169
Conflict: Vietnam
-
Rusy #129 nekem nem lett homályos, de tényleg egy kcist bambák a társak, elég gyengén muzsikálnak... -
#128 A csóka felvette a cuccot egeret réviszed a sebesülter kiírja a nevét ekkor nyomod az 1-es és akkor fog odamenni gyógyítani, az előző részben is így volt, aztán sos használtam, mert a társak tök bambák, indg vigyázni kell rájuk.
Na ha belső néztre váltasz /fegyverrel célzol/ homályos lesz a kép, vagy a FSAA-ing miatt lehet? -
Rusy #127 az oktató résznél felvettem a medicitet az egyik csapattaggal, meg kéne gyógyítanom a sérülted de nem tudom hogy kell? azt írja predd mouse 2 és utána 1, kijelülöm a csávót de nem történik semmi... -
Szabyka #126 Köszi! -
#125 Elírtam. Lőttem de nem robbant. Valami bombát is letettem de kettő nem robbant. -
#124 Hogy kell az első tankos pályán kiírtani a tankot? Löttem de robbant. (milyen fura :-) ) -
#123 Másnak is homályos a kép mikor a fegyverrel belső nézetre vált? -
#122 A faszért nincs hely a gépemen :( -
#121 Sikerult ! :)
A lentebb irt modszer bejott, 4 katona 4 postra cherryvel mediceltem, dobaltam a granatokat, kilottem a tankot es nyertunk :) kb 20xra sikerult :)
Ami ezutan jott: nyugalom es pihenes nem jellemzo a jatekra, kilovik a helikopterunket egyenesena dzsungel kozepen es jonnek a vietkongok mint hangyak a cukorra...
Nem tul jo viszont hogy majdnem az osszes kuldetes egy rajtautes offenziva csak eppen az ellenseg szemszogebol, bar valszeg ilyen lehetett ott is. -
#120 Van "belso" nezet, de elegge hasznalhatatlan, mert ha fegyver van nala egy baromi nagy celzo eszkozt latsz, am eltakarja a kep felet, ha meg nem akkor csak egy kis keresztet - es valami effektet is rakavar, amitol egyreszt lassu masreszt kisse elmosott lesz a kep. -
REAL_CIÁN #119 "elozo reszek?
nem is hallottam rola :)"
Conflict: Desert Storm
Conflict: Desert Storm II
-
Szabyka #118 CSak Tps nézet van a játékban vagy van Fps is ? -
#117 Lehet hogy 4 kulon posztra ki kene tenni minden embert, mindegyiknek adni egy egy jelzogranatot, bedobni, aztan egyikel kiloni a tankot mikozbe a tobbi helyben marad, talan csak egyet v 2-t lonenek ki. Csak felek ha nem vagyok veluk akkor kilovik oket, igy altalban en szoktam tapolni midnekit :) mikozbe engem bevedenek bar nem tul hatekonyan :) -
#116 Csak jön hozá majd valami savegame hack vagy mi a szösz. -
#115 na 5xre se siekerult kilonom a tankot :)
azabaj hogy esszreu parancsot nem lehet adni pl mejnejen fedezekbe a tank elol majd en kiszedem stb... -
Sir IvanHoe #114 Majd kesobb az a cumi,hogy 4-5 viet kozott jon egy RPG-s es ha nem lovod ki rogton akkor 1 lovesbol a 4 embert legyilkolja. -
#113 Hat en is gyakran felre rakom, pl ezt a visszavonulasost mar 3xra kezdtem total elorol, de mar rutinosan vegigrohantam az egesz palyan es csak a kozepen mentettem egyszer. Rajottem a taktikara csakhat nehez ugy ha nem ismeri az ember a palyat, sietni kell mert kulonben csak rosszabb lesz a helyzet, nem szabad leallni gondolkozni :)
Pl most is annyira siettem hogy egybol felvettem a sarga fustgranatokat, szetdobaltom 6 dbot, de meg nem volt kiadva feladatnak ugyhogy megint felvettem 6ot es korbeszortam mire kilott (ismet) egy tank :)
Ha lenne jo mentes kiraly lenne. Igy eleg durva egy vegigkuzdott szakasz utan mentes nelkul elhalalozni es megint elorol kezdeni.
