Fung Wan Online (free MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oszlopot amugy miert kell utni?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Laza
heh...
ugy tunik a war rendszert sikerult vmilyen szinten stabilizalni, mert mar 2 sikeres csata is volt...

a hivatalos oldalon lathattok is egy kepet, amin kb 50-en utnek egy oszlopot.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Na en is 27 vagyok, akkormajd holnap partizunk.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

krob
Ha lehet keressetek, veranyo neven futok, most lvl27 sword!
Asszem addigra bõven beférek majd!
verapo-t kiheréltem

En majd felveszlek. violence-val fogjuk tolni kedden + csutortoktol vegig, 30 koruliek leszunk, szal majd partizhatnank.

Aha, es akkor most abbahagyod a gamet?

Sziasztok!
Nekem is van karim, AskW a neve, aki akarja, vegye fel a listájára, lvl32 Unarmed.
magus
pirosat gyaktunk tankerrel, aztan megneztuuk ,es kurva erosek vannak meg. vhogy nem vonzott hogy akkor most magasabb legyek...

Hat az gaz😞
Ja, Sanca neven tolom. De csak csut-tol leszek fenn ujra, mer mos vizsgaidoszak csucspontja van😊

Dacid
Sanca!

Mert elrontottam a csávókának a lvlup jait, mivelhogy azt a templemate bizbazt bekapcsolva hagytam és így nem én osztopgattam el a pontjait a karimnak......
Te milyen néven futsz Sanca? Sanca?

Amugymeg ha ram halgacc, hozzadkozeli(lehet par szintel magasabb is) emberrel nyomulj partiban, es narancssarga nmy-ket gyakjatok, igy eleg jol lehet fejlodni.

Hat en lvl 27-en is u.azt csinalom mint 1.-on😊
De lvl 40 utan mar sztem bele tudsz szolni a warokba, aminek valszeg kurvanagy feelingje van, lvl 60 utan meg a warokon kivul jonnek legendary itemek, kurvajo questek, stb. De ezt vmi magasabb szinu player fejcse ki inkabb😄

magus
Annyit mondjatok, hogy ott magasabb szinten, van e még vmi, vagy ott is eszeveszett tapolas, mert igy alacsonyabb szinten lvl15-n kisse belefasultam ebbe az orokos szornyhajszolgatasba, semmi ertelme, csak oles, nem eri meg a belefektetett energiat

Miert kezdtel uj karit?

Dacid
Passz!

Új karit kezdtem.
Karatejos a neve (botos)
Bátyámé kardos és PartyBoy a neve 😊

Akkormar vki elmondhatna hogy az aukcion valo vasarlas pontosan hogy muxik. (szamadatokra gondolok😄)

ok😊

Laza
sulyed a topic?!
Neee maaarrr...

nyomjatok geccok.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Bandew
Még csak 19 :-D
Nem jáccok mostanság nagyon vele.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew, hanyas is vagy?

Bandew
Andrelf

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew: a te karakterednek mi a nickje?

Bandew
Kicsit Darren Shan-es aláírás! KHÁCSÁT!

Bandew
Hi Karatejos! (alias Tejszaró )
Annál a karakternél lehet utazni, akinek az a neve, hogy Stablemaster ha jól emlékszem. Mindegy felismered, mert egy istálló elõtt áll, ahol lovak vannak. 100 aranyért elvisz oda, ahova kéred.

nah megvan a game, és nagyon tetsik!!!
Gumbo nicken vagyok fenn. Ti mikor szoktatok játszani?

Húú má töötöm is lefele

CarajoEsp
Megvertek minket😄 CarajoEsp nick.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Laza
en megint elaludtam...
elvertek minket v. a szerver halt le??? nem mindegy 😊)))

Carajo, milyen nicken vagy?

CarajoEsp
Hát a war kemény 5 percen át zajlott aztán megvertek minket😄 Én speciel senkivel nem találkoztam.

