334
-
#214 halijo
2 kérdésem lenne:P
Elsö, Hokusznak Ataja van,de mi a quest lvl 40-nél?
a 3 db bigyo megvan naviscobol,de utána van a gubanc :)
Másik meg hogy magicianak mi a 60as quest?
Gondolom van a uccso skillekért valami küldi.. -
#213 Háj .
Az lenne a kérdés,a skilleket hogy tudnám rábirni hogy mindkét kéz ikonra tehessem?:P
Meg leirás irja (brazil) hogy a F1-F2-F3 stb billekre mennek skillek vagymi,de azse müxik nálam:I -
#212 Mezz, arra hogy a cset "beragad" nincs valami trükköd?:)
Meer nemtom hogy (nem csak nálam) enter lenyomva,nem irhatok hanem eltünik a cset:o (és utána annyi is nekijje)
Meg valami trükk van itt a brazilPT-ben,mert "egésznap" a 20as questre gyurtam,de elsö orában kaptam 4 mézet,és utána akármit erölködtem semmitse.
Nem tudom milyen idiota modon számolja ezt ki a gép:P -
#211 oooo,kösz:)
-
#210 Forced sheltomok azok, és harc közben kell aktiválni őket jobb (egér)gombbal. Adott ideig az attack powert növeli(k) meg. :) Pl. egy forced transparo 900 másodpercig tart. :)
De vigyázz a szintekre, mert míg a sparky-t 1 és 49-es szint közt lehet használni, addig pl. a sereno force - ha jól emlékszem - csak 29-es szintig használható. :o
De közben meg is találtam a pontos táblázatot, itt: Force Orb -
#209 háj embörök!:P
Azok a kövek amik körül villogo fény van (pillaiban lehet készitetni),mikre jok?
Mixelni se tuttam aztatat:O -
#208 "Új" fejlemények emberek - legalábbis nekem új -, az eredeti Priston Tale-t is felújítják, és Laxe Lore néven fog újjászületni!!! :) Legalábbis én így értelmeztem a híreket. :D
Itt a Yedang mind a 4 projectjéről van egy pici infó. :)
Itt pedig egy kis E3-as beszámoló, a Yedang 4 készülő/új játékáról. :} -
#207 A brazil, illetve koreai pt teljesen ingyenes tudtommal. De van valami "item shopjuk" ahol rendes, evilági pénzért lehet venni PT-s tárgyakat. xD Sz'al valamit azért ott is lehet fizetni, ha valaki nagyon akar. xD
Az ePT fizetős a 39. szinttől... :) -
Kiado #206 Nem csak 39. szintig ingyenes a game? -
#205 az uj updatet nem lehet valahonnan letölteni?
Mert 9kor elinditottam a játékot,és most tart a 23%nál:o (985 fájlbol lejött vagy 229....) -
#204 voltunk fennt,de most épp nem akarozik kápcsoldni,szal használhatod a régi átfurt egeredet:)
Amugy én banyapapa néven vagyok fennt (vagy nagy B-vel nemtom most)
itt a többiek eddig: -
mezzanine #203 De ma mar igen ^^ -
#202 mind1, ma se megy...... -
mezzanine #201 Valoszinuleg karbantartas volt tegnap, en filmet neztem (Vandorlo Kastely) utanna meg WoW -oztam. Ma nembiztos, de szombaton mindenkeppen felmegyek majd keress Pikemanus neven ^^ -
#200 mezz neked megy a brazil pt? vagy az oldaluk? ( egésznap semmi) -
#199 ehh,mekkora csoportkép -
mezzanine #198 Viszont warcraftba megvertunk egy nehez bosst azert linkelek egy kepet :)
-
mezzanine #197 40 -en vagyok de 3 napja nem jatszottam -
#196 mezz hanyas szinten vagy már?:)
Amugy Hokuszpok mellé,még Nef,Sav,és Sigma is beprobálkozik,muhaha -
#195 Ez tényleg sokkal jobb, még méretre is!
