3263
Szal...
  • Rapid
    Vagy innen: download.filefront.com/4516297;48b80db83a21a7c8b37c66eed032b88a96916d702cc5528b74634524f2e7bc608ce7838fba7fd6b7
    innen:link
  • gaboxx
    Helló!Bocsi nem tudjátok hogy hol tudnám letölteni a játékot?Kösz
  • Rapid
    Új progi a yugiohoz! A yugioh virtual deskpot hasonlatos az onlinehoz, 1900 kártyát tartalmaz. Egyszerű grafikájú, bár még nem teljesen stabil. Én még nem tudtam hostolni vele.www.xerocreative.com/
  • Hellsing
    azt sajnálom nem bövitett paklival van a Chaos Yoe mert eredetileg 1919 külömbözö kártya létezik
  • Daern
    igen és én vagyok a rendezője ya és nem yu-gi-oh online bajnokság hanem yu-gi-oh power of cahos bajnokság
    akit érdekel egy yu-gi-oh online bajnokság az néze meg ezt az oldalt:Link
  • Daern
    Az előbb elbaxtam a linkeket de mostmár megcsináltam !
  • Daern
    Na mégis csak feltöltöttem ma csak hogy lásd mien jó szivem van
  • Daern
    Yu-Gi-Oh Power of Cahos
    Tessék itt a link majd nézd meg holnap mert csak akkora töltömfel az albumot!
  • Hellsing
    Hacsak nem torrenten.
  • killerkiller
    nemhiszem.......
  • csari89
    Nem tud valaki nekem olyan yugi oldalt ajánlani, ahol meghallgathatom a yugi albumokból az összes számot az elejétől a végéig?
  • killerkiller
    #2254,#2427
  • Danakaka
  • Danakaka
    A Caiba The Revengétle lehet tölteni???
  • killerkiller
    felvettelek téged is,8-ig fennt vok vnn-en
  • Daern
    daern.user.vn.cn

engem is vegyetek fel!!!!
  • killerkiller
    felvettelek
  • Rapid
    aki játszani szeretne az vegyen fel vnnre:rapidwien.user.vn.cn
  • killerkiller
    nekem csak akkor rakta be a kaiba-ba a yugis lapokat,ha már minden lap megvolt
  • Kapafej
    A Kaiba the Revenge-t újra kellett telepíteni de nem bírom átrakni a lapokat a Yugi the destinyből. Már próbáltam regedittel, meg mindennel de nem megy! mit kéne csinálni?
  • csari89
    Nem tud valaki nekem olyan yugi oldalt ajánlani, ahol meghallgathatom a yugi albumokból az összes számot az elejétől a végéig?
  • csari89
    az nem baj
  • killerkiller
    bocs,de töri puskát írtam
  • csari89
  • Daern
    Killer ha jól látom most fent vagy vnn-n ha majd észreveszel játszhatnánk neten ha te is benne vagy!!
  • killerkiller
  • soulhunter
    áhhh, nálam jelenleg érthetetlen okbol még az astral tournament 1.6 sem megy :(
    feltételezem ezek után,h a hiba az én gépemben van, h még 1 ilyen nullgrafikás játék se megy az SLI miatt :)
    az AVP 1ről nem is beszélve :( na,az aztán produkál érdekes megjelenitést :)
  • killerkiller
    nekem megmaradtak
  • Daern
    Csak a Joe-val lehet neten keresztül játszani ?
    A Yugihoz és a Kaibához nincs ?
  • soulhunter
    ha a teljes konami könyvtárat elmentem vhova wininstall előtt (pl: h:\yugisave\etc etc), majd jön az uj win, felteszek minden ugyanabba a könyvtárba (d:\installed games\konami\etc etc), majd a régi elmentett könyvtáram rámásolom, akkor sem maradnak meg a lapjaim...
    a systemdat + a deckydr semmit nem ér,max annyit,h kinullázza az amugy is frissen telepitett nulla paklim :(
  • csari89
  • killerkiller
    A system kell a commonból,a másikból meg asszem a deck.ydc
  • soulhunter
    jo lenne,ha a kártyák nem vesznének el minden apro winreinstall után...
    vagy ha legalább a kimásolt könyvtárakat winreinstall és yugi telepitések után visszamásolva ujra ott lennének,és nem kéne előlről kezdeni...
    az viszont mindenképp szimpi,h sima yugireinstall esetén megmarad a pakli :)

tényleg:
    vki nem tudja,h winreinstall után h nyerhetem vissza a paklim,ha a teljes létező összes yugi könyvtárat elmásolom,és ugy másolom vissza a wininstall utáni yugi installra? (minden könyvtár és meghajto betűjel ugyanaz)
  • Daern
    Ja és a kód 3 napig érvényes szóval van idő bőven!
  • Daern
    Szerintem jó ez a játék legalábbis nekem tetszik. Akinek még nem lenne meg az innen letöltheti ha akarja GameLand

Igaz nem ingyenes de nem is tűl drága mindössze 160 FT és mind a 3 rész fent van rajta.

Szóval akinek nincs meg jó töltögetést! :)
  • killerkiller
    Azé mert olyan hülye vagy mint a segg ne engem ugass le,inkább nézzé tükörbe.AZ akihez a kutya se szólt,és akkora baromságot kérdez,hogy az már fáj,inkább lapuljon meg,mint szar a fűben!
  • csari89
    .u..a. anyád ...meg
  • killerkiller
    poénnak jó,de ha te ezt komolyan gondolod akkor inkább ásd el magad jó mélyre