604
Ingyen letoltheto MMORPG, gyertek jatszani...
-
Sanca #110 Mentek ma is gyakni? Lehet kerek akkor vmi vga-t ha jo es elvezetes a game. -
#109 CarajoEsp-néven megyek fent. Lehet bevenni kedvencek közé:DD -
#108 köszi a húzást,annyira hirtelen összeomlott a szerver,hogy megköszönni se volt időm...este leszekmegint sztem,elég jó a játék eddig,nem olyan agyatlan überkedés mint daoc eddig,meg PvP is értelmesebbnek néz ki FAQ alapján :-) -
#107 egyebkent sokfele van, csak magas szinten kell lenned az elsajatitasahoz -
#106 az ujraelesztes az skill, a tamadasok (varazslatok) meg powerek...
ezek vagy valamilyen erteknovelo varazslatok, vagy valamilyen erovel biro tamadasok... de a tamadasokat a fegyverrel hajtod vegre, csak megbolonditja valamilyen elemental effektel... pl az en jeges csapasom... -
#105 Ha sok ember van, akkor egy kicsit beakad, de amúgy nem vészes.
Asszem kezdek belejönni...:D -
#104 Ha-hó....
Nektek nem akad a game??
Mondjuk nekem minden maxon van.. nektek?
Gépetek? -
#103 Andrelf :D -
#102 na véletlenül elküldtem...
folytatás..
én arra szerednék kilyukadni, hogy-hogy tudok majd esetleg vkit varázslattal támadni? Nem a lábammal meg a kardommal hanem simán csak varázslattal..
Vagy ezt a karakter magátóól csinálja. Néha beszokot vinni ilyen kék varázslatot... -
#101 Laza....
Most akkor, hogy lehet varázsolni???
Mert te engem pl ujraélesztettél -
#100 Kurva jó.. és csodálják az admint...
#100 -
#99 Matol vannak bent allando adminok, eleg szereny karakterrel.. :)))
csinaltam print screent..
(egesz nap ott veri a nyalat a speckokra:)
Game Administrator pic1
pic2
pic3
pic4 -
#98 /friend
Laza
Kferi69
Barny
Hmuda
Anji
Rince
Botond
Adi
meg volt megegy, csak elfelejtettem a nevet, de majd felirom.. :)))) -
#97 én már nem is jövök vissza,fexem is...nn -
#96 engem is,lehet vmi szerelés van -
#95 Mhh kidobot a server.. -
#94 Adi -
#93 Hát az én az 1lvl-emnek nem sok hasznát veszem. :D -
#92 Ez a Horizon ez milyen stílus? Mert a lapjáról sokat nem tudtam meg, de ami lejött az az, hogy valami DAoC szerű dolog lehet. A screenek egész jól néznek ki, nincs valami 1 hetes trial vagy ilyesmi amivel ki lehetne próbálni? -
#91 Hogy lehet egymásnak üzenetet küldeni? Ha rámegyek a friend list-r és rákattintok egy névre, akkor kiírja alúlra. Ezután csak be kell írni ami t neki akarunk üzenni? -
#90 Hát mi már elég régóta(?) játszunk. Feri bőven 30 fölött van én is 21 vagyok már. De le lehet zombizni a különbséget egy nap alatt. ;D -
#89 Anji nem működött.
Írd be: Andrelf :D -
#88 Ha offline vagyok, akkor mivan? -
#87 hanyas szintűek vagytok?én erős lvl4es botos csávó vagyok -
#86 /friend <név>
Játékosok:
Laza
Kferi69
Barny
Hmuda
Anji
Rince
Ennyiről tudok... -
#85 Hogy lehet a barátok közé felvenni titeket az alapján, hogy csak a neveteket ismerem? -
Sanca #84 Hat az igencsak kellemetlen ramnezve :() -
#83 Szereti... :) -
#82 NEm -
#81 Oké, megvan a karakterem!
A nevem: Andrelf
Jó lenne találkozni.
Ugye a játék nem allergiás az Alt+Tab-ra? -
#80 32 megás kártya alatt még egy hibaüzenetre se méltat asszem :-D -
Sanca #79 Kosz, ertem:)
Amugy sztetek menni fog ez a game 2000+, meg 2megas s3 virge konfiggal?:) -
#78 a szörnyek,vagyis a nem játékos irányította ellenfelek -
Sanca #77 Eza mob ezmi?:) -
Getshu #76 patch formájában lesz pvp.. csakhát kituggya mikor:) -
#75 Horinzonsba ez az gáz,hogy csak henteljük a mobokat és kész,mondjuk daocban se vagyok egy nagy rvr fanatikus,de azé vmi rvr legyen már,vagy legalább duel vagy vmi -
#74 holvagytok fungwanosok? nan chang district be inditottam egy karit, nyomjatok mar nicket hogy kuldhessek msg-t :)
nemsokara jon meg 1 haverom es akkor zuzunk -
Sanca #73 Hja, ismeros:)
Hat ha nem lenne programozas, akkor nekem is csak vizsgaidoszakban kene tanulni, de sajna van:)
Ilyen napi 4 orat szeretnek raszanni a gamere, csak attol parazok hogy nehogy napi 10 legyen belole:)) -
#72 Én fősulis vagyok. Nem tudom, hogy megy nálatok, de én a vizsgaidőszakban tanulok, az összes többi időm az kb. ilyen: csajok/piálás/buli/MMO RPG. :)
De egyébként ha bejön a game, akkor addiktív tud lenni nagyon. Én anno, mikor a DAoC még új volt volt, hogy zsinórban 36 óráztam, mert nem bírtam abbahagyni a játékot. Biztos ismerős: "Csak még egy szint, csak még egy..."! :DD -
Sanca #71 Ja, ez jo 5let.
De lassan terjunk vissza erre a Fung Wan-ra:)