604
Ingyen letoltheto MMORPG, gyertek jatszani...
  • Rincewind
    magus:
    Sorry, de labaszott a szerver és nem enged vissza. Pár perc múlva megint megpróbálok felmenni... :(
  • Seth
    Érdekelne valami: mennyi az adatforgalmam(fel,le) ha mondjuk 1 órát nyomom? Lehet, hogy sokaknak ez hülye kérdés de limitált a netelérésem, ugyhogy jó lenne tudni.
  • Bandew
    Neked mi a játékban a neved? AZ mint itt a fórumban?
  • Laza
    nekem ugy toltotte le a frissitest, hogy feltettem ura a regi patchet... igy inditaskor letoltotte magatol... egyebkent nem .. ??!?!?!?
  • Laza
    A beginers districben nem is lehet...
    nem combat zone...

de pl a Klan Zonakban mar dul a veres harc... pl a Fishing Villageban folyamatosan :)
  • Laza
    Xin Yi-ben adjak??
    Akkor Menj a pagoda mode, es klikkelj ketsze a sarga viragra a foldon (a Pagoda latszik a dombrol)
  • Ron Ragm
    Azt a questet megcsinálta vki amikor vmi virágot kell szerezni egy csávónak hogy meggyógyissa a szabónő fiát? Sehol sem találom a virágot, mert nem tudom mit keressek:)
  • Ron Ragm
    a vörös elit lituentokat simán legyakom szal sokat ér:)
  • magus
    hogy lehet megtamadni? nem szokta engedni

egyszer kepzeld csak ugy alldogaaltam, bambultam a terepet, egyszercsak jtot vmi robber. lattam hogy ut vmi de nem igazan vagtam hogyhonnan. aztan lattam hogy egy kis mitugrasz utlegel. beleutottem 3at megfekudt. tarsamat megolte. nemtalaltam semmit nala. de nem player volt, mert nem olyanok voltak a menui ha rakattintottam.
  • magus
    ja, hogy van ezen az agyatlan tapolason kivul mas is a gameban?:)

Es oda hogy tudok elmenni majd?
  • Laza
    Mert te is csak a kezdo vilagokban vagy (beginer district's)
    Ezek a Dong Chan D., Nan Chang D., es a Xi Chang D.
    Itt nincs mas, csak tapolas... a kezdok mekkaja :)

Viszont a kalandok, harcok, questek, titkok, dungeonok mas videkeken vannak... a beginer helyeken nem nagyon tamadnak maguktol a szornyek, viszont az egyeb helyeken mar igen :)

en elmegyek LVL40 fole, es szerzek valami legendari itemet... kene mar nagyon :)
  • Laza
    PK = Player Killer, olyan jatekos, aki a masikat megoli
    MOB = olyan monster, amelyk magatol tamad

Hogy a pancelt mi adja, az szerintem a veletlen muve...
    En pl egy pokbol es egy tigrisbol vertem ki 1-1-et...
    De rengeteg ember van, aki 40 felett van, es egyetsem talalt.. nekem szerencsem volt :)
  • magus
    amugy annyira nem izgalmas, marmint nem sok minden tartja fenn a figyelmet, csak az az izgalmas, amikor egy 50 szinttel magasabb kari segit eligazodni a jatekban:)
  • magus
    mi az a PK?
    Hogy lehet olyat szerezni?
    Ti milyen tamadast hasznaltok?
    Amuy hol szerezted a pancelodat? igaz hogy en meg nemtok tigrist olni, de mibol lehet kiverni a pancelt? es mik azok a mobok?
  • Laza
    ezt sem art tudni:

• Laza
    vigyazat... ha valakinek van Legendari Item-je, vigyazzon a PK-kkal, mert azt magad utan hagyod, ha megol egy...
  • magus
    igen erre rajottem:)
  • Laza
    a szinek a hopzzadkepesti allapotot jelolik
  • magus
    ja ertem mar, azt hittem a lila a narancsarga folottvan pivicel, akkor ezert oltek meg kettonket is a novicok mikor rohamoztuk:)
  • Laza
    ezt erdemes fejben tartani :)

• Laza
    en custom kezdtem, tehat mindeny magam alitottam :)
  • magus
    szoval nem csak engem lokott ki
  • magus
    persze, csak mas alaptulajdonsaggal kezdesz. tudod en meg ott lenn kaporgaolok 10es szinten, itt meg szamit mivel kezdtem el:)
  • Laza
    visszaengedett mar vkit?
  • Laza
    nekem swordnal is rengeteg critikal hitem van, gyors is, ugyes is :)
    az erokben van elteres inkabb...

a con-hoz a fegyvereknek sztem nem sok koze van, mivel azt mindenki maga allitja... ugy mint a tobbi tulajdonsagot is...
  • magus
    mivel ninics viszonyitasi alapom, nemtom, de ezzel ugy latom tobba critical hit, ez gyorsabb, ugyesebb mint a sword. meg ami meg itt ut, az hogy gyorsan regeneralodk a hp a con miatt. de nemtom swordnal is igy van e
  • Bandew
    Amugy jó a saber?
    Mármint akkor most melyik a jobb sword v. saber?
  • Bandew
    F12
    Létrehoz egy Screenshots nevű mappát és abba teszi.
  • magus
    Napsugár a hegytetőn:)

Ja amúgy melyik gomb a print screen, ami kepet ment, nem vagolapra teszi?

• Bandew
    Ja ez három. :-)
  • Bandew
    Na itt van két kép:

Kényelmes szintlépés gorinak köszönhetően :-)
    Menekülés 2 póktól 1 HP-val. Alul 0% van az életerőnél :-)
    Gori látványos karatéjos rugásától megmurdál az ellen.
  • Sanca
  • Bandew
    Andrelf
  • Bandew
    Szvsz simán.
  • magus
    mi anevetek? nekem "magus"
  • Prank
    hi, PIII-as gépen még elfut ez a játék?
  • Bandew
    Persze hogy érdemes! Annyira tele van még hiányosságokkal, hogy még szvsz jó ideig béta lesz.
  • Seth
    Meddig tart a beta teszt?Tudja valaki? Érdemes letölteni mert a képek alapján nagyon bejön?
  • Lacc
    Wow, jó lehetett :D Ekkor ez is hasonló a daoc rvr-éhez, majd kipróbálom én is.
  • CarajoEsp
    BUÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!