Istenem, egyre jobban epekedem az új PT után... [Remélem lekörözi majd a WoW-ot is! ] -
#194 és megvan jobb minöségben a pt2 videjo is:P -
#193 Ez egy nagyon hasznos oldalacska! -
#192 nemtom ismered-e
-
#191 most hogy ujra kedztem,mintha jobban dobálna tárgyakat a gép (vagy csak nemek tünik annak).
Amugy mezz,neked is elöfordul hogy kidob szo nélkül a játék?(azt hittem ez a hiba kijavitva van:P) -
mezzanine #190 Remeny? Hol merre ? ^^ -
#189 A remény hal meg utoljára! -
#188 Nekem elküldheted majd ha ráérsz. -
mezzanine #187 Kicsit utannajartam a dolognak, es azthiszem belevagok, angolositani a terkepeket questeket, item neveket. Aztan ha erdekel valakit elkuldom egy csomagban. -
#186 kösz a kodot,elöbb bementem körbelesni,még mindig állat jo:) -
mezzanine #185 Remeljuk nem ugyanaz lesz vele mint a sima pristonnal, hogy a Koreai verzio istenijol megvan csinalva aktivak a game masterek, szinte minden heten van ujdonsag, a tobbi meg nesztek ilyen volt a jatek regen nezegessetek kozbe tomjetek a zsebunket.
Meg lehet hogy jol nez ki meg minden de en pl a Pristonnal nem a grafikaja miatt jatszok, szerintem nem fogjak tudni visszaadni azt a hangulatot, amit egyszer sikerult megteremteniuk. -
#184 Ahogy elnézem, IE alatt müxik csak rendesen... -
#183 Na gyerekek, itt a Priston Tale 2, végre van hivatalos oldal is! Persze lehet, hogy ti már ismeritek, és feleslegesen linkelem - ez esetben bocsi.
Priston Tale 2
Van az oldalon "in game" trailer is, hát mit mondjak, ájuldoztam a gyönyörtől.
Pöttyet jobb, mint a mostani PT. -
mezzanine #182 na talan igy sikerul -
mezzanine #181 Nyomoronc T-online -s webtarhelyem nem megy nemtudok kepeket feltolteni :(((( -
mezzanine #180 Regelest elkezdem kuldjetek privatba emil cimeket mert meg kell oket erositeni. Monsjuk az en regemet se sajat magam csinaltam, de majd a srac elintezi :D
GW nekem se jott be en is penzkidobasnak erzem, viszont a wow allati jo(volt egy darabig) mostmar csak raidelni jarok, szerintem azta hangulatot nemsok jatek adja vissza. Foleg ha jon az expansion... -
#179 Ezzel maximálisan egyetértek! Sajnos a Guild nagyon ratyi. Tiszta csalódás volt, és legfőképpen pénzkidobás... -
#178 Amugy a guild-ot én is kiprobáltam dee az nem teccet,meg nem is annyira jo sajn:i
PTnél nálam nincs is jobb:)
Igaz nem sokat probáltam még utána csak knight online (vagymi is volt) valami KAL,meg maple storyt,de egyikse közelitette meg a PT-t,irányitásban meg anblokk hangulatban. -
#177 Na szedem má innen a pt telepitöjét,lekapjam a manual updatet is?
Vagy jobb ha maga a game kapja le ami kell neki esetleg?:P
szerkesztem: mezz,ha szipen megkérlek,Hokusznak És Nefnek csinálnál,név+jelszot?:) -
mezzanine #176 Hogy is mondtak a ptp forumon en ilyen No Life player vagyok igy belefer eleg sokminden a munkaidom napi 4-5 ora. -
#175 Köszi szépen!
Igen, erre már én is felfigyeltem. --> "WoW, Priston Tale, MU online, Guild Wars"