334
  • Banyapapa
    Na ma lenéztem az elsö dungeon-ba, háááát nem volt köszönet benne:/
    Nagyon brutális, simán hazavágtak ott, van ott 1 egyszemü pok ami hálot köp ki magábol és lemerevedik a hapi töle ,
    plussz skeleton warrior,skeleton archer vagy 3, meg a kardos manus az oasisbol (kentaur kinézet +egy bazinagy kard), de érdekes hely:))
  • Banyapapa
    Ezt a mellésuhintgatást nem nagyon csipem,hogy néha 3-4 melléütök 40 szinten ruinenben is:/
    Más: 40 szintnél nem kaptam küldetést pillia-ban, sem új skilleket.
    Nem tudod mikor lehet megkapni a többi skillt, plussz ne Paladin legyek hanem Holy Knight.
  • Androidus
    Hoppá, fölfedeztem egy csúúúúnya nagy bugot. Elkezdtem egy knightot, és egy szuszra 8-asig fejlesztettem. Akkor már kezdtem kétségbeesni, hogy nem igaz, hogy ennyire gyengusz, karddal, pajzzsal, páncéllal alig bírta valahogy lekalapálni a nyuszikat. Minden ötödik suhintása talált be. Másnap ránéztem, és két ütés egy nyuszi neki, ahogy az normális. Valszleg a PT csak a loginnál olvassa be a karakter adatokat, és menet közben nem frissíti, bocs...
  • Banyapapa
    Hajjaj , az egy baró hely:))
    Pont tegnap mentünk ki Hokuszpok-al, mert nem volt hely már ruinenben.
    Nagyon jó volt, már nem nagyon sebeznek meg a szörnyek és nagyon sokan jönnek egyszerre.
    Olyan hirig ment ott, nagyon teccet:))
  • Androidus
    Úristen, hogy mi folyik a forest bejáratánál állandóan :))) Eddig akárhányszor benéztem, mindig kiadós csapat aprítja a szörnyeket, egy nonstop őrjöngés megy ott :)
  • Banyapapa
    Éppen most akartam szolni: Ruinen egy tuti hely!! ;]
    De biztonságosabb mint a Forest of spirit.......
  • Androidus
    Műxik :)

Nem is mondtátok, hogy a ruinen ilyen jó hely. Meglepődtem, hogy 27-essel milyen szépen tudok ott szólózni. És még árusok is vannak... sirály :)
  • Banyapapa
    Probálgattam a billentyüket , és ki tudtam jelölni kettö skillt.
    Nyomva kell tartani az egyik egér gombot valamelyik skillen ( a skillmenüben) és megnyomni F1-F8 valamelyik gombot, utána a másik egérgombal ugyanez a helyzett.
    Mondjuk nem probáltam ki hogy müxik-e csata közben , kidobott:)
  • Androidus
    Segítség! Hogy kell billentyűt hozzárendelni skillhez?
  • Androidus
    Ercher = archer :)))
  • Banyapapa
    Az a rod tuti hogy olyan volt,mind1.
    Dungeon-t a Cursed landon lehet találni, ahogy átmész ruinenböl balra indulsz és dél fele,(egy fehér folt lesz a térképen) de amig 40. nem vagy addig nem lehet bemenni van ott egy árus is annak a neve Dungeon keeper. (legalábbis ezt mondta egy játékos).

Ercher témát nem vágom.........
  • Androidus
    Ha minden igaz, csak annak kell letölteni, akinek gondjai vannak az nPtotec-kel. Vagyis olyan 4 nap múlva felébredtek a koreaiak, és föltették azt, amit startból kellett volna. Ez a knight specific rod biztos, hogy úgy van? A 30-as bot az a meditation staff, annak 65 a spirit igénye, a knightnak van rá 10-15% mínusza, szóval olyan 55-58-nak kéne annak lenni.
  • Androidus
    Jó reggelt és jó évet :D

Hol lehet olyat találni, hogy dungeon? Azok honnan nyílnak?

