Fung Wan Online (free MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Ez most egy allat volt, vagy mi?!?!?

Mert ha ember, es Wave-nek hivtak, akkor az tudom ki... o birtokolja a Fire Kirin Swordot... egyebkent ez egy NPC.. 😊
De nem hiszem, hogy o volt.. 😊

De ez nem klan tamadas volt ugyi, hanem vmi gepi csata?!?!

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
nem kell aggodni, ez meg egy jo darabig beta lesz.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Azt en megnezem hogy 10 even belul lesz barmifele ingyenes mmorpg ami nem beta... max ha teletomkodik reklamokkal, de akkor en mar inkabb fizetek.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Tudja vki h a aukcio hogy mukszik?

Betettem oda 1 gyurut, irtam ra 15k-t, azt vmi 1400nak jelent meg. Azt kesobb 1500nak, de mar nem az en nevem volt alatta. Szal hogyis van ez?

Ja 1 link is jo lenne, de http://www.fungwanonline.com/-on nem talaltam...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

pityogo2
na ez szuper, csak a béta tesztig ingyenes😞
Nekem emg éppen nincsen pénzem errre😞
Ha meg nem igyenes mindig, akkor feleslegesen nyomok bele órákat, mikor hirtelen törlõdik a karim...😞

Ide mit kéne írni?

pityogo2
Hmmmm..... Azt mondjátok, hogy ingyenes?
akkoritt a helyem

Ide mit kéne írni?

Bandew
Basszus én meg pont ezekrõl maradok le.
Ne baj én viszont ott voltam az állatok inváziójánál.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Gorii
aaa

Jo reggelt mindenkinek ! Tegnap...ize ma hajnalban volt 1 kis erdekesseg 😊 Stone gargoylek, es tarsaik megtamadtak XU falut. Eppen Xp-tunk Sancaval a Fishing Villageban, mikor jott 1 uzenet az 1ik adminisztatortol, hogy figyelem, megtamadtak XU falujat. Nnnna mondom en ezt nem hagyhatom ki 😊 Rohanas...latom az egesz falu tele van naaaagyon magas szintu Mberekkel...azert gondoltam csak kinezek a kapuhoz...nagyon allat volt. Rendes csata...beordibalasok, hogy tartsatok a vonalat, ne engedjetek be oket a faluba, stb...tiszta haboru 😊 Aztan gyorsan el is huztam onnan mivel messze a falu elott feltartoztattak meg 1 szornyet....nemtom mi lehetett de leginkabb a fonixre hasonlitott a tavolbol+a tamadasai is olyanok voltak...szoval az az ize valamit varazsolt, es olyan lokeshullam jott....1 pillanat alatt leesett 10% ala a HP...utolag megneztem valami wave 710 et sebzett...na mondom ez meg nem nekem valo. De nagyon teccet. Remelem nem untattalak benneteket ezzel a kis beszamoloval. Udv : KeWiN

Tud vki 1 kis leirast, infot hogy milyen sabre powerekre erdemes gyurni?

Megy mos nektek a game?

Laza
bazzus, nem kaptam hospontot.. pedig most este leptem ki a haborubol.. (onna logoffoltam reggel 😊

Laza
elre..

En is elaludtam 1 kicsit:F

Laza
De remelem a hospontok jartak megint...

ugy fekudtem vissza, hogy kilottem a gamet.. 😊

Laza
En bementem, jottek meg paran... elkezdtem futni az oszlop fele, kozben lehalt a szerver... mire odaertem mar ki sem tudtam huzni a kardom 😊)))

Bandew
Még jó, hogy én megint elaludtam.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Erre volt a nagy karbantartas haromtol otig?

Triathlon for life

Ugy tunik nem birja a haborut a szerver.

K.Feri 69

Triathlon for life

Laza
bammeg, haboru van, de hal a szerver 😞

Mar megin csinalnak vmit a szerverrel😞(

Sanca neven vagyok. Most voltunk: Gori, Kferi69, Magus, violence

krob
Ja igen!
A tûzfalakat kapcsold ki, mert nem enged be, egy darabig én is próbáltam...

krob
Ment, most jöttem le!
Hát kiprószáltam...
Patkány és kutyairtás meg ilyesmi.
7-es vagyok asszem.
verapoHUN néven vagyok, milyen néven keresselek, meg a többieket???
Valaki berakhatna egy friss listát hogy berakjam az ungáriss közösséget a friends-be
Egyébként szólj ha mész!

magus
gondoltam ez ilyen jatekbeli moka, hogy neha ostromolnak az allatok, es akkor meg kell vedeni😊

Megy nektek most a game?

