604
Ingyen letoltheto MMORPG, gyertek jatszani...
-
#154 Nahhh... volt ma par osszecsapas a klanok kozott, ami nem volt egyszeru...
Eloszor az egyik ellenseges klan ellopta az SWC klan relic-jet a kincstarbol...
Persze ezt nem hagyhatta a klanunk vezetoje, es nyakaba vette a vilagot, hogy visszaszerezze a relicet... ez sikerult is neki par bajtarsaval egyutt (megneztem volna ahogy ebvonulnak az ellenseg bazisara:)
Ezutan az ellenseges klan 2 ujabb tamadast intezett az SWC klan ellen (enyimen:)...
Eloszor a Fishing Villageban utottek rajtunk, amit sikeresen visszavertunk (nem rajtam mulott:), majd kesobb ujbol megtamadtak a relicunket, de sikertelenul...
Ezekrol csinaltam par kepet is :)))
Varosi csata
Meg a fogadoban is dult a csata...
Aztan rendesen foly tovabb :)
De aki nem eleg eros, az igy jar :)))
Relic vedelem :)
A klan leader osszehivott minket a kincstarhoz.. o van ott kozepen, akinek a neve latszik felette...
Gyulnek a nepek
Megkinalnak egy kis erositessel :)
Mindenki startra kesz, de az ellen megfutamodik :) -
#153 nem fizetos.. legalabbis most meg :) -
#152 LOL....... -
#151 BUÉK -
#150 fene, ez fizetős? akkor pá :( -
#149 új vagyok itt, nem tudná valaki elmagyarázni milyen játék is ez? -
#148 halihó -
#147 -
#146 Na én is vagyok Blakeman néven -
#145 Na új karim van, mert a réginek a fejlődését elb@sztam. A nevem most is Andrelf, tehát kérek mindenkit, hogy megint tegyetek be a friendlistbe. -
#143 Hát akkor nem tehetünk mást, mint várunk.
Bár ezen az új karakteren még mindig gondolkodom. -
#141 Engem is. -
#140 Na bassz, most meg kidobott -
#139 Tom, csak így az egyszerűbb a kezdőknek. Hisz ők még nem tudják mit kell beírni. -
#138 az is elég,ha beírja, hogy /friend ésegynév oszt enter neki -
#137 Vagy kell hozzá egy bizonyos szint? -
#136 Küldiket kénél lehet felvenni? -
#135 jobb alsó sarok "A"-betűre katt, ott more..., ot meg add friend.
Ennyi! :D -
#134 Na én is kipróbáltam végre!
Tulajdonképpen ez az egész DAoC kicsiben :) Eléggé meglepett, hogy senki sem aggrozik rám mint ott, meg a harc is elég egyszerű (talán túlságosan is...). Indítottam egy íjász karit, azzal nem sok dolgom volt azonkívül, hogy nyomogattam az egyetlen powerem amivel tüzes istennyilát lőttem.
De Scythee néven futok, még a friend listet nem sikerült megtalálnom, valahova elbújt biztos. Holnap remélhetőleg már titeket is boldogíthatlak :P -
Sanca #133 Heh, nem hangzik rosszul:) Majd akkor kiproszalom ha megjon az uj vga-m. -
#132 Ja és képzeld el, hogy mondjuk már csak 1% kell a következő szintig, nagy nehezen leölsz egy iszonyat kemény pókot, és ad 1 XP-t! Úgymondván bugok tömkelege van a játékban.
Ilyenkor meg rejoin, aztán megkapod a 460 XP-t a pókért. Mármint ha megint leölöd. :D -
#131 Nem tom. Igazság szerint halvány lila fingom sincs, hogy miért köt le. Az egész játék abból áll, hogy olyan szörnyeket kell hentelni, amik meg sem támadnak, csak azután, miután te megtámadtad őket. Igazság szerint, hogy jobb képet adjak, azt kell mondanom, hogy ez egy online Diablo. Szinte teljesen az. Van benne "biztonsági" láda, ahova a pénzed is berakhatod, teleport (ami valójában lovas szolgálat, de hát egyből ott vagy :-)), Kovács, gyógyszerész...szal tök ugyanolyan. De tök jó együtt gyakni a szörnyeket, meg fejleszteni a karit. Még a grafika is elmegy. Legalábbis számomra. Ha a draw distance-t felnyomod, akkor tök jól néz ki.
