Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Keresem, de nem találom a játékot.
Tunátok sediteni ?
olvasd el a #2156 itt már levan irva
amugy én teljet deckel játszom mind a hárromal az meg #2139 innen tudod
elérni
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
végre elmenti a kártyákat!!!!! már 90 kártya megvan a 155 bõl. igaz ez a sima Yugi de a többi is fent van a gépen.
ha érdekel vkit hogy hogyan csináltam meg annak elmondom:
A Yugi The destiny-t telepített formában kiírtuk cdre ezt felmásoltam a gépre.
Ezután a Kaiba The Revenge sima telepítõs formában van meg így feltelepítettem ekkor már láttam létrehozta a kommon mappát. ezután a Joey-t raktam fel.
Nekem így lett jó.
kártyák visszahozhatatlan azon a gépen lévö flcrc elöte másold ki és a két filet
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
a két fájl pluss a registrácios adatbázis
utvonal([HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI\Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos\system)
(flcrc) ezt a sort másold le enélkül nem fog müködni
Ez egy webbolt és itt meg tudod nézni a lapokat és elég jó minõségben le is leeht õket tölteni
Amúgy sehol nem találtam ilyen oldalt,Cobra!
Hide and fear, Cobra Commander is here !
és persze #2137 ezt is csináld meg
JÓ
a legalsora yugira click aztán (all card)(download)
és ha jó mennteni tudsz.
ÜDV
de a link az nem jó. Legalábbis nem egy zip fájlra mutat.
Ki tudnád javítani?
Amugy találtam a forumon egy mentést abban benne is van minden lap csak éppen az a baj vele hogy sok lapból csak 1 van benné és jó lenne egy másik változat is.
teljes deckmiután letöltöted a zipet
vár rád egy feladat.A joey könyvtárban van egy reg file kis szerkesztés
ved ki a regböl ezt("InstallDirJ"="C:\\Spiele\\Yugi\\Joey")és ezt("CommonDir"="C:\\Spiele\\Yugi\\Common")aztán futasd enélkül a nem használható
a deck.
jó játékot kivánok.
magyarosítást pedig nem tudnak csinálni hozzá, mert 50-100mb méretû fájlokban vannak
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Köszi
basszameg, hazawittem a cuccost a gaméhez hogy minden lap meg legyen, bemásoltzam minden hová, de sehogy sem jó!!!
Azt értemel vele hogy ELVESZETTT az ÖSSZES LAPPOM!!!
Hogy kéne megcsináln i azt hogx még jó is legyen???
<#confused>#confused><#confused>#confused>
Ezt a témát legalább 1000x megtárgyaltuk már, hogy miért nemmenti a kártyákot.
Van megoldás. <#falbav>#falbav>
Akinek kell az összes kártya, a gamecopy-ról letölthetõ.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
az én gépem:
AMD Athlon XP 2000+, Radeon 9200 Connect 3D 128 Mb, Albatron KX 600 alaplap
haverom gépe:
ugyanez csak más alaplap és 2200+ as AMD Athlon Xp proci neki meg elmenti
sõt le örölte kb fél éve, a múlt héten felrakta ismét elmenti neki a kártyákat... Télleg nem tom mi a baja
Há bárkinél is mûködik az legyen siíves megírni.
Az a helyzet hogy felraktam a Yu-Gi-Oh! Yugi the destiny-t. És ismételten nem menti a kártyákat. Pedig már csomó kártyát nyertem.
kérdés: Mit kell ezellen tenni???
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
Hide and fear, Cobra Commander is here !
felraktam öcsém gépére is a yugit c:\program files\konami\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos YUGI THE DESTINY\
és a common mappa pedig ugyan itt van
c:\program files\konami\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos Common\
namár most felülírom azt a filet amit kell hogy összes card meglegyen de maiko belépek még mindig az alap kártyák vannak....
vkinek van vmi ötlete mit kéne csinálni hogy jólegyen?
érdekes hogy a másik gépen pl simán a c:\-re rakta a commont és ott ment is.