3263
Szal...
  • xy21
    E meg hogy müxik?(Setokaiba game)
    Regisztráltam,kártyát összepakoltam de nem enged a duel-re!
    Vki help!
  • biomage
    amugy van már ulyan versio a www.setokaiba.com/BattleCity/ böl
    itt
  • biomage
    ti most miröl beszéltem a power of chaos ról vagy a setokaibasról? a 2535 hozzászólásban
  • tobias88
    na, akkor itt a szívás! egyébként elmenti a kártyáidat??? Mert ha igen, akkor ebbe a mappába! írd be a keresőbe
  • David01
    De én nemtaláltam olyan könyvtárat hogy joey common
  • biomage
    már egyszer leirtam #2524 hoszászólásnál mit kell csinálni
    és még nincs is mesze
  • David01
    Ugyanez a problémám nekem is.
  • Kristóf00
    Hello!
    Gondolom ezt a forumot ár senki nem olvassa de azé irok :D
    Vki nem tud 1 savet amibe benn van a joey the passionhoz az összes kártya mert van 1 itt is csak az nekem nem mükix plz segitsetek!
  • Rapid
    Lassan alakul ez az ingyenes yugioh onlineszerű házibarkács. www.setokaiba.com/BattleCity/
    Itt meg a benne lévő kártyákat lehet megnézni:
    http://www.setokaiba.com/DeckConstruct/DeckConstructor1.zip
  • rolek
    hi.hogy lehet megcsinálni a joeyhoz az allcardsot?
  • biomage
    ezt olvasd el te vaksi
  • CéZé
  • guzmi
    ok de hogyan kell teljes decket megcsinálni?????
  • biomage
    ha azt akarod hogy a joey teljes deckkel legyen akkor nem kell kaiba
  • guzmi
    de csak az hiányzik és ha baj lenne hogy nincs meg akkor szedném le
  • biomage
    miért akarod leszedni kaibát? nem joeyt akarod?
  • guzmi
    HELP

-Valaki részletesen le tudná írni ,hogy hogyan kell megcsinálni ,hogy öszes kártya meg legyen ?

-Az gond ha nincs meg a Kaiba?

-Nemtud valaki egy olyan honlapot ahonnan ingyen le lehet szedni a kibát????
  • biomage
    megnéztem a weblappot és azon a héten nem érek rá talán majd legközelebb ha lesz még verseny
  • tobias88
    és működik is, és indulhatsz a versenyen, kivéve ha elfoglalt vagy mint én
  • biomage
    szépen sorjában
    lesz verseny :) talán jelentkezek jó játékos vagyok
    jó olvastam nincs full decked menj ide
    klik a "Joey the Passion" aztán a "All Cards" ra "download letöltöd, a töröritet fájlban "joey" találsz egy system.dat+reg et modositsd a reg fájl töröld ki ezeket
    "InstallDirJ"="C:\\Spiele\\Yugi\\Joey"
    "CommonDir"="C:\\Spiele\\Yugi\\Common"
    és futtathatod a reg fájl és márcsak a system.dat fájl kell bemásold a joey common könyvtárába
    ennyi
  • Jinx4169
    aswegítsetek!elindítom a gammát 2másodpercig fut aztán lerakja a tálcára!a játékból nem lép ki de akárhányszor visszamygek újból ledobja a tálcára:S mit csináljakkk?
  • tobias88
    a hamachit hogy kell használni, mert akivel akartam játszani, fel is tudott a szerverre lépni, amit csináltam, de ott elakadtunk!!
  • tobias88
    de nem hiszem hogy jelentkezik, mert alap deckem van, és a kártyaelmentős problémát még nem sikerült tesztelnem, mivel nem tudtam nyerni gép ellen, de sztem nem megy, mivel replayt sem tudtam lementeni!
  • NEOreg3
    most még sehogy, csatlakoznod kell majd egy szerverre és ha már kapcsolódtál és a látod a többieket akkor mehetsz is a lan-ra
  • NEOreg3
    neveznék, de szerintem tuti elb*szódik a gépem (elég gyakran szokott) aztán lesz egy fasza alappaklim és felmossák velem a padlót:C
  • tobias88
    de hogy kell vele neten játszani?? felraktam a Hamachit és bejött és updatelt, de utána van egy szürkés ablak és kész, nem történik semmi!!!
  • tobias88
    na, a joeyt szedtem le és 8-ból 0 győzelem
  • cocobanana
    Nincs olyan hogy Yugi The Pasison. Yugi The Destiny,Kaiba The Revenge,Joey The PAssion van. És a Joey nehezebb mint a másik 2 de nem annyira. Ja és nevezzetek a versenyre minnél többen
  • tobias88
    Az nálatok is úgy van, hogy az első rész könnyű és a Yugi the Passion írtó nehéz???
  • cocobanana
    Hellósztok! Yu-Gi-Oh verseny indul a www.gportal.hu/maxpegasus oldalon. A Versenyt a Joey The Passionnal játszanánk bövebb info az oldalon. Gyertek minnél többen.
  • tobias88
    akkor nem tud senki se a sima alap játékhoz feltenni vagy belinkelni regsetup.exe-t???
  • cocobanana
    +még pcre van a Yugioh Online
  • tobias88
    torrentoldalakról!
  • Jozsika1994
    nemtudom mijen
  • Fresh Duke
    Nekem is ezt csinálja a Jugisnál, de telepítős volt.
    Érdekes először mentette, aztán már nem. :(
    Amúgy hány fajta Yu-Gi-Oh!-s játékvan? Yu-Gi The Destiny, Joey The Passion, És Kájbás, nem? Meg honnét lehet leszedni a Kájbásat, csak az hiányzik?:(
  • soulhunter
    nem,mer már leszoktam rola és töröltem...
    de ha nem telepitős változatod van (nekem csak a joey volt ilyen másold be - regeld tipusu), akkor kell ott lennie 1 ilyesmi fájlnak...
    nem kell h exe legyen,lehet .bat vagy .reg is, vagy akármi.
  • tobias88
    nem tudnád feltölteni???
  • tobias88
    és ezt honnan????
  • soulhunter
    regsetup.exe / setupreg.exe
  • tobias88
    ja, és nem installos, akkor mit tegyek?