Hogy én miket olvasok az ercherről... :) Ömm, hát kicsit meglepődtem. Hogy ezt használják mások cuccgyűjtésre, meg hogy a melee tankerek alól ki lehet vele lőni a killt... hááát, fura.
  • Banyapapa
    Helloka!
    Na ma is valami új izét kellett letölteni a PT oldalról.
    Mig nem szedtem le addig mindig lecsapott a gép (vagy 4*)
    Néha nagyon ratyi ez a ks,ps,ms sstbstb... rendszer.
    Ma találtam egy olyan ROD-ot amit a varázslok használnak, de Knight special volt.
    1 gond volt vele hogy iszonyatos a spirit igénye,nincs az az örült K aki feltuningolja a spirittet 93-ra ( ugy hogy a rod 30 szintü és annyira nem is jó),ugyhogy a kutyának nem kellett.
    Nem értem ilyen specko dolgokat a NPC-nél miért nem lehet venni.

És végre 37 szinten már csak -4 a lighting-nél kiirt érték a character menüben :)
  • Nefasturris
    Mindekinek eredményekben és programokban gazdag új esztendőt kívánok :)))
  • Banyapapa
    Boldog új évet MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Banyapapa
    Nekem megy a játék, no problémo:)
  • Androidus
    Most akkor neked végülis megy vagy nem megy? Én addig variáltam, hogy végül összejött valahogy. Az eredmény: lvl 24 és Huntress Master a kicsike :))))) A skillek újraelosztásánál balga fejemmel a cancelre böktem, és nem tudom előcsalni ismét. Lemaradtam róla?

A választ majd jövőre olvasom el :)
  • Banyapapa
    Van egy srác akinek még az eredeti PT sem ment anak ugy " hoztuk" össze hogy az ircen, küldtem át neki a hiányzo filekat,(mondjuk egyikünk se egy gépzseni) és igy nagy nehezen el is indult neki a game.
    Nála meg az volt a baj hogy nem töltötte le az upgrade-t ( valami idiota hibaüzit kapott mindig),1.5 óra mulva ment is a game.
  • Androidus
    Eza nemműködés upgrade-elt verziója. Én örülnék ha eddig jutottam volna. A következő az lesz, amikor azt fogja mondani, hogy "version does not match". És mindezt valami szirszar mondvacsinált upgrade miatt, argh...
  • Banyapapa
    Most meg megint "Unable connect server" van:/

Oldalon meg semmit se látok hogy mi a bibi.
    Mondjuk most vettem észre hogy már a DOWNLOAD szekcioban van a 2.2.4 verzio ( nekem meg csak a 2.2.3 volt meg heh).
    Most meg 2.3.0 a "neve" a gamenak
  • Banyapapa
    Nekem véletlenül jött le a patch, el akartam inditani a gamet és akkor elkezdett tölteni valamit.
    Aztán megint "START" és ujra lejött valami az oldalrol, igy megy.
    Nem is tudtam az egészröl semmit se:/
  • Androidus
    Najó, én feladom. Hihetetlen, hogy mennyire nem segítőkész senki. Ha megszerezte a patch-et, akkor vigyorog ezerrel, hogy hihi, neki már megvan, bibí, ő már tud játszani, de egy ember nincs, aki föltenné azt az indítható file-t, amit megszerzett. Hát ez így elég gáz. Alátámasztja a gyanúmat, hogy a közösséggel itt bajok vannak. A Triglow is beleszarik, a játékosok is beleszarnak, kár érte, mert elég ígéretes lenne ez a kis játék.
  • Androidus
    Hát ha neked lejött az update, akkor örülj, mert a boldogabbik táborhoz tartozol. A játékosok fele csak óbégat, engem is beleértve, hogy mit kéne csinálni, mert nem tudjuk felpatchelni a cuccost. Állítólag pár hónapja már volt egy ilyen cirkusz az update-tel, csak senki se emlékszik rá, mit kellett csinálni. A koreaiak meg le se szarják. Kihoznak egy patchet úgy, hogy egy sor hivatalos közlemény sincs a site-on, és nem lehet letölteni. Namost ez így vérgagyi, és elég nagyot lökött a dolgon, hogy hagyjam a francba az egészet, és menjek vissza RS-t jáccani.
  • Banyapapa
    Az nem csak vicces de kakai is,nekem is olyan kardot kell viselni amely nem is nekem jó,méééért nem az adott kaszthoz tartozo fegyverek vannak?
    Lehet hogy pont egy Kasza lenne jó, de nehogy már azzal rohangáljon egy Knight!! :/
    Hálistenek az update is igen szarra sikerült, remélem legközelebb még kisebb betüket raknak be:/
    Azt mondta valaki mert hackeltek a progit ( erre figyelnek) de hogy valami "életett" vigyenek bele............

MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT NINCS TÖBB KÜLDETÉS??????????????????????
    Ez igy elég uncsi:/
  • Androidus
    Pontosítok. A fegyverekhez szükséges szintek nem a karakterek kezében módosulnak, hanem a kaszt specifikus tárgy szintigényei módosulnak a kasztnak megfelelő módon. Ezért tudok én egy knight special fadeo-t hordani, pedig a normálhoz szükséges spirit nincs meg.

Namost ez így vicces, mert akár az is elképzelhető, hogy ha egy mágusnak szégyenszemre nincs meg egy robe-hoz szükséges spirit, attól még azt tudja viselni knight kivitelben. Lemond így a kaszt specifikus bónuszokról, de ha elég jó az a robe, lehet hogy jobban jár így.
  • Androidus
    Mi történt itt? :) Olyan érzésem van, mint amikor az oviscsoport beszáll a metrókocsiba :)))))
  • Banyapapa
    Azt csak hiszed hapsikám ( kiveszek 1 hét szabit és neked sanyi lesz)
  • mason
    Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy milyen programmal lehet konvertálni Mpeg filét Avi-ba?

Nagyon fontos lenne és sürgős!

Köszi a segítséget,

Mason
  • Hókuszpók1
    Hamarosan úgyis lekörözlek Banyamama (((((((:
  • Banyapapa
    na perszeee:)
  • SaVaGe
    Remélem hamarosan én is elkezdhetek játszani, és akkor majd Neked és drága Hókuszpóknak kell majd babusgatni :A
  • Banyapapa
    Köööööööszi.
  • SaVaGe
    Jáj itt a remekművem
  • Banyapapa
    Hello SaVaGe! :))
  • Androidus
    Öööö... mi az, hogy alpha meg beta _rész_? Az nem azt jelenti, hogxy annyiszor van meg a teljes térkép, ahány betűjel van a szervereknek? Hogy lehetnek azok összekötve?

Én a KZEE-n játszom, mint mondtam már. Ha majd új karit indítok, akkor át fogok menni a Lunarra, addig van ez.

Amit beidéztem, az a fegyverekhez szükséges pont mennyiségéről szól, és talán azért olyan talányos, mert ez az "apróság" nincs benne :) Tehát a te knightod esetében az erő követelményhez adjál hozzá 5-15%-ot, spiritből vonjál le 10-15%-ot, talenthez adjál 5-10%-ot és agility-ből vonjál le 15-25%-ot ahhoz képest, mint amit egy adott fegyverről a site ír, és megkapod azt, amennyit neked fog mutatni. A többi követelmény fix. Ha jól emlékszem, kevesebb erőt ír az oldal, mint amennyi neked kellett, no hát az az 5-15% az, amit hozzá kell csapni. Elég tág, szóval lehetsz vele szerencsés is.

