PristonTale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Flórika
Ahogy elnézem, IE alatt müxik csak rendesen... <#pardon1>

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

Flórika
Na gyerekek, itt a Priston Tale 2, végre van hivatalos oldal is! Persze lehet, hogy ti már ismeritek, és feleslegesen linkelem - ez esetben bocsi. <#vigyor2>

Priston Tale 2

Van az oldalon "in game" trailer is, hát mit mondjak, ájuldoztam a gyönyörtõl. <#szeret>
Pöttyet jobb, mint a mostani PT. <#vigyor3>

na talan igy sikerul

Cabal Online -OBtampon Blader Mercury

Nyomoronc T-online -s webtarhelyem nem megy nemtudok kepeket feltolteni 😞(((

Regelest elkezdem kuldjetek privatba emil cimeket mert meg kell oket erositeni. Monsjuk az en regemet se sajat magam csinaltam, de majd a srac elintezi 😄

GW nekem se jott be en is penzkidobasnak erzem, viszont a wow allati jo(volt egy darabig) mostmar csak raidelni jarok, szerintem azta hangulatot nemsok jatek adja vissza. Foleg ha jon az expansion...

Flórika
Ezzel maximálisan egyetértek! <#smile> Sajnos a Guild nagyon ratyi. Tiszta csalódás volt, és legfõképpen pénzkidobás... <#szomoru1>

Banyapapa
Amugy a guild-ot én is kiprobáltam dee az nem teccet,meg nem is annyira jo sajn:i
PTnél nálam nincs is jobb😊

Igaz nem sokat probáltam még utána csak knight online (vagymi is volt) valami KAL,meg maple storyt,de egyikse közelitette meg a PT-t,irányitásban meg anblokk hangulatban.

Banyapapa
Na szedem má innen a pt telepitöjét,lekapjam a manual updatet is?
Vagy jobb ha maga a game kapja le ami kell neki esetleg?😛

szerkesztem: mezz,ha szipen megkérlek,Hokusznak És Nefnek csinálnál,név+jelszot?😊

Hogy is mondtak a ptp forumon en ilyen No Life player vagyok igy belefer eleg sokminden a munkaidom napi 4-5 ora.

Flórika
Köszi szépen! <#vigyor2>

Igen, erre már én is felfigyeltem. --> "WoW, Priston Tale, MU online, Guild Wars" <#vigyor3>

Banyapapa
jáj de cuki avatar:o

Mezza,te idömilliomos vagy😊"WoW, Priston Tale, MU online, Guild Wars" 😛

Sugam
sziasztok, nagyon regen jatszottam ezzel a kis jatekkal 😊 (mikor meg nemkapott el az eq2 majd a wow.) de mivel abbahagytam mindet (wowot majdnem masfel ev utan) ugy gondoltam szorakozasnak vmi kis gamet kene szervalni.
kapora jott a pt,szoval megbirkozom a reg.el +letoltessel, ha elkap a dolog akkor +1 ember ;]

Dede sikerult csak az imagebigyo nem engedi idelinkelni tehat a "békán" kép címének másolása, illetve egy uj ablakba beillesztés és voálá egy uj map amugy pristonban. Majd linkelek par kepet talaltam jo regieket ^^

Flórika
"Nemreg talaltam fire map ^^" --> Ez amúgy mi lett volna...? (Kép) linkelés nemigazán sikerült. <#idiota>

A regisztralas a legkevesebb azt megoldom neked ha gondolod.

Banyapapa
de nekem regiznem se sikerált😛 eddig....

Haha pedig a portugal nyelv manapsag alap 😄 En is jol elvagyok egy budos szot nem ertek a jatekbol. Ma reggel is adott egy questet a questben szerepelt a Bargon szo , meg a 20-as szam sikerult kisakkoznom belole hogy oljek meg 20 bargont 😄
Azer gyertek oda hogy feledhessuk a sok Brazilt akik korulvesznek 😄

Az az idegesito hogy 3x -es cuccot nehezebb venni mint egy 7x vagy 8x -est, de csak eljutok odaig valamikor.

Banyapapa
á,ez a brazil nekem magas,csak ideges leszek töle.