Na meg amire én kiváncsi vagyok, azok a háborúk. Állítólag ma reggel volt egy, de én arról lemaradtam. Gondolom azért, mert Japánban ilyenkor kicsit más idő van, ígyhát akkor nekik a nap javában folyt már.
Itt klánok háborúznak egymás ellen, és állítólag van ilyenkor vagy 100 ember.
Meg jók még benne a küldik. Persze nem BG szintű, de el lehet velük szórakázni.
Szal úgy asszem ennyi, amit el tudok mondani erről a játékról. Ha valaki hozzá akar adni ehhez, tegye. :D -
Sanca #130 Tarthatnal rola 1 kis elmenybeszamolot:) -
#129 Bár kib*szottúl idegesítő, hogy folyton újra kell csatlakozni, mert egy idő után sz@rul ad Xp-t. -
#128 Bazz ez egy nagyon köcsög játék!
Szegény kis SG fórumot teljesen elhanyagolom miatta, annyira lefoglal! -
#127 na holnap gozok haza,2 nap az út,az alatt jól elléphet mindenki :-P nem baj,majd húzhattok legalább :-) -
#126 Jóó msot fölnézek leveszem a maxról a dolgokat :))) -
#125 Pont kifizettem a viteldíjat a lovásznak, mikor lebaszott... :P -
#124 olvassad el a FAQt ez van benne :-P -
#123 Oncelu pk-zas es akkor leromlanak a skilljeid. Ez lol. -
#122 de most kimegyek Odinsba,és jól meg PKzok mindenkit ^^ -
#121 fogalmam sincs,FAQ ennyit írt... -
#120 Ahha, ez nem olyan rossz, csak pár dolog ami aggaszt. Ok nagy harc meg minden, de ez komoly szervezést igényel, nem lehet csak úgy kimenni a frontier-be egy fg-vel gyakni. Sz'al egy napig jó minden, de mit csinálsz a többiben?
Plusz mi a célja a városfoglalásnak, ha a pontokat, amit a PvP-ért kapok nem tudom elkölteni? Valami plusz buffot kapok nem? -
#119 és ma nem is PKzok,nem enged vissza :-/ -
#118 szal 2 féle PvP van,az egyik,amikor klánok háborúznak,azt úgy lehet,hogy x klán behadüzen y klánnak,és akkor 24 órát készülnek,utána mehet a hent(város foglalás PKzás etc etc),de ezért csengetni kell,egy nap háború 50k arany,de 2 napos háború már 1 miller,és 3 napos a max(azt nem írta a faq mennyi,de az 1 és 2 napos arányait figyelve nem 2 fillér)...a másik PvP az öncélú PKzás olyan zónában ahol lehet,ez persze szép meg jó,de míg háborúban hősi pontokat kapsz,amiből egyenlőre semmit nem lehet venni csak úgy van,addig az öncélű PKzással ilyen büntetőpontokat kapsz,ami egy bizonyos szint után rontja a skilljeid etc...én ezt hámoztam ki a hivatalos site FAQjából,mert erős lvl7emmel még senkit nem PKztam meg,meg Klánban sem vagyok egyenlőre -
#117 Nekem is tetszik. -
#116 Mee fasz vagy:DDDD!!
Szerintem egész kis hangulatos game... -
#115 Én az Anarchy Online-t próbáltam ki 1 hétig ingyenesen, és nagyon megtetszett. Ha lenne rá zsém, biztos fizetném a havidíjat. Az a jó benne, hogy az alapgáme ingyenes. -
#114 Én is elkezdtem tölteni -
#113 Nem valami nagy szám a gém :-/ Bár ha nem akadna folyamatosan akkor talán megszeretném :)