Ti már találkoztatok olyannal, hogy valaki ismételten előfordult a friends listről? Mert nekem makacsul azt írja, hogy mindenki offline. Akkor is, ha a szerencsétlen üzenget, és vár a válaszra, mert hiába írok neki, csak visszapofáz, hogy offline.
  • Androidus
    Ja, és 22-es most a kicsike. De én már egyszer elmondtam, hányas vagyok, más meg senki. No kinek hányas meg milyen karija van?
  • Androidus
    Hehe, mondtam, hogy 5k volt az utazás :) Na az volt a navi core, amit vettem, és amit simán engedett hasznyálni. Én megpróbáltam kimenni mindkét irányba, és engedte keletre is, nyugatra is. Észak felől van a jelmezes őr, te nem arról beszélsz?

20. Ömmm, nos ezt megtaláltam. Az a neve, hogy "User Screenshot", ez jelenti Korea környékén azt, hogy fórum :) Frankón. Valami rettenet, felejtős a dolog, senki se azt használja. Én már találtam három másikat, csak azt kell még eldönteni, hogy melyik a legjobb.

Szerintem nincsen semmi sem más adatokkal a játékban. Megtalálod itt:

http://eng.pristontale.com/Guide/MiddleGrade/ItemSpecial.aspx

A lap alján keresd. De megpróbálom bekopizni ide is:

"Requirement points will be based upon created DB and depend on character’s job. The requirement points will automatically change for each character to prevent players from using a certain character frequently.

Here is how it works on each job.
    Job Level Strength Spirit Ability Agility Health
    Mechanician fixed +(5%~15%) -(10%~20%) fixed -(15%~25%) fixed
    Fighter fixed +(10%~15%) -(15%~20%) fixed -(15%~20%) fixed
    Pikeman fixed +(10%~15%) -(15%~20%) fixed -(15%~25%) fixed
    Archer fixed -(15%~25%) -(10%~20%) fixed +(15%~25%) fixed
    Knight fixed +(5%~15%) -(10%~15%) +(5%~10%) -(15%~25%) fixed
    Atlanta fixed -(15%~20%) -(10%~20%) fixed +(15%~25%) fixed
    Priestess fixed -(15%~20%) +(15%~20%) -(10%~15%) -(15%~20%) fixed
    Magician fixed -(15%~20%) +(15%~25%) -(10%~15%) -(15%~20%) fixed

Requirements will be decided on its increase/decrease on max./min. range."

Namost ha ennek utána számolsz, szerintem ki fog jönni szépen az, amit a játékban látsz. Nekem legalábbis eddig kijött mindenre. A tól-ig kicsit szemét dolog, mert emiatt ugyanannak a cuccnak lehet más szintkövetelménye, olyat is láttam már.

Én azért reménykedek, hogy nem a pk-t vezetik be. Nagyon nem tetszik egyeseknek a feje, nem szeretnék előlük menekülni folyamatosan. Egyébként bízom abban, hogy mint minden tisztességes játékban, itt is az íjász lesz a rettegett ellenfél pvp-ben :)
  • Androidus
    Voltam Naviskóban, 5k-ba került :) Mondjuk hosszú pályafutást nem jósoltam magamnak ott, le is nyilaztak a csontik egyből, ahogy kiléptem a városból. Viszont bent is harcoltak, na az elég rémisztő volt.

Van egy farkas farkam, hú, hát ez a quest nem egyszerű. Na nem legyőzni nehéz, mert csak szaladni kell, hanem azt kifogni, hogy még véletlenül se jöjjön szembe valami baromarcú, aki beleüt.
    Ja, azt ugye tudjátok, hogy a wolverine nem farkas, hanem rozsomák? Mindenesetre a koreaiaik szemmel láthatóan nem tudják ezt.

19. Van egy lépcsős följáró Naviskóban, aminek a tetején egy goblin jelmezes knight npc aszongya, hogy libasorban lehet bemenni. Nem tudjátok, ez mit jelent? Ott ácsorogtam egy darabig, de mások is csak gyenge próbálkozásokat mutattak be.

20. Valahol olvastam, hogy van official fórum. Most már IE-vel nézem a site-ot, de sehol nem lelem. Segítség :)
  • Androidus
    Hehe :)))))