Nemreg talaltam fire map ^^

Banyapapa
Okés majd valamit ügyködök,de Hokusz sajn mostanáában nem sokat gépezik,bár Nef benne lenne.
Csak most szopat a gépem hogy szakadna meg:o

Jah mar remlik ez volt az az event amit kicsit eltoltak az illetekesek 😄 Nem lehetett kijonni ricartenbol kiveve Nav coreval. Ugye Pre AoR meg nem volt warp gate, majd dobok par screenshotot azokrol az idokrol 😊

Flórika
Nem bírtam kiigazodni rajta, hogy ez tulajdonképpen milyen event volt...? <#miaz>

Ezt ismeritek? Baromi regi kPT event kPT event

Flórika
Ha már PT, akkor teszek is be 2 képet, hogy most - 53-as szinten - hogy festek. 😛

Hümmm... én nem játszom annyit, hogy megérje WoW-oznom. Az fõleg akkor lenne kifizetõdõ, ha tényleg egész nap a gép elõtt gubbasztanék. 😄

Hat en mondjuk PT er nemfizetnek arra ottvan a WoW. ahogy hallottam ePT is ingyenes lesz. Kivancsi lennek mi lesz PT2 -vel ki9nnvolt E3 -n is de nemlattam hogy irtak volna rola. A kepek alapjan jol nez ki nagyon de a kinezet nemminden 😊

Flórika
Hellóka :}

Na, örülök, hogy azért még játszik pár magyar a PT-vel - rajtam kívül -, bár én az ePT-n vagyok, és fizetek is érte, sz'al nem valószínû, hogy átmennék a brazil szerverre. :]

Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy az ePT-n, Mardanoson játszik-e még rajtam kívül magyar, vagy mindenki más a kPT-n, és bPT-n nyomja... 😛

Gyere Banyapapa keritsd elo Hokusz is aztan alazzuk le a portugalokat 😄

Banyapapa
jéééé,most láttom Mezzazine😊

Helo gammerek!
Azert irok, mert talaltam egy priston talet ami elvileg mar ingyenes. Egy kicsit korulmenyes a regisztracio mert Brazil szerver, de nekunk sikerult egyenlore ketten jatszunk, remelem innen paran csatlakoztok hozzank.
a jatek letolthjeto illetve lehet regisztralni itt: bPT
az Awell - gamma szerveren jatszunk Megetica illetve Pikemanus neven.
Ha meg akartok keresni minket a /😛ikemanus üzenet(vagy Megetica) chat parancsal tehetitek meg. Plz gyertek jo moka ^^

Banyapapa
Te elöfizecc rá?

Én mégeccer elnem kezdeném,hogy csak 39-ig mehetnék fel,igazán tehetnék ingyenessé :-o

39 szintig ingyenes és csak 40-tõl kell fizetni asszem

Flórika
Amúgy ez volt életem elsõ MMORPG-je, és imádtam! Majdnem egy évig játszottam vele... <#smile>

2003. szeptemberétõl 2004. júniusáig, asszem. <#vigyor2>

Csak aztán fizetõs lett... mostanában inkább Guild Wars-ozom...

Flórika
Komolyan játszol még a Pristonnal? <állam leesett...> De fizetõs lett, nem?

Borg87
Hello mindenki aki játszik még ezzel a játékkal küldhetne privát üzit mert én játszom vele de 1 edül uncsi lessz legalábbis elöbb vagy utóbb biztosan😞

..::Borg::..

Én már nem.

androidus.freeblog.hu

Sugam
valaki nyomja még ezt a gémet?jo lenne

SaVaGe
A vadiúj, paladin Savage Reign ;]

It\'s not my fault you suck.

Nefasturris
so=sok 😄

?:P

Nefasturris
Köszönöm, köszönöm, jóvan appa lehet hagyni a tapsolást köszönöm! 😄 Ohh és a rózsákat sem kell dobálni meg a so pénzt... ;]

Banyapapa
Ez durva volt Nefas! ;]

Nefasturris
Rájöttem, h mégse jó a logód, mert savage 😄

😄D savage szánalmas phújj 😄

Banyapapa
Radikákisan😊))

SaVaGe
Nefasturris 😄
Neked meg kakai az aláírásod ;]

Nefasturris
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
LOL!!!!!!!!!! 😄DDDDDDDDDDD
BTW végre egy normális logó! 😄 ez teccik 😊

Banyapapa
Mit titkolozol hapsi? 😊)

SaVaGe
Nah tegnap végre elértem a 14-es szintet, remélem ma a tizenötödik is meglesz, strengthre gyúrok, hogy felvehessem végre azt a király páncélt (thx Banyapapa 😊 és használhassam a kaszát. Nagy nehezen szereztem egy Ricarten Core-t is, így most ott vagyok. Amúgy aki nem a Lunar szerver Alpha részén játszik, annak ajánlom tegye azt, mert ugyan jobban lagol, viszont partizni könnyebben lehet, ergo több exp folyik be. Készül egy kis meglepi is a magyar PT közönségnek (ami remélem radikákisan növekszik majd 😊, de errõl sem Banyapapa, sem Nefasurris nem tud ;]

Nefasturris
Na hogyan álssz Andro?

Banyapapa
Azok😄

Aranyosak a csoportképek 😊

androidus.freeblog.hu

Banyapapa
Durvák..... 😊