Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Nagy László csapatkapitányi javaslata nem érdekli a kéziszövetséget

http://sportgeza.hu/kezilabda/2014/09/16/ortega-pastor_parosa_nem_idoszeru_a_valogatottnal/?rnd=413
Breki33
nálam most jó
kaloz174
Azt gondolom, hogy szerencsések, akik ismerik Dettit. Nagyszerűen küzdeni tudó sportember, elképesztően közvetlen ember. Ha valakinek, akkor neki nincsenek sztár-allűrjei. Nem mellesleg nagy szerepe van abban, valóban, hogy ma is van Újvárosban női kézilabda csapat. Nagy köszönet neki, na és mélységes tisztelet.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Off.: Csak nálam tűnt el a fórum teljes image-e? Mert én nem látom sem Kulcsit (;(), sem más "arculati elemet"...

Isthy
Mai tv-s közvetítés:

DVSC - Érd
Női NB I 4. forduló - Debrecen
2014.09.17. 19:00 Duna TV

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Majd a BL csoportkörben bepótolod, úgy sem fogod kibírni <#ravasz1><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Detti

A mi ikonunk, köszönjük ezt a 20 évet! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

A Halas meglepetéscsapat volt tavalyelőtt, haa véfgére az anyagi problémák miatt szétesett is. A Siófokkal is jól szerepelt, persze egy fokkal erősebb kerettel - részint korábbi halasiakkal erősítve -, illetve nyilván okkal leeht mutogatni a klubnál előtte elvégzett munkára is. A rájátszás viszont nem sült el jól. Most még erősebb kerete van, a peches Kohász és a mindig alulteljesítő Érd ellenében, hát érdekes lesz. Összességében eddig szerintem jól teljesített, és a fradista - sikerévekhez - való kötődés nyilván fontos szempont, de ha egyesek szerint Elek Gábor hirtelen kevés lett a magasabb szinthez, akkor nem egy nála is tapasztalatlanabb vezetőedző lenne a megoldás, aki még keveset bizonyíthatott. Mármint az edzőváró logikát tekintve, mert persze lehet, hogy szárnyalnánk vele, én aztán nem tudhatom 😊

Úgy gondolom, hogy egy lipcsei bukás után Elek Gábor nem maradhat az edzőnk, az már elfogadhatatlan lenne. Az eredmény is, de a kilátások elkeserítőek most, szinte Érddé váltunk. Mindenesetre ha továbbjutunk is, azt nyerjük, hogy langyos NB I-es színvonaló meccsekre utazhatunk ősszel Dabasra (vagy külföldre...), jó esetben kiszenvedett győzelmeket látni nem túl acélos csapatok ellen. Hacsak nem szaggatjuk fel a parkettát bárki ellen, szurkolói szempontból ínséges időszak előtt állunk. Már csak vénaszkenner és pár tucat légiós kellene, és már összekeverném egy másik sportágat képviselő csapatunkkal a kézis lányokat - a nemet leszámítva persze.

Nyilván most még nem illő temetni a szezont, csak az ezredik hitelbe adott bizalombankó után már nehéz hinni. Ettől függetlenül mennék Lipcsébe, ha nem lenne rengeteg más dolgom. Csak nem tudom már magam előtt se észérvekkel megvédeni az utazást.
Isthy
Bocsánat, lesz még egy közvetítés:

Balatonfüred - Grundfos-Tatabánya
Férfi NB I 4. forduló - Balatonfüred
2014.09.16. 19:00 Duna TV

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mai tv-s menü (elvileg):

MKB-MVM Veszprém - RK Nexe
SEHA Liga 5. forduló - Veszprém
2014.09.16. 18:00 Pro4

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Várható volt, hogy nem éppen erős ellenfelek jutnak... Mert ugye a nívósabb csapatok már tavasszal lekötötték egymással a felkészülési tornáikat őszre. Nálunk az illetékesek akkor még aludtak...
A románokkal az EB-n is biztosan összekerülünk, az jó, hogy őket legalább megtapasztaljuk testközelből.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ollóztam. 😊

"Megvan a női válogatott októberi felkészülési programjának menetrendje:

Felkészüli mérkőzés, Debrecen:
2014. október 8. 17:15: Magyarország-Románia

Provident Kupa, Szigetszentmiklós:
2014. október 10. 16:15: Magyarország-Ausztria (Duna TV)
2014. október 11. 14:00: Magyarország-Szlovákia (Duna TV)
2014. október 12. 14:00: Magyarország-Csehország (Duna TV)"

Isthy
SV interjú

Egyelőre nem nagyon látni azt a nagyon jó csapathangulatot. Lipcsében kiderül a hétvégén, hogy miként is áll az idei Fradi. Persze sztem meg fogják oldani a BL-be jutást és utána a csoportjuk is igen kedvező, a feltételek ebből a szempontból adottak egy viszonylag jó BL szerepléshez. Reméljük a játékosok és a kispad képes lesz élni ezzel a lehetőséggel.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem mardtál le sokról, mert az elejét "elfelejtették" közvetíteni...

