Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hells gate arrested*Gott mit uns*And shine heaven now.
Tessék itt a link majd nézd meg holnap mert csak akkora töltömfel az albumot!
Hells gate arrested*Gott mit uns*And shine heaven now.
feltételezem ezek után,h a hiba az én gépemben van, h még 1 ilyen nullgrafikás játék se megy az SLI miatt 😊
az AVP 1rõl nem is beszélve 😞 na,az aztán produkál érdekes megjelenitést 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
a systemdat + a deckydr semmit nem ér,max annyit,h kinullázza az amugy is frissen telepitett nulla paklim 😞
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
vagy ha legalább a kimásolt könyvtárakat winreinstall és yugi telepitések után visszamásolva ujra ott lennének,és nem kéne elõlrõl kezdeni...
az viszont mindenképp szimpi,h sima yugireinstall esetén megmarad a pakli 😊
tényleg:
vki nem tudja,h winreinstall után h nyerhetem vissza a paklim,ha a teljes létezõ összes yugi könyvtárat elmásolom,és ugy másolom vissza a wininstall utáni yugi installra? (minden könyvtár és meghajto betûjel ugyanaz)
Igaz nem ingyenes de nem is tûl drága mindössze 160 FT és mind a 3 rész fent van rajta.
Szóval akinek nincs meg jó töltögetést! 😊
<#ejnye1>#ejnye1>
és ami linket lejjebb adott 1ikõtök, ott mindent találtam,csak paklit nem 😞
vagy csak én nem tom,mit kell keresni a "legalsó link" cimszo alatt,amire ha kattintok, ujabb 8 linket "kapok"
amugy joeynál hány csillagot lehet elérni?
mer 6nál feljebb sehogy nem jutok 😞
Nálam otthon fel van téve mindhárom Yu-gi-oh pc-s game, de az a gond, hogy a Power of the Chaosban szerzett lapokat csak a Kaiba the Revenge-ben és a Joey the Passionben tudom használni, az eredeti játékban nem. Tudtok segíteni?
Elõre is köszi.