Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes elõször mentette, aztán már nem. 😞
Amúgy hány fajta Yu-Gi-Oh!-s játékvan? Yu-Gi The Destiny, Joey The Passion, És Kájbás, nem? Meg honnét lehet leszedni a Kájbásat, csak az hiányzik?😞
A heavy cost. I pay it gladly.
de ha nem telepitõs változatod van (nekem csak a joey volt ilyen másold be - regeld tipusu), akkor kell ott lennie 1 ilyesmi fájlnak...
nem kell h exe legyen,lehet .bat vagy .reg is, vagy akármi.
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
card destruction
ez a lap neve,amivel elvesziti a játékot 😊
namost persze az is kell,h akkor nyomd be,amikor 3 lapot mindenképp tart a kezében,és mindig azt rakja le,amit "huz",vagy azt se...
a többinél jol jöhet ilyenkor:
morphing jar
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Honnan lehetne letölteni magát a játékot?
thx
Bõvebben:
www.setokaiba.com
Képek:http://www.setokaiba.com/Screen/
vagy ha tud valaki más megoldást elöre is köszönöm.
[email protected]
vagy ha tud valaki más megoldást elöre is köszönöm.
[email protected]
A válaszokat elõreis köszönöm!!!!
A válaszokat elõreis köszönöm!!!!
viszont ott végre a match 3 kártyáját is lehet cserélni,ami kevesebb csillagnál még sosem sikerült 😊
ja,kieg: csak akkor lehet cseréltetni,ha már megvan neki az a lap,ha csillog villog,h "new",akkor se cseréli ki,ha az ALT F4-re kattint 😊
amugy van 1 problémám:
feltettem a joeyt: kevés a lap (winreinstall után)
utána a másik 2-t,h azokat is benyomhassam...
de még a rohadt bogár sem jelenik meg a joey-s összeállitásnál,ami azért idegesitõ,mer amikor elõször feltettem, a másik 2-ben nyert lapokbol állitottam össze 1 normális paklit anno
erre 5let?
nah azt árulja el vki pls miért van az mind3 résznél,hogy miután elindítom ablakban hozza fel a gamet fekete képernyõvel...a progi fut a zene szól csak épp kép nincs...vmi ötlet?
thx elõre is
AmdPower
Elég könnyû<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>