PristonTale

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elõször is ez az, amit az alcímben szereplõ URL-rõl le lehet tölteni, és lehet vele játszani.
Egyébként pedig egy MMORPG, vagyis sokjátékosos online szerepjáték világ, olyan, mint az Ultima, Everquest, Runescape, és majd a WoW lesz. Ez csupa 3D, elég pofás meglátásom szerint, a harcra koncentrál, vagyis azt lehet elég sokoldalúan ûzni, mást pedig egyáltalán nem. De vigyázni kell az ilyen online cuccokkal, mert bármikor gondolhatnak egyet, és azt mondhatják, hogy na akkor mától lehet bányászni, halászni, szántani-vetni.

Van neki egy 300 megás kliense, ami 1 gigát installál, azzal lehet kapcsolódni.

androidus.freeblog.hu

Nem tudtam, hogy ti ott vagytok 😞 Majd ha új karit indítok, odamegyek, de ezt egyelõre nem szeretném félbehagyni.

androidus.freeblog.hu

Nefasturris
Lunar 😊

?:P

Nefasturris
Luanron jáccál!

Jahh a csati system az kaki 😞

Namost én bevallom töredelmesen, hogy lövésem sincs, hogyan kell fölvenni egymással a kapcsolatot 😊 Addig oké, hogy akit látok, azt fel tudom venni a listára, de a nevet nem tudom, hova kell beírni. Meg azt se tudom, hogy ha egyszer fölveszek egy karit, akkor azt nem kell külön minden karinál. Nade ha a másik egy másik karakterrel van éppen fönt, akkor mi van? Kicsit konfúz ez az egész.

Én Androidus accounttal vagyok, és van a ... KAZEE vagy hogy híják, szóval a régi szerveren egy Kidda meg egy Kidagakash nevõ karim, de asszem az elõbbivel leszek fent gyakrabban.

androidus.freeblog.hu

Nefasturris
Hi Banya 😊

Nefasturris
Jáccik-e-hez elfelejtettem hozzátenni h akkor modnja a nevét is 😊))

Nefasturris
De ha bejön valaki, akkor azt is közölhetné velünk, h jáccik-e 😊 De ez még csak BÉTA, természetesen van benne PÁR hiba 😊 Pl. ha meghalsz, azt írja, h nem vesztesz XP-t ha a városba teleportálódsz,de mégis elveszted 😞

Nefasturris
NAh bejelentkeztem 😊))

Websájt

LezLee
Emmegmi? 😊) Kicsit bõvebben?
Szeretném tudni, mennyire vannak magyarok, akik nyomják ezt a cuccot. Én most kezdtem, szerintem több van benne 1-2 napi játék lehetõségnél, érdemes kipróbálni. Jó lenne, ha összejönnénk. Ha valaki tudor is jelentkezne, annak kifejezetten örülnék, mert a gyári tájékoztatás hmmm... enyhén szólva nem túl felhasználóbarát.

androidus.freeblog.hu

← ElőzőOldal 7 / 7