Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megoldva!
^^

Letöltöttem a Yugi the Destinyt,de kéri a lemezt.
Hol találok cracket?

hy2 all!
Plz...lenne egy kérésem...
letöltöttem a Joey the passion-t de nem menti el a kártyákat...
ezt meg tudnám oldani mert megvan a játék egy CD-n.A baj csak az hogy a Cd hibás és egyetlen fájl kéne ahhoz hogy újat készítsek..
azaz egy fájl az a 2kb-os installer csomg lenne ami "elméletileg" akkor indul el ha az autorun-ban az "instal"-ra nyomok.
Ha valakinek megvan a játék az leygen szíves elküldeni azt a 2kb-os fájlt.akinek megvan az vegyen fel msn-re:[email protected]
kössz mindent...
bye
http://hamachi.cc/ -rõl Hamachit kell letölteni, elindítani, bal alsó ikonnal, a power gombbal be kell kapcsolni, jobb alsó háromszöges gombbal lehet joinolni a hálózat nevének és a jelszónak a beírásával. Sajna hamar betelik, ezért inkább a duvad_123 helyett csináltam duvad_124 nevût, oda gyertek, hátha van ott valaki online, a kód ugyanaz. Ha már kapcsolódott, ott lehet csetelni, egyebeket megbeszélni...
Jujj,de régen voltam itt! 😄

@biomage
fölraktam a flash playert de ugyanaz a hiba.
egyéb ötlet?

rodzsi
Erre én is kiváncsi lennék mert jo lenne igy jáccani más ellen
a gép már uncsa

Zickler
vagyis hogyan kell fölmenni egy szerverre?

Battletag: Muhee#2716

Zickler
Hagyan kell használni a hamachi-t?

Hellósztok, aki gondolja, a Hamachin duvad_123 hálózatnéven, bala jelszóval lehet játszani. Ha épp ott vagyok, vagy esetleg másvalaki...
igen

Zickler
Warsheep amit írtál onnan lehet letölteni az all cards patch-et?

www.4cheaters.com

Zickler
Honnan lehet leszedni all cards patch-t a YUGI THE DESTINY és KAIBA THE REVENGE-hoz?<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>

hello.tudom h nm a játékkal kapcsolatos de nmtudjátok véletlenül h honnan lehet letölteni ingyen szinkronizált yu-gi-oh részeket?<#confused><#confused><#confused> köszi
Nem lehet valahogy megakadályozni hogy a yugi the destinyben ne csaljon ilyen nyilvánvalóan?Mert az hogy 2X elõhívja exódiát <#taps> amikor csak nekem egy körre lett volna szükségem a gyõzelemre elég nagy hülyeség mindkét esetben.<#boxer>

Akasztott embernek lába se éri a földet

Lehet több lapot letölteni a játékhoz? Mind a 3 része megvan, de ~700~ lap nem valami sok...

AntiHero
Duel Academy 1 vagyok.
Valaki egy játékot?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

biomage
elfog indulni a játék
ha mégsem akkor menj ide és nyomj install nowt

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

és ez miben is fog segiteni?
egyébként a cuccot felraktam

biomage
talán segit
link

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Ha valaki játszik a KCDVS-en akkor segiccsen pls.Amikor összedobtam a cuccokat kiir vmi hibaüzenetet:Failed to load control "Winsock" from MSWINSCK.OCX .Your version of MSWINSCK.OCX may be outdated. Make sure you are using the version of control that was provided with your application.

Vagy küldjétek el a kész játékot
E-mail:[email protected]
MSN:[email protected]

biomage
estét
van kettö kis felvétel egy online játékról nézétek meg Link 1Link 2
A link 1 kis izelitö egy csatából a link 2 meg hogy milyen lesz hamarosan a deck costruction
a játék neve KCVDS és Beta verzios, a kártyák szépen ki vanak dolgozva, sajna még nincs megcsinálva az automatikus funkciok csak a draw phase de azért élvezhetö igy is
ja és miért ide irtam? mert nagyon hasonlit a powerre 😊

Ha valakinek megvan a játék és vmelyien módon odaadná,(ftp-n is jó)az írjon ide:[email protected]
rodzsi
hali
vlki esetleg megtudná mondani h h kell használni a hamachit?
mert a szerver megvan meg minden csak h hogyan lehetne jáccani vagy vlmi
elöre is köszi a segítséget

Evin
Ha vkit esetleg érdekelne a dolog, készül a játék magyarítása. Kiadási sorrendben.(most az 1rész készül)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Hellóka!!
Valaki küldjön egy linket a yugioh-ról me' szeretnék jáccani...

