604
Ingyen letoltheto MMORPG, gyertek jatszani...
-
#304 Gori: bocsi, de dobott a dög. Néha azért majd visszanézek, bár engem nem ragadott eddig magával. -
#303 Mondjuk igaz elfelejtettem a szmájlit, de hát gondoltam úgyis magától értetődő.
Bár az is lehet, hogy te is vicceltél. :-D -
#302 Nehogy komolyan vedd, hogy ez "ostrom" volt.
Egyszerűen, csak valami idióta, nagy területre ható powert használt, amitől az összes környező állat megsebesült egy picit, így aztán mindegyik őt vette üldözöbe pont akkor amikor Xu-ban volt.
-
#301 Majd nekem is jön egy haverom, szal akkor nyomhatjátok együtt. Sajna még a nevét nem tom, de majd közlöm veletek. -
#300 mikor volt ez az ostrom?
amugy mar 15 vagyok szal, megjobb -
#299 nekem meg pont az amcsi mirror volt a jó,az volt a 95ks a nem amcsi egyik meg 5kval nyomta,na lol -
#298 Mindenképpen jelentkezem, ha lejön egyszer egyáltalán :) -
Sanca #297 Na ugy nez ki 1 q3-as klantarsam is elkezdi holnap rabeszelesem gyumolcsekent. Szal akkor tolhatjuk 3-an, hacsak be nem szall meg vki. -
Sanca #296 USA-bol sohase szabad tolteni szvsz... -
#295 Én ott eljutottam 254MB-ig.......bassza meg -
#294 Nekem az USA volt gáz. 51%-nál szépen be is fejezte a letöltést. -
#293 Az auszi mirror 0-20k között ingadozik... -
#291 nekem brüsszelből az első mirrorról 95kval jött a másodikról 5kval,szal tényleg nem mind1 honnan szedi az ember O.o -
Sanca #290 Szedd mas mirrorrol. En 30k-val szedtem atlag, haver meg 50-el australiabol... -
#289 Ha levánszorog ez a sz*r akkor valószínüleg megkukkolom...
Lassú mint az ökör, mindenesetre, ha kipróbálom, akkor feltétlenül jelzem itt a fórumon, mert "egyedül nem megy..." :) -
#288 Mivel már nem fogok tudni jáccani vele, így csütörtök estig biztosan első szinítű karakterem van... :P -
Sanca #287 Kezd velem vki holnap karit? -
#286 Oopsz...egy Enter lemaradt, de sebaj. -
#285 Ím pár új kép, mely mebutatja, hogy az állatoknak elegük van az XP vadászokból:
Az állatok fellázadnak Xu falu lakosai ellen, és inváziót indítanak ellenük.
A támadók felsorakozva körbeveszik a rémült falut.
Az ellenség betört a faluba. Az őrök tanácstalanok.A rohamnak nincs vége: jön a második hullám.
Sajna csak eddig kísértem figyelemmel az Állatok Vs. Xu háborút.
Itt viszont jól megfigyelhetjük, hogy karakterünk, mekkora fene nagyot tud ugrani:
Viszonyítás képpen, itt van ez az oszlop.
Azt a leborúlt szivar végit!!! -
#284 En még csak 16 vagyok, velem tudsz. -
#283 azert remelem van meg vki level 12 kornyeken, hogy enistudjak vkivel jatszani -
#282 Es is azt hittem, hogy tisztas lesz, ahol nagyban dúl a csatat. :-D -
#279 en azt hittem, vmi bazi nagy tisztas lesz, vagy jungel.. :) -
#278 olyan kep sajna nem lett (csak amin a trekepet mutatom), ahol latszik, hogy hogyan vilagit, luktet az oszlop mikor magtamadom :) -
#276 Nahhh.. azert csinaltam 1-2 kepet a war helyszinerol :)
elso
masodik
harmadik
negyedik
otodik
hatodik
hetedik
nyoccadikk
kilencedikkman -
#274 megszakadt minden kapcsolatom a szerverrel, de ott futkostam bent.. fakk..
ki kellett lonom a gamet.. -
#273 az, hogy most van, de nem megy rendesen -
#271 mar harman vagyunk, de le-le all az egesz..
az oszlop HP-je 200000... ebbol levertem mar 5000-et.. :)
minden elementalta 90-es a vedelme :) -
#269 itt utom tok egyedul a masik csapat oszlopat... gyertek geccooo.. :)))))) -
KeviN #268 Ez meg a leallasrol(bar szvsz mar nem aktualis mert 4- percnel tobb is Lmult mar) :
Dear Valued FWO Beta Testers,
We apologise for the current server instability. The developer has identified a crash bug in the server and they are working to fix it. The server will go down intermittently and it will auto restart. There are some people who will face problem relogging in. The developer has placed a temporarily fix to the account lock out issue while they resolve the crash bug. Kindly wait for 4 to 5 minutes to relog in if you get booted out.
Thank you for your understanding and patience.
-
KeviN #267 Ez az idorol :
All War Events will be set at GMT+8 timing, if unsure, please refer to the clock on top of the FWO main page. Here are today´s war events:
Swift Meaning vs Supreme Sword Clan
Battle Skirmish: 1400hrs to 1500hrs
Matchless Clan vs Sword Worship Clan
Battle Skirmish: 2300hrs to 0000hrs
-
#264 MOST MI A FAKK LESZ A HABORUVAL??? -
#262 Rendben, ájdontnó melyik volt, mivel tegnap én azután tettem fel a gémet... -
#260 Este? -
#258 Akkor addig legalább meg tudom csinálni az irodalom leckémet.
A haverom fel tudott menni. Persze offline volt. -
#256 hol olvastad?? -
#255 mi lesz akkor?? -
#253 Servers are scheduled for maintenance daily Singapore 1500-1800 (GMT+8.00). Access to the Fung Wan Online game is unavailable during this period.
Ez a mostanira vonatkozhat? -
#252 Akkor meg suli, hogy b@szná meg! -
#250 kva annyukat... en haboruzni akarok....... !!!!!!!!!!!!!