DUNAFERR FOREVER!!!

No igen, sok régebbi játékost nem kellett volna elengedni/kölcsönadni. Penán kivül az újjonan jöttek nem sokat bizonyitottak eddig.
Csak a második félidőt láttam. Nem nagy valami ez a Vardar, bár birói segítséggel otthon veszélyes lehet.. A kiméletlenül kemény játékuk miatt elsősorban.
kaloz174
A Fradi valamiért nagyon hullámzó teljesítményt nyújt. Kicsit kiégett csapat benyomását keltik.
A siófoki vezetésnek viszont jó képessége mindig a talpára esni...
Látom, dicsőitik, Elek Gáborral szemben, volt utánpótlás edzőjüket. Pedig 1 évvel ezelőtt, egy szintén ígéretes keretből, ő sem tudott túl sokat kihozni...
Siófokon elsősorban, jelenleg is, Orbán Anna formája a meghatározó. Ha neki megy, a csapat is jól teljesít. Ez az én szubjektív véleményem, több éves megfigyelés alapján. Ő is megérdemelne egy próbát végre a nemzeti csaoatban.

Isthy
Egy érdekes eredmény a mai bajnoki fordulóból:

FTC-Siófok 28-28 (17-12)

Kíváncsian várom a Fradi BL selejtezős szereplését. A siófokiaknak most megy a szekér, de vajon tavasszal is ez lesz?

Újvárosban ma egy sima meccsen legyőzték a csajok a debrecenieket. Többen is sérüléssel bajlódtak a kulcsjátékosaink közül, így a többiek sok szerepet kaptak és szerencsére ezt meg is hálálták.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ahogy olvasom ma sem igazán sikerült a közvetítésük...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mai tv-s menü:

MKB-MVM Veszprém - Vardar Szkopje
SEHA Liga 4. forduló - Veszprém
2014.09.13. 16:00 Pro4

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mivel ez volt az első közvetítés amit a változás (közmédiára átkerülés) óta láttam, direkt hallgattam és figyeltem mindenre. Azt kaptam amit gondoltam...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
A hétvégén volt a Siófok-Érd összecsapás, amit nem láttam. Ma ismétli a Kapos tv. Azt reméltem, meg tudom nézni, de sajnos nincs online adásuk, mint azt levelemre megírták. :-( Pedig szívesen néztem volna meg az "új" érdi csapatot. Különösen a francia légiósra lettem volna kíváncsi. Így jártam. :-)
(Esetleg látta valaki a meccset?)

DE miért nem veszed le a hangot?-😊)
Isthy
A csapatként jobban funkcionáló és küzdő csabaiak megérdemelten nyertek 24-22-re.

A közvetítés színvonala sajnos olyan volt amilyet várhattunk, ilyen borzalmas riportergárdával. A játékszabályokról nem sok fogalmuk van és a játékosokat sem nagyon ismerik...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mai tv-s menü:

Békéscsabai ENKSE - Fehérvár KC
Női NB I 2. forduló - Békéscsaba
2014.09.10. 19:00 Duna TV

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Közben a hétvégén folynak a férfi BL selejtezők, ahol kiderült, hogy a Pick Szeged BL csoportjába az ukrán HC Motor Zaporozhye került.

DUNAFERR FOREVER!!!

na ja, de én a tegnapit nem láttam...-😞((
Isthy
Miért lenne? Ma nem játszanak meccset a veszprémiek a SEHA Ligában, csak 4 másik csapat. Én nem látom a Digi oldalán a műsorban a tegnapi meccs leadását sem.

DUNAFERR FOREVER!!!

Lesz ma MKB meccs a Pro4-en? mert a műsorban nem szerepel. Viszont a Digi 2 19 órától ismétli a Borac elleni meccset!
kaloz174
Azért azt még itt is hozzátenném, hogy mindkét utánpótlás csapatunk nyert is...("építkezés") Siófokon már sok éve csak ígéret a megfelelő szintű utánpótlás nevelés...Közben csókosok kapják a feladatokat, a jó szakemberek pedig távoznak, befezik, kigolyózzák őket...

