Tûzfal HELP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tûzfalban van: Comodo <#wave>
Lord Nomak
Bõ 5ször több memóriát eszik az Outpost bármelyik verziója ZAES-nél. Amúgy sincs jobb a piacon ZoneLabs termékeknél.
SEP vállalati verzióját is használtam az meg átenged mindent kb.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Nekem ez vált be: "Outpost Firewall 2009 ver. 6.5.1 (2725.381.0687)" <#bee1>
slime001
Comodo

AVIRA - \"More than security.\"

helliSh
Olvastam sokról sokmindent, de mégis milyen tûzfalat ajánlotok? Ami nem tilt le mindent és normális grafikus felülete is van.

AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4

köszönöm, csak ijesztgettek, hogy nem lehet nyitva,ezért kértem a segitséget.

ffxi
Pontosabban nem lesz különös baja a gépnek, ha 22-es port nyitott. Ne fájon ezért a fejed.

Fákjúal!

nem, nincsen rúterem.WDSL.-es netem van.

ffxi
Rútered van?

Fákjúal!

köszönöm, igen megtaláltam.De megoldásom még nincsen, elfogadnák bármi tippet.hogy a 22 portot hogyan tudnám zárttá tenni a gépemen.Mert azt hozza ki, hogy válaszol, nyitva van.

ffxi
Jah látom megtaláltad :)

Fákjúal!

ffxi

Fákjúal!

slime001
Comodo > Firewall > Stealth ports wizards > a legalsót jelöld be és futtasd le.

ismét visszatérnék, nekem a felajánlott fórumok között nem hoz be comodos fórumot, amit ajánlottál. Ezen az oldalon találom???

köszönöm a választ, a topicot megnézem, sajna angolul nem beszélek, igy az általad adott linknél nem tudom melyikre kell kattintanom a bejövõk közül, és nem szeretném elrontani.

Szia!
Van egy olyan topic, hogy Comodo Firewall Pro. Ott olvasgass sok hasznos dolgot megtalálsz. A Wigwam tesztet pedig felejtsd el, használ helyette ezt.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Segitséget szeretnék kérni. Kezdõ,nõ vagyok, aki sajna nem profi a számitógéppel kapcsolatban.Gépemen XP.-t használok, most lett újratelepitve.Avast fut a gépemen ésComodo tûzfalam van. Elvégeztem a Wigwam által ajánlott tesztet,a teszt nyitottnak mutatja 22.portot.Kérdésem, :hogyan tudnám láthatatlannak tenni.Megköszönném ha valaki részletesen le tudná irni.

Doomista
ez is egy megoldás...:D

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Persze így a dátum nem helyes de szerintem ez nem gond.Ettõl még az idõt jól mutatja.Meg amúgyis tudom hányadika van <#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4>
A probléma megoldva :-)
Nem kellett semmilyen crack vagy serial!
Egyszerûen csak vissza állítottam az idõd a BIOS-ban pár évvel korábbra és a 30 napos próbaverzióval még 2923 nap van hátra. :-)

slime001
Le**arom a tékelést!:) Nem vettem zokon semmit.

Doomista
szép ték !
amugy meg szerintem direkt azért irta a verziot is,mert lehet az ujabbba van valami ami gázos neki ! de csak egy tipp volt ! nem kell zokon venni !

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

slime001
Majd letölti a legújabbat.

Doomista
de ez 4.5....neki 4.2 höz kell !

Innen is próbáltad?

Helló napokat töltöttem el csak kereséssel de mindenhol ugyanazt a crack fájlt találtam.(keriokey.exe) de ez nem regisztrálja a programot sõt semmit nem csinál.
Nem nagy probléma ha lejár a 30 nap próbaidõ. Utána néhány szolgáltatása letiltódik a tûzfalban, de a fontosabb moduljai mûködnek továbbra is. A HIPS modul is inaktív lesz, de ez kibírható. Ettõl kezdve addig maradhat a gépen a tûzfal butított verzióként amíg a felhasználó meg nem unja. Itt az összehasonlítás a fizetõs és az ingyenes(butított) verzió között.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
ahoz nincs rendes crack,se más egyéb.
ugyhogy válts tûzfalat inkább !
én a comodot ajánlom !

