3263
Szal...
  • Zomerys
    Jaaaa nem nincs meg az összes lap (bocs félreolvastam) :P Akkor nem problémáznék ezen, hanem simán feltörném, de így nem jó, mivel én szeretném a "dicsőséget", hogy megnyertem az összeset. A Yugi-ból 2 lap hiányzik, a Kaibaból 50, a Joeyból sok.
  • Zomerys
    Igen mind a 3 megvan.
  • biomage
    egy kérdésem lenne

az öszes lap meg van?
  • Zomerys
    Sziaszok.

Azt szertném tudni, hogy újra akarom tenni a rendszert,akkor mit kell csinálni ahhoz, hogy az eddig megszerzett kártyák ne vesszenek el, hanem amiután megvolt a reinstall onnan tudjam feolytatni ahol most tartok. Már olvastam vaahol, hogy a registriben kell vmit bűvészkedni, de szeretném, ha leírná vki pontosan mit kell csinálni, mert nem szeretném, hogy az eddigi munkám kárba vaesszen.
    Előre is köszi.
  • Hamalonse
    Rendezek 1 versenyt jelentkezni a http://yugiohcomp.mlap.hu/ -n lehet
  • peddz
    Lécci vki küldjön magyaritást a joey the passion-hoz!! meg lécci azt is h h használjam azt a hamachi cuccost^^" ide lécci: [email protected]
  • Warsheep
    aki akar játszani jöjjön a warsheep's room -ba jelszó:kalifa
  • Kiado
    Gyertek hamachira gamelni:

Name: Labirnok
    pw: Lab
  • cocobanana
    Sziasztok!
    2007-es Magyar Yugioh Joey The Passion verseny indul a www.gportal.hu/maxpegasus oldalon. Bátran jelentkezzetek rá:)
  • rockersrac01
    Nekem is ez kéne csak nem torrentbe!
    Icewind neked viszont torrentest tudok adni!

http://thepiratebay.org/confirm.php?id=3158397&ver=37a0c95682f427d7cb352b509f195c39
  • Icewind
    megtudnátok mondani, hogy honnan tudom letölteni az alap yugit és a toábbi részeket? www.topanime.extra.hu ezt már próbáltam, de már nincs ott fenn....
  • coolpet
    thx ki fogom probalni
  • Zickler
    Van nézd meg a #2761 -dik hozzászólást.
  • Zickler
    És ha újra telepítenéd a játékot?
  • coolpet
    Srácok, az a helyzet, hogy a yuri destiny nevu gameban nem tudok menteni, nem jegyzi emg a beallitasokat kilepeskor, allitolag valami 2.0 as patch kell, de sehol sem talalom a neten. tudnatok segiteni? koszi.
  • Zickler
    Szokot valaki játszani a Kaiba Corp VDS-sel?
    Mert ha valaki igen vegyen fel MSN-re.
    MSN: [email protected]
  • KillerAlien
    ITT az msn címem:: [email protected]
  • KillerAlien
    hELLÓ!! vALAKI AKAR MULTIZNI??? sZIVESEN JÁTSZANÉK!!!!
  • pries
    sziasztok! miért nem rakja fel az installom a common mappát, légyszi ha esetleg van ötletetek mondjátok meg , mert e miatt nem tudok semmit menteni.
  • huiner
    Sziasztok! Nekem mind ahárom POWER OF CHAOS megvan. Szépen sorba feltelepítettem őket, de nem engedi a joey-ban hogy az összes kártyát használjam!! Légyszi segítsetek! Előre is köszi!
  • hiej 13
    valaki megtudja mondani ,hogy honnan lehet letölteni a yu-gi-os játékot?Ha igen kérem mondja meg
  • Zhorak
    Hellosztok, volna egy kérésem.
    Valaki meg tudná mondani, hol tudom letölteni torrent-mentesen a játékot? Mert nekem valahogy sosem megy, és ahol nem torrentes, ott mindig hibaüzenetet ír ki, néhány oldalon voltam, amit a fórumosok írtak, de ott nekem nem indítja el. Tudna valaki segíteni?
  • kbmv18
    mi az a torrent?
  • kbmv18
    Nekem maga a játék kéne nem a torrent
  • Warsheep
    torrent
  • kbmv18
    Honnan lehet letölteni a Yu-gi-oh Power of Chaos játékot?
  • kbmv18
    Honnan lehet letölteni legalább egy NEM online Yu-gi-oh játékot?
    Légyszives küldjétek el az e-mail címemre a weboldal címet.
    E-mail címem:[email protected]
  • Zickler
    Akinek van kedve egy Yugioh!-s bajnoksághoz az jelentkezzen a a http://raynex.extra.hu/ oldalon!
  • sipati
    E-mail [email protected]
  • sipati
    Vki megtudja mondani h lehet bekakni az osszes lapot a Yu-Gi-Oh! Kaiba the Revenge-be
  • azer689
    Pl a www.gamecopyworld.com nevű oldalon.
  • 6984
    hello valaki tudna ojan honlapot adni ahol le lehet tölteni a végigjátszást.Az összes Power of chaos hoz hogy meglegyen az összes lap.Ha van ien itt köldel! léci vagy az email omra ami a következő:[email protected]
    elörre is köszönöm
    6984
  • cristianboy
    lets duel hamichi nev JINZO_001 PASS:jinzo :D
  • Zickler
    Egyébként vannak olyan oldalak ahonann lelehet dolgokat tölteni a Power of Chaos-okhoz?
  • D Kristóf
    Akkor se engedi
  • Zickler
    Telepítsd újra a jétékot.
  • D Kristóf
    Helló! A Power of Chaosban amikor kilépek nem menti a paklit, és ha el akarom menteni a párbajt nem engedi. Mit tegyek?
  • ndaveed
    Ok köszi szépen!!
  • pries
    sziasztok4 miért lehet az hogy elindítom a játékot, aztán bármely menüpontba megyek, lefagy?
  • azer689
    Hogy Lehet felrakni a Full paklit? Modja meg már valaki.