1586
Tűzfal
-
Tudom mi az endless, de tényleg nem jártam még ott soha. :) Illetve egyszer csak annyira, hogy megnézzem, hogy hogy néz ki az oldaluk. :) -
Akkor végtelen, így jobb? -
#1022 - megdumáltuk :D
#1023 - hmm...soha nem voltam még az endlessen, de a te kedvedért törzstag leszek ott xD -
Én is hogy endless-szezel :P és nem adtadoda nekem az acc.-todad :D -
lefizetlek,oszt nem mondod meg :P:D -
Szoftverkalózok! Megmondalak titeket a BSA-nak. :P xD -
énmeg adtam -
kértem :D -
csak kérni kell PM-ben -
hehe :) -
okosság mindig van a tarsolyomban. -
ja. csak enyhén drága :) -
nah jó,te inkább szedd le a kaspersky internet securityt.azzal nem lesz bajod. -
ja basszus!!! semmit sem lehet letölteni, csak képeket...:( -
ez viszont nagy baj!!!:
Amikor le akarok tölteni valamit mondjuk egy antivírust akkor a letöltés pillanatában tehát amikor azt kéne kidobnia hogy mented vagy megnyitod a fájlt akkor egy fehér alapú oldalra kidobja ezt:
This object has been blocked.
Ez mi lehet? Ez így nagyon gázos, mert tele lesz fertőzve a gép vírusokkal -
kikapcsolni fölösleges, asszem el lehet rejteni, hogy csak a háttérben pötyögjön. -
ZoneAlarm Pro:Nem baj hogyha kikapcsoltam azt a tanácsadót vagy mit ami majdnem kiugrált a tálcán amikor minden internetes oldalra megyek. olyasmit írt hogy blokkoltam .cookiet
.valami privacy-t.
Szal nem baj? -
Ha nem a free Kerio, akkor jobb. -
Sztetek a Kerio jobb,mint a ZoneAlarm Free? -
Nod32-t diákigazolványra féláron kapod. -
boltban. hehe :)) -
boltban.
Próba verziós, szal egy bizonyos idő elteltével nem fog frissíteni, csak akkor, ha használati jogot vásárolsz, és csak akkor kapsz hozzá termékkulcsot. -
polianel30 #1004 Sziaztok!
Segítséget kérek!!!!
A panda antivirus2007 amit innen az sg-ről töltöttele álandóan frissítési jelszót kér tőlem (hol találok ilyet?)nekem nincs meg!
Előre is köszönöm. -
ZS0LT #1003 naja, de az én gépemet kiakarom zárni, hogy az semmiképp se lehessen hibás...
azért köszönöm a gyors és intelligens választ -
Az ICMP Echo reply (szóval a ping válaszüzenetének) vesztése nem csak a te gépedtől (operációs rendszertől, tűzfaltól, programoktól) függhet. Függhet a szolgáltatódtól, a szervertől, az összekötő fizikai közegtől. -
ZS0LT #1001 Sziasztok!
ha folyamatosan pingelek egy bármilyen oldalt (jelent esetben: origo.hu & index.hu) akokr néha nem érkezik válasz és ez csomagvesztéssel jár ugytudom...
Most Kerio tüzfal van fent, szerintetek lekéne cserélnem vagy ez nem tüzfal függő? elvileg vírus és féregmentes a gép...
Köszönettel. -
ajjaj. szerintem gyorsan töltsd le a ZoneAlarm-ot mert gáz lesz. a tűzfal nem csak a neten véd, ha érted mire célzok. :) -
halihó!
vki tudna segíteni? frissítettem a Keriot, és restart után nem hajlandó elidulni csak 100%-on pörgeti a processzort. megnéztem a programok között, de eltünt az egész, mintha letörlődött vna.
az a bajom, hogy uninstalni nem lehet, és ha ujra akarom telepíteni kiírja, hogy már van a gépen egy ujjabb verzió, és leáll.
mi ilyenkor a teendő? -
Mondom én, hogy ZA a király :P -
kollektor #997 teszt -
Heh, én meg 3 éve nem használok tűzfalat. Kipróbáltam a legjobbnak tartottakat, de viccesen zabálják az erőforrásokat. Nekem ne lassítsa a gépet semmi, inkább aggyal netezem....
:)
-
jolvan,ismét megtudtuk hogy mindenki mást szeret,mást tart a legjobban.grat. -
cooldoc #994 i pont az Outpostnak - talán, mert régóta használom és tesztelem..) -
ZA rulez. -
Ott a pont. -
Nem ismerem az Ashampoo falát, de valahogy az "ashampoo" szóról én nem a védelmi szoftverekre asszociálok. Ha ezt a nevet hallom, akkor inkább a burning studiora, és más programokra gondolok. Szal az ashampoo nem az a kifejezetten védelmi szoftvereket előállító cég vagy mi. :) Attól éppenséggel lehet jó, bár még tesztekben sem láttam szerepelni. -
Öszintén szólva az Ashampoo programok önmagukban olyan "gyanusak" pontosan nem tudom megmagyarázni, de mégis valahogy idegenkedem tőlük.
Bár éppenséggel a Burning Studio és Photo Commander használhatóságra és kinézetre elég korrektek. ( használom is öket ), de mégis ...
Egyébként ezzel lehet hogy nem vagyok egyedül mert talalkoztam már olyan Spyware irtóval, amelyik az Ashampoo cuccokat törölni akarta a gépröl. -
Én inkább maradok a kasperskynél...minden portot zárva tart,csomo minden ellen véd,hatékony,és angol nyelvű,de még angol tudás sem kell hozzá :D -
Dehát miért ilyen zavaros izé-bizét választotok? Én mindenkinek melegen ajánlom az Ashampoo Firewall Free-t. Ingyenes, magyar, és adják hozzá a teljes serialt. :D -
Yani70 #987 Sziasztok!
Nvidia tűzfalhoz kérnék segítséget. Nem a beállításával van gondom, hanem azzal, hogy torrentezni is szeretnék mellette. Sajnos a utorent és az azureus is azt írja ki telepítéskor, hogy nem kompatibilis az nvidia tűzfal programmal. Tudom, hogy az nvidia elsőszériás drivere valamikor két ével ezelőtt még hibás letöltést produkált, de azóta kijavították a driver hibát. Nem igazán szeretnék lemondani egy hardveres tűzfalról főleg, hogy egyébként jól működik. Tudnátok valamilyen tanácsot adni, esetleg más kliens programot ajánlani?
Üdv: Yani