Emlekszem anno hnd(1) be is a mentessel volt tur de ott volt egy hack es barmikor lehetett menteni :)
-
#112 de, nyomom én is, csakhát nem könnyű real time-ban figyelni 4 emberre egyszerre. gyakran elszúrom, úgyhogy most egy picit elment tőle a kedvem. -
#111 Én nyomnám csak nincs helyem ki kéne irni 2-3 DVD-t de ha majd lesz helyem felteszem azt kiprobálom. -
#110 tobbiek nem nyomjak csak en? :) -
#109 Tarsak nelkul? marmint elbujtatom a tobbieket aztan egyedul vegigkaszabolom?
Hat egy ket palyan biztos meg lehet ezt csinalni, de speciel ezen nem, mert allandoan jonnek az nmyk ha hatrahagyom oket, idovel megpusztulnak...igaz igy is :)
viszont az ilyen gameknal jobban bejon ha lehet lopakodni, es nem total ekson megy :) mert 4 emberre figyleni mikozbe mindenfelol tamadnak - allandoan megfexek :)
de nem rossz nekem bejon -
#108 nem abszolut.
nem is hallottam rola :)
pedig az ilyen gamekat kedvelem, pl hidden n dangerous 1&2 delux :) -
REAL_CIÁN #107 miért? -
#106 hát nekem nem teccett a gme :/ -
REAL_CIÁN #105 Látom, nem sokat játszottatok az előző részekkel... -
REAL_CIÁN #104 "Egyfolytaba valtogatok a fegyver, a granatok, meg e medpack kozott, ekozben figyelni hogy mi a feladat, figyelni a tarsakra no meg sajat magunkra - eleg nehez."
Ilyen a háború. :))
-
#103 Egyedül nagyon nehéz???Mármint társak nélkül? -
#102 na, beszereztem a gammát, kíváncsi vagyok milyen :) -
#101 ah feladom ez dog nehez...nem lehet kozbe menteni se, egyik gebasz utan jon a masik, alig erek el a bazis kozpontba, epphogy szetszorom a fustgranatokat (air support) maris jon egy tank es a feledatok meg egyre csak bovulnek, kozbe megz az irtas, allandoan leszedik az embereim, igazi kaosz az egesz game.
Neha medicelik sajat magukat, de pl ha egy tarsat lelonek, nem mennek oda segiteni csak ha utasitjuk.
Egyfolytaba valtogatok a fegyver, a granatok, meg e medpack kozott, ekozben figyelni hogy mi a feladat, figyelni a tarsakra no meg sajat magunkra - eleg nehez.
Es idegesito hogy csak parszor lehet menteni... -
#100 bejutottam a bazisra kozepere, eleg durva gyakorlatilag 3 helyrol allandoan rohamoznak a vck mi meg csak probaljuk tartani az allast, de mar a kotszer is elfogyott 3 emberem kifekudt nagy a fejetlenseg, kapkodas, rohnagalas, de csak jonnek ezek a szemetek :) -
#99 man down man down!
Felrobbant vmi, es kicsit kigyulladt a kornyek is, tobbek kozott az egyik emberem langol ott...
Nem lehet rambokent veigrohanni, ezert esett el 3 emberem, mert ez egyiket kilottek erre bevadultam es kikelve magambol rohangaltam ossze vissza, de ezek a vck csak jottek mindenhonnan, mostmar nagyon utalom oket! :)
Szal hangulata az van!
Nem nagyon lehet sokaig egyhelyben maradni, mert amig nem lepunk tovabb bizonyos szakaszokon random jonnek az vck, ha meg tovabbmegyunk meg nehezebb.
Az elobb emlitett resznel 2 emberem hasalt el, mindketott feltamasztottam, mire az egyiket megint leszedtek...majd fel ora tokoles utan gondoltam hogy lesz ami lesz tovabbmegyunk hat a fenti kepen lathato az eredmeny :)
-
#98 A hangulata sztem korrekt, meg ugyan csak 3. palyan vagyok ami szinten bazisos, de betamadtak a vck, es menekulni kell.
