Tûzfal HELP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SEP vállalati verzióját is használtam az meg átenged mindent kb.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4
Fákjúal!
AVIRA - \"More than security.\"
Van egy olyan topic, hogy Comodo Firewall Pro. Ott olvasgass sok hasznos dolgot megtalálsz. A Wigwam tesztet pedig felejtsd el, használ helyette ezt.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Nem kellett semmilyen crack vagy serial!
Egyszerûen csak vissza állítottam az idõd a BIOS-ban pár évvel korábbra és a 30 napos próbaverzióval még 2923 nap van hátra. :-)
amugy meg szerintem direkt azért irta a verziot is,mert lehet az ujabbba van valami ami gázos neki ! de csak egy tipp volt ! nem kell zokon venni !
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
ugyhogy válts tûzfalat inkább !
én a comodot ajánlom !
Keress rá fájlmegosztó hálózaton (Torrent, Emule), vagy keress ingyenes alternatívát (Comodo).
Tudna valaki segíteni?
Kerio Personal Firewall 4.2.3 -hoz kellene crack vagy serial.15 nap múlva lejár a próbaidõ..Nagyon megköszönném ha valaki segítene.A keriokey.exe crack progi ezt írja ki: "Not an application directory or file in use!"Nem tudom keyt szerezni hozzá:( Valaki légyszi!!Elõre is köszönöm!
([email protected])a címemre is lehet írni.Köszike
AVIRA - \"More than security.\"
Hali!
Van kis problémám.
uTorrent 1.8.1-et használok. Eddig ADSL-em volt, a routerben a "Virtual Server"-nél be volt adva az uTorrentben kiválasztott port meg a gépem ip-je, így a programban lent kis zöld pipa volt és mindenki tudott szépen csatlakozni hozzám és töltötték tõlem a cuccokat. Mától kábelnetem van, a router-ben be is lett állítva szépen, megy is a net rendesen, de az a Virtual Server-es dolog nem megy. Az uTorrentben lent piros felkiáltójel és hozzám nem tud senki sem csatlakozni, csak én a seed-ekhez!
Mi lehet a gond?
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Vagy már volt egy kevéske <#pias>#pias> belõle és ezért nem vagy tudatában annak mit mondasz?
Létezik még valaki ebben a világban, aki bedõl újra és újra és megint csak újra ennek (minek is nevezzem?):- tûzfal utánzatnak?! <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>]
Ennél még a Windows tûzfala is többet tud.
Gyorsan le is szedtük.
Thank you!