3263
Szal...
-
Rapid #2463 Vagy innen: download.filefront.com/4516297;48b80db83a21a7c8b37c66eed032b88a96916d702cc5528b74634524f2e7bc608ce7838fba7fd6b7 -
GooD #2462 innen:link -
gaboxx #2461 Helló!Bocsi nem tudjátok hogy hol tudnám letölteni a játékot?Kösz -
Rapid #2460 Új progi a yugiohoz! A yugioh virtual deskpot hasonlatos az onlinehoz, 1900 kártyát tartalmaz. Egyszerű grafikájú, bár még nem teljesen stabil. Én még nem tudtam hostolni vele.www.xerocreative.com/
-
Hellsing #2459 azt sajnálom nem bövitett paklival van a Chaos Yoe mert eredetileg 1919 külömbözö kártya létezik -
#2458 igen és én vagyok a rendezője ya és nem yu-gi-oh online bajnokság hanem yu-gi-oh power of cahos bajnokság -
GooD #2457 akit érdekel egy yu-gi-oh online bajnokság az néze meg ezt az oldalt:Link -
#2456 Az előbb elbaxtam a linkeket de mostmár megcsináltam ! -
#2455 Na mégis csak feltöltöttem ma csak hogy lásd mien jó szivem van -
#2454 Yu-Gi-Oh Power of Cahos
Tessék itt a link majd nézd meg holnap mert csak akkora töltömfel az albumot! -
Hellsing #2453 Hacsak nem torrenten.
-
killerkiller #2452 nemhiszem....... -
csari89 #2451 Nem tud valaki nekem olyan yugi oldalt ajánlani, ahol meghallgathatom a yugi albumokból az összes számot az elejétől a végéig? -
killerkiller #2450 #2254,#2427 -
Danakaka #2449 -
Danakaka #2448 A Caiba The Revengétle lehet tölteni??? -
killerkiller #2447 felvettelek téged is,8-ig fennt vok vnn-en -
#2446 daern.user.vn.cn
engem is vegyetek fel!!!! -
killerkiller #2445 felvettelek -
Rapid #2444 aki játszani szeretne az vegyen fel vnnre:rapidwien.user.vn.cn -
killerkiller #2443 nekem csak akkor rakta be a kaiba-ba a yugis lapokat,ha már minden lap megvolt -
Kapafej #2442 A Kaiba the Revenge-t újra kellett telepíteni de nem bírom átrakni a lapokat a Yugi the destinyből. Már próbáltam regedittel, meg mindennel de nem megy! mit kéne csinálni? -
csari89 #2441 Nem tud valaki nekem olyan yugi oldalt ajánlani, ahol meghallgathatom a yugi albumokból az összes számot az elejétől a végéig? -
csari89 #2440 az nem baj -
killerkiller #2439 bocs,de töri puskát írtam -
csari89 #2438 Nem tud valaki nekem olyan yugi oldalt ajánlani, ahol meghallgathatom a yugi albumokból az összes számot az elejétől a végéig? -
#2437 Killer ha jól látom most fent vagy vnn-n ha majd észreveszel játszhatnánk neten ha te is benne vagy!! -
killerkiller #2436 -
#2435 áhhh, nálam jelenleg érthetetlen okbol még az astral tournament 1.6 sem megy :(
feltételezem ezek után,h a hiba az én gépemben van, h még 1 ilyen nullgrafikás játék se megy az SLI miatt :)
az AVP 1ről nem is beszélve :( na,az aztán produkál érdekes megjelenitést :) -
killerkiller #2434 nekem megmaradtak -
#2433 Csak a Joe-val lehet neten keresztül játszani ?
A Yugihoz és a Kaibához nincs ? -
#2432 ha a teljes konami könyvtárat elmentem vhova wininstall előtt (pl: h:\yugisave\etc etc), majd jön az uj win, felteszek minden ugyanabba a könyvtárba (d:\installed games\konami\etc etc), majd a régi elmentett könyvtáram rámásolom, akkor sem maradnak meg a lapjaim...
a systemdat + a deckydr semmit nem ér,max annyit,h kinullázza az amugy is frissen telepitett nulla paklim :( -
csari89 #2431 Nem tud valaki nekem olyan yugi oldalt ajánlani, ahol meghallgathatom a yugi albumokból az összes számot az elejétől a végéig? -
killerkiller #2430 A system kell a commonból,a másikból meg asszem a deck.ydc -
#2429 jo lenne,ha a kártyák nem vesznének el minden apro winreinstall után...
vagy ha legalább a kimásolt könyvtárakat winreinstall és yugi telepitések után visszamásolva ujra ott lennének,és nem kéne előlről kezdeni...
az viszont mindenképp szimpi,h sima yugireinstall esetén megmarad a pakli :)
tényleg:
vki nem tudja,h winreinstall után h nyerhetem vissza a paklim,ha a teljes létező összes yugi könyvtárat elmásolom,és ugy másolom vissza a wininstall utáni yugi installra? (minden könyvtár és meghajto betűjel ugyanaz) -
#2428 Ja és a kód 3 napig érvényes szóval van idő bőven! -
#2427 Szerintem jó ez a játék legalábbis nekem tetszik. Akinek még nem lenne meg az innen letöltheti ha akarja GameLand
Igaz nem ingyenes de nem is tűl drága mindössze 160 FT és mind a 3 rész fent van rajta.
Szóval akinek nincs meg jó töltögetést! :) -
killerkiller #2426 Azé mert olyan hülye vagy mint a segg ne engem ugass le,inkább nézzé tükörbe.AZ akihez a kutya se szólt,és akkora baromságot kérdez,hogy az már fáj,inkább lapuljon meg,mint szar a fűben! -
csari89 #2425 .u..a. anyád ...meg -
killerkiller #2424 poénnak jó,de ha te ezt komolyan gondolod akkor inkább ásd el magad jó mélyre