334
  • Banyapapa
    jáj de cuki avatar:o

Mezza,te idömilliomos vagy:)"WoW, Priston Tale, MU online, Guild Wars" :P
  • Sugam
    sziasztok, nagyon regen jatszottam ezzel a kis jatekkal :) (mikor meg nemkapott el az eq2 majd a wow.) de mivel abbahagytam mindet (wowot majdnem masfel ev utan) ugy gondoltam szorakozasnak vmi kis gamet kene szervalni.
    kapora jott a pt,szoval megbirkozom a reg.el +letoltessel, ha elkap a dolog akkor +1 ember ;]
  • mezzanine
    Dede sikerult csak az imagebigyo nem engedi idelinkelni tehat a "békán" kép címének másolása, illetve egy uj ablakba beillesztés és voálá egy uj map amugy pristonban. Majd linkelek par kepet talaltam jo regieket ^^
  • Flórika
    "Nemreg talaltam fire map ^^" --> Ez amúgy mi lett volna...? (Kép) linkelés nemigazán sikerült.
  • mezzanine
    A regisztralas a legkevesebb azt megoldom neked ha gondolod.
  • Banyapapa
    de nekem regiznem se sikerált:P eddig....
  • mezzanine
    Haha pedig a portugal nyelv manapsag alap :D En is jol elvagyok egy budos szot nem ertek a jatekbol. Ma reggel is adott egy questet a questben szerepelt a Bargon szo , meg a 20-as szam sikerult kisakkoznom belole hogy oljek meg 20 bargont :D
    Azer gyertek oda hogy feledhessuk a sok Brazilt akik korulvesznek :D

Az az idegesito hogy 3x -es cuccot nehezebb venni mint egy 7x vagy 8x -est, de csak eljutok odaig valamikor.
  • Banyapapa
    á,ez a brazil nekem magas,csak ideges leszek töle.
  • mezzanine
    Nemreg talaltam fire map ^^
  • Banyapapa
    Okés majd valamit ügyködök,de Hokusz sajn mostanáában nem sokat gépezik,bár Nef benne lenne.
    Csak most szopat a gépem hogy szakadna meg:o
  • mezzanine
    Jah mar remlik ez volt az az event amit kicsit eltoltak az illetekesek :D Nem lehetett kijonni ricartenbol kiveve Nav coreval. Ugye Pre AoR meg nem volt warp gate, majd dobok par screenshotot azokrol az idokrol :)
  • Flórika
    Nem bírtam kiigazodni rajta, hogy ez tulajdonképpen milyen event volt...?
  • mezzanine
    Ezt ismeritek? Baromi regi kPT event kPT event
  • Flórika
    Ha már PT, akkor teszek is be 2 képet, hogy most - 53-as szinten - hogy festek. :P

[img]http://www.sg.hu/galeria/11059832781152320223.jpg [/img]

Hümmm... én nem játszom annyit, hogy megérje WoW-oznom. Az főleg akkor lenne kifizetődő, ha tényleg egész nap a gép előtt gubbasztanék. :D
  • mezzanine
    Hat en mondjuk PT er nemfizetnek arra ottvan a WoW. ahogy hallottam ePT is ingyenes lesz. Kivancsi lennek mi lesz PT2 -vel ki9nnvolt E3 -n is de nemlattam hogy irtak volna rola. A kepek alapjan jol nez ki nagyon de a kinezet nemminden :)
  • Flórika
    Hellóka :}

Na, örülök, hogy azért még játszik pár magyar a PT-vel - rajtam kívül -, bár én az ePT-n vagyok, és fizetek is érte, sz'al nem valószínű, hogy átmennék a brazil szerverre. :]

Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy az ePT-n, Mardanoson játszik-e még rajtam kívül magyar, vagy mindenki más a kPT-n, és bPT-n nyomja... :P
  • mezzanine
    Gyere Banyapapa keritsd elo Hokusz is aztan alazzuk le a portugalokat :D
  • Banyapapa
    jéééé,most láttom Mezzazine:)
  • mezzanine
    Helo gammerek!
    Azert irok, mert talaltam egy priston talet ami elvileg mar ingyenes. Egy kicsit korulmenyes a regisztracio mert Brazil szerver, de nekunk sikerult egyenlore ketten jatszunk, remelem innen paran csatlakoztok hozzank.
    a jatek letolthjeto illetve lehet regisztralni itt: bPT
    az Awell - gamma szerveren jatszunk Megetica illetve Pikemanus neven.
    Ha meg akartok keresni minket a /:Pikemanus üzenet(vagy Megetica) chat parancsal tehetitek meg. Plz gyertek jo moka ^^
  • Banyapapa
    Te elöfizecc rá?

Én mégeccer elnem kezdeném,hogy csak 39-ig mehetnék fel,igazán tehetnék ingyenessé :-o
  • haxoror
    39 szintig ingyenes és csak 40-től kell fizetni asszem
  • Flórika
    Amúgy ez volt életem első MMORPG-je, és imádtam! Majdnem egy évig játszottam vele...

2003. szeptemberétől 2004. júniusáig, asszem.

Csak aztán fizetős lett... mostanában inkább Guild Wars-ozom...
  • Flórika
    Komolyan játszol még a Pristonnal? [állam leesett...] De fizetős lett, nem?
  • Borg87
    Hello mindenki aki játszik még ezzel a játékkal küldhetne privát üzit mert én játszom vele de 1 edül uncsi lessz legalábbis elöbb vagy utóbb biztosan:(
  • Androidus
    Én már nem.
  • Sugam
    valaki nyomja még ezt a gémet?jo lenne
  • SaVaGe
    A vadiúj, paladin Savage Reign ;]
  • Nefasturris
    so=sok :D
  • Nefasturris
    Köszönöm, köszönöm, jóvan appa lehet hagyni a tapsolást köszönöm! :D Ohh és a rózsákat sem kell dobálni meg a so pénzt... ;]
  • Banyapapa
    Ez durva volt Nefas! ;]
  • Nefasturris
    Rájöttem, h mégse jó a logód, mert savage :D

:DD savage szánalmas phújj :D
  • Banyapapa
    Radikákisan:)))
  • SaVaGe
    Nefasturris :D
    Neked meg kakai az aláírásod ;]
  • Nefasturris
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    LOL!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDD
    BTW végre egy normális logó! :D ez teccik :)
  • Banyapapa
    Mit titkolozol hapsi? :))
  • SaVaGe
    Nah tegnap végre elértem a 14-es szintet, remélem ma a tizenötödik is meglesz, strengthre gyúrok, hogy felvehessem végre azt a király páncélt (thx Banyapapa :) és használhassam a kaszát. Nagy nehezen szereztem egy Ricarten Core-t is, így most ott vagyok. Amúgy aki nem a Lunar szerver Alpha részén játszik, annak ajánlom tegye azt, mert ugyan jobban lagol, viszont partizni könnyebben lehet, ergo több exp folyik be. Készül egy kis meglepi is a magyar PT közönségnek (ami remélem radikákisan növekszik majd :), de erről sem Banyapapa, sem Nefasurris nem tud ;]
  • Nefasturris
    Na hogyan álssz Andro?
  • Banyapapa
    Azok:D
  • Androidus
    Aranyosak a csoportképek :)
  • Banyapapa
    Durvák..... :)