PristonTale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dungeon-t a Cursed landon lehet találni, ahogy átmész ruinenböl balra indulsz és dél fele,(egy fehér folt lesz a térképen) de amig 40. nem vagy addig nem lehet bemenni van ott egy árus is annak a neve Dungeon keeper. (legalábbis ezt mondta egy játékos).
Ercher témát nem vágom.........
androidus.freeblog.hu
Hol lehet olyat találni, hogy dungeon? Azok honnan nyílnak?
Hogy én miket olvasok az ercherrõl... 😊 Ömm, hát kicsit meglepõdtem. Hogy ezt használják mások cuccgyûjtésre, meg hogy a melee tankerek alól ki lehet vele lõni a killt... hááát, fura.
androidus.freeblog.hu
Na ma is valami új izét kellett letölteni a PT oldalról.
Mig nem szedtem le addig mindig lecsapott a gép (vagy 4*)
Néha nagyon ratyi ez a ks,ps,ms sstbstb... rendszer.
Ma találtam egy olyan ROD-ot amit a varázslok használnak, de Knight special volt.
1 gond volt vele hogy iszonyatos a spirit igénye,nincs az az örült K aki feltuningolja a spirittet 93-ra ( ugy hogy a rod 30 szintü és annyira nem is jó),ugyhogy a kutyának nem kellett.
Nem értem ilyen specko dolgokat a NPC-nél miért nem lehet venni.
És végre 37 szinten már csak -4 a lighting-nél kiirt érték a character menüben 😊
A választ majd jövõre olvasom el 😊
androidus.freeblog.hu
Nála meg az volt a baj hogy nem töltötte le az upgrade-t ( valami idiota hibaüzit kapott mindig),1.5 óra mulva ment is a game.
androidus.freeblog.hu
Oldalon meg semmit se látok hogy mi a bibi.
Mondjuk most vettem észre hogy már a DOWNLOAD szekcioban van a 2.2.4 verzio ( nekem meg csak a 2.2.3 volt meg heh).
Most meg 2.3.0 a "neve" a gamenak
Aztán megint "START" és ujra lejött valami az oldalrol, igy megy.
Nem is tudtam az egészröl semmit se:/
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
Lehet hogy pont egy Kasza lenne jó, de nehogy már azzal rohangáljon egy Knight!! :/
Hálistenek az update is igen szarra sikerült, remélem legközelebb még kisebb betüket raknak be:/
Azt mondta valaki mert hackeltek a progit ( erre figyelnek) de hogy valami "életett" vigyenek bele............
MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT NINCS TÖBB KÜLDETÉS??????????????????????
Ez igy elég uncsi:/
Namost ez így vicces, mert akár az is elképzelhetõ, hogy ha egy mágusnak szégyenszemre nincs meg egy robe-hoz szükséges spirit, attól még azt tudja viselni knight kivitelben. Lemond így a kaszt specifikus bónuszokról, de ha elég jó az a robe, lehet hogy jobban jár így.
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
Nem tudjátok, hogy milyen programmal lehet konvertálni Mpeg filét Avi-ba?
Nagyon fontos lenne és sürgõs!
Köszi a segítséget,
Mason
It\'s not my fault you suck.
Én a KZEE-n játszom, mint mondtam már. Ha majd új karit indítok, akkor át fogok menni a Lunarra, addig van ez.
Amit beidéztem, az a fegyverekhez szükséges pont mennyiségérõl szól, és talán azért olyan talányos, mert ez az "apróság" nincs benne 😊 Tehát a te knightod esetében az erõ követelményhez adjál hozzá 5-15%-ot, spiritbõl vonjál le 10-15%-ot, talenthez adjál 5-10%-ot és agility-bõl vonjál le 15-25%-ot ahhoz képest, mint amit egy adott fegyverrõl a site ír, és megkapod azt, amennyit neked fog mutatni. A többi követelmény fix. Ha jól emlékszem, kevesebb erõt ír az oldal, mint amennyi neked kellett, no hát az az 5-15% az, amit hozzá kell csapni. Elég tág, szóval lehetsz vele szerencsés is.
