Fung Wan Online (free MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adi
Kurva jó.. és csodálják az admint...

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Laza
Matol vannak bent allando adminok, eleg szereny karakterrel.. 😊))
csinaltam print screent..
(egesz nap ott veri a nyalat a speckokra😊

Game Administrator pic1
pic2
pic3
pic4

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
/friend

Laza
Kferi69
Barny
Hmuda
Anji
Rince
Botond
Adi
meg volt megegy, csak elfelejtettem a nevet, de majd felirom.. 😊)))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Botond
én már nem is jövök vissza,fexem is...nn
Botond
engem is,lehet vmi szerelés van
Adi
Mhh kidobot a server..

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Adi

Bandew
Hát az én az 1lvl-emnek nem sok hasznát veszem. 😄

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Lacc
Ez a Horizon ez milyen stílus? Mert a lapjáról sokat nem tudtam meg, de ami lejött az az, hogy valami DAoC szerû dolog lehet. A screenek egész jól néznek ki, nincs valami 1 hetes trial vagy ilyesmi amivel ki lehetne próbálni?
Bandew
Hogy lehet egymásnak üzenetet küldeni? Ha rámegyek a friend list-r és rákattintok egy névre, akkor kiírja alúlra. Ezután csak be kell írni ami t neki akarunk üzenni?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Rincewind
Hát mi már elég régóta(?) játszunk. Feri bõven 30 fölött van én is 21 vagyok már. De le lehet zombizni a különbséget egy nap alatt. ;D
Bandew
Anji nem mûködött.
Írd be: Andrelf 😄

Bandew
Ha offline vagyok, akkor mivan?

Botond
hanyas szintûek vagytok?én erõs lvl4es botos csávó vagyok
Rincewind
/friend <név>

Játékosok:
Laza
Kferi69
Barny
Hmuda
Anji
Rince

Ennyirõl tudok...
Bandew
Hogy lehet a barátok közé felvenni titeket az alapján, hogy csak a neveteket ismerem?

Hat az igencsak kellemetlen ramnezve 😞)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Adi
Szereti... 😊

Adi
NEm

Bandew
Oké, megvan a karakterem!
A nevem: Andrelf
Jó lenne találkozni.
Ugye a játék nem allergiás az Alt+Tab-ra?

Botond
32 megás kártya alatt még egy hibaüzenetre se méltat asszem :-D
Kosz, ertem😊

Amugy sztetek menni fog ez a game 2000+, meg 2megas s3 virge konfiggal?😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Botond
a szörnyek,vagyis a nem játékos irányította ellenfelek
Eza mob ezmi?😊

patch formájában lesz pvp.. csakhát kituggya mikor😊

\"..Mert megérdemlem..\"

Botond
Horinzonsba ez az gáz,hogy csak henteljük a mobokat és kész,mondjuk daocban se vagyok egy nagy rvr fanatikus,de azé vmi rvr legyen már,vagy legalább duel vagy vmi
inecromancer
holvagytok fungwanosok? nan chang district be inditottam egy karit, nyomjatok mar nicket hogy kuldhessek msg-t 😊
nemsokara jon meg 1 haverom es akkor zuzunk

Hja, ismeros😊

Hat ha nem lenne programozas, akkor nekem is csak vizsgaidoszakban kene tanulni, de sajna van😊

Ilyen napi 4 orat szeretnek raszanni a gamere, csak attol parazok hogy nehogy napi 10 legyen belole😊)

Rincewind
Én fõsulis vagyok. Nem tudom, hogy megy nálatok, de én a vizsgaidõszakban tanulok, az összes többi idõm az kb. ilyen: csajok/piálás/buli/MMO RPG. 😊
De egyébként ha bejön a game, akkor addiktív tud lenni nagyon. Én anno, mikor a DAoC még új volt volt, hogy zsinórban 36 óráztam, mert nem bírtam abbahagyni a játékot. Biztos ismerõs: "Csak még egy szint, csak még egy..."! 😄D
Ja, ez jo 5let.