..tûzfal crack .. nagy öngól lehet belõle. Ingyenes alternatívára még egy szavazat. ..comodo, pctools - magyarul is tud -, Online Armor Free, Zone Alarm.. - Keriohoz - Sunbelt - van még frissítés ??
Dj Faustus
"Kerio Personal Firewall 4.2.3 -hoz kellene crack vagy serial.15 nap múlva lejár a próbaidõ."
Keress rá fájlmegosztó hálózaton (Torrent, Emule), vagy keress ingyenes alternatívát (Comodo).

Helló
Tudna valaki segíteni?
Kerio Personal Firewall 4.2.3 -hoz kellene crack vagy serial.15 nap múlva lejár a próbaidõ..Nagyon megköszönném ha valaki segítene.A keriokey.exe crack progi ezt írja ki: "Not an application directory or file in use!"Nem tudom keyt szerezni hozzá:( Valaki légyszi!!Elõre is köszönöm!
([email protected])a címemre is lehet írni.Köszike
slime001
A routerben engedd ki azt a portot amit az uTorrent használ.

Doomista
Nálam is ugyan ez a gond.Router blokkolja a bejövö kapcsolatot,az miatt nem tudnak rolad tölteni.Szal huzd ki a routert,vagy csináld meg ahogy ott levan irva...inkább a router topikba.

dbz
de hüe vagyok, nem is azt akartam beilleszteni :P

Hali!

Van kis problémám.
uTorrent 1.8.1-et használok. Eddig ADSL-em volt, a routerben a "Virtual Server"-nél be volt adva az uTorrentben kiválasztott port meg a gépem ip-je, így a programban lent kis zöld pipa volt és mindenki tudott szépen csatlakozni hozzám és töltötték tõlem a cuccokat. Mától kábelnetem van, a router-ben be is lett állítva szépen, megy is a net rendesen, de az a Virtual Server-es dolog nem megy. Az uTorrentben lent piros felkiáltójel és hozzám nem tud senki sem csatlakozni, csak én a seed-ekhez!
Mi lehet a gond?

dbz
http://87.229.108.59:1290/gui/

Doomista
ték

Doomista
avirát használok :_)

Akkor már értem, hogy miért mondasz ilyeneket. Szerintem gyorsan hörpints le valamit gyorsítónak, talán akkor kezdesz normálisakat is mondani. <#nyes><#nevetes1><#wave>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

lck
Ashampoo-nak csak a CD-írója jó. A képnézegetõje pedig elmegy. A többit hagyjuk.
Majd nyitunk egy 'komolytalan-állítások' topikot és akkor oda írogathatsz ilyeneket ezerrel. <#hehe>

Doomista
favorit program ne hülyéskedj már :o

Doomista
nem ittam ma semmit,jo tuzfal telleg :D

Ugye ez nem mondod most komolyan? <#shakehead> Pont Te!
Vagy már volt egy kevéske <#pias> belõle és ezért nem vagy tudatában annak mit mondasz?

Doomista
én

Nem hiszem el!!! <#falbav>
Létezik még valaki ebben a világban, aki bedõl újra és újra és megint csak újra ennek (minek is nevezzem?):- tûzfal utánzatnak?! <#falbav><#falbav>]

Doomista
tudjuk :)

Na ennyit az idióta haverom (eddig) agyon dícsért Ashampoo tûzfaláról. <#eplus2><#eplus2><#eplus2><#nyes><#nyes>
Ennél még a Windows tûzfala is többet tud.
Gyorsan le is szedtük.

Doomista
dehogy :o

Ez ingyenes lenne?
Thank you!