Na kaptam vegre kolcson vga-t, szal most megyek jacani. Krob mikor jossz? Meg Bandew haverod mikor jon?

Stranger
No elkezdtem én is. Kemény 5. szintû vagyok, nem rossz, teccik. Ja StrangerHUN néven vagyok. (valamelyik jóember már lenyúlta a sima Strangert😞)

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Na ma elkezdte 1 haver: herkas

En meg holnap fogom elkezdeni: sanca

Bandew
Skacok figyu új játékos:
Fym

Jó lenne majd összeírni egybe az egészet, hogy átláthatóbb legyen kik a magyarok.

Hmuda
Gori: bocsi, de dobott a dög. Néha azért majd visszanézek, bár engem nem ragadott eddig magával.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Bandew
Mondjuk igaz elfelejtettem a szmájlit, de hát gondoltam úgyis magától értetõdõ.
Bár az is lehet, hogy te is vicceltél. :-D

Bandew
Nehogy komolyan vedd, hogy ez "ostrom" volt.
Egyszerûen, csak valami idióta, nagy területre ható powert használt, amitõl az összes környezõ állat megsebesült egy picit, így aztán mindegyik õt vette üldözöbe pont akkor amikor Xu-ban volt.

Bandew
Majd nekem is jön egy haverom, szal akkor nyomhatjátok együtt. Sajna még a nevét nem tom, de majd közlöm veletek.

magus
mikor volt ez az ostrom?

amugy mar 15 vagyok szal, megjobb

Botond
nekem meg pont az amcsi mirror volt a jó,az volt a 95ks a nem amcsi egyik meg 5kval nyomta,na lol
krob
Mindenképpen jelentkezem, ha lejön egyszer egyáltalán 😊

Na ugy nez ki 1 q3-as klantarsam is elkezdi holnap rabeszelesem gyumolcsekent. Szal akkor tolhatjuk 3-an, hacsak be nem szall meg vki.

USA-bol sohase szabad tolteni szvsz...

Seth
Én ott eljutottam 254MB-ig.......bassza meg

PSN ID.: Beegabor

Bandew
Nekem az USA volt gáz. 51%-nál szépen be is fejezte a letöltést.

krob
Az auszi mirror 0-20k között ingadozik...

Botond
nekem brüsszelbõl az elsõ mirrorról 95kval jött a másodikról 5kval,szal tényleg nem mind1 honnan szedi az ember O.o
Szedd mas mirrorrol. En 30k-val szedtem atlag, haver meg 50-el australiabol...

krob
Ha levánszorog ez a sz*r akkor valószínüleg megkukkolom...
Lassú mint az ökör, mindenesetre, ha kipróbálom, akkor feltétlenül jelzem itt a fórumon, mert "egyedül nem megy..." 😊

Malakai
Mivel már nem fogok tudni jáccani vele, így csütörtök estig biztosan elsõ szinítû karakterem van... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kezd velem vki holnap karit?

Bandew
Oopsz...egy Enter lemaradt, de sebaj.

Bandew
Ím pár új kép, mely mebutatja, hogy az állatoknak elegük van az XP vadászokból:

Az állatok fellázadnak Xu falu lakosai ellen, és inváziót indítanak ellenük.
A támadók felsorakozva körbeveszik a rémült falut.
Az ellenség betört a faluba. Az õrök tanácstalanok.A rohamnak nincs vége: jön a második hullám.

Sajna csak eddig kísértem figyelemmel az Állatok Vs. Xu háborút.

Itt viszont jól megfigyelhetjük, hogy karakterünk, mekkora fene nagyot tud ugrani:
Viszonyítás képpen, itt van ez az oszlop.
Azt a leborúlt szivar végit!!!

Bandew
En még csak 16 vagyok, velem tudsz.