604
Ingyen letoltheto MMORPG, gyertek jatszani...
  • Botond #349
    nem is rossz a játék,csak engem elriasztott,hogy 220 lvl vagy mennyi van,és annyi időm nincs egy játékra,hogy elxpzgessen ilyen 200szinteket,egy 36os karival meg nem lehet semmit csinálni pvpbe...
  • Jockey
    waoww, ez már csak jól hangozhat:)
  • Botond #347
    mint az 1.30as daoc kb,rengeteg mindent 1 az egyben lenyúltak belőle,bár nagy pozitívum,hogy buffbot nincs :-)
  • CarajoEsp
    Énis 27 vagyok. Akkor majd nyomhatjuk.
  • Sanca
    Hat ezaz hogy vannak vizsgaim:) Szal mostantol napi 1-2 orat fogom tolni max, esetleg semmitse.
  • magus
    vazz mi a feneert fejlodtel el nelkulem addig:( azthittem hogy attol meg hogy nincs ivzsgad nem fogsz 3 nap alatt behozni 2 hetes kokemeny munkat:(((

azert megyunk egyutt?:)
  • Jockey
    szvsz minden multi eleje gyakás, eleve hogy szokd a harcrendszert a gammát a kezelőfelüleletet megmindent
    ha megjavul a gépem jövök én is tesztelni, jelenleg daoc-m meg planetsideozom, csak multikkalk játszok, kiváncsi vagyok milyen ez a gamma:)
  • Sanca
    magus, 27 korul
  • Laza
    A jatekban a lvl 220 a maximum... ez sok...
    eppen ezert a jatek igazabol lvl 80-tol indul... amikor mar a tenylegesen kira kuldiket, es rare, legendary itemeket meg lehet szerezni...

persze addig is van rengeteg kuldi... en mar majd 20-at csinaltam, amik mind lvl 15 alatt siman vihetok...

az biztos, hogy a jatek eleje tenylegesen nagy gyakas...
  • krob
    Gondoltam írok egy rövid véleményt.
    Egyszer kötelező kipróbálni!!!!
    De!
    20-as szintig játszottam csináltam 3 dög unalom questet amiért alig járt XP, szóval fejlődni csak gyakással lehet.
    Namármost eddig a 20-as szintig az volt a menetrend, hogy gyaki -> bolt(cucc elad) -> vissza gyak -> fejlődés -> szerkó upgrade -> vissza gyak stb...
    Volt 25 rongyom és nem tudtam mire költeni.
    Persze valószínűleg sokmindenben tájékozatlan voltam, de azért hagytam abba, mert ugyanazt csináltam 20-as szinten mint 1-en, csak nem patkánnyal, hanem óriáspókkal.
    Valószínűleg később jobb lett volna, de egyenlőre alszom rá néhányat.
    Aztán az is lehet, hogy holnap egy új karival elindulok megint.
  • Laza
    Ez most egy allat volt, vagy mi?!?!?

Mert ha ember, es Wave-nek hivtak, akkor az tudom ki... o birtokolja a Fire Kirin Swordot... egyebkent ez egy NPC.. :)
    De nem hiszem, hogy o volt.. :)

De ez nem klan tamadas volt ugyi, hanem vmi gepi csata?!?!
  • Laza
    nem kell aggodni, ez meg egy jo darabig beta lesz.. :)
  • Sanca
    Azt en megnezem hogy 10 even belul lesz barmifele ingyenes mmorpg ami nem beta... max ha teletomkodik reklamokkal, de akkor en mar inkabb fizetek.
  • Sanca
    Tudja vki h a aukcio hogy mukszik?

Betettem oda 1 gyurut, irtam ra 15k-t, azt vmi 1400nak jelent meg. Azt kesobb 1500nak, de mar nem az en nevem volt alatta. Szal hogyis van ez?

