3263
Szal...
  • tomi5534
    Nem is kell egy oldalt írni csak azt nem tudom h kell elindítani a letöltést ezt írja le valaki! Köszi
  • tomi5534
    Nem is kell egy oldalt írni csak azt nem tudom h kell elindítani a letöltést ezt írja le valaki! Köszi
  • Zickler
    MSN címem: [email protected]
  • Zickler
    Kérlek Gyikka engem is vegyél föl mert én sem értem.

[email protected]
  • carbon1
    bocsi még egy kérdés!! ha kitőrlök belőle mindent akkor a konami mappát is kitöröljem?
    lécci egy kicsit magas az egész!!!! vagyél már fel msn-re gyikka!!!
    msn címem:[email protected]
  • carbon1
    lécci és ott bővebben el tod magyarázni ha vmi nem sikerül!!! jah ha nincs ems címed akkor skype cím is megfelel kösszi
  • carbon1
    ja vagy küld már el az msn címedet a e-mail címemre!!!!
  • carbon1
    gyikka ha ezt nekem írtad akkor 1000 kössz egy kérdés még,, hogy a torrentspy az milyen cím? www.torrentspy.hu v com v vmi más??? léci azt még írd már le!
  • gyikka
    A torrentspy-ról letöltöd a torrentjét azt bemásolod az utorrent nevü progiba és vársz!!!!
    mentés:letörlöd a power of chaosokat, start/ futtatás/ regedit.Ott HKEY_LOCAL_MACHINE/ SOFTWARE/ KONAMI és kitörölsz ott mindent. Aztán ujra felteszed a játékokat! Ez nekem is sikerült!
  • aceking14
    elmagyarázni nem nemakarják hanem nemakarnak irni 1 oldalas regényt a mentés gondra...
  • tomi5534
    www.torrentspy.com -ról szeretem volna letölteni a játékot! De nem akar sikerülni elmagyarázná valaki h kell részletesen mert az a baj h nagyon gyér az angol tudásom! És melyik részben van a legtöbb kártya? Köszi
  • carbon1
    sziasztok!! kellene egy kiss segítség!!!
    a kaiba the revenget(power of chaos) nem tom ellmenteni, hogy tudnám megcsinálni? meg kellene hozzá az összes lap!!!
    ha vki tud segíteni az léci írjon!!!! e-mail címem: [email protected] előre is kössz!!!
    jah meg kekllene a yois játék is ha vkinek meg van és el tudná küldeni vhogy,
    vagy tudna címet adni ahonnan le tudnám tölteni azt is megköszönném!!!!!
    kössz előre is a segítséget!!!!!

