverral most pl már játszottunk kb 100 matchot Kaiba ellen és már a lapok 55%-a simán megvan.Már nyertünk 1 nyamvadt kékszemü hosárkányt is és rohadtul örültünk neki..
mostanság 10 match-böl 7et simán 2 alatt megnyerünk 2 nehezebb 1ben vesztünk kb..szal sztem megéri normálisan játszani.
csak ki kellene tudni kapcsolni az idegesitö dumákat..
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Honnan tudom letölteni a Joey the passion-t?
elõre is köszi
irjatok már pls egy-két jó linket a gamekkel kapcsolatban meg okosságokat és élesszük fel ezt a topicot!!! Helló
...-wanna to cure noobz-...
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Én egy cheater felhasználó vagyok,mert nincs meg ISO-ban a 3 rész,de a feltelepítést megtettem.Mind a három megvan (Yugi,Kaiba,Joey),full kártya ismerettel,csak nyernem kell.Egy gáz van nem tudom mit csináljak a Kaiba-s résznek az update.jével,van valamim hozzá,de nem akarja megcsinálni a dolgot.Nem tudom kell az valamihez????
Amúgy csak rá kell keresni a neten és adja a kis cheatet a kártya ismerethez.
Na hajrá
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Meg annál értékesebb hogy csak igy kiadják nem gondolod????????
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Ezután a Kaiba The Revenge sima telepítõs formában van meg így feltelepítettem ekkor már láttam létrehozta a kommon mappát. ezután a Joey-t raktam fel.
Nekem így lett jó."
loptálö #2161 <#wilting>#wilting><#banplz>#banplz>
Ezután a Kaiba The Revenge sima telepítõs formában van meg így feltelepítettem ekkor már láttam létrehozta a kommon mappát. ezután a Joey-t raktam fel.
Nekem így lett jó.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036