604
Ingyen letoltheto MMORPG, gyertek jatszani...
-
#248 Nekem is.
Most akkor a kariknak kampó? -
KeviN #246 Nekem mostmar account disabledet ir ki -
#242 Nem. Hát uraim, asszem ma nem lesz war... -
#241 Nálam úgyszintén le van rohadva. -
#235 Mostanaban ez igen gyakran előfordúl sajna. -
KeviN #234 Majd gyere a ping kornyeken levo pokokhoz...ott szoktam XP-ni -
KeviN #232 Pedig most akartam megbeszelni az atadast :D -
KeviN #231 Ooooo, ne mar -
#230 Na megint gáz van a szerverrel... -
#229 az elemental spiritek (nagy koszorny) meg a foldet is remegtetik, es fortyognak, mint az allat... pereg roluk a kavicsrengeteg :) -
#228 nezzuk csak, a kepeken lilaval irja a nevuket, ami azt jelenti hogy hozzam kepest igen magas szinten vannak (Extrem Difficult) :DDD
egyebkent is ezen a videken minden targy, amit venni lehet 80-90 leveles embereknek valo :)
egyebkent LV41 vagyok... -
Sanca #227 Ezek a kepek uberdurvak. Amugy le tudtad volna gyakni oket, vagy csak fenykepeszkedtetek kicsit? Hanyas szintu vagy? -
#226 -
#225 HA RAKLIKKELTEK A KEPEKRE, A LINKBEN CSERELJETEK KI A VESSZOT PONTRA.... :))))))
PL: http://w3.enternet,hu/laza24/kep1.jpg (van egy vesszo benne, csereld pontra) -
Sanca #224 Nekemse -
#223 Nekem nem jönnek be a képek. -
KeviN #222 Nnnna mostmar enis benn vagyok KeWiN neven, jelenleg 16 lvl, de meg dolgozom rajta :D -
#221 Nah, Malachy néven vagyok fent. A Nian, vagy milyen régióban kezdek.. Nem vágom melyik milyen. :P -
#220 nahh.. hali mindenki... :)
kva veletlenul felfedeztem, hogyan lehet elutazni az eszaki sivatagba... ne akarjatok tudni... nagyon kemeny helyszin.. :)
aki nem hiszi nezze meg a kepeimet :)
kis darab Fire Elemental Spirit :)
Minotaur king... o is kicsi.. :)
Megint a Minotaurok kingje
Zombie King is elokerult :)
Minotaur King egy 'hazban' :)
O egy egyszeru Demon Stone Spirit... a kicsike... :)
Killer Giant Skorpio.. nem mertem kozelebb menni :)
Winged Demon... ennek bizonyos reszei kellenek egy kuldihez.. :) (FV)
Zombie King ujra a porondon..
Az ott szemben nem mas, mint a Blue Moon Klan fohadiszallasa... brutaliti... a kozelukbe sem lehet jutni, erre jo jel a mar lathato fiatalember.. :)
Kozelebb jott, hogy megismerkedjunk... en csak a faluban eszmeltem a heves barati keznyujtasanak hatasatol... :)))) -
#219 Pár új kép:
A híres-neves HAJLAT!!! :-)
A nap kezdete...
...és az éjszaka közepe. -
#217 Hi all!
Nah, letöltöttem én is. Jelenleg updateli magát. 617 patch.. Szép szám. :) Volt olyan, amelyiket nem tudta leszedni, remélem ebből nem lesz gáz.
Majd írom ide a nevem, ha bent leszek.
Egyébként 7végente fogok tudni majd jáccani vele.
Ja igen, egyébként newbie vagyok mmorpg téren. :)
Písz ól! -
#216 Na akkor itt tárgyaljukj meg a játék idő működését.
Szal ugyen nekem is azt írja a Quest Screen War menüpontjában, hogy holnap 16:00-kor lesz a war. De ez nem magyar idő. Vagy igen? És ha nem, akkor melyik időt kell átszámolnom,hogy a magyart kapjam meg? Koreait? -
#213 vazz engem a multkor majdnem megolt egy vmi hulye novice, elfutottam, futottam 5 percet, leulok gyogyulni, erre latom sebzodom. korulnezek , hat nem anovice ert utol, es kezdett el utlegelni? amugy altalaban a lagg miatt nehez elfutni.
Mi lett a war eredmenye? nyertunk? kapok ugye penzt, mert nyertunk:) -
Sanca #212 :))))))))))))))))))))))))))))) -
#211 Teljesen mindennapi az ilyen. :-) -
#210 Ezt meg egyutt csinaltuk... emlekszem arra lettem figyelmes, hogy Gori elszalad melettem, es fut utana a Minotaurus... :)))))
Egy jo darabig uldozte.. :))) -
#209 kene magatol frissitenie... -
#208 En is elaludtam :) -
Sanca #207 A fooldalon talalhato pecs mikori? 24.-ei? Mer nekem nem akar konnektalni a game, elakad a pecselesnel, es az offline pecsel sem megy:( Pedig 28.-a korul meg ment. -
#206 Mindegy ugyis csak lvl7-es voltam. :-)
A következő warra majd felerősítem magam. -
Sanca #205 :)))))))))))))))))))))) Legalabb kialudtad magad:F -
#204 A K*RVA ÉLETBE!!!
Lemerült a mobilom így az nem keltett fel. A francba! -
#203 Ezt gori készítette!!!
Szerintem meglehetősen jópofa szörny!!!!
Minotaur -
#202 Most azt modhatnám hogy olvass vissza, le van írva, de rendes gyerek vagyok és leírom megint hogy: Blakeman. -
#201 Mennék fel Warozni ,de nem enged fel a szerver:( -
#200 REGGEL 7-KOR HABORUUU...
GYULEKEZO XU VILLAGEBAN.. :) -
#199 Jaja. Ez igy szokott kezdodni. -
#198 Na akkor ez volt a gáz! Csak mert én bentmaradtam a játékban, de nem láttam senkit, meg senki se válaszolt, de tudtam bolyongani. :D -
#197 Nah Crash van szerintem. De megyek vissza. -
#196 Megint nincs rizspudigol a szerver.. :(