3263
Szal...
-
Hunattila #2583 Elöször is nekem mindegyik rész megvan,csak sz online-t ne kérjétek, ha tudtok torrentezni akkor a www.isohunt.com, de ha van ftptek én ott is feltom nektek tölteni
MSN:[email protected]
email:[email protected] -
Lingers2006 #2582 Légyszives segítsetek fontos lenne már régóta megakarom szerezni!Előre is kösy!!! -
Lingers2006 #2581 Helosztok!Nekem kellene a Yugioh játék valamelyik része!Ha valaki tudna segíteni akkor azt megköszönném!E-mail címem:[email protected]!Msn-címem:[email protected] -
KeBox #2580 Köszi a segítséget
a game boy -os lehetőséget próbálom ki -
Amplifier #2579 Üdv.
Tudnátok segíteni?? Régen játszottam a Yu-Gi-Oh! Power of Chaos-val de most egyáltalán nem tudom megszerezni. Valaki mondana egy helyet, ahonnan le lehet tölteni???
-
#2578 Több lehetőség is van.
1. Pc játékok:
- Yugioh Duel Evolution Online 2 (ez sajna fizetős szal...:S)
- YVD (yugioh virtual desktop), ez egy nem hivatalos yugi játék. Mindég lekell tölteni a legújabb adatbázis/kép fileokat, és akkor benne van összes eddigi elérhető lap. Ezt még sosem próbáltam, szal többet nemtok segíteni.
- Ott van az a cucc amit biomage linkelt a #2573-ben. De ezt nem ismerem, szalnemtom mennyi kártya van benne.
2. Emulátoros játékok
- YGO World Championship 2006 (Ez egy Gameboy Advancedes játék, emulátorként ajánlom a VBA nevű emut. Én ezt a játékot használom a legtöbbet :P)
- Yu-Gi-Oh! GX: Duel Academy (ez is GBA-as cucc, ebben lehet mászkálni az academy területén, és duellezni a szereplők ellen. Szal RPG-s, de sztem nincs benne annyi kártya mint YGO WC:2006-ban.) -
koni012 #2577 Megcsináltam mindent(#2524)De nem találtam olyat hogy Joey common!Na most mit csináljak? -
KeBox #2576 Van olyan yugioh -s játék amiben yugioh gx -es lapokkal is lehet játszani?
-
#2575 üdv.
én uja elővettem a játékot de nem akarok ujra lapokat gyüjtögtni, csak joey-ban, régen letöltöttem az összes kártya mentést a játékhoz, de most vmiért nemműködik, eltudjátok mondani h hova kell bemásolni? -
#2574 hali all!
kéne egy kis help vlmiért nem indul el a jugioh online game
letöltöttem felraktam reggeltem azt amikor elakarom inditani a gammét kiad egy fekete ablakot és ezt irja ki---->Initialization of Direct3d device failed. There is a problem with the Display Adaptor or its properties
Na és nemvágom h mi lehet a baj aki tudna nekem segiteni az plizzz
Köszönöm -
#2573 HI all
van egy jó hirem annak aki ismeri ezt a weblappot publikus lett a játék
aki nem ismerné annak elmondom ez egy yugioh online játék hasonlit a yugioh onlinera de ez csak beta
innen tudod letölteni a játékot
a játék bejelentkezésel tudsz bejutni :) regiz a forumra "Battle City" és azt a bejelentkezést kell használnod a játékban :) -
Skyrider92 #2572 Szal : Valaki megmondaná hogy lehet online Joey-t jaccani?
-
ponki #2571 Csá! Én úgy tapasztaltam, hogy a mentési problémák csak akkor jelentkeznek, ha az 1. és 2. részt egyszerre telepítjük. Először játsz néhányat a Yugin és változtass egy kicsit a paklin! Csak ez után telepítsdd a Kaiba- t! Nem tudom miért van így de nekem ez mindig bejött.
Amúgy köszi az effectes tiippet. Már azt hittem valami tök tápos képességük van.
Amúgy valakinek sikerült már megidézni a kapu őrzőjét?
Ja és a Vörösszemü Gépsárkány, Metazoa, és a mohikán special summonjának mi a pontos procedúrája, mert még nem sikerült rájönnöm. (Igaz nem is sokszor próbáltam.) :) -
#2570 ha teljes deck kell olvasd el a #2524 hozzászólást -
Skyrider92 #2569 Mentésproblémára megoldás:
#2561 - es levél tuti tipp , nekem is bevált -
Skyrider92 #2568 Valaki nem tud adni valamelyik részhez mentést v trainert?
Ja és kéne egy hely ahonnan letölthetem a Joey-t...
-
ferry717 #2567 Ezt a mentéses dolgot vki nekem is elmondhatná, mert nekem sem jó úgy, hogy létrehozok mappát!Ja és előre kössz! -
Skyrider92 #2566 Kössz Bio Mage , ha ez műkszik akko ezer hála -
Skyrider92 #2565 Helo , halljátok nagyot szívtam mert a Yugi nem menti el a kártyákat.