Ja 1 link is jo lenne, de http://www.fungwanonline.com/-on nem talaltam...
  • pityogo2
    na ez szuper, csak a béta tesztig ingyenes:(
    Nekem emg éppen nincsen pénzem errre:(
    Ha meg nem igyenes mindig, akkor feleslegesen nyomok bele órákat, mikor hirtelen törlődik a karim...:(
  • pityogo2
    Hmmmm..... Azt mondjátok, hogy ingyenes?
    akkoritt a helyem
  • Bandew
    Basszus én meg pont ezekről maradok le.
    Ne baj én viszont ott voltam az állatok inváziójánál.
  • Gorii
    aaa
  • KeviN
    Jo reggelt mindenkinek ! Tegnap...ize ma hajnalban volt 1 kis erdekesseg :) Stone gargoylek, es tarsaik megtamadtak XU falut. Eppen Xp-tunk Sancaval a Fishing Villageban, mikor jott 1 uzenet az 1ik adminisztatortol, hogy figyelem, megtamadtak XU falujat. Nnnna mondom en ezt nem hagyhatom ki :) Rohanas...latom az egesz falu tele van naaaagyon magas szintu Mberekkel...azert gondoltam csak kinezek a kapuhoz...nagyon allat volt. Rendes csata...beordibalasok, hogy tartsatok a vonalat, ne engedjetek be oket a faluba, stb...tiszta haboru :) Aztan gyorsan el is huztam onnan mivel messze a falu elott feltartoztattak meg 1 szornyet....nemtom mi lehetett de leginkabb a fonixre hasonlitott a tavolbol+a tamadasai is olyanok voltak...szoval az az ize valamit varazsolt, es olyan lokeshullam jott....1 pillanat alatt leesett 10% ala a HP...utolag megneztem valami wave 710 et sebzett...na mondom ez meg nem nekem valo. De nagyon teccet. Remelem nem untattalak benneteket ezzel a kis beszamoloval. Udv : KeWiN
  • Sanca
    Tud vki 1 kis leirast, infot hogy milyen sabre powerekre erdemes gyurni?
  • Sanca
    Megy mos nektek a game?
  • Laza
    bazzus, nem kaptam hospontot.. pedig most este leptem ki a haborubol.. (onna logoffoltam reggel :)
  • Laza
    elre..
  • Sanca
    En is elaludtam 1 kicsit:F
  • Laza
    De remelem a hospontok jartak megint...

ugy fekudtem vissza, hogy kilottem a gamet.. :)
  • Laza
    En bementem, jottek meg paran... elkezdtem futni az oszlop fele, kozben lehalt a szerver... mire odaertem mar ki sem tudtam huzni a kardom :))))
  • Bandew
    Még jó, hogy én megint elaludtam.
  • Freeeee
    Erre volt a nagy karbantartas haromtol otig?
  • Freeeee
    Ugy tunik nem birja a haborut a szerver.

K.Feri 69
  • Laza
    bammeg, haboru van, de hal a szerver :(
  • Sanca
    Mar megin csinalnak vmit a szerverrel:((
  • Sanca
    Sanca neven vagyok. Most voltunk: Gori, Kferi69, Magus, violence
  • krob
    Ja igen!
    A tűzfalakat kapcsold ki, mert nem enged be, egy darabig én is próbáltam...
  • krob
    Ment, most jöttem le!
    Hát kiprószáltam...
    Patkány és kutyairtás meg ilyesmi.
    7-es vagyok asszem.
    verapoHUN néven vagyok, milyen néven keresselek, meg a többieket???
    Valaki berakhatna egy friss listát hogy berakjam az ungáriss közösséget a friends-be
    Egyébként szólj ha mész!
  • magus
    gondoltam ez ilyen jatekbeli moka, hogy neha ostromolnak az allatok, es akkor meg kell vedeni:)
  • Sanca
    Megy nektek most a game?
  • Sanca
    Na kaptam vegre kolcson vga-t, szal most megyek jacani. Krob mikor jossz? Meg Bandew haverod mikor jon?
  • Stranger
    No elkezdtem én is. Kemény 5. szintű vagyok, nem rossz, teccik. Ja StrangerHUN néven vagyok. (valamelyik jóember már lenyúlta a sima Strangert:()
  • Sanca
    Na ma elkezdte 1 haver: herkas

En meg holnap fogom elkezdeni: sanca
  • Bandew
    Skacok figyu új játékos:
    Fym

Jó lenne majd összeírni egybe az egészet, hogy átláthatóbb legyen kik a magyarok.