Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lenne egy olyan kérdésem, hogy miért nem tudom az elsõ részhez felrakni a full paklit. átmásoltam oda ahova kell de nem tõrténik semmi.<#wow3><#rinya><#nemtudom><#falbav><#guluszem1><#awink>
Zickler
Hagyan kell fölrakni a Full paklit a Kaiba the Revenge-hez?

Battletag: Muhee#2716

Ha nem mûködik az elmentés egyszerû a megoldás rámész a futtatásra beírod hogy regedit aztán HKEY_LOCAL_Machine aztán software aztán Konami aztán Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos aztán system aztán látsz egy CommonDir bejegyzést ott van hogy hove menti a játékot! Ha csináltál a játék mappájában egy mappát akkor átírod annak a helyére és máris oda menti.
rövid és egyértelmû válasz:nem,mert nincs!!
ha játszani akarsz vagy torrentelsz vagy nem

Zickler
Nem tud valaki olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni a Joey The Passion-t, nem torrentesen?

Zickler
Nem tud valaki olyan oldalt ahonnan le leget tölteni a Joey The Passion-t, nem torrentesen?

Igen kiprobáltam a Yugis magyaritás mindháromhoz jó
reemail.hu ?? <#ejnye1><#ejnye1>

Egyébként itt van a magyarosítás,asszem mind3 rászhez jó, de sztem naon gagyi.

[email protected]

az elõzõt elírtam
ha valakinek megvan a joey the passion-hoz a magyarosítás léégy szi külgy e el a címemre: [email protected]
Zickler
Van valaki aki ért a tömörítõkhöz?

Valakinek megvan a Joey-hoz a magyarosítás mert az elküldhetné a:
[email protected] -ra Elöre is köszi<#help>
az msn-em: [email protected]
vegyen fel akinek kell segítség!
ja bocsi férre írtam az elején nem és hanem: én is
tomi 5534 és is így vok vele mert angolból én se vok jó de a géphez attól még értek jah és bocs kirfer 16 de itt az eggyetlen hülye te vagy h ha vki nem tud vmit akkor már kapásból lehülyézi a másikat!!! jah és nem volt kedvem már tegnap próbálgatni mert hulla voltam mivel tegnap 4 kor kelltem!! tehát nem kell szenyózni!!!úgy hogy be sz*pt*d mert nem a géphez vok h*lye hanem csak szimplán fáradt voltam... ja még mindig várom a segítséget, hogy hogy tudnám elmenteni a játékot!!! vagy ha z jó amit írtál(gyikka) akkor már nem kell abba segíteni csak még nem próbáltam ki!!!!
Én indítotam már torentes letöltést csak nem erõl az oldalról és enél is eljutok adig h a TorrentQ berakja magának de nem indul el a letöltés hiába várok fél órát egyáltalán ti a TorrentQ nevû programmal szedtétek le vagy van egyszerübb is! Köszi és én amúgy nem vagyok hülye a számítógéphez csak egy kicsit gyér az angol tudásom!

Ajánlom akinek van weboldala mert letölthetsz1könyvet melyben segitséget kapsz ahhoz h h lehet1weboldalból pénzt csinálni! http://www.onlinevallalkozas.hu/52699

na nem írjátok??lécciírjátok l<#szomoru1><#szomoru1>e
letölteni hol kell???
ban pls... én meg addig felakasztom magam, de elõbb ezt a lámert... nem igaz, hogy ennyire béna, vagy ha már ennyire béna, nincs a környezetében legalább egy olyan ember, aki el tud indítani egy szaros torrentes letöltést...

tomi5534, húzzál innen légyszíves a p*csába...

és légyszi engem is banoljatok, hogy ne tudjak vissza se nézni ide...
Ti tényleg ennyire hülyék vagytok? vagy csak meg játsszátok.Nem igaz hogy nem vagy képes kiprobálni hogy melyik jó www.torrentspy.com

Nem is kell egy oldalt írni csak azt nem tudom h kell elindítani a letöltést ezt írja le valaki! Köszi

Ajánlom akinek van weboldala mert letölthetsz1könyvet melyben segitséget kapsz ahhoz h h lehet1weboldalból pénzt csinálni! http://www.onlinevallalkozas.hu/52699

Nem is kell egy oldalt írni csak azt nem tudom h kell elindítani a letöltést ezt írja le valaki! Köszi

Zickler
MSN címem: [email protected]

Zickler
Kérlek Gyikka engem is vegyél föl mert én sem értem.

