Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok
Keresem, de nem találom a játékot.
Tunátok sediteni ?
biomage
helló slick
olvasd el a #2156 itt már levan irva
amugy én teljet deckel játszom mind a hárromal az meg #2139 innen tudod
elérni

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

SLICK
NA srácok!!!!
végre elmenti a kártyákat!!!!! már 90 kártya megvan a 155 bõl. igaz ez a sima Yugi de a többi is fent van a gépen.
ha érdekel vkit hogy hogyan csináltam meg annak elmondom:
A Yugi The destiny-t telepített formában kiírtuk cdre ezt felmásoltam a gépre.
Ezután a Kaiba The Revenge sima telepítõs formában van meg így feltelepítettem ekkor már láttam létrehozta a kommon mappát. ezután a Joey-t raktam fel.
Nekem így lett jó.

Átmásoltam és készítettem egy másolatot a másikról,de sajnos nem sikerült csak a kezdõ paklim van,de azért köszi!Nekem túl bonyolult ez!
köszike!
biomage
még valami ha ezt a flcrc át másolod a másik gépbe és azon a játékon szerzet
kártyák visszahozhatatlan azon a gépen lévö flcrc elöte másold ki és a két filet

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Köszi szépen, megfogom próbálni.
biomage
erre viszont én tudóm a válasz
a két fájl pluss a registrácios adatbázis
utvonal([HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI\Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos\system)
(flcrc) ezt a sort másold le enélkül nem fog müködni

k
Hohyan tudom egy másik gépre át vinni az elmentett lapjaimat?Sehogy se sikerül.
Shery nézd meg itt: stop2shop.com
Ez egy webbolt és itt meg tudod nézni a lapokat és elég jó minõségben le is leeht õket tölteni
honnan lehet etölteni a játékot? hiába olvasgattam vissza, nem találtam túl sok lineket ahonnan még le lehet tölteni

biomage
ird le a kártya nevét és én megiróm fogy mire jó

Adam5
Yugi,Kaiba,Joey

nem? 😊

Esetleg van valakinek ötlete arra, hogy magából a játékból hogyan lehetne kiszedni a lapok képét?
Köszi a tippeket! De nem nekem van rá szükségem, hanem a hugomnak, aki mellett nem ülhetek egész nap. A fordítás mégcsak menne is (bár angol tudásom =0), de ahhoz meg kellenének a lapok képei...
Amúgy sehol nem találtam ilyen oldalt,Cobra!
Shery a kezedbe veszel egy szotárat és leforditasz kb 15-20 szavat és már tudsz is mindent mert sok dolog nincsen a lapokon
Cobra.
Ha beírod Google-be vagy más keresõbe, hogy Yugioh és hogy magyar oldalakon keressen, lesz jónéhány találat. Olyan oldalt nem ígérek, ahol mindegyik kártya le lenne fordítva, mivel ha nem vesszük figyelembe a normál szörnyeket, akkor is sok száz lap van.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Tudna nekem valaki segíteni? Keresek a olyan helyet, ahol találok magyar nyelvû leírást a játékokban szereplõ lapokról. Remélem tud valaki ilyen helyet mondani!
Igen minden játékot power of chaosnak hivank és ebbõl van három a Yugi a Pegasus és a Yoe. Ebben a sorrendben és elég ha a Yoe fent van abban benne van minden lap. És még helyet is sporolsz. Meg ennek a legjobb a logikája. Szerintem bõven ellég ezzel bajlodni nem kell a többi is
biomage
a commonba a systemet.dat és a deck.ydc YUGI THE DESTINY könyvtárba rakd
és persze #2137 ezt is csináld meg

zsolesz92
hol találtad a forumon azokat az izéket amibõl csak van?

zsolesz92
nekem nem mûxik. a jugi kártyáit probáltam, átraktam a common mappába a systemet meg a decket de csak a kezdõ paklit aDJA BE.

zsolesz92
kösz. és ha nekem csak a power of chaos van meg(vmi DESTINY vagy mi) akkor is berakhatom az összes kártyát? és ha berakhatom akkor melyik system.dat ot?

biomage
változik csinál a következöt.

a legalsora yugira click aztán (all card)(download)
és ha jó mennteni tudsz.
ÜDV

köszi
de a link az nem jó. Legalábbis nem egy zip fájlra mutat.
Ki tudnád javítani?
Amugy találtam a forumon egy mentést abban benne is van minden lap csak éppen az a baj vele hogy sok lapból csak 1 van benné és jó lenne egy másik változat is.
biomage
Megtaláltam végre
teljes deckmiután letöltöted a zipet
vár rád egy feladat.A joey könyvtárban van egy reg file kis szerkesztés
ved ki a regböl ezt("InstallDirJ"="C:\\Spiele\\Yugi\\Joey")és ezt("CommonDir"="C:\\Spiele\\Yugi\\Common")aztán futasd enélkül a nem használható
a deck.
jó játékot kivánok.

