334
  • Nefasturris
    SD=SoD
  • Nefasturris
    SD ban minlyen ellenfelek jönnek? De az még a szavazás alapján nem nyert, de mégis be van vezetve! ez msot hogyan van????
  • Nefasturris
    :D
  • Nefasturris
    Hát akkor?
  • Banyapapa
    Denemugy!!!!!.....:)
  • Nefasturris
    pedig kiírtad, nemis egyszer! :DDDD
  • Banyapapa
    Enyémet nem is fogom kiirni :)))))))
  • Nefasturris
    Uhh még külön az én nevemmel is raktál fel képet thxthx :))))
  • Androidus
    Ez nem lag, ez bug :)
  • Banyapapa
    Ilyen lag nekem is volt Ruinenben, nem messze a tábortüztöl.
    Beleakadtam egy "talicskába" csak szerencsém volt mert sokan álltak ott és kiirtottak mindenkit körülöttem, igy ki tudtam lépni ( de elég idegesitö dolog).

NEFAS!!!!!!!!!!!

Nézd meg a képeket fennt vannak:

http://kep.tar.hu/banyapapa
  • Androidus
    Hogy az a rohadt büdös, retkes, kib... grrrrrrrrrrrrrr. Ma háromszor haltam bele a lagba d1-ben, na mondom ez így nem lesz, helybenjárok, megyek ruinenbe, és biztonsággal szintet lépek előbb.

No az előbb át is szaladtam, és első mozdulatommal beleálltam egy fáklyába, fönn a nagy aréna melletti platón. Se jobbra, se balra, ottragadtam. Jönnek persze a mephitek, és lőnek ezerrel, nekem viszont nem engedi megcéloznom őket. Kilépni nem lehet, mert ugye combat. Ha jön plant lord, az közel jön, le tudom lőni, csak azok a rohadt mephitek. Még szerencse, hogy rájöttem, hogy az aor meglövi őket, és nagy nehezen ki bírtam lépni. Ha be kellett volna halasztani ahhoz, hogy el bírjak mozdulni, akkor azt hiszem a játékot is töröltem volna a vinyóról azzal a lendülettel.
  • Androidus
    Ezt visszavonom, mert D1-ben dől a pénz, és hálistennek már ott csetlek-botlok :)
  • Androidus
    Mikor hogy. Csak nem jössz vissza? :)
  • Androidus
    Hú, most nem fogsz tudni tőlem sok pénzt kérni, mert maradt 3k, miután vettem egy blaze-t a minden pénzemen :)
  • Androidus
    Öööö... ezen a Moradinin dolgoztak nálam egy darabig, végül sikerült megfejteni, mit szeretnél mondani :)

Figyu, nyilván a 34-essel vagyok fenn a legtöbbet, de ha látlak, majd bejövök azzal.
  • Nefasturris
    De Moradinivel gyere amjd föl pls, mert 1es lvl mondom nem fogok átmenni a játék másik felére :)))
  • Nefasturris
    ... :)
  • Androidus
    Hát ezek közül valamelyikkel :)
  • Nefasturris
    DE MELYIK KARAKTEREDDEL JÁCCOL?!?!?!?! :DD
  • Androidus
    Az alfán? Hát vagy egy hete. Újabban meg a Ricarten WH Keepernek is sikerült fölmásznia arra az óriás padra, és nem bír lejönni. A keleti részben levő öreg kovács meg amióta játszom, azóta van beleragadva az oszlopba, néha kapar kicsit, már nagyon menne valamerre :) Ha ez RS lenne, akkor Andrew-ék kábé fél nap múlva kiszabadítanák, és 3 nap múlva leprogramoznák, hogy soha többet ne akadjon oda be, de ez nem RS.

(Ctrl + Home egyébként, a kóbor apácák megtévesztésére.)
  • Nefasturris
    NAhh és csak azt nem modnod h kivel mész föl :)))

Köszike :)))))))))
  • Nefasturris
    LOL Skillmaster Dallas beragadt egy rúdba fent a levegőben :D kár h nem tudom hogyan kell képet csinálni :)):D
  • Androidus
    Na tessék, még el se kezdte, de már kunyerál :))))) Mondjuk nem értem, mert ha fölszeded a cuccot, akkor úgyis lesz annyi pénzed, ami arra kell, amit föl is bírsz venni, de egye fene, adok... KÖLCSÖN! :)))))) Alacsony kamatra, mondjuk napi 10% :)))

Poénkodok, persze, hogy adok. Gyere, csinálj. Szerintem a két szerver semmilyen összefüggelékben nincs egymáshoz képestnyire. Hogy kimagyarul fejezzem magamat jól.
  • Nefasturris
    HJa és leehtőleg a Knight VAGY a mage legyen mert 1es lvlel nem akarok elmenni a másik fajta részéhez :)
  • Nefasturris
    HI Andro!