Ti már találkoztatok olyannal, hogy valaki ismételten elõfordult a friends listrõl? Mert nekem makacsul azt írja, hogy mindenki offline. Akkor is, ha a szerencsétlen üzenget, és vár a válaszra, mert hiába írok neki, csak visszapofáz, hogy offline.
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
20. Ömmm, nos ezt megtaláltam. Az a neve, hogy "User Screenshot", ez jelenti Korea környékén azt, hogy fórum 😊 Frankón. Valami rettenet, felejtõs a dolog, senki se azt használja. Én már találtam három másikat, csak azt kell még eldönteni, hogy melyik a legjobb.
Szerintem nincsen semmi sem más adatokkal a játékban. Megtalálod itt:
http://eng.pristontale.com/Guide/MiddleGrade/ItemSpecial.aspx
A lap alján keresd. De megpróbálom bekopizni ide is:
"Requirement points will be based upon created DB and depend on character’s job. The requirement points will automatically change for each character to prevent players from using a certain character frequently.
Here is how it works on each job.
Job Level Strength Spirit Ability Agility Health
Mechanician fixed +(5%~15%) -(10%~20%) fixed -(15%~25%) fixed
Fighter fixed +(10%~15%) -(15%~20%) fixed -(15%~20%) fixed
Pikeman fixed +(10%~15%) -(15%~20%) fixed -(15%~25%) fixed
Archer fixed -(15%~25%) -(10%~20%) fixed +(15%~25%) fixed
Knight fixed +(5%~15%) -(10%~15%) +(5%~10%) -(15%~25%) fixed
Atlanta fixed -(15%~20%) -(10%~20%) fixed +(15%~25%) fixed
Priestess fixed -(15%~20%) +(15%~20%) -(10%~15%) -(15%~20%) fixed
Magician fixed -(15%~20%) +(15%~25%) -(10%~15%) -(15%~20%) fixed
Requirements will be decided on its increase/decrease on max./min. range."
Namost ha ennek utána számolsz, szerintem ki fog jönni szépen az, amit a játékban látsz. Nekem legalábbis eddig kijött mindenre. A tól-ig kicsit szemét dolog, mert emiatt ugyanannak a cuccnak lehet más szintkövetelménye, olyat is láttam már.
Én azért reménykedek, hogy nem a pk-t vezetik be. Nagyon nem tetszik egyeseknek a feje, nem szeretnék elõlük menekülni folyamatosan. Egyébként bízom abban, hogy mint minden tisztességes játékban, itt is az íjász lesz a rettegett ellenfél pvp-ben 😊
androidus.freeblog.hu
Van egy farkas farkam, hú, hát ez a quest nem egyszerû. Na nem legyõzni nehéz, mert csak szaladni kell, hanem azt kifogni, hogy még véletlenül se jöjjön szembe valami baromarcú, aki beleüt.
Ja, azt ugye tudjátok, hogy a wolverine nem farkas, hanem rozsomák? Mindenesetre a koreaiaik szemmel láthatóan nem tudják ezt.
19. Van egy lépcsõs följáró Naviskóban, aminek a tetején egy goblin jelmezes knight npc aszongya, hogy libasorban lehet bemenni. Nem tudjátok, ez mit jelent? Ott ácsorogtam egy darabig, de mások is csak gyenge próbálkozásokat mutattak be.
20. Valahol olvastam, hogy van official fórum. Most már IE-vel nézem a site-ot, de sehol nem lelem. Segítség 😊
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
ㅗㄴㅛ4ㅛㅇ큐노논저.ㅏ
ㅓㅣㅂ시ㅑㅂ퍼ㅏ숭ㅇ'
androidus.freeblog.hu
A 18-as kérdéssel én ott járok, hogy ugye minden páncélzat darabnak vannak ilyen tulajdonságai, azokat kell összeadni, attól lesz a karakter infónál mutatott 5 érték nem nulla. Namost ezzel az a bibi, hogy mindegyik páncél darabom pluszos organikra, méregre meg fagyra, és mínuszos tûzre, villámra. Néztem a mixelést, ott is a leghúzósabb sheltomokkal lehet csak kicsiholni egy villámra adó tulajdonságot, szóval valahogy úgy tûnik, a villám ellenállást valami nagyon kunsztos dolognak szánták.
