Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Nem tudom elképzelni, hogy drasztikusan változáson kívül mitől jöhetne kedvező fordulat. A hozzáállást, az elképzelésnélküliséget, a játékosok leépítését nem tudom elfogadni formaidőzítésnek vagy véletlen balesetnek. Ha pedig Elek Gábor szerint tényleg nem férne be Erdősi a Fradiba, akkor nagyon komoly bajok vannak. Nem az én dolgom a keret összeállítása, de ez egyszerűen értelmezhetetlen.
Remélem, bocsánatos bűn, ha nekem mindig ez a videó amelyik az egyik nagy kedvencem, jut róla eszembe.
Egyébként elismerésem pályafutásához, nagy kapus-egyéniség volt. <#worship>#worship>
Kiemelnék egy érdekes dolgot:
"Ennek jegyében álltunk sikerrel a klubok európai kupanevezési díjait 25 százalékkal emelni kívánó kezdeményezést elvetők közé, hiszen valljuk: egy igazi látványsportágban a cél az, hogy a klubok minél többet kapjanak vissza egy-egy európai kupaszereplésből."
Nem semmi, némelyek 25 %-os nevezési díjemelést akartak az EHF-nél. Van ám bőr a pofájukon...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem tudom, EZ volt-e...
"Szeptember 19-20-án Dublinban tartotta kongresszusát az Európai Kézilabda Szövetség (EHF)."...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A tegnapi kudarcban benne voltak a játékosok és a kispad is. Ki többé ki kevésbé, de érthetetlen dolgok történtek a pályán is és a kispad megoldásaiban is.
Azt gondoltam a fehérváriak múlt idénybeli végjátéki bénázását az Esbjerg ellen, nem lehet alulmúlni. Tegnap nektek sajnos sikerült. Azért remélem nem kell majd minden évben ezt végignézzük valamelyik magyar csapattól...
DUNAFERR FOREVER!!!
Viszont, legalább a válogatott gerincét adó játékosok pihentebben készülhetnek az EB-re.
De hogy egyes drukkerek, akik pl. a másik zöld csapatnak drukkolnak, még örömködnek is ennek kapcsán, azt azért nem nagyon értem...
Nem szeretem a focit, a sportágat magát sem, a vénaszkennert még kevésbé, de ezután meggondolonda, hogy inkább odajárjak. Nem egy meccsről van szó sajnos, hanem gyalázatok soráról. Sajnos ez előbb-utóbb szponzorokban is még inkább vissza függ ütni, nem hiszem, hogy a lejtőn egyhamar megállunk. De ha lesz egy hajtós középházas csapatunk pár év múlva, az nekem ehhez a nihilhez képest előrelépés.
Köke első újkori KEK-győzelmünk után azt mondta, 5 évre rá jöhet a BL. Ez a következő szezont jelentené. Azt hiszem, addigra egészen más lesz a helyzet.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2014.09.21. 21:40:57
Annyiban megérdemelt csak, hogy nem adták fel, kihasználva az ellenfél egészen elképesztő hibáit.
DUNAFERR FOREVER!!!
A botrányos végjáték meg a kézilabda szégyene volt. Persze erre sor sem kellett volna, hogy kerüljön...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Tomori kiválóan játszik, jó lenne ha a többiek is felnőnének mellé. Zizi eléggé visszafogott (bár 2 gólt szerzett), Pena mezőnyből sok lövést ront. Steinbach meg kapura sem nézett még, csak 2 "problémás" bejátszásra telt tőle, amiből leindították a Fradit. A visszazárkózás az elején még jól ment, de a félidő közepétől már nem.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2014.09.21. 19:48:43
DUNAFERR FOREVER!!!
A felkészülési tornák meccseit nem szabad sokra tartani, ez ismét bebizonyosodott.
DUNAFERR FOREVER!!!
