334
-
#254 Mondjuk én délelött melózom.. kb 18:00 körül szoktam feljönni teljesen 23:xx időig.. :D
hétvégén meg ha nincs progi asszonnyal akkor vagyok fenn.. -
#253 nevet miko belépsz,alul lehet a beállitásoknál.
Oks majd irok,de mindig keresni szoktam a embereket de nem látom öket:P (igaz délelött szoktam nyomni,akkor kevesen vannak,vagy kokkal szombaton délután 1-2 körül) -
#252 hogy lehet olyan nevet berakni amilyen neked van ? :D én is szeretnék.. -
#251 Akkor ha jössz játszani szólj a kláncsatin és akkor menjünk együtt.. most vagyok 62 de szerintem most este 63 leszek.. -
#250 szoktam jácani,csak ritkábban:)
Amugy magician a enyém,és 56 lvl. -
#249 Banyapapa te nem szoktál játszani..? vagy mi, mert sose látlak fenn..
Tényleg neked mid és hányasod van ? -
#248 Ha ez a level 60as quest,hát ott még nem tartok:P -
#247 Szia
Igen tudom, hogy kikről van szó.. legalábbis azt hiszem. És ha jól tudom akkor a prisst is az övé..
El akadtam a 4. quesztnél..
Megvan az 50-50 szörny.. de nem tudom, hogy mi jön utánna
a Tir4-es quesztje..
Valaki help SOS -
#246 Na megvan a név, mimo :) -
#245 át lehet állitani a neveket?
Amugy majd adok egy nicket,-majd ha valamikor benézek:P- egy Magyar csaj (asszem az:), atalantaval nyomul ennek tudom a nickjét (meg van 1 priestes is de azt még nem láttam) -
#244 -
#243 Na megen én vagyok :D
Kis segítségre volna szükségem
A magichoz kéne az, hogy van egy skill lvl 66-nál.. aminek ez a neve: Distortion
Ez mire jó..? -
#242 Tudja valaki, hogy hogyan kell a brasil PT-ben (játékon belül) átállítani a fegyverek és a szörnyek nevét? Baromira bosszant, hogy mindent fel kell vennem :D Mondjuk a Murky-t meg a Transparot felismerem ami a legfontosabb, de azért a ruhákkal is lehet jól kereskedni :D
Na Priston legyen veletek..
Azt tessék jönni és jelentkezni..
ja azt nem mondtam, hogy én mindig a Gamma szeveren vagyok.
Tényleg még azt is elmondhatnátok, hogy hogyan műxik az új SOD.. mióta oda lekerült nem tudok bemenni se az alfán sem az összes többi szerveren.
-
Na jó gamet azt gyertek-gyertek
-
#240 Sziasztok!
Vannak még emberkék akik a Brazil PT-t nyomják..?
Ha igen akkor jelentkezzetek nálam vagy Okoskánál..
Okoska is én vagyok, csak az a piacolós karakterem.. :D
Ha ő fenn van akkor Megetica is fenn van :D
Gyertek-gyertek.. :D -
#239 vááááá,bazijo :) -
#238 Mutant Rabie , az Intersparban ?
-
#237 Így van! :D
Ja, azt tudtátok amúgy, hogy állítólag az ePT meg azért nem ingyenes (pedig már az összes többi az), mert mi finanszírozzuk a készülő folytatás költségeit?! xDDD
Mondjuk, én nem bánom, ha tényleg jó lesz a PT2! :D -
#236 szerintem a brazil is eredeti,csak ingyenes:) -
#235 én is roxul lennék ha a 54-es (vagy addigra böven nagyobb) kici magicomat deleteznék:I -
#234 ePT = english PT, és az fizetős. ^^
Kb. február óta fizetek a játékért. :) Akkortájt értem el a 39. szintet... ^^ -
Kiado #233 ePT az melyik, a koreai? Gondolom nem az eredeti, mert az fizetős -
#232 Gugliba beírtam, és kidobta... http://www.priston.com.br/
De csak a fiúk játszanak ezzel, én változatlanul az ePT-n vagyok. xD -
Kiado #231 Meg tudnátok adni annak a honlapnak a címét, ahonnan le lehet tölteni az ingyenes verziót és ahol ti is játszotok? -
#230 Ezenkívül, én valószínűbbnek tartom, hogy a karikat valahogy átmentik...