Nefike lesz a nevem, majd ma fel-fel nézegetek!!!! CYA!!! (Beírhatnéd IDE h melyikkel mész fel :)
  • Nefasturris
    Hja :))))

Android, akarod hogy csinálj egy karit a kzeere?:) Ez most PRiest vagy magician lenne (inkább priestes) De a kettő szerveren csak mésmilyen akri lehet? Most csinálok egyet, csak majd adjál pénzt pls :))))
  • Banyapapa
    Sziasztok!!

Aki a lunaron játszik , és az alphan, az keresse meg az alábbi HC játékosokat:))

[HUN]Flora24-- Atalanta--lvl 29.

SavageReign--Fighter--lvl 5.

Hokuszpok--Atalanta--lvl 36

BANYAPAPA--Knight--lvl 41

UI: van még két srác, de ök keveset jáccanak, ugye Nefas ?:)
  • Androidus
    Francos krumpli, nem lesz nekem játszótársam :(

Azért ha változik a helyzet:
    - Kidda: lvl 32 archer
    - Kidagakash: lvl 11 ata
    - Coriolanus: lvl 11 knight
    - Androidus: lvl 10 mage

Alfán vagyok, többnyire.
  • Androidus
    Ömmm... ugye nem te is Lunaron nyomulsz? :o
  • Androidus
    De nagy az isten állatkertje... Elővettem a kis atalantámat, na mondom, ne hagyjuk szegényt lemaradni. Elérem vele a 10-est, veszek új gerelyt, és meglepve tapasztalom, hogy iszonyúan jól tankol. Na mondom gyerünk valley. Be is csatlakoztam rögtön egy party-ba, ahol mindenki 1x volt, de amikor jött két mutant tree, rebbentek széjjel, kivéve engem. A kis csaj bírta agyűrődést, mire visszaszivárogtak, be is sebeztem annyit, hogy enyém volt a két loot. Mondom király, én vagyok a legerősebb. Ekkor becsatlakozik a party-ba egy 8-as, akit azonnal ki is rúgnak, mondván, hogy túl alacsony. Én kezdem mondani, hogy talán inkább az számít, hogy ki mit játszik, lásd engem, de végig se bírom mondani, amikor jelentkezik egy 13-as, és egy szemvillanás alatt kirúgnak :) Végülis tényleg, csak kétszer annyit hoztam a csapatnak, mint ők átlagban :) Tulajdonképpen jól jártam, mert csak leecheltek rajtam, mert egy másik ugyanolyan spotot egyedül is vígan tisztán tartottam.
  • Androidus
    Ha leveszel mindent a minimumra, akkor is?
  • Androidus
    Mester! :))) No valami ilyet kerestem. A PTProphecy-re ráleltem magamtól is, de ez a guide-os oldal új, és állat. Isten vagy, köszi :)
  • Androidus
    Úristen, micsoda árak vannak... az orrom előtt kínált egy srác 12-15-ös lvl/3-as mhxb-t, 8k-ért, én a magam 12-16-osát 15k-ért vettem, viszont egy 12-17-es, lvl/1-es (vagyis perfekt) olyan 50-70k... Egy perfekt sagi meg állítólag 2 milla...

Viszont úgy tűnik, hogy lvl 32-esen, pajzzsal egész szépen életben maradok egyedül a cursed landen :) Ha partiban vagyok, akkor nem annyira, és jobbára száröltéssel közlekedik a pontszámom: kettőt előre, egyet hátra ;)
  • Banyapapa
    Ilyenröl hallotam, én csináltam másnak is account-ot hogy tudjon játszani.
    Nem értem mi lehet a gond vele.
  • Androidus
    Akkor passz.
  • Androidus
    Közben rájöttem, hogy a lightning resist az mágus kaszt feature :) Pont arra adnak a legbrutálisabb értéket a mindenféle robe-ok.

A mágus kasztok ugye folyamatos stamina hiánnyal küszködnek? Ahogy nézem, a mana megy föl az égbe, jönnek a brutális sheltomok, amik nyomják is vissza, viszont a stamina lemarad, és nincs is ami visszatöltse.

Juhé, vettem egy AS Ring páncélt :))) Már csak 6 szintet kell erősödnöm, hogy belenőjek :)
  • Androidus
    No erre mondtam én, hogy html helyett "IE kompatibilis izé" annak, amiben a koreaiak csinálják a webet. Nem úszod meg az IE használatát, mert az ott megjelenő oldalaknak a fele _böngészőprogrammal_ nem látszik, csak IE-vel. Ez van.
  • Androidus
    Ha jól sejtem a webről és a headcutterről beszélsz :) Azok elég hírhedtek, igen :)
  • Androidus
    Tudtommal még azok nincsenek készen. Asszem van olyan kaszt is, amelyiknek még a 2. tier sincs meg.
  • Banyapapa
    JAJ! Elnéztem a pok nem egyszemü és az a hapi sem kentaur:)
    Nagyon gyorsan lehet ott fejlödni csak rengeteg potion kell oda:/