ty ^^

Csá csináltam 1 új hamachi hálózatot gyertek ide a a
hálozat neve😄uel Academy 1
a jelszó:8586
Valaki nem tudja, hogy lehet egy lapot a kezedbõl direkt a temetõbe dobni?
Csá!Walaki legyen szives küldje el a Yu-Gi-Oh! Power of Chaoshoz a full paklit!Elõre is kösy!
letöltöttem de nemtom hogy kell torrentezni.Ha valaki leirná megköszönném.
Elöször is nekem mindegyik rész megvan,csak sz online-t ne kérjétek, ha tudtok torrentezni akkor a www.isohunt.com, de ha van ftptek én ott is feltom nektek tölteni
MSN:[email protected]
email:[email protected]<#vigyor>
Légyszives segítsetek fontos lenne már régóta megakarom szerezni!Elõre is kösy!!!
Helosztok!Nekem kellene a Yugioh játék valamelyik része!Ha valaki tudna segíteni akkor azt megköszönném!E-mail címem:[email protected]!Msn-címem:[email protected]
Köszi a segítséget
a game boy -os lehetõséget próbálom ki
Üdv.
Tudnátok segíteni?? Régen játszottam a Yu-Gi-Oh! Power of Chaos-val de most egyáltalán nem tudom megszerezni. Valaki mondana egy helyet, ahonnan le lehet tölteni???
Adam5
Több lehetõség is van.
1. Pc játékok:
- Yugioh Duel Evolution Online 2 (ez sajna fizetõs szal...:S)
- YVD (yugioh virtual desktop), ez egy nem hivatalos yugi játék. Mindég lekell tölteni a legújabb adatbázis/kép fileokat, és akkor benne van összes eddigi elérhetõ lap. Ezt még sosem próbáltam, szal többet nemtok segíteni.
- Ott van az a cucc amit biomage linkelt a #2573-ben. De ezt nem ismerem, szalnemtom mennyi kártya van benne.

2. Emulátoros játékok
- YGO World Championship 2006 (Ez egy Gameboy Advancedes játék, emulátorként ajánlom a VBA nevû emut. Én ezt a játékot használom a legtöbbet 😛)
- Yu-Gi-Oh! GX: Duel Academy (ez is GBA-as cucc, ebben lehet mászkálni az academy területén, és duellezni a szereplõk ellen. Szal RPG-s, de sztem nincs benne annyi kártya mint YGO WC:2006-ban.)

Megcsináltam mindent(#2524)De nem találtam olyat hogy Joey common!Na most mit csináljak?
Van olyan yugioh -s játék amiben yugioh gx -es lapokkal is lehet játszani?
vigyori14
üdv.
én uja elõvettem a játékot de nem akarok ujra lapokat gyüjtögtni, csak joey-ban, régen letöltöttem az összes kártya mentést a játékhoz, de most vmiért nemmûködik, eltudjátok mondani h hova kell bemásolni?

rodzsi
hali all!
kéne egy kis help vlmiért nem indul el a jugioh online game
letöltöttem felraktam reggeltem azt amikor elakarom inditani a gammét kiad egy fekete ablakot és ezt irja ki---->Initialization of Direct3d device failed. There is a problem with the Display Adaptor or its properties
Na és nemvágom h mi lehet a baj aki tudna nekem segiteni az plizzz
Köszönöm

biomage
HI all
van egy jó hirem annak aki ismeri ezt a weblappot publikus lett a játék
aki nem ismerné annak elmondom ez egy yugioh online játék hasonlit a yugioh onlinera de ez csak beta
innen tudod letölteni a játékot
a játék bejelentkezésel tudsz bejutni 😊 regiz a forumra "Battle City" és azt a bejelentkezést kell használnod a játékban 😊

Szal : Valaki megmondaná hogy lehet online Joey-t jaccani?
<#confused>

You cannot kill that you did not create

Csá! Én úgy tapasztaltam, hogy a mentési problémák csak akkor jelentkeznek, ha az 1. és 2. részt egyszerre telepítjük. Elõször játsz néhányat a Yugin és változtass egy kicsit a paklin! Csak ez után telepítsdd a Kaiba- t! Nem tudom miért van így de nekem ez mindig bejött.
Amúgy köszi az effectes tiippet. Már azt hittem valami tök tápos képességük van.
Amúgy valakinek sikerült már megidézni a kapu õrzõjét?
Ja és a Vörösszemü Gépsárkány, Metazoa, és a mohikán special summonjának mi a pontos procedúrája, mert még nem sikerült rájönnöm. (Igaz nem is sokszor próbáltam.) 😊
biomage
ha teljes deck kell olvasd el a #2524 hozzászólást

Mentésproblémára megoldás:
#2561 - es levél tuti tipp , nekem is bevált

Valaki nem tud adni valamelyik részhez mentést v trainert?
Ja és kéne egy hely ahonnan letölthetem a Joey-t...

<#szomoru1>

Ezt a mentéses dolgot vki nekem is elmondhatná, mert nekem sem jó úgy, hogy létrehozok mappát!Ja és elõre kössz!
Kössz Bio Mage , ha ez mûkszik akko ezer hála

Helo , halljátok nagyot szívtam mert a Yugi nem menti el a kártyákat.
Megpróbáltam úgy h felrakom a Kaibát és meg is csinálta a mappát ahova mentenie kéne de cseszik elmenteni...

Ha valakinek van ötlete és segítene , megköszönném!!!
irjatok a [email protected] - ra ja és elég jól küldöm szal klánba is belépnék csak megkéne oldani ezt a problémát...

Párbajkártyások figyelem!
Hamarosan indul A Magyar Yu-Gi-Oh! Bajnoksága. A játékot Hamachi program segítségével bonyolítjuk le, Online módban. További részletekért és a jelentkezésért látogass el a következõ oldalra: http://hunyugi.extra.hu
Harca fel!
ysso (szervezõ)