Erőtlen és lassú támadójáték, középen erőlködéssel. Sajnos a 3 sérülten játszó játékosunk közül kettő átlövő és átlövések nélkül nehéz ezt a játékot játszani. Az egész csapatból Melit tudom egyedül dicsérni, főleg annak fényében, amilyen állapotú térddel játszania kellett (ö harmadik aki sérülten játszott). Buli és Detti a sérülésük miatt csak árnyékai önmaguknak, már a második meccsen. A debreceniek ellen a többiek pótolták az ő eredményességük hiányát, ma ez nagyon nem sikerült. A 23 kapott gól alapján azt lehetne mondani, hogy a védekezés rendben volt, de sajnos többször ott s teljesen szétestünk a szünet után. Ez nagyon nem a mi napunk volt, a fehérváriak pedig éltek a lehetőséggel.
A következő 2 hazai meccset valahogy be kell húzni és utána a 3 hét pihenő alatt rendbe lehet jönni a sérülteknek. Jobb lenne, ha Buli ilyen állapotban kihagyná a válogatott összetartást és gyógyulna.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Úgy fest idén a Fradi elkerülheti "kedvenc" rohanós csapatát. Mondjuk a KEK-ben még találkozhatnának, de csak ne már...
DUNAFERR FOREVER!!!
17:50
Fehérvár KC - Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia
Nemzeti Bajnokság I.osztály 4. forduló
(Ha jól tudom, a győriek vendégjátékát a siófoki csapatoldalon szintén meg lehet nézni majd.)
A nőknél nálunk van ugyanígy esély a legnagyobb bevétel elérésére, ezért lett nekünk ítélve az első 3 éves ciklus. Más országokban a női szakág nem képes megmozgatni és megtölteni egy ekkora csarnokot (nagy eséllyel egy résztvevőt biztosítani). Ebből a mi csapataink profitálhatnak, ahogyan a férfiaknál a németek.
Majd 2016 (akkor lejár mindkét város mandátuma) után kiderül, hogy változtatnak-e.
DUNAFERR FOREVER!!!
MKB-MVM Veszprém - RK Metalurg Szkopje
SEHA Liga 6. forduló - Veszprém
2014.09.20. 16:00 Pro4
FTC-Rail Cargo Hungaria - SERCODAK Dalfsen
Női BL selejtező torna elődöntő - Leipzig
2014.09.20. 16:00 DigiSport2
HC Leipzig - BNTU-BelAZ Minszk
Női BL selejtező torna elődöntő - Leipzig
2014.09.20. 18:30 DigiSport2
BL selejtező torna döntő - Leipzig
2014.09.21. 19:05 - DigiSport1
DUNAFERR FOREVER!!!
Sajnos, "egyéb" szempontok ebben az esetben is megelőzik a sportszerűséget.
Szerintem így a győzelem értéke is kisebb. Na, nem anyagi értelemben, természetesen.
Amint idén is láthattuk, hiába vannak horror árak, azért elég sokan elmennek. Igaz, a szurkolói összetétel nem a hangulat teremtők többségét jelzi. Szalonesemény jellegűvé válik inkább, mint igazi arénává.
DUNAFERR FOREVER!!!
http://ridikulmagazin.hu/musor-magyar-sportsikerek.htm
Szerintem az Érd is úgy járt, mint mostanában a Fradi szokott. Felment a pályára, és nem tudta elképzelni, hogy kikaphatnak egy olyan csapattól, amelyik eddig nyeretlenül állt. Ráadásul a Lokiban nagyon jó húzás volt a kapuscsere, mert Pásztor Betti igazolta tehetségét. Az Érd nem volt egységes, míg a Loki gyorsabban gondolkodott és játszott, Kudor Kitti vezetésével. Ráadásul nem ijedtek meg akkor sem, amikor a vendégek kicsit felzárkóztak. Az ő beállós játékuk működött, míg a másik oldalán ezt nem lehetett elmondani. Szép számmal tudtak indítás gólokat is szerezni, különösen az első félidőben, szemben az ellenféllel, akiknél pl. Kovács Anna szinte észrevehetetlen volt.
Durva meglepetés, de nem vagyok szomorú <#ravasz1>#ravasz1><#wink>#wink>
Ha láttad, írhatnál róla pár szót, nem nagyon lesz időm majd visszanézni a telesport.hu-n.
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratulálok a Lokinak, nagyon összekapták magukat, sokkal több tűzzel játszottak, mint amit eddig lehetett tőlük látni. <#eljen>#eljen>