Azt észrevettétek már, hogy Phillai közelében a szörnyek lépten-nyomon manát dobálnak, és viszonylag kevés cuccot, Ricartenhez közel pedig inkább cuccot?
Én még nem igazodom el a gyári hozzáálláson. Van egy most december 20. utáni közlemény, hogy Lunar szerver beüzemelve. Namost elõtte is volt már Lunar.
A hibák kijavításáról meg annyit, hogy igazán nem lenne nagy durranás eldönteni, hogy most végül is Pillai vagy Phillai, Sereno vagy Sereneo, Spirit vagy Wilpower stb. Amíg ezekre nagy ívben tojnak, addig szerintem ne várjunk túl sokat.
Fel van téve neked a koreai szöveg támogatás? Szerintem próbálkozz azzal, ha szöveget ront el a játék. Ha fenn va, szedd le, ha nincs, tedd fel. Én is láttam már vadat azóta, hogy föltettem, igaz, nem a játékban. Ide akartam kopizni a gyári site-ról egy _angol_ szöveget, és a paste után frankón megjelentek a koreai írásjelek itt a textboxban. Meg ne kérdezzétek, ez hogy lehetséges 😊
androidus.freeblog.hu
Viszont már tudom, mi az a PS, PRS 😊 Pikeman specific és Priestess specific. Ugyanígy AS, KS, MS stb. logikusan.
Tegnap volt egy érdekes jelenség. Új kari kreálásakor egyszercsak megbolondult a navigálás, mert az egérkurzor minden moccantásra forgatta is a nézõpontot, és a karitól való távolság függvényében közelített/távolított. Persze mindezt locked nézetben 😊 Tiszta bolondokháza lett, újra beléptem, akkor is, már azt hittem, valami szerver oldali elcseszés van, erre win restarttól meggyógyult.
androidus.freeblog.hu
18. Hogy vannak a rezisztenciák? Honnan a rákból találjam ki, hogy melyik lény mivel támad? És miért keverik az organikus rezisztenciát és az életerõt? Miért van az, hogy az összes cuccom elõszeretettel mínuszvillámos? Vajon ettõl olyan rémületes a mutant tree? Lightninggal támad vajon?
androidus.freeblog.hu
Kezdem igen nagyon útálni a chat rendszert. Már n+1-ik alkalommal halok meg azért, mert a poti ivás helyett írom a számokat szorgosan. Egyszerûen képtelen vagyok megszokni, hogy nem száll ki az enterrel, viszont idõvel mégiscsak kiszáll. Rémes.
A Ricartenbõl Pilaiba való közlekedésre van egy ötletem. Kifigyeltem, hogy van kétfajta Ether Core, attól függõen, hogy melyikhez találtad közel. A megoldás: indítani egy karit itt, egy karit ott, venni mindkettõvel elegendõ ilyen ketyerét, bepakolni a raktárba, és azzal közlekedni. Még nem próbáltam, de csak mûködik tán.
17. Hogy mûködik itt a critical hit?
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
16. A bead az a varázsló kasztok pajzsa?
androidus.freeblog.hu
- Nincs alt+tab.
- Nem logolja ki az inaktív karaktereket, ez egy nagyon gyerekes hiba. Emiatt van, hogy nem lehet belépni, csak hosszas próbálkozással.
- Nem lehet a földrõl normálisan fölvenni a dolgokat. Jópárszor elõfordult, hogy lõttem valamit, amit még sose láttam, de persze mindenki ráugrott, és mire valahogy megtaláltam volna a szöget, ahol nem csak látszik a cucc, de hajlandó is arra kattintani, és nem a rajta álló játékosra, addigra lejárt a 10 másodperc, és lenyúlták.
- Bármi hibára kiugrik a kliens, ez vérgagyi.
- Nincsenek ugrási lehetõségek bizonyos pontokra legalább. Jó, van az ether core, vagy mi a rák, de az csak egyirányú utca, utána lehet visszacammogni a világ végére.
