334
-
#174 jáj de cuki avatar:o
Mezza,te idömilliomos vagy:)"WoW, Priston Tale, MU online, Guild Wars" :P -
#173 sziasztok, nagyon regen jatszottam ezzel a kis jatekkal :) (mikor meg nemkapott el az eq2 majd a wow.) de mivel abbahagytam mindet (wowot majdnem masfel ev utan) ugy gondoltam szorakozasnak vmi kis gamet kene szervalni.
kapora jott a pt,szoval megbirkozom a reg.el +letoltessel, ha elkap a dolog akkor +1 ember ;] -
mezzanine #172 Dede sikerult csak az imagebigyo nem engedi idelinkelni tehat a "békán" kép címének másolása, illetve egy uj ablakba beillesztés és voálá egy uj map amugy pristonban. Majd linkelek par kepet talaltam jo regieket ^^ -
#171 "Nemreg talaltam fire map ^^" --> Ez amúgy mi lett volna...? (Kép) linkelés nemigazán sikerült. -
mezzanine #170 A regisztralas a legkevesebb azt megoldom neked ha gondolod. -
#169 de nekem regiznem se sikerált:P eddig.... -
mezzanine #168 Haha pedig a portugal nyelv manapsag alap :D En is jol elvagyok egy budos szot nem ertek a jatekbol. Ma reggel is adott egy questet a questben szerepelt a Bargon szo , meg a 20-as szam sikerult kisakkoznom belole hogy oljek meg 20 bargont :D
Azer gyertek oda hogy feledhessuk a sok Brazilt akik korulvesznek :D
Az az idegesito hogy 3x -es cuccot nehezebb venni mint egy 7x vagy 8x -est, de csak eljutok odaig valamikor. -
#167 á,ez a brazil nekem magas,csak ideges leszek töle. -
mezzanine #166 Nemreg talaltam fire map ^^ -
#165 Okés majd valamit ügyködök,de Hokusz sajn mostanáában nem sokat gépezik,bár Nef benne lenne.
Csak most szopat a gépem hogy szakadna meg:o -
mezzanine #164 Jah mar remlik ez volt az az event amit kicsit eltoltak az illetekesek :D Nem lehetett kijonni ricartenbol kiveve Nav coreval. Ugye Pre AoR meg nem volt warp gate, majd dobok par screenshotot azokrol az idokrol :) -
#163 Nem bírtam kiigazodni rajta, hogy ez tulajdonképpen milyen event volt...? -
mezzanine #162 Ezt ismeritek? Baromi regi kPT event kPT event -
#160 Ha már PT, akkor teszek is be 2 képet, hogy most - 53-as szinten - hogy festek. :P
[img]http://www.sg.hu/galeria/11059832781152320223.jpg [/img]
Hümmm... én nem játszom annyit, hogy megérje WoW-oznom. Az főleg akkor lenne kifizetődő, ha tényleg egész nap a gép előtt gubbasztanék. :D -
mezzanine #159 Hat en mondjuk PT er nemfizetnek arra ottvan a WoW. ahogy hallottam ePT is ingyenes lesz. Kivancsi lennek mi lesz PT2 -vel ki9nnvolt E3 -n is de nemlattam hogy irtak volna rola. A kepek alapjan jol nez ki nagyon de a kinezet nemminden :) -
#158 Hellóka :}
Na, örülök, hogy azért még játszik pár magyar a PT-vel - rajtam kívül -, bár én az ePT-n vagyok, és fizetek is érte, sz'al nem valószínű, hogy átmennék a brazil szerverre. :]
Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy az ePT-n, Mardanoson játszik-e még rajtam kívül magyar, vagy mindenki más a kPT-n, és bPT-n nyomja... :P -
mezzanine #157 Gyere Banyapapa keritsd elo Hokusz is aztan alazzuk le a portugalokat :D -
#156 jéééé,most láttom Mezzazine:) -
mezzanine #155 Helo gammerek!
Azert irok, mert talaltam egy priston talet ami elvileg mar ingyenes. Egy kicsit korulmenyes a regisztracio mert Brazil szerver, de nekunk sikerult egyenlore ketten jatszunk, remelem innen paran csatlakoztok hozzank.
a jatek letolthjeto illetve lehet regisztralni itt: bPT
az Awell - gamma szerveren jatszunk Megetica illetve Pikemanus neven.
Ha meg akartok keresni minket a /:Pikemanus üzenet(vagy Megetica) chat parancsal tehetitek meg. Plz gyertek jo moka ^^ -
#154 Te elöfizecc rá?
Én mégeccer elnem kezdeném,hogy csak 39-ig mehetnék fel,igazán tehetnék ingyenessé :-o -
haxoror #153 39 szintig ingyenes és csak 40-től kell fizetni asszem -
#152 Amúgy ez volt életem első MMORPG-je, és imádtam! Majdnem egy évig játszottam vele...
2003. szeptemberétől 2004. júniusáig, asszem.
Csak aztán fizetős lett... mostanában inkább Guild Wars-ozom... -
#151 Komolyan játszol még a Pristonnal? [állam leesett...] De fizetős lett, nem? -
#150 Hello mindenki aki játszik még ezzel a játékkal küldhetne privát üzit mert én játszom vele de 1 edül uncsi lessz legalábbis elöbb vagy utóbb biztosan:( -
Androidus #149 Én már nem. -
#148 valaki nyomja még ezt a gémet?jo lenne
-
#147 A vadiúj, paladin Savage Reign ;]
-
#146 so=sok :D -
#145 Köszönöm, köszönöm, jóvan appa lehet hagyni a tapsolást köszönöm! :D Ohh és a rózsákat sem kell dobálni meg a so pénzt... ;] -
#144 Ez durva volt Nefas! ;] -
#143 Rájöttem, h mégse jó a logód, mert savage :D
:DD savage szánalmas phújj :D -
#142 Radikákisan:))) -
#141 Nefasturris :D
Neked meg kakai az aláírásod ;] -
#140 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
LOL!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDD
BTW végre egy normális logó! :D ez teccik :) -
#139 Mit titkolozol hapsi? :)) -
#138 Nah tegnap végre elértem a 14-es szintet, remélem ma a tizenötödik is meglesz, strengthre gyúrok, hogy felvehessem végre azt a király páncélt (thx Banyapapa :) és használhassam a kaszát. Nagy nehezen szereztem egy Ricarten Core-t is, így most ott vagyok. Amúgy aki nem a Lunar szerver Alpha részén játszik, annak ajánlom tegye azt, mert ugyan jobban lagol, viszont partizni könnyebben lehet, ergo több exp folyik be. Készül egy kis meglepi is a magyar PT közönségnek (ami remélem radikákisan növekszik majd :), de erről sem Banyapapa, sem Nefasurris nem tud ;] -
#137 Na hogyan álssz Andro? -
#136 Azok:D -
Androidus #135 Aranyosak a csoportképek :) -
#134 Durvák..... :)