Nők értenek/hetnek gépekhez?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
- ...kabbe a f*szomat!
- beszélj már kicsit nõiesebben, egy csaj nem káromkodhat így!
- nõiesebben? akkor a qrva anyádat!

"The trees move. Do you not see it?"

\"A lehetetlen nem létezik!\"
Portörlés közben anyámnak is sikerült ez a roppant bonyolult mûvelet SÕT még a modem dugóját is valahogy kihúzta és én meg vittem a szerelõhöz!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Itt annyit változtattam, hogy a fehér hátteret kivagdostam úgyahogy

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)