- 20 db mini potion nehezebb, mint egy páncél 😊
- Ha nem fér be a slotba a kupac lötyi, a maradék nem marad a kezemben, hanem kivágja az inventory sarkába.
androidus.freeblog.hu
9-10. Ezeket a trade során óbégatják, elég sûrûn 😊 Meg azt is, hogy nav. Na azt se tudom, hogy mi.
androidus.freeblog.hu
Hát, hülyék itt is vannak bõven, argh... Kimegyek a seashore bejáratától északra a nagy dombos tisztásra, ahol hobgoblinok, plant-ek, doral-ok teremnek szép számmal. Ott van egy két fõs csapat, ugye hármunknak bõven jut szörny. Persze ügyelek arra, hogy olyat lõjek, ami az én támadásom. Erre elkezdenek óbégatni, hogy "no ks, no ks". Persze a fülem botját se mozgatom, erre a srác bevadul, és nagy dérrel-durral elkezd utánam jönni, hogy majd õ jól megszivat. Betámadta és kivégezte az összes szörnyet, amit elkezdtem lõni. Csak amit õ nem látott, az az volt, hogy mindegyiknek az élete a felénél járt, amikor õ odaért. De az persze csak feltûnhetett volna neki, hogy nem kap xp-t, és a cucc se neki jelenik meg sose. De csak nagy muhaházások közepette élvezte, hogy milyen jól "szivat". Gyakorlatilag segítette a pontszerzésemet, kõkeményen 😊))
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
Kérdések folytatása:
8. Ki lehet-e iktatni IE-ben azt, hogy minden egyet PT oldal letöltésekor akarjon installálni valami szutykot a gépemre?
9. Mitõl perfect egy cucc?
10. Mi az, hogy PS? És a PRS?
11. El lehet-e úgy indítani a klienst, hogy ne lõje ki az összes windowsos billentyûparancsot? Ha már ilyen gagyi a chat, lehetne pl. ICQ-zni közben, ha hagyná.
12. Ha duplán klikkelek a Friends-ben egy névre, akkor elõtte az ikon átvált egy kis izére, piros szputnyik, vagy mi az. Mi az?
13. Item mixture-ben csak azokat érdemes próbálgatni, amik ott vannak receptek az oldalon?
14. Archernek érdemes-e szellemi energiákra fejlesztenie? Kicsit meglepõdtem, hogy a kigyakorolt wind arrow folyamatosan lõ, és állat, ahogy gyilkol vele. Viszont se perc alatt lezabálja a manát.
15. Érdemes skillpontot tartalékolni? Lesznek majd felsõbb osztályban húzós skillek, amikre érdemes félrerakni?
androidus.freeblog.hu
SZintet sajnos csak akkor tudod meg, ha partyba veszed az emberkét 😞
?:P
Nemtudom h a asjok között mi az összefüggés, mert ez még teljesen BÉTA és még SOK midenn hiányzik, pl. a stori.
GOndolkodtam azon, h kéne csinálni egy magyar fansiteot, de 1. Én nem értek a webszerkesztéshez 2. Még nagyon kevesen vagyunk magyaraok...
Remélem a willpowerrel segítettem 😄D
?:P
1. Létezik valami épkézláb leírás a játékról? Ami a site-on van, azt inkább hagyjuk.
2. Hogyan kapcsolódik a két faj világa? A tempskron teljesen máshol kezd, mint a morion, teljesen más pályák nyílnak, de mégis látok a másik fajból arrafele kolbászoló egyedeket. Szóval, hogy lehet átmenni?
3. Van-e térkép a világról?
4. Játék közben meg lehet tudni az arrafele kolbászoló kariról egyet-mást? Kasztja, szintszáma például. Vagy a kasztokat föl kell ismerni pofára, a szintszám meg titkos?
5. Mi az a wilpower?
6. Minden kasztnak azonos hatásúak az attribútumai? Tehát például x pont az erõre ugyanannyit tesz hozzá a teherbíró képességhez minden kasztnál?
7. Van-e valami épkézláb módja a kereskedésnek kezdõk számára? A városban képtelen voltam bármire, mert hiába mondom, hogy mit szeretnék, a kutya nem reagál, viszont röpködnek a százezrek, pedig valahol csak megveszik a kezdõ cuccot is. Eddig csak úgy tudtam bármit venni, hogy kint a mezõn rám nyomták a trade-et.
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu

na perszeee😊