Conflict: Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÁÁÁÁÁÁ Zombi:-)
Elakdtam a tréning pályán, há' ez tita szígyen bakker. Nem tudok gyógyítani, ugyanis a szakaszomból a gyakorlaton az egyik kaccsi szemesnek állította magát, és én nem tok oda menni, se kiadni a parancsot a maradék 2-nek sem.
PLS
Na kijött.Szokásos Securom 7-es eljárás és megy a game 😄
Torrent már van (miért ne lenne) 😄
Next PC upgrade: 2022
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!
az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!
vgy küldjetek vissza hogy honnan lehet le tölteni.
aki segit annak valamit cserébe adok ingyenes oldalakat ahonnan ingyen gamest lehet le töteni és ne féljetek vírus mentes az oldal...<#alien2>#alien2>
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
<2004-12-10 @ 17:26 - ZeroCool>2004-12-10 @ 17:26 - ZeroCool>
Az SCi Games a mai napra idõzítette Conflict sorozatának legújabb tagjának bejelentését. A Global Terror 2005 õsze körül kerül a boltokba. A Pivotal Games fejlesztése a folyamatosan növekvõ terrorista krízisekkel foglalkozik majd, több, valóságban is megtörtént eseményt újradolgozva. PC-re, és a két vezetõ konzolra jelenik majd meg. Az elsõ képekre sajna még várni kell 😞
info:Gamestar
Szal kezdõdik azzal, hogy kilövöd a tankot ami az út végén áll.
Aztán eljutsz odáig ahol van az tiszt és az embereivel öldösi a sárgákat, segítesz neki (segítetek).
Nem messze Tõle fel lehet venni egy rakás muníziót.
Itt özönlenek a sárgák. Jó ideig nyírni kell õket, majd megint dumál a tiszt v.mit. Ekkor el kell menni egy tankig. Más út nem igen van 😊 Aztán be kell szállni ebbe tankba és innen a tankal kell továbbmenni egy helikopáter leszállóig. Aztán asszem ott volt a vége.
Ha még nem vagy túl rajta akkor javaslom, hogy egészen idáig, vagyis a tankba beszállásig lehetõleg ne használj fel egyetlen mentést se, mert utána is gázos lesz a téma.
Remélem egyrõl beszéltünk 😊
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Gondolom nem vagyok vele egyedül, jól beszoptam az elejét. Feltömtöm az osztag minden tagját munícióval (v.mi újabb küldire számítottam) aztán megkeresem a fószert, v.mi Marshall vagy mi a rákrossebb rangja és az eligazítás után bekapunk egy szép bombatalálatot, amitõl mind a 4en elperecelünk. 😞((
Szitkozódtam rendesen. Ezt direkt csinálták ilyen szivatósra a szemetek!
Aztán jön az ellenség és látom ez nem lesz sétagalopp. Úgyhogy tegnap este hanyagoltam is 😊
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Most ott vagyok, hogy motorcsónakkal kellet végigdzsalni a folyón és ami utána jön. (legalábbis asszem) Közben még nyomom a Spliti2 is, így párhuzamosan néha nem tudom melyiket hol hagytam abba.
1.) Szerintem jobb mint a DS2. A grafika tetszik és az is, hogy végtagok is szakadnak egy-egy találat esetén.
2.) A játék elején a "kiképzés" rész nagyon tetszett. Ill. az átvezetõ intrók-ban, hogy miket szerencsétlenkednek az sem semmi.
3.) A zene is nagyon király, bár Hendrix bácsit mindez idáig hiányolom, vagy nincs jó fülem. Szerintem a Vietnam-os hangulatot Hendrix zenéivel lehetne a legjobban visszaadni (bár lehetséges, hogy majd csak ezután lesz)
4.) Örülök, hogy elõtte játszottam a DS2-vel, mert így a csapatomat jobban tudom irányítani és kezelni az egyes cuccokat. Pl. én azt szoktam csinálni, ha lõszer kell márpedig kell (mondjuk én nem bánom, hogy kifogy), hogy 1ik user-el eksön után végigmegyek a pályán oszt adott fegyverhez odahívom azt a user-t, akinek adni akarom. Ill. ha néha elõre császkálok mondjuk egy másik user-el és rossz irányba mentem 😊 akkor nem visszamegyek, hanem átváltok a jó helyen álló user-e és azzal hívom magamhoz a tagokat 😊 Így mindenkit el tudok látni cuccossal, fõleg a gránátokat szoktam másnak adni, mert mire én kiválasztom addigra másik user már el is dobta és fejlesztem ama képességét, hogy Õ legyen a fõ gránátos a csapatban.
