Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
^^
Hol találok cracket?
Plz...lenne egy kérésem...
letöltöttem a Joey the passion-t de nem menti el a kártyákat...
ezt meg tudnám oldani mert megvan a játék egy CD-n.A baj csak az hogy a Cd hibás és egyetlen fájl kéne ahhoz hogy újat készítsek..
azaz egy fájl az a 2kb-os installer csomg lenne ami "elméletileg" akkor indul el ha az autorun-ban az "instal"-ra nyomok.
Ha valakinek megvan a játék az leygen szíves elküldeni azt a 2kb-os fájlt.akinek megvan az vegyen fel msn-re:[email protected]
kössz mindent...
bye
@biomage
fölraktam a flash playert de ugyanaz a hiba.
egyéb ötlet?
Battletag: Muhee#2716
Akasztott embernek lába se éri a földet
ha mégsem akkor menj ide és nyomj install nowt
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
egyébként a cuccot felraktam
link
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Vagy küldjétek el a kész játékot
E-mail:[email protected]
MSN:[email protected]
van kettö kis felvétel egy online játékról nézétek meg Link 1Link 2
A link 1 kis izelitö egy csatából a link 2 meg hogy milyen lesz hamarosan a deck costruction
a játék neve KCVDS és Beta verzios, a kártyák szépen ki vanak dolgozva, sajna még nincs megcsinálva az automatikus funkciok csak a draw phase de azért élvezhetö igy is
ja és miért ide irtam? mert nagyon hasonlit a powerre 😊
vlki esetleg megtudná mondani h h kell használni a hamachit?
mert a szerver megvan meg minden csak h hogyan lehetne jáccani vagy vlmi
elöre is köszi a segítséget
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Valaki küldjön egy linket a yugioh-ról me' szeretnék jáccani...
ty ^^
hálozat neve😄uel Academy 1
a jelszó:8586
MSN:[email protected]
email:[email protected]<#vigyor>#vigyor>
a game boy -os lehetõséget próbálom ki
Tudnátok segíteni?? Régen játszottam a Yu-Gi-Oh! Power of Chaos-val de most egyáltalán nem tudom megszerezni. Valaki mondana egy helyet, ahonnan le lehet tölteni???
1. Pc játékok:
- Yugioh Duel Evolution Online 2 (ez sajna fizetõs szal...:S)
- YVD (yugioh virtual desktop), ez egy nem hivatalos yugi játék. Mindég lekell tölteni a legújabb adatbázis/kép fileokat, és akkor benne van összes eddigi elérhetõ lap. Ezt még sosem próbáltam, szal többet nemtok segíteni.
- Ott van az a cucc amit biomage linkelt a #2573-ben. De ezt nem ismerem, szalnemtom mennyi kártya van benne.
2. Emulátoros játékok
- YGO World Championship 2006 (Ez egy Gameboy Advancedes játék, emulátorként ajánlom a VBA nevû emut. Én ezt a játékot használom a legtöbbet 😛)
- Yu-Gi-Oh! GX: Duel Academy (ez is GBA-as cucc, ebben lehet mászkálni az academy területén, és duellezni a szereplõk ellen. Szal RPG-s, de sztem nincs benne annyi kártya mint YGO WC:2006-ban.)
én uja elõvettem a játékot de nem akarok ujra lapokat gyüjtögtni, csak joey-ban, régen letöltöttem az összes kártya mentést a játékhoz, de most vmiért nemmûködik, eltudjátok mondani h hova kell bemásolni?
kéne egy kis help vlmiért nem indul el a jugioh online game
letöltöttem felraktam reggeltem azt amikor elakarom inditani a gammét kiad egy fekete ablakot és ezt irja ki---->Initialization of Direct3d device failed. There is a problem with the Display Adaptor or its properties
Na és nemvágom h mi lehet a baj aki tudna nekem segiteni az plizzz
Köszönöm
van egy jó hirem annak aki ismeri ezt a weblappot publikus lett a játék
aki nem ismerné annak elmondom ez egy yugioh online játék hasonlit a yugioh onlinera de ez csak beta
innen tudod letölteni a játékot
a játék bejelentkezésel tudsz bejutni 😊 regiz a forumra "Battle City" és azt a bejelentkezést kell használnod a játékban 😊
<#confused>#confused>
You cannot kill that you did not create
Amúgy köszi az effectes tiippet. Már azt hittem valami tök tápos képességük van.
Amúgy valakinek sikerült már megidézni a kapu õrzõjét?
Ja és a Vörösszemü Gépsárkány, Metazoa, és a mohikán special summonjának mi a pontos procedúrája, mert még nem sikerült rájönnöm. (Igaz nem is sokszor próbáltam.) 😊
#2561 - es levél tuti tipp , nekem is bevált
Ja és kéne egy hely ahonnan letölthetem a Joey-t...
<#szomoru1>#szomoru1>
Megpróbáltam úgy h felrakom a Kaibát és meg is csinálta a mappát ahova mentenie kéne
Ha valakinek van ötlete és segítene , megköszönném!!!
irjatok a [email protected] - ra ja és elég jól küldöm szal klánba is belépnék csak megkéne oldani ezt a problémát...
Hamarosan indul A Magyar Yu-Gi-Oh! Bajnoksága. A játékot Hamachi program segítségével bonyolítjuk le, Online módban. További részletekért és a jelentkezésért látogass el a következõ oldalra: http://hunyugi.extra.hu
Harca fel!
ysso (szervezõ)