Megpróbáltam úgy h felrakom a Kaibát és meg is csinálta a mappát ahova mentenie kéne [Common] de cseszik elmenteni...
Ha valakinek van ötlete és segítene , megköszönném!!!
irjatok a [email protected] - ra ja és elég jól küldöm szal klánba is belépnék csak megkéne oldani ezt a problémát... -
ferry717 #2564 Párbajkártyások figyelem!
Hamarosan indul A Magyar Yu-Gi-Oh! Bajnoksága. A játékot Hamachi program segítségével bonyolítjuk le, Online módban. További részletekért és a jelentkezésért látogass el a következő oldalra: http://hunyugi.extra.hu
Harca fel!
ysso (szervező) -
steweee #2563 a mentésprobléma azt hiszem akkor jelentkezik ha nem oda telepíted ahová alapban megadja a telepítési útvonalat. talán c:\program files\yugio - ba vagy vmi ilyesmibe akarja magát menteni. de vmelyik fájljának az átírásával is orvosolható -
Skyrider92 #2562 Jól hülyíted itt a népséget -
#2561 Hello
elöször is uninstallozd az öszes powert utána futtasd a regeditet és menj "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI\Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos\system" és törölj ki mindent onnan :)
aztán telepitsd ujra a powert -
Skyrider92 #2560 Heló , annak a szörnynek a neve EXODIA
gyakorlatilag legyőzhetetlen , 5 részből áll és Yugi sokszor kihuzza
Ja és véletlen nemtod mit kell csinalni ha a Yugi nem menti a kártyákat?
-
Skyrider92 #2559 Helo , halljátok nagyot szívtam mert a Yugi nem menti el a kártyákat.
Megpróbáltam úgy h felrakom a Kaibát és meg is csinálta a mappát ahova mentenie kéne [Common] de cseszik elmenteni...
Ha valakinek van ötlete és segítene , megköszönném!!! -
netcool #2558 Császok!
Az a bajom hogy játszanék valamelyik részével a játéknak csak nem tom honnan lehet letölteni valami free verziót!Valaki tudna segíteni?
Kösz! -
steweee #2557 sztem bug. taláálkoztam benne jónéhánynal mikor játszottam vele. mindhárom részben, de az első kettőben gyakrabban. és nem találtam hbozzá peccseket sem sajnos. bár lehet azóta már van vhol -
#2556 Upsz, igaz! Sry csak így hirtelen a YGO World Championship 2006-ra gondoltam és nem Power of Chaos-t sry sry ^^, -
#2555 az nincs a powerben ha jól tudom -
#2554 Vagy Creature Swap. -
#2553 ameba effeckje:a szörnynek felforditva kell legyen át adod az ellenfélnek és ö kap 2000 sebzést
griggle effecktje: a szörnynek felforditva kell legyen át adod az ellenfélnek és kapsz 2000 lp
csak egy lappot tudok amivel át tudod adni a szörnyedet a neve Mystic Box -
ponki #2552 Csá! Mondja el valaki, hogyan kell aktiválni a játékban Ameba és Griggle képességét és h egyáltalán mi az!? És mire jó a Fairy1s Hand Mirror? -
sbi85 #2551 Helló
új vagyok ebben a fórumban
lenne egy nagyon alap kérdésem de már nagyon sok ideje keresem rá a választ.
Felraktam mind a 3 játékot,megy is jól.
Csak az elsőben(ahol Yugit kell alázni) amikor szerzek kártyát és aztz berakom a deckembe miután kilépek a deck constructionből az reseteli a deckemet. SZóval megin az az alap 40lap lesz benne mint legelőször.Bármit csinálok nem sikerül a megszerzett lapokat használnom.
Valaki lécci segítsen. -
#2550 jah -
donatus13 #2549 ezek a yu gi oh részek össze rakhatok egymással? -
adenin2 #2548 Nemzetközi verseny indul a Yu-Gi-Oh Joey the passion játékkal a http://www.setokaiba.com/BattleCity/viewtopic.php?id=293 oldalon . Nevezési határidő szeptember 16. A nick neveteket is irjátok meg, amit használni akartok.(persze az ottani forumba). A játékot hamachin keresztül bonyolitjuk majd és a tiltott kártyákat nem lehet használni. További szabálykiegészitések később.
-
Warsheep #2547 www.jatekextra.try.hu <- innen letölthető mind3 játék INGYEN! -
#2546 majd szólok ha beindul amugy kaiba nyarral valahol és ezért nem indult el -
#2545 OK
-
#2544 ha ránéznél a weblapra rájönnél ez mégcsak alpha kiadás de hamarosan lesz beta az már játszható amugy ez a kiadás lerögziti a deckedet és ha meglesz a beta akkor a le savelt deckkel tudsz is játszani ha jól olvastam