5.)Azonban ezzel a fegyver felvétellel vannak aggályaim. Ha ott hever az a kibaszott csúzli és másik user-em teljesen üres, akkor mé nem tudja felvenni szerencsétlen?! :o Az elején szívtam ezzel. Mondom, miért döglünk meg mindig :o Átváltok a többi user-e, nézem ennek sincs tölténye, annak sincs. A francba! Szal ezt megcsinálhatták volna, ha v.melyik kifogy teljesen akkor vegyen már magához muníciót, vagy sikítson, hogy töltény kellene neki!!!
6.) Ez a redukált mentési rendszer nekem sem nagyon tetszik. Fõleg a miatt, hogy ha küldi végén mentek, ami a következõ küldinek az eleje, akkor kúrva kevés tud lenni ez a mentési szisztéma. Bár kétségtelen, hogy így nem lehet csak úgy végigrohanni az esõerdõn 😊
Ill. én próbálom is kiélvezni azt, hogy osonunk 😊 Csak volt már olyan, hogy elfogyott a mentésem és még nem értem a pálya végére, de már jókora távot megtettem és mennek kellett vhova. Gépet nem kapcsoltam neki, hogy ne kelljen az uccsó mentés óta megtett métereket újra legyalogolni 😞
7.) Közben eszembe jutott hol vagyok pontosan. Ott, hogy beértünk egy VC faluba és egy csaj lett az idegenvezetõnk 😊
8.) Igazán jó lenne eldönteniük a játék fejleszõinek, hogy most ez FPS, vagy TPS és arra kihegyezni a gammát. Szerintem a karakterek mozgása azé ticcsen annyira kifinomult mint Sam Fisher-é a Spliti-ben ahol jó nézni külsõ kamerából Sam mozgását. A belsõ nézetben meg mi értelme annak, hogy ilyen pocsékul oldották meg a fegyver láthatóságát :o Ez csúcs!
Én úgy játszom a gammát, hogy FPS és eltûntetem a fegyvert és csak célkeresztet használok.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Elõször a DS2-t is nehezen szoktam meg, aztán végülis rabul ejtett amikor rájöttem az apróbb "trükkökre" és alkalmazni és kezdtem õket (csapattársak "bevetése").
Nem ez az elsõ játék amiben asszem visszaköszönnek elõzõ részekhez kapcsolódó küldik, meg gondolom nem is az uccsó 😊
Arról tudtok-e v.mit, hogy lesz-e hozzá magyarítás?
Így hát itt újra nem teszem fel azt a kérdést...
Nekem bejött a Conflict Desert Storm II. c. játék. Ezt pár nap múlva kapom meg. Mit várhatok a Desert Storm II.-höz képest (miben jobb, rosszabb)?
Köszi!
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
A szitu ugyanaz volt mint Conflict Desert Storm 2 ben csak annyival másabb hogy itt a tata bekevert ezzel a titkos cuccal...
jlold ki az embered mutass ra medicinre utana azzal az emberrel a serultre.
neha magukat tapoljak a tarsak de csak neha 😊
Na ha belsõ néztre váltasz /fegyverrel célzol/ homályos lesz a kép, vagy a FSAA-ing miatt lehet?
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
A lentebb irt modszer bejott, 4 katona 4 postra cherryvel mediceltem, dobaltam a granatokat, kilottem a tankot es nyertunk 😊 kb 20xra sikerult 😊
Ami ezutan jott: nyugalom es pihenes nem jellemzo a jatekra, kilovik a helikopterunket egyenesena dzsungel kozepen es jonnek a vietkongok mint hangyak a cukorra...
Nem tul jo viszont hogy majdnem az osszes kuldetes egy rajtautes offenziva csak eppen az ellenseg szemszogebol, bar valszeg ilyen lehetett ott is.