Legalábbis nem örülnék neki, hogy amiért hónapokon keresztül fizettem is, hirtelen felindulásból megszüntetnék... -
#229 Ne aggódj, egyelőre erősen pletyka-szaga van az egésznek... :)
Rendszerint fórumról-fórumra terjednek az ilyen értesülések, és sok esetben ellenőrizhetetlen, hogy ki volt az eredeti forrás. -
#228 jaj,remélem a karimat nem törlik miatta:( -
#227 Két (régi) kedvenc képem:
Hiába, a PT adminoknak nincs párja!!!4 -
#226 Pletykák:
Ezeket a képeket pontosan egy hónapja tették fel Raiders klánunk fórumába, és állítólag a koreai PT-ből vannak. Valami olyasmit írtak, hogy a készülő Laxe Lore (Priston Tale 1 remake) frizurái lesznek ők...
A Laxe Lore-ról túl sok infóm nincs sajnos, hacsak az nem, hogyha kijön, teljesen felszámolják az eredeti (mostani) PT-t, és gyakorlatilag úgy fog kinézni a dolog, mintha eredetileg is a Laxe Lore előzte volna meg a Priston Tale 2 - Second Enigmat.
Az már szinte biztos, hogy a Laxe Lore teljesen igyenes lesz, hiszen elsősorban a Priston Tale 2-re összpontosítanak majd. ^^
Újabb pletyka, hogy állítólag a PT2 augusztusban, más források szerint viszont csak októberben jön majd ki... -
#225 "Meg angol PT-n nehezen lehetnék 53lvl:)" Mondasz valamit! -
#224 jajaaaaaaaa.
Láttam má multkor is,magyarul "shoppolt",meg mostis ,gondolom nem figyel vagy nemtom,de nem irt vissza nekem.
Meg angol PT-n nehezen lehetnék 53lvl:) -
#223 Ők is a brazil PT-vel játszanak? -
#222 colgálati közlemény!!
Leltem egy Magyar klánt,neve Hungary,csak igy eccerüen:)
Okoska nevü tagja nem jár errefele?:P
Irta ricben "Magyarok jelenkezenek!!". -
#221 Egyébként nf1 csinálta. ^^
Találtam egy cuki videót a putfile.com -on. ^^ Thai TV-s reklám... :)
A srác különösen jó lett, nagyon élethű Mechanician-t csináltak belőle. :D -
#220 klafaaaaaaaa -
#219 nagyon jó :PP -
#218 Halihó skacok!
Banner, hogy tetszik? -
#217 áááá kösz,amugy késöbb meglet,csak a nevek miatt nem értettük mia pálya.
25 besouru blindado kellet elsö:) ez aza nagy skorpioizé forgotenben,de a köv a csonti nyilas oasisban,végén meg 50 titan ugyanott.
Amugy érdekes, a magic 40es questje sztm sokkal könnyebb volt mint a 20as.
50enemy forgottenbe-70 oasisban-100 abban a földalatti helyen,tornadoval estek-keltek:)
És még a bot,meg egy bigyo is nálam maradt.
Amugy az a jo ebben a brazilban (angolnál nem is figyeltem ezt),hogy délelött,senkisincs itt,ergo jobbnál jobb helyekre lehet menni tápolgatni^^ -
mezzanine #216 A cset ha eltunik akkor alt+enterrel lehet vele babralni, skilleket meg f1f2f3 ra ugy tudod kiosztani hogy kozbe nyomod az eger megfelelo gombjat. -
mezzanine #215 Utanna vissza kell vinni a quest inditohoz, akkor kap egy fegyvert, amit fel kell rakni emberunkre. Es annak a fegyvernek segitsegevel meg kell olni ha jol emlekszem 20 bargont ekkor szintet lep a fegyver 30 csonti harcost dun1 bol illetve 50 hc-t lehet a szamok, nem pontosak, de a sorrend az ^^
Hatvanas quest ha jol emlekszem meg kell kiuzdeni egy emberkevel.