biomage
Hello ha vársz fél órát megkeresem a teljes paklit oké

NEOreg3
full pakli ha nemmegy, nem is fog

magyarosítást pedig nem tudnak csinálni hozzá, mert 50-100mb méretû fájlokban vannak

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

zsolesz92
sziasztok. légyszi monnyátok meg h van-emagyarosítás a játékhoz és ha igen akkor hol meg vki pls küldje el azt a címet ahonnan az össz kártyát le tom szedni. sürgösden kéne kösz. (nem taálom sehol)

Valaki be tudna linkelni egy összesa lapot tartalmazó mentést.
Köszi
David01
Ide jó rég irtak már 😊

Evin
#2126 esetleg?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Az isten bassza meg!!!
basszameg, hazawittem a cuccost a gaméhez hogy minden lap meg legyen, bemásoltzam minden hová, de sehogy sem jó!!!
Azt értemel vele hogy ELVESZETTT az ÖSSZES LAPPOM!!!
Hogy kéne megcsináln i azt hogx még jó is legyen???
<#confused><#confused>

király
Mielõtt kérdezgettek, vehetnétek a fáradságot és visszaolvashatnátok.
Ezt a témát legalább 1000x megtárgyaltuk már, hogy miért nemmenti a kártyákot.
Van megoldás. <#falbav>
David01
Nekem soha nem volt ilyen problemam pedig mar legalabb 5x feltettetem. Eddig minden kartyamat elmentette.

Evin
Ez a játék rossz oldala. Egy idõben sikerült kijátszanom, de már nem emlékszem, hogy hogyan.

Akinek kell az összes kártya, a gamecopy-ról letölthetõ.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

SLICK
Hát nem tom:
az én gépem:
AMD Athlon XP 2000+, Radeon 9200 Connect 3D 128 Mb, Albatron KX 600 alaplap
haverom gépe:
ugyanez csak más alaplap és 2200+ as AMD Athlon Xp proci neki meg elmenti
sõt le örölte kb fél éve, a múlt héten felrakta ismét elmenti neki a kártyákat... Télleg nem tom mi a baja

Nálam is ugyan ez van de én már rájöttem hogy ez a játék igy van megcsinálva magyarán nem a te és nem a gép hibája hanem így van megírva a játék.

Há bárkinél is mûködik az legyen siíves megírni.
SLICK
hi all!
Az a helyzet hogy felraktam a Yu-Gi-Oh! Yugi the destiny-t. És ismételten nem menti a kártyákat. Pedig már csomó kártyát nyertem.
kérdés: Mit kell ezellen tenni???

NEOreg3
magyarországról sehonnan😛

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Nem tudja valaki hogy honnan lehet szerezni DUELPASS-t?
Nekem mûködik a régi nevemmel a honlapjukon kellett valamit beállítani hogy meghagyja a user idt

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Akkor regisztrálok én is egy újat kösz hogy szólsz!Amúgy nem tudjátok magyarországon hol lehet majd venni DUELPASSt?

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

NEOreg3
Most vagy elkúrtak valamit a konaminál, vagy az újregekre kell érteni a 10 db ingyenduelt, mert egy újat regisztrálva, már 5-öt tudtam játszani a yugioh onlinnal.

Adam5
igen, de azt nemtudja berakni registrybe vmiert, jibát ír ki :S

Cobra.
Ha jól rémlik mintha a registrybe is kellett volna valamit csinálni. Valamikor régebben, volt egy link egy mûködõ full paklihoz, ha jól rémlik Venom linkelte be.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Adam5
nah elöjött nekem is a probléma....
felraktam öcsém gépére is a yugit c:\program files\konami\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos YUGI THE DESTINY\

és a common mappa pedig ugyan itt van
c:\program files\konami\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos Common\

namár most felülírom azt a filet amit kell hogy összes card meglegyen de maiko belépek még mindig az alap kártyák vannak....

vkinek van vmi ötlete mit kéne csinálni hogy jólegyen?

érdekes hogy a másik gépen pl simán a c:\-re rakta a commont és ott ment is.

Adam5
még nincs sajna, csak azok amik a zombie maddnes starter deckben voltak (pl zombie genesis)+exodia set