• atibatika
    Sziasztok valaki légyszíves írja le a joey the passion magyarisításának honlapját
  • aceking14
    www.yugiohladder.extra.hu
  • aceking14
    www.yugiohladder.extra.hu ha neten játszol akkor itt a helyed több nagy nevü játékos is nevezett már köztük a a WSD klán tagjai.
  • cristianboy
    hmm....sgitne valaki rajtam ??? msn cimem :[email protected]
    yahoo:[email protected] PLS !!! Aki tud nagyon kerem szepen segitsen!!!!
  • tomi5534
    Nem egybe gondoltam és nekem g-mailem van aminek majd nem 3Gb a tárhelye! Szóval lehetcséges
  • tomi5534
    Amúgy nem vok hülye a számítógéphez csak nem nagyon tudok angolul! Ennyi! Ezért nem kéne enyire kiakadni amúgy azt az oldal már néztem és megtaláltam a játékot de nem tudom h kell letölteni a fájlokat! Pedig próbálkoztam! Ebbe segíts a többi menni fog még a pakli berakása is! Amúgy melyik a legújabb rész????? Köszi
  • cristianboy
    en vok megint csak az a baj nallam hogy en a netrol szedtem es azt meg winrarban de aszt ahova el kell menteni nincs olyan falj
  • kirfer16
    Start Futatás oda beirod hogy regedit megkeresed a yugit és amit ott találsz azt ki törlöd
  • kirfer16
    Meg lehet csinálni hogy meg legyen a teljes pakli?Ha meg lehett akkor hogy csináljam.
  • cristianboy
    Sziasztok ki tudna segiteni?????????mikor el akkarom menteni a kartyakat nem engedi sem a joey the passion es kaiba the revengenel sem engedi :(( a yugi the desitiny-t nem probaltam nem tudom mit tegyek :((
  • Finkoo
    vigyejjé mán apa... te tényleg ennyire lámer vagy? vagy csak megjátszod a hülyét?
    bazz... bitcomet, vagy urtorrent progi letölt, feltelpít...
    www.torrentspy.com játékra rákeres, torrent letölt...
    torrent megnyit, a két sorral feljebb feltelepített progival...
    áll, vár, les, f*szt ver... mittom én mivel elütöd az időt amég letölti...
    feltelpíted...
    aztán még mielőtt megint hülyeséget kérdeznél, alul van olyan hogy kereső... beírod megkeresed aztán ha olyan kérdésed van amire érdemben lehet válaszolni akkor leírod...
    gondolom majd jól elakadsz a teljes pakli berakásával is...
    atyaúristen... már alig várom...
  • aceking14
    valószinü hogy egy 400 megás játékot mail-be elküld bárki
  • tomi5534
    Iszonyúan fontos lenne
  • tomi5534
    Légyszi mondjon már valaki olyan oldalt ahonan ingyen le lehet tölteni vagy külje már el valaki emailban! Köszi
  • gyikka
    olvass vissza én valahol láttam egy linket!Amugy mibajod a torrentes oldalakkal? Azokról simán leszedheted.
  • Zickler
    Van olyan oldal ahonnan nem torrentesen lehet letölteni a Joey the passion-t?
  • SetoKaiba
    Versenyre jelentkezöket várok !!!!!4
    www.gportal.hu/portal/dragonballzed10
  • tomi5534
    Légyszi küldje már el valaki levélben! Ha valaki segít én visszonzom
  • tomi5534
    Köszi értem és melyik a legjobb rész? És honan tudnám letölteni ingyen vagy elküldené valaki cd? Viszonoznám a sziveséget!
  • homerr
    Bocsi, de már sikerült. Tárgytalan a kérdés. További kellemes párbajozást!!
  • homerr
    Sziasztok!

Lenne egy kis problémám a Power of Chaos-al. Megvan a játék, feltettem aztán kísérleteztem az összes lap behozásával félig sikerült is, de aztán elkezdtem takarítani a Regisztráció adatbáziban (na ezt volt kár) és mikor fel akartam újból tenni a jázékot már nem engedte. Azt a hibaüzenetet kaptam, hogy "A termék beállítási adatai hibásak. Forduljon a technikusokhoz." Ja, persze a Windows Installer írta ki a hibát.
    Ha valaki tudna segíteni, megoldani a problémát, (szerintem csak annyi kellene, hogy a Regisztrációs adatbázisban /futtatás->regedit/ rá kellene keresni, hogy yugi, majd odáig keresgélni amíg a Windows Installer menüpontál van és a nevét és az értékét írja ki -> nekem csak ez kell) annak nagyon örülnék. Ha minden igaz sikerülni fog behozni az összes lapot.

Ha lehet valaki, minnél hamarabb segítsen! Kíváncsi lennék sikerül-e.
  • tomi5534
    Köszi értem és melyik a legjobb rész? És honan tudnám letölteni ingyen vagy elküldené valaki cd? Viszonoznám a sziveséget!
  • aceking14
    nincs alap játék mind3 külömbözö egyik se kiegészitö és torrent...
  • tomi5534
    Ebben nagyon hülye vagyok három egymástól fügetlen rész is van? Vagy egy játék és két kiegészítő! Azok mekkorák egyenként és honan tudom leszedni őket ingyen? És melyik az alap játék? Köszi szépen légyszi segítsetek! Vagy elküldené nekem valaki cd-én mind a hármat nagyon meghálálnám! Köszi
  • aceking14
    jo oké semmi gond csak ha nemtudsz mindent akkor pls ne baztasd a bajnokságot :) és aztmondtam rá télleg hogy játszák le akkor még1x
  • SetoKaiba
    Bocs még1x !!!!!!!!!!
  • SetoKaiba
    Elinditottam én is egy versenyt !!!! Akinek kedve támadt kicsit DUEL-ezni az nézze meg a honlapot( nagyon szar a honlap de azt ne nézzétek:))
    http://gportal.hu/portal/dragonballzed10/
  • SetoKaiba
    Egyik versenyző jó haverja vok.....(nem tud róla hogy ide irtam) Jinzo meg azt mondta hogy Ővé a pont mert te azt mondtad !!
    Amugy jelentkezzetek rá bátran !!!!!!!!!(és sry)