PristonTale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
Priston Tale 2
Van az oldalon "in game" trailer is, hát mit mondjak, ájuldoztam a gyönyörtõl. <#szeret>#szeret>
Pöttyet jobb, mint a mostani PT. <#vigyor3>#vigyor3>

Cabal Online -OBtampon Blader Mercury
GW nekem se jott be en is penzkidobasnak erzem, viszont a wow allati jo(volt egy darabig) mostmar csak raidelni jarok, szerintem azta hangulatot nemsok jatek adja vissza. Foleg ha jon az expansion...
PTnél nálam nincs is jobb😊
Igaz nem sokat probáltam még utána csak knight online (vagymi is volt) valami KAL,meg maple storyt,de egyikse közelitette meg a PT-t,irányitásban meg anblokk hangulatban.
Vagy jobb ha maga a game kapja le ami kell neki esetleg?😛
szerkesztem: mezz,ha szipen megkérlek,Hokusznak És Nefnek csinálnál,név+jelszot?😊
Igen, erre már én is felfigyeltem. --> "WoW, Priston Tale, MU online, Guild Wars" <#vigyor3>#vigyor3>
kapora jott a pt,szoval megbirkozom a reg.el +letoltessel, ha elkap a dolog akkor +1 ember ;]
Azer gyertek oda hogy feledhessuk a sok Brazilt akik korulvesznek 😄
Az az idegesito hogy 3x -es cuccot nehezebb venni mint egy 7x vagy 8x -est, de csak eljutok odaig valamikor.

Csak most szopat a gépem hogy szakadna meg:o
Hümmm... én nem játszom annyit, hogy megérje WoW-oznom. Az fõleg akkor lenne kifizetõdõ, ha tényleg egész nap a gép elõtt gubbasztanék. 😄
Na, örülök, hogy azért még játszik pár magyar a PT-vel - rajtam kívül -, bár én az ePT-n vagyok, és fizetek is érte, sz'al nem valószínû, hogy átmennék a brazil szerverre. :]
Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy az ePT-n, Mardanoson játszik-e még rajtam kívül magyar, vagy mindenki más a kPT-n, és bPT-n nyomja... 😛
Azert irok, mert talaltam egy priston talet ami elvileg mar ingyenes. Egy kicsit korulmenyes a regisztracio mert Brazil szerver, de nekunk sikerult egyenlore ketten jatszunk, remelem innen paran csatlakoztok hozzank.
a jatek letolthjeto illetve lehet regisztralni itt: bPT
az Awell - gamma szerveren jatszunk Megetica illetve Pikemanus neven.
Ha meg akartok keresni minket a /😛ikemanus üzenet(vagy Megetica) chat parancsal tehetitek meg. Plz gyertek jo moka ^^
Én mégeccer elnem kezdeném,hogy csak 39-ig mehetnék fel,igazán tehetnék ingyenessé :-o
2003. szeptemberétõl 2004. júniusáig, asszem. <#vigyor2>#vigyor2>
Csak aztán fizetõs lett... mostanában inkább Guild Wars-ozom...
..::Borg::..
androidus.freeblog.hu
?:P
LOL!!!!!!!!!! 😄DDDDDDDDDDD
BTW végre egy normális logó! 😄 ez teccik 😊
?:P
It\'s not my fault you suck.
androidus.freeblog.hu