Meg kell szokni, hogy nem art taktikazni mert kulonben csak a vesztesegek nagyok, most pl 2 iranybol tamadnak a vck, ezt meg lehet oldani, hogy az egyik emberem hatrahagyom 2 meg engem kovet, aztan a nagy igyekezetembe kapkodtam ossze vissza, hat lelottem egy bajtarsat, es egy masikat is/nem az en osztagombol/...ezutan mar 3 helyrol tamadtak be...
De akinek tetszik jatszhatja a maganyos farkast is persze csak ha a kuldetesben van ertelme, pl dzungelban hatasos a lopakodos keseles. Menekulesnel mar nem annyira... -
Drex #97 F6 és vissza... ez milyen gáz már :(((( -
Drex #96 berágtam....
Program Files F6... :DDDDD
igaz hogy most már semmi sem a régi, de legalább lett kereken 2 giga helyem, és megy az install :DD -
Gabe18 #95 Na megnéztem.
Hát akkor hasonlitsuk a Shellshock-hoz.
Grafikában a Shellshock a nyerő,ez sem csúnya,vagy ilyenek,de hogy ugy mondjam modernebb kinézete van a másiknak.De azt azért hozzá kell teni hogy itt vagy háromszor akkora a tábor amiben a játékot kezdjük mint a Shellshock amcsi tábora.
Hangokat nem minősitem,nekem ugyis csak sima sztereoban szól,az mindkettőben jó volt nekem.
Irányitást már nehéz összevetni,mert a Shell-ben ugye te csak egy embert irányitasz,mig itt már a többieket is kommandirozni kell,vagy legalábbis lehet.Érdekes,ugrani itt sem lehet,ugytünik ezt végleg meghagyják Lara néninek a következő Tomb Raider-re...
Viszont a hátszhatóság szerintem itt jobb,mert ha már nem ugrabugrálhatunk,legalább nem rakják tele a terepet mindenféle akadályokkal,meg nem akadunk el minden kis marhaságban.
Hát a belső nézet az igen gáz a fegyver nélkül,bár az az eddigi Desert Storm részekben is igy volt.
A csapatagok irányitása elsőre szokatlan,de nincs tulbonyolitva,ugyhogy elmegy.
Hangulatról még nem tudok nyilatkozni,mert csak a bevezetésen vagyok túl,meg a következő pályán jött néhány viet,azokat legyilkoltam azt annyi.
Érdekes hogy a csapattagok képességeit lehet fejlesztgetni,a végére biztos szuperkatonáink lesznek... -
#94 baz idiota mentese van ennek...
vegigvittem egy palyat de sose tudtam hogy mikor lesz vege ezert tartogattam a mentesem, a legvegen mikor mar vege a palyanak es jon a kovetkezo menubol "lehet" menteni, en nem tettem meg mondvan minek mentsek majd ha "gaz" lesz, hat az lett is mivel a legkozelebbi loadkor csak a legutolso savet tudta visszatolteni (vagyis az elozo palya elejet...nem pedig a kovetkezot ahova mar 1x eljutottam)
neha olyan baromsagokat csinalnak a programozok, ez a masodik szarvashiba a programban (-elso volt az insatall bug- ha name saveleunk, annak ellenere, hogy megcsinaltunk egy palyat a program nem ment magatol! - minden normalis gameban, ha megcsinaltunk egy palyat onnan folytathatjuk attol fuggetlenul hogy mi magunk nyomtunk e egy savet vagy nem :( -
#93 Vannak idöszakok mikor szegény vietekre rájár a rud. Ez hálás téma, mert szerencsétlen amcsiknak ott nem igazán jött össze a végsö nagy gyözelem aztán legalább fikció szinten be lehet büntetni a gaz sárgákat igy utólag, Rambóval, gameval stb..amugy is ahol háborut viseltek nem kerüli el a játékká válás sorsát... -
#92 Ugy vettem eszre nem lehet mindig menten 2 v 3 van egy kuldetesre?
Viszont jo dolog ez a medic pack, kilottek egyik emberem, szoltam a masiknak hogy "tamassza" fel :) -
#91 Amugy mostanaba miert jott ki ennyi vietnamos game? -
#90 tevedtem mozognak a fak meg bokrok csak nemeik nem :)