Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

innen:link

Helló!Bocsi nem tudjátok hogy hol tudnám letölteni a játékot?Kösz
Új progi a yugiohoz! A yugioh virtual deskpot hasonlatos az onlinehoz, 1900 kártyát tartalmaz. Egyszerû grafikájú, bár még nem teljesen stabil. Én még nem tudtam hostolni vele.www.xerocreative.com/
azt sajnálom nem bövitett paklival van a Chaos Yoe mert eredetileg 1919 külömbözö kártya létezik

Hells gate arrested*Gott mit uns*And shine heaven now.

Daern
igen és én vagyok a rendezõje ya és nem yu-gi-oh online bajnokság hanem yu-gi-oh power of cahos bajnokság <#vigyor3><#vigyor3>

akit érdekel egy yu-gi-oh online bajnokság az néze meg ezt az oldalt:Link

Daern
Az elõbb elbaxtam a linkeket de mostmár megcsináltam !

Daern
Na mégis csak feltöltöttem ma csak hogy lásd mien jó szivem van<#nyes><#taps><#email>

Daern
Yu-Gi-Oh Power of Cahos
Tessék itt a link majd nézd meg holnap mert csak akkora töltömfel az albumot!

Hacsak nem torrenten.

Hells gate arrested*Gott mit uns*And shine heaven now.

nemhiszem.......
Nem tud valaki nekem olyan yugi oldalt ajánlani, ahol meghallgathatom a yugi albumokból az összes számot az elejétõl a végéig?

#2254,#2427
<#violent><#mf3>
A Caiba The Revengétle lehet tölteni???
felvettelek téged is,8-ig fennt vok vnn-en
Daern
daern.user.vn.cn

engem is vegyetek fel!!!!<#nevetes1>

felvettelek
aki játszani szeretne az vegyen fel vnnre:rapidwien.user.vn.cn
nekem csak akkor rakta be a kaiba-ba a yugis lapokat,ha már minden lap megvolt
A Kaiba the Revenge-t újra kellett telepíteni de nem bírom átrakni a lapokat a Yugi the destinybõl. Már próbáltam regedittel, meg mindennel de nem megy! mit kéne csinálni?
Nem tud valaki nekem olyan yugi oldalt ajánlani, ahol meghallgathatom a yugi albumokból az összes számot az elejétõl a végéig?<#fejvakaras><#help><#conf>

az nem baj

bocs,de töri puskát írtam
Nem tud valaki nekem olyan yugi oldalt ajánlani, ahol meghallgathatom a yugi albumokból az összes számot az elejétõl a végéig?<#fejvakaras><#fejvakaras><#help><#help><#conf><#conf>

Daern
Killer ha jól látom most fent vagy vnn-n ha majd észreveszel játszhatnánk neten ha te is benne vagy!!

<#smile>
soulhunter
áhhh, nálam jelenleg érthetetlen okbol még az astral tournament 1.6 sem megy 😞
feltételezem ezek után,h a hiba az én gépemben van, h még 1 ilyen nullgrafikás játék se megy az SLI miatt 😊
az AVP 1rõl nem is beszélve 😞 na,az aztán produkál érdekes megjelenitést 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

nekem megmaradtak
Daern
Csak a Joe-val lehet neten keresztül játszani ?
A Yugihoz és a Kaibához nincs ?

soulhunter
ha a teljes konami könyvtárat elmentem vhova wininstall elõtt (pl: h:\yugisave\etc etc), majd jön az uj win, felteszek minden ugyanabba a könyvtárba (d:\installed games\konami\etc etc), majd a régi elmentett könyvtáram rámásolom, akkor sem maradnak meg a lapjaim...
a systemdat + a deckydr semmit nem ér,max annyit,h kinullázza az amugy is frissen telepitett nulla paklim 😞

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

<#help><#help><#help><#fejvakaras><#fejvakaras><#conf><#conf><#conf>Nem tud valaki nekem olyan yugi oldalt ajánlani, ahol meghallgathatom a yugi albumokból az összes számot az elejétõl a végéig?

A system kell a commonból,a másikból meg asszem a deck.ydc
soulhunter
jo lenne,ha a kártyák nem vesznének el minden apro winreinstall után...
vagy ha legalább a kimásolt könyvtárakat winreinstall és yugi telepitések után visszamásolva ujra ott lennének,és nem kéne elõlrõl kezdeni...
az viszont mindenképp szimpi,h sima yugireinstall esetén megmarad a pakli 😊

tényleg:
vki nem tudja,h winreinstall után h nyerhetem vissza a paklim,ha a teljes létezõ összes yugi könyvtárat elmásolom,és ugy másolom vissza a wininstall utáni yugi installra? (minden könyvtár és meghajto betûjel ugyanaz)

Daern
Ja és a kód 3 napig érvényes szóval van idõ bõven!

Daern
Szerintem jó ez a játék legalábbis nekem tetszik. Akinek még nem lenne meg az innen letöltheti ha akarja GameLand

Igaz nem ingyenes de nem is tûl drága mindössze 160 FT és mind a 3 rész fent van rajta.

Szóval akinek nincs meg jó töltögetést! 😊

Azé mert olyan hülye vagy mint a segg ne engem ugass le,inkább nézzé tükörbe.AZ akihez a kutya se szólt,és akkora baromságot kérdez,hogy az már fáj,inkább lapuljon meg,mint szar a fûben!
.u..a. anyád ...meg<#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>

poénnak jó,de ha te ezt komolyan gondolod akkor inkább ásd el magad jó mélyre
mond már el ^^^meg<#falbav><#falbav>

<#taps>jó kérdés.....
Milyen options-ban?

Tudtok olyan Yugi oldalt ajánlani, ahol meghalgathatom az ÖSSZES yugi zenét?<#help><#help><#help><#help><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

jahh ilyen hülyeséget hogy lehet kérdezni
<#ejnye1>
például az options-ban
Helló! Letöltöttem a teljes paklikat (#2139). Mûködnek is, de most már kis ablakban nyílik meg a játék és nincs hang. Hogy lehetne visszahozni a hangot meg a teljes méretet?
soulhunter
nekem meg szükségem lenne az 1840 kártyára,mer joeynál láttam,h a 700 valahánybol megvan már 671,és szinte sosem kapok senkinél uj kártyát...
és ami linket lejjebb adott 1ikõtök, ott mindent találtam,csak paklit nem 😞
vagy csak én nem tom,mit kell keresni a "legalsó link" cimszo alatt,amire ha kattintok, ujabb 8 linket "kapok"

amugy joeynál hány csillagot lehet elérni?
mer 6nál feljebb sehogy nem jutok 😞

Valamelyikõtök tudja, hogy melyik oldalon lehet megtalálni azt a zenét, amikor yugi megidézi a dark magician girl-t?Küldjétek el nekem, légyszíííííí!

Helósztok! nem tudom, biztos volt már errõl szó ebben a fórumban csak most nincs idõm visszaolvasni, ezért szeretném megkérdezni:

Nálam otthon fel van téve mindhárom Yu-gi-oh pc-s game, de az a gond, hogy a Power of the Chaosban szerzett lapokat csak a Kaiba the Revenge-ben és a Joey the Passionben tudom használni, az eredeti játékban nem. Tudtok segíteni?

Elõre is köszi.