Kosz Kevin. Akkor jol jart a haver😊

azert, ha PK-zol, vagy feltamasztassz 1 halafejest (azaz PK-st)

Halalfej miert jar pontosan? Mer haver feltamasztott vmi karit rock village-ba, es ezer halalfejet kapott... Azt utana kb 5x nyirtak ki, ugyhogy orult neki😊

Gorii
Holnap reggel SWC vs SSC war ha a szerver is ugy akarja.. 😊

2 nagyon jo link : http://www.planetfwo.com/?Sect=Information&Page=Route%20Finder

route finder

Hát igen Daoc nekem is jobban bejön csak kell néha egy kis változatosság 😊 Én az irányítással nem igazán vagyok kibékülve, bár lehet a 2 év daoc teszi. Na jó8.
pluhi
Nah kipróbáltam. Háthát. Nem tudom mennyi idõ a 20. szint de már jó lenne ott lenni. Ez az agyatlan csépelés igy nem nagy durr. A gafika maxon ok. Hang nem sok volt.
Abból, amit olvastam róla, nekem talán a SWG feküdne legjobban. Az meg nem lesz.
Sziasztok.
Van valaki onlány mostanság? Beírogattam Laza általl közétett neveket friend listába de mindre out-ot ír ennek ellenére elküldi az üzeneteket...
Valami kézzel harcoló kis nösténnyel nyomulok Krisz néven. Kicsit nehézkesen megy a dolog Doac után 😊
Ezer dolgot nem értek/találok meg, szóval majd ha vki tud ingame plz help me..
pluhi
Az elõzõ tárgytalan.
pluhi
Hi
Az autopatcher lerohad egy bizonyos wsw0001y.dds filenál. Mekkora ez a file? Valaki feltölthetné nekem valahova, vagy DC is jó.
Botond
nem is rossz a játék,csak engem elriasztott,hogy 220 lvl vagy mennyi van,és annyi idõm nincs egy játékra,hogy elxpzgessen ilyen 200szinteket,egy 36os karival meg nem lehet semmit csinálni pvpbe...
Jockey
waoww, ez már csak jól hangozhat😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Botond
mint az 1.30as daoc kb,rengeteg mindent 1 az egyben lenyúltak belõle,bár nagy pozitívum,hogy buffbot nincs :-)
CarajoEsp
Énis 27 vagyok. Akkor majd nyomhatjuk.

Hat ezaz hogy vannak vizsgaim😊 Szal mostantol napi 1-2 orat fogom tolni max, esetleg semmitse.

magus
vazz mi a feneert fejlodtel el nelkulem addig😞 azthittem hogy attol meg hogy nincs ivzsgad nem fogsz 3 nap alatt behozni 2 hetes kokemeny munkat😞((

azert megyunk egyutt?😊

Jockey
szvsz minden multi eleje gyakás, eleve hogy szokd a harcrendszert a gammát a kezelõfelüleletet megmindent
ha megjavul a gépem jövök én is tesztelni, jelenleg daoc-m meg planetsideozom, csak multikkalk játszok, kiváncsi vagyok milyen ez a gamma😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

magus, 27 korul

Laza
A jatekban a lvl 220 a maximum... ez sok...
eppen ezert a jatek igazabol lvl 80-tol indul... amikor mar a tenylegesen kira kuldiket, es rare, legendary itemeket meg lehet szerezni...

persze addig is van rengeteg kuldi... en mar majd 20-at csinaltam, amik mind lvl 15 alatt siman vihetok...

az biztos, hogy a jatek eleje tenylegesen nagy gyakas...

krob
Gondoltam írok egy rövid véleményt.
Egyszer kötelezõ kipróbálni!!!!
De!
20-as szintig játszottam csináltam 3 dög unalom questet amiért alig járt XP, szóval fejlõdni csak gyakással lehet.
Namármost eddig a 20-as szintig az volt a menetrend, hogy gyaki -> bolt(cucc elad) -> vissza gyak -> fejlõdés -> szerkó upgrade -> vissza gyak stb...
Volt 25 rongyom és nem tudtam mire költeni.
Persze valószínûleg sokmindenben tájékozatlan voltam, de azért hagytam abba, mert ugyanazt csináltam 20-as szinten mint 1-en, csak nem patkánnyal, hanem óriáspókkal.
Valószínûleg késõbb jobb lett volna, de egyenlõre alszom rá néhányat.
Aztán az is lehet, hogy holnap egy új karival elindulok megint.