604
Ingyen letoltheto MMORPG, gyertek jatszani...
-
Sanca #441 Gori, a 3-as quickslotba levo power az micsoda? -
Sanca #440 Na, a power menuben levo dmg maradt 4-12 vagy mennyi, es a statnal levo 40-60 vagy mennyi. Szal most nem tudom hogy mi ertelme volt 5-ig feltornaszni a FFS-t:) Ja es nem nagyon engedi tovabb. 5 a max? -
#439 Nahhh... vegigneztem a topicot, es mindenki oromere osszegyujtottem az osszes Magyar nickjet :)
/friend
Laza (lvl42) (uj karakter: LazaHUN (lvl1 :))
Kferi69
Rince
Barny
Adi
magus
Andrelf
Sanca
Anji
Botond
CarajoEsp
gori (uj karija: shao)
Scythee
Blakeman
Malachy
Fym
herkas
StrangerHUN
violence
Krisz
Gumbo
Karatejos
PartyBoy
tanker
AskW
veranyo
CheGuevara
FritzHUN -
Sanca #438 Mostmeg tettem 5 pontot FFS-ra, de a dmg-e nem nott... Ez miert van? -
Sanca #437 Kicsit utananeztem a karifejlesztesnek.
Sabres karival nyomulok, 36-os vagyok.
Kovetkezok lennenek a kerdeseim:
Buff dmg-re akarok gyurni, es Fire from starsra tartogattam a pontokat. De aztan most lattam, h van Saber of fire is, ami lvl10tol van:) Szal ilyenkor tegyek arra is, vagy inkabb vegig FFS, amig Fury of Saber nem lesz.
Ja, es Blood Rage-t(Berserk power) hol lehet tanulni?
Meg ice heartot. -
Sanca #436 Hat en csak a hivatalos oldalrol tudok. De ott van 5 mirror is, vmelyik csak jon normalisan. Mondjuk en 30k-val szedtem, ami nem tul fenyes, de lejott 6 ora alatt... -
#435 Ti a Betat szedtétek le?
honnan lehet letolteni?
mert megprobáltam valami betat a hivatalos ról de
naggyon lassan jött
12kb val kb
honnan tudom még leszedni? -
Sanca #434 Aha. Amugy miert kezdtel uj karit? Es milyen nicken vagy fenn? -
#433 SWC vs SSC
ssc tamad:
ssc gyoz:
Csata kb 15 percig tartott vegig eselyunk sem volt.. Az SSC a legerosebb klan minden relic az ovek, lvl 100-as karik etc. Ma visszakaptuk a relic-et cserebe egy varosert (Xi-He) , szanalmas ... -
Sanca #431 Koszi. Gori te abbahagytad, vagy fogsz meg azer jaccani? -
Sanca #430 En biztos nem fogok fullal jaccani. WoW-ot varom. Ha meg nincs akkor inkabb Horizons. -
Bandeeka #429 mégvmi mennyit kell majd fizetni érte ha egyáltalán kell
Thx -
Bandeeka #428 ti fogtok a full verzioval jaccani?
-
Sanca #426 Tudja vki kb mikor lesz vege a betatesztnek? -
#425 reggel aki tud jojjon 7 kor war -
#424 Üdv mindenkinek!
Nemrég kezdtem, karinevem: FritzHUN -
#423 http://fwo.edenii.com/
innen is letoltheto... ezt az oldalt jobban szeretem, es surun frissitik...
regisztralni a jaccasihoz kell -
Bandeeka #422 Hali!
Kell magam regisztralni az oldalon hogy letudjam tölteni a gamet?
Ezzen az oldalon gondolom a regisztrálást: http://www.fungwanonline.com
Thx -
#421 azzal majd lvl 100 utan probalkozz.. :)))) -
Sanca #418 Menj ki, es old a mobokat... ha tuc partizzal ugy, hogy kozbe ne veszics xp-t, mivel bizonyos szintkulonbseg utan, kevesebb xp jar. Majd elersz ilyen 40 koruli szintre, es kicsit hozza is tudsz szolni a warokhoz.
Ja, es lehetoleg mindig sarga, narancssarga mobot olj, de asszem elejen meg pirost is siman lehet, lenyeg hogy en tarcson soka a legyakasa, es ne sebezzen tobbet 20%hp-nel ossz-vissz. -
#417 azt hittem többen járnak ide:) -
#416 Nah
Kipróbáltam,egyelőre nincs véleményem,fogalmam sincs mit csináljak,merre menjek,kit keressek,de majd holnap reggel próbálkozom... -
#415 Mi lenne,ha a magyarok egy H betűvel kezdenék a nevüket,vagy itt nem botluk csak úgy egymásba? -
#414 f@szom,egy órán át patcheli(620 file) -
#413 bazzus... reggel nem tudtam felmenni a szerverre, mikor kezdodott a war...
vki volt??? -
#412 ok
még 21 perc -
Gumbo #411 írd be hogy
/friend Gumbo
engem kereshetsz!
de nézz vissza a fórumban, mert egy csomó embernek benn van a nicke -
#410 Buzi caps lock -
#409 Sziasztok!
mOST KEZDEM LETOLNI A JÁTÉKOT(JÓ ÓRA MÚLVA INSTALLOM)
kIT KERESSEK,HA MÁR FENN VAGYOK? -
Sanca #408 Van. -
#406 mert a Battle Skirmiss-ben az a cel, hogy az ellenfel 3 oszlopat leverd (200000HP/oszlop), es megvedd a sajatjaid...
az nyer, aki :)
Reggel haboru...!!!!
aki jon, az ott lesz :) -
Sanca #405 http://www.fungwanonline.com - itt van vagy 5 mirror... -
Sanca #404 Akkor huzz bele:) -
Sanca #403 Hu de jo neked.:) Akkor en is gizdulok, milyen kellemes mosz az eletem.:) Napi 12 orat kell meg 8 napig tanulni, es akkor meglesz talan az elso felev 2/3-a. Azt kov felevbe napi 4-5 orat kene tanulni mar a szorgalmi idoszakban, hogy egyaltalan legyen eselyem felzarkozni a rohadt programozas miatt, emellett meg orakra is be kell jarni. Szal en kb igy allok:) -
Gumbo #402 13 most -
#401 elkezdodtek a heti 3 edzes + meccs, a hetvegi kocsmazas a levezetesek vegett, nem igen lesz idom, ami lesz nem ere akarom elfecserelni ha ugyis hasztalan -
Sanca #395 #1-n levo linkrol tod leszedni, leirast, infokat talalni, meg par komment itt a forumon is elmenybeszamolasrol szol. -
Prank #393 hátha egy oszlopnak álcázott ellenfél:) -
Sanca #392 Helyes, mennyi vagy? -
Gumbo #391 maj én is próbálok felzárkózni hozzátok