De lassan terjunk vissza erre a Fung Wan-ra😊

Atlag mennyit szokas mmorpg-zni 1 nap? Csak mer szimpi ez a jatek(a horizons), csak nem tom hogy megtehetem-e az egyetem mellett.

Bandew
Zsír, csak azt olvastam, hogy egy csomó CD key-t feltörtek.

Amúgy kéne neki topicot nyitni.

Rincewind
Na akkor mostmár tuti, hogy megyek én is!
Rincewind
Persze azért ott is kell választani skillek közül, csak mindig az adott kaszt korlátain belül maradsz. DAoC-ban például egy wizard lehet ice, fire vagy earth specces és akkor aszerint kapja a spelleket.
Üdv! Ajánlom figyelmedbe a magyar Horizons fórumot!http://horizons.ah.hu
Már lehet kapni pl. cdgalaxisban is, és már van magyar guild és sok magyar játékos is!

\"..Mert megérdemlem..\"

Sztem Rince a Horizons-ra ertette a 13 eurot. Vagy arra mondtad hogy csufsag?😊 Mert sztem korrekt a grafikaja.

Adi
Én is feltettem... mert a game elkezdte magát pacthelni..

Aha kosz. Tehat a class alapuban vegulis nem kell semmitse csinalni lvlup-nal nem? Vagy van par class alapu skill amik kozul valasztani kell?

Adi
Fel

Bandew
A patchhez oda van írva, hogy offline patch. Akkor ezt most fel kell nyomni vagy sem?

I.C.ram
13 euro???? az kurvasok ezért a csúfságéert 😊 Az SWG olcsóbb.
I.C.ram
Ezekszerintem csak 1 hónap free 😞
I.C.ram
Erre válaszóljon már valaki pls!
Rincewind
Class alapú például a DAoC. Van egy behatárolt kasztod (Paladin, Wizard, Cleric, stb) és akkor abban fejlõdsz.
A Skill alapú, meg mint az SWG. Nincs behatárolt kasztod, hanem te veszel fel skill-eket és olyanra formálod a karid, amilyenre akarod.

Havidíj az 12.95 Euro / hónap
Bandew
Lehet sárkánnyal lenni? Te jó ég, annak meg mi értelme?
Ja és árat nem tudsz?

Jol hangzik.

Amugy a skill meg class alapu fejlodesben mi a kulonbseg?😊

Rincewind
Elvileg már megy EU-ban is hivatalosan, bár asszem még nem mindenhol csak Angliában és az északi országokban. De hát minket magyarokat úgyis ez érdekel. Amúgy most indult nemrég dec. 12-én.

Ami jó benne, hogy olyasmi, mint egy fantasy SWG, tehát lehet játékos városokat, várakat, stb. építeni. Nem kell harcolni a szintlépéshez, rengeteg békés szakma és jártasság van. Skill alapú a fejlõdési rendszer (bár én rájöttem, hogy a class alapút jobban szeretem 😊. Alapjában véve egész jól néz ki és lehet sárkánnyal lenni! 😊
Ami gáz, hogy egyelõre nincs benne PvP, csak szörnyekre lehet vadászni! Bár elvileg késõbb egy patchben jön majd ez is. 😛
Bandew
Ez tényleg zsír!
Miko?
Hun?
Hogyé?

Rincewind
Harcrendzsre valóban gyengus, sõt nagyon sz@r (ezért nem is játszom vele már egy ideje). De más téren meg odabasz, eszméletlen ötletek és megvalósítás van benne. Azoknak az embereknek, akik alapjában véve nem harcosabb beállítottságúak nagyon be szokott jönni! Na mind1...
Én most ezzel a Horizons-al szemezek nagyon. Ha majd lehet itthon is kapni az EU verziót, megveszem aztán megnézem milyen...
Ron Ragm
csak a törömnek van pénze a 12 000.- CD-re PLUSZ a havi 2 000.- ...hamár van havidíj legalább az alapprogramot adják ingyen...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?