1018
A nők is ért(hetnek) a számítógépekhez?
  • Sir Quno Jedi
    Ja és a hajós kérdésemre még nem is válaszoltál ! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    1. Hagyjuk, látom nem érted...
    2. Ha szeretsz itt lenni, akkor hogy is van ez ?!
    3. Tudod a beszélgetés, vita stb. abból áll, hogy a felek mindannyian aktívak a témában. Majd nézd meg az értelmező k.szótárban !
    4. Ezért aztán nem is írsz, hogy nehogy megvádoljanak, hogy milyen sokáig írtad, na neeee ?!!! :DDD
    5. Meglehet, hogy az utóbbi nem igaz, de erre pl. itt (sem) láthattunk bizonyítékot.

Nem voltál túl bőbeszédű, inkább kitérő és értetlen, de kezdetnek ez is megteszi (kár, hogy nem lesz folytatás :DDD).

Hogy értsd: EZ egy fórum, tehát ITT kizárólag a hozzászólásaid alapján tudnak megítélni téged ! Nem túl bonyolult nemigaz ?!!
  • moni
    1. Miért, talán kötelező lenne nektek regényt írnom??
    2. Nem nagyon szoktam mostanában Sg-zni ezért nem szoktam hosszabban kifejteni a véleményem, mert tudtommal a smyliekat pont erre a célra hasznosították
    3. Mit kédezzek, csak hozzászólok az éppen aktuális témához. Ha a többiek stapálásnak éreznék amikor ide írnak, akkor nyilván nem tennék.
    4. Nem hiszem, hogy azzal, ha ide sokat írnék bebizonyítanám, hogy gyorsan gépelek: ugyanis nem látjátok, hogy azt mennyi idő alatt írtam, mert írhatom egy óráig is, hiszen nem ülsz itt mellettem.
    5. Tényleg szeretek itt lenni, és az utóbbi pedig nem igaz.
    Remélem, most eléggé bőbeszédű voltam. A másik kérdésre; egyik férfitól sem várom el, hogy a fórumos hozzászólásaim alapján ítéljen meg. Erről ennyit.
  • Sir Quno Jedi
  • Sir Quno Jedi
    irónia
  • PResident Evil
    Ypszilon ?
  • Sir Quno Jedi
    Hja, bocsi, néha az iróna sem esik már le nekem... :D

Biztosan rossz hatással van rám ez az új, feminizálódó SG ! :DDD
  • Punker
    nem, csak megállapítottam azt amit te is a #401-ben....
  • Sir Quno Jedi
    Nos nem akarlak megbántani, de nézzük a puszta tényeket:

1. Te nyitottad a topikot, mégis az átlag hozzászólásaid mérete konvergál az egy-két szóhoz/mondathoz.
    2. Általában csak válaszolsz, vagy egyszavas benyögésekkel, smiley-ikkal fejezed ki érzéseid.
    3. Nem kezdeményezel, általában nem is kérdezel, csupán hagyod, hogy a fiúk strapálják magukat.
    4. Büszke vagy arra mennyit és milyen gyorsan tudsz gépelni, de ha összeszámolnám az általad leírt értelmes karakterek számát, lehet, hogy ez a hozzászólásom is túlmutatna a munkásságodon.
    5. Állítólag imádsz itt lenni, de nem vagy képes egy sornál hosszabban kifejteni a véleményed egyetlen témában sem.

Általában ilyenek a nők fórumokon (tisztelet a kivételnek), akkor ezek után mégis mit vársz/vártok, mi legyen a férfiak véleménye rólatok ?!!

Gondolatébresztő ???

ÉS jómagam csak örülnék, ha rosszul ítéltem volna...

(Tévedések elkerülése végett VAN ellenpélda, magam is ismerek párat, de azok közül nem jár egy sem errefelé !)
  • Sir Quno Jedi
    Nyalsz ?!
  • Sir Quno Jedi
    Na tessék, te autentikus forrásnak vagy tekinthető (gondolom) ! Tehát a kérdés: "Miért úszik a hajó a vizen, pedig vasból van ?"

ERRE várnánk az egzakt választ !

Tevékenységünket term. csakis a KSH engedélyével folytatjuk.
  • Mike at home
    nem!

a nok fozzenek!

:D

persze, hogy erthetnek
  • PResident Evil
    pihent elmére utal ez a pár hozzászólás !!!
  • Punker
    nem vagy itt haldoklik a topic
  • moni
    látom jól elvagytok ;)
  • Sir Quno Jedi
    Végülis lehet, hogy ezen módszereket ötvözik, így olcsón jutva kielégítő megoldáshoz ?!!!
  • Sir Quno Jedi
    DE lehet, hogy olyan gyorsan mennek, hogy bár folyamatosan zuhannak/süllyednek a föld középpontja felé, de közben kifordul alóluk a föld, mer' gömbölyű és így létrejön egy egyensúlyi állapot, mikor pont annyit zuhannak, amennyivel lejjebb kerül a tenger szintje, ezért tűnik úgy a külső szemlélő számára, hogy a hajó "úszik" a vízen !
  • Sir Quno Jedi
    VAGY, elég sót szórnak a vízbe, hogy olyan legyen, mint a Holt tenger, hiszen azon is lehet sétálni (Jézusnak mindenesetre bejött) !
  • Sir Quno Jedi
    Nem, nem is, inkább a motorok állandó hajócsavar-pörgető hatása emeli ki a vasat !
  • Sir Quno Jedi
    Nem azér van, mert a föld centrifugális (bazz, milyen szakszavakat használok már) ereje kipörgeti a víz színére őket ?!!!
  • PResident Evil
    ööö... itt az ideje :P
  • Sir Quno Jedi
    Látod, ezen még én sem gondolkodtam el !!! :DDD
  • PResident Evil
    :DDD és miért nem 'süllyed' el ?
  • Sir Quno Jedi
    Azé érdekes a véleménymegoszlás, bár nem meglepő. Én annyit tudnék hozzátenni, hogy van hölgyismerősöm aki műkörmökkel is nekiáll röptében generátort cserélni a passat-ban csak úgy az áruház parkolójában, meg olyan is akinek problémát okoz, hogy miért úszik a hajó a vízen, pedig vasból van ! :DDD De az utóbbi a jellemzőbb, ez van !
  • Punker
    ????
  • moni
    hajjrá!!!
  • wizy
    a nők igenis érthetnek a géphez!:-) (a címhez hozzászólva)
  • PResident Evil
    sminkes headset :D
  • O0D:
    Ez a kép mekkora!! :DDDDD
    Forcefeed back es körömreszelős egér nincsen ? :)) Hogy a gépezésnek legyen valami haszna is.
  • PResident Evil
    hát ha a teambe van :D
  • FtranX
    na jó! egy nő nyerhet velük. :D
  • PResident Evil
    kitudja ? :D
  • FtranX
    hát ezekkel biztos hogy nem nyer senki kvékbajnokságot. :DDD
  • PResident Evil
    lolz :D
  • moni
    tök arik ;)