604
Ingyen letoltheto MMORPG, gyertek jatszani...
  • Sanca
    Oszlopot amugy miert kell utni?
  • Laza
    heh...
    ugy tunik a war rendszert sikerult vmilyen szinten stabilizalni, mert mar 2 sikeres csata is volt...

a hivatalos oldalon lathattok is egy kepet, amin kb 50-en utnek egy oszlopot.. :)
  • Sanca
    Na en is 27 vagyok, akkormajd holnap partizunk.
  • krob
    Ha lehet keressetek, veranyo neven futok, most lvl27 sword!
    Asszem addigra bőven beférek majd!
    verapo-t kiheréltem
  • Sanca
    En majd felveszlek. violence-val fogjuk tolni kedden + csutortoktol vegig, 30 koruliek leszunk, szal majd partizhatnank.
  • Sanca
    Aha, es akkor most abbahagyod a gamet?
  • AndySkw
    Sziasztok!
    Nekem is van karim, AskW a neve, aki akarja, vegye fel a listájára, lvl32 Unarmed.
  • magus
    pirosat gyaktunk tankerrel, aztan megneztuuk ,es kurva erosek vannak meg. vhogy nem vonzott hogy akkor most magasabb legyek...
  • Sanca
    Hat az gaz:(
    Ja, Sanca neven tolom. De csak csut-tol leszek fenn ujra, mer mos vizsgaidoszak csucspontja van:)
  • Dacid
    Sanca!

Mert elrontottam a csávókának a lvlup jait, mivelhogy azt a templemate bizbazt bekapcsolva hagytam és így nem én osztopgattam el a pontjait a karimnak......
    Te milyen néven futsz Sanca? Sanca?
  • Sanca
    Amugymeg ha ram halgacc, hozzadkozeli(lehet par szintel magasabb is) emberrel nyomulj partiban, es narancssarga nmy-ket gyakjatok, igy eleg jol lehet fejlodni.
  • Sanca
    Hat en lvl 27-en is u.azt csinalom mint 1.-on:)
    De lvl 40 utan mar sztem bele tudsz szolni a warokba, aminek valszeg kurvanagy feelingje van, lvl 60 utan meg a warokon kivul jonnek legendary itemek, kurvajo questek, stb. De ezt vmi magasabb szinu player fejcse ki inkabb:D
  • magus
    Annyit mondjatok, hogy ott magasabb szinten, van e még vmi, vagy ott is eszeveszett tapolas, mert igy alacsonyabb szinten lvl15-n kisse belefasultam ebbe az orokos szornyhajszolgatasba, semmi ertelme, csak oles, nem eri meg a belefektetett energiat
  • Sanca
    Miert kezdtel uj karit?
  • Dacid
    Passz!

Új karit kezdtem.
    Karatejos a neve (botos)
    Bátyámé kardos és PartyBoy a neve :)
  • Sanca
    Akkormar vki elmondhatna hogy az aukcion valo vasarlas pontosan hogy muxik. (szamadatokra gondolok:D)
  • Sanca
    ok:)
  • Laza
    sulyed a topic?!
    Neee maaarrr...

nyomjatok geccok.. :)
  • Bandew
    Még csak 19 :-D
    Nem jáccok mostanság nagyon vele.
  • Sanca
    Bandew, hanyas is vagy?
  • Bandew
    Andrelf
  • Gumbo
    Bandew: a te karakterednek mi a nickje?
  • Bandew
    Kicsit Darren Shan-es aláírás! KHÁCSÁT!
  • Bandew
    Hi Karatejos! (alias Tejszaró )
    Annál a karakternél lehet utazni, akinek az a neve, hogy Stablemaster ha jól emlékszem. Mindegy felismered, mert egy istálló előtt áll, ahol lovak vannak. 100 aranyért elvisz oda, ahova kéred.
  • Gumbo
    nah megvan a game, és nagyon tetsik!!!
    Gumbo nicken vagyok fenn. Ti mikor szoktatok játszani?
  • Gumbo
    Húú má töötöm is lefele
  • CarajoEsp
    Megvertek minket:D CarajoEsp nick.
  • Laza
    en megint elaludtam...
    elvertek minket v. a szerver halt le??? nem mindegy :))))
  • Sanca
    Carajo, milyen nicken vagy?
  • CarajoEsp
    Hát a war kemény 5 percen át zajlott aztán megvertek minket:D Én speciel senkivel nem találkoztam.
  • Sanca
    Kosz Kevin. Akkor jol jart a haver:)
  • KeviN
    azert, ha PK-zol, vagy feltamasztassz 1 halafejest (azaz PK-st)
  • Sanca
    Halalfej miert jar pontosan? Mer haver feltamasztott vmi karit rock village-ba, es ezer halalfejet kapott... Azt utana kb 5x nyirtak ki, ugyhogy orult neki:)
  • Gorii
    Holnap reggel SWC vs SSC war ha a szerver is ugy akarja.. :)
  • KeviN
    2 nagyon jo link : http://www.planetfwo.com/?Sect=Information&Page=Route%20Finder

route finder
  • Kkri$z
    Hát igen Daoc nekem is jobban bejön csak kell néha egy kis változatosság :) Én az irányítással nem igazán vagyok kibékülve, bár lehet a 2 év daoc teszi. Na jó8.
  • pluhi
    Nah kipróbáltam. Háthát. Nem tudom mennyi idő a 20. szint de már jó lenne ott lenni. Ez az agyatlan csépelés igy nem nagy durr. A gafika maxon ok. Hang nem sok volt.
    Abból, amit olvastam róla, nekem talán a SWG feküdne legjobban. Az meg nem lesz.
  • Kkri$z
    Sziasztok.
    Van valaki onlány mostanság? Beírogattam Laza általl közétett neveket friend listába de mindre out-ot ír ennek ellenére elküldi az üzeneteket...
    Valami kézzel harcoló kis nösténnyel nyomulok Krisz néven. Kicsit nehézkesen megy a dolog Doac után :)
    Ezer dolgot nem értek/találok meg, szóval majd ha vki tud ingame plz help me..
  • pluhi
    Az előző tárgytalan.
  • pluhi
    Hi
    Az autopatcher lerohad egy bizonyos wsw0001y.dds filenál. Mekkora ez a file? Valaki feltölthetné nekem valahova, vagy DC is jó.