[email protected]

bocsi még egy kérdés!! ha kitõrlök belõle mindent akkor a konami mappát is kitöröljem?
lécci egy kicsit magas az egész!!!! vagyél már fel msn-re gyikka!!!
msn címem:[email protected]
lécci és ott bõvebben el tod magyarázni ha vmi nem sikerül!!! jah ha nincs ems címed akkor skype cím is megfelel kösszi
ja vagy küld már el az msn címedet a e-mail címemre!!!!
gyikka ha ezt nekem írtad akkor 1000 kössz egy kérdés még,, hogy a torrentspy az milyen cím? www.torrentspy.hu v com v vmi más??? léci azt még írd már le!
A torrentspy-ról letöltöd a torrentjét azt bemásolod az utorrent nevü progiba és vársz!!!!
mentés:letörlöd a power of chaosokat, start/ futtatás/ regedit.Ott HKEY_LOCAL_MACHINE/ SOFTWARE/ KONAMI és kitörölsz ott mindent. Aztán ujra felteszed a játékokat! Ez nekem is sikerült!
elmagyarázni nem nemakarják hanem nemakarnak irni 1 oldalas regényt a mentés gondra...
www.torrentspy.com -ról szeretem volna letölteni a játékot! De nem akar sikerülni elmagyarázná valaki h kell részletesen mert az a baj h nagyon gyér az angol tudásom! És melyik részben van a legtöbb kártya? Köszi

sziasztok!! kellene egy kiss segítség!!!
a kaiba the revenget(power of chaos) nem tom ellmenteni, hogy tudnám megcsinálni? meg kellene hozzá az összes lap!!!
ha vki tud segíteni az léci írjon!!!! e-mail címem: [email protected] elõre is kössz!!!
jah meg kekllene a yois játék is ha vkinek meg van és el tudná küldeni vhogy,
vagy tudna címet adni ahonnan le tudnám tölteni azt is megköszönném!!!!!
kössz elõre is a segítséget!!!!!

Sziasztok valaki légyszíves írja le a joey the passion magyarisításának honlapját<#felkialtas>
<#mf1>www.yugiohladder.extra.hu <#mf1>
www.yugiohladder.extra.hu ha neten játszol akkor itt a helyed több nagy nevü játékos is nevezett már köztük a a WSD klán tagjai.
hmm....sgitne valaki rajtam ??? msn cimem :[email protected]
yahoo:[email protected] PLS !!! Aki tud nagyon kerem szepen segitsen!!!!
<#szomoru1><#schmoll2><#worship><#rinya>
Nem egybe gondoltam és nekem g-mailem van aminek majd nem 3Gb a tárhelye! Szóval lehetcséges

Amúgy nem vok hülye a számítógéphez csak nem nagyon tudok angolul! Ennyi! Ezért nem kéne enyire kiakadni amúgy azt az oldal már néztem és megtaláltam a játékot de nem tudom h kell letölteni a fájlokat! Pedig próbálkoztam! Ebbe segíts a többi menni fog még a pakli berakása is! Amúgy melyik a legújabb rész????? Köszi

en vok megint csak az a baj nallam hogy en a netrol szedtem es azt meg winrarban de aszt ahova el kell menteni nincs olyan falj <#lookaround><#boxer><#falbav>
Start Futatás oda beirod hogy regedit megkeresed a yugit és amit ott találsz azt ki törlöd

Meg lehet csinálni hogy meg legyen a teljes pakli?Ha meg lehett akkor hogy csináljam.

Sziasztok ki tudna segiteni?????????mikor el akkarom menteni a kartyakat nem engedi sem a joey the passion es kaiba the revengenel sem engedi 😞( a yugi the desitiny-t nem probaltam nem tudom mit tegyek 😞(<#szomoru1><#szomoru1><#rinya>
vigyejjé mán apa... te tényleg ennyire lámer vagy? vagy csak megjátszod a hülyét?
bazz... bitcomet, vagy urtorrent progi letölt, feltelpít...
www.torrentspy.com játékra rákeres, torrent letölt...
torrent megnyit, a két sorral feljebb feltelepített progival...
áll, vár, les, f*szt ver... mittom én mivel elütöd az idõt amég letölti...
feltelpíted...
aztán még mielõtt megint hülyeséget kérdeznél, alul van olyan hogy keresõ... beírod megkeresed aztán ha olyan kérdésed van amire érdemben lehet válaszolni akkor leírod...
gondolom majd jól elakadsz a teljes pakli berakásával is...
atyaúristen... már alig várom...
valószinü hogy egy 400 megás játékot mail-be elküld bárki
Iszonyúan fontos lenne

Légyszi mondjon már valaki olyan oldalt ahonan ingyen le lehet tölteni vagy külje már el valaki emailban! Köszi

olvass vissza én valahol láttam egy linket!Amugy mibajod a torrentes oldalakkal? Azokról simán leszedheted.
Zickler
Van olyan oldal ahonnan nem torrentesen lehet letölteni a Joey the passion-t?

Versenyre jelentkezöket várok !!!!!4
www.gportal.hu/portal/dragonballzed10
Légyszi küldje már el valaki levélben! Ha valaki segít én visszonzom