Isthy
Na igen, a tv-s közvetítéseket tényleg hanyagolni kellene az eredményességünk érdekében <#wink>

(akik nem tudnák, amikor az elmúlt 1,5 évben közvetítették a hazai meccseinket rendszeresen kikaptunk...)

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Bár tegnap a lényeget veled már megbeszéltük, kicsit bővebben itt én is megírtam.
A tavalyi szezonkezdet egy álom volt, ez viszont most inkább egy rossz álom. De tanulni kell belőle. Mindenkinek. Azoknak is, akik túlzott irreális elvárásokat fogalmaztak meg a csapat felé. De a csapatnak magának is, természetesen. Persze azokkal sem lehet egyetérteni, akik aztán most temetik is a Kohászt.
Na és mellesleg remélem, sokáig nem jut eszükbe a tv-seknek a meccsünket közvetíteni. 😊
A Siófok jól megfizette ezt a sikert. Most telik éppen rá. Nálunk viszont valóban van építkezés, bár lehet, hogy az utánpótlás szakvezetők személyében én másképp döntenék, látva a fiatalok meccseit...

Isthy
Sajnos rengeteg hibát követtünk el elöl a meccsen, amit a siófokiak szépen meg is büntettek lerohanás gólokkal. Hiába védett jól Triffa Ági, az ő teljesítménye csak annyit jelentett, hogy kisebb lett a vereségünk mértéke. A jobb oldalunk sem elöl sem hátul nem nagyon működött, így nem lehetett egy ilyen kvalitású ellenfél ellen győzelmi esélyünk. Timi nagyon hiányzott J2-ben a védelemből, sajnos ezt már a meccs előtt is sejtettük...
Ráadásul Gera Szimi lövőkeze súlyosan megsérült (szakadás+törés), így minden bizonnyal az ő szezonjának vége is... Mihamarabbi teljes gyógyulást neki!
Nem ártana szétnézni és valakit igazolni a helyére, mert Ács Anna egyedül maradt és ő nagyon kevés lesz. Még égetőbbé vált a J2-es támadó pozíció...
Buli sok gólt lőtt, de adott is el labdát rendesen. Detti halovány volt és Olcsa sem tudott hozzátenni, a derékproblémái biztosan akadályozták. Támadásban a szélsőinket keveset foglalkoztattuk, sokat erőlködtünk középen, ezen változtatni kell.

Vasárnap este lehet javítani a mosonmagyaróváriaknál, Hajrá csajok!<#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én is olvastam később, hogy nem a PRO4 hibája volt az elmaradt közvetítés.

DUNAFERR FOREVER!!!

Utólag m,egtudtam, hogy a tót atyafiak nem tudták közvetíteni a saját tv-társaságuk miatt.
Breki33
technikai okok miatt nem tudták közvetíteni.......
Isthy
Mai tv-s menü:

Dunaújvárosi KKA - Siófok KC Galerius Fürdő
Női NB I 1. forduló - Dunaújváros
2014.09.03. 19:00 Duna TV

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Biztosan volt más, nekik fontosabb műsoruk...

DUNAFERR FOREVER!!!

Ez nagyon magyaros kezd lenni, hogy lehet egy keretet ötszörösen túllépni, nem gondolnám hogy két pillanat alatt...
Nekem nem sokat mond a neve, de a cikk alapján nagyon lejt a pálya...
A Pro4 hirdeti, hogy a SEHA-t ők közvetitik. beharangozták, hogy ma 6 órakor a Tatran Presov ellenit meccset is. Nos, sehol semmi. Érti ezt valaki?
[HUN]FaTaL
Az hagyján, hogy jellemző, de sajnos szomorú is.

http://goo.gl/gd6Zi5

kaloz174
Nem jó hírek az MTK házatájáról.

kaloz174
:-)

kaloz174
Ezt az írást én is jogosnak érzem:
egyenlő mércével illene mérni. A mi korosztályunk mindenképpen tisztelettel és csodálattal gondol Bogyi bácsira. (A többi mesterre is, de rá kiemelten.)

Isthy
Hmmm...

Mondhatnánk jellemző...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
A link megint nem jó. :-)
Tanulni kell még ezt a tabletet. :-)
talán így? :-)

kaloz174
Mint az már sejthető volt, Mocsai Lajos távozik a ffi válogatott éléről.
Érdeklődve figyelem, hogy az a mester lesz-e az utódja, akiről a zuhanyhíradóban regélte...

Isthy
Mai tv-s menü:

Szuper Kupa mérkőzések:

Győri Audi ETO - FTC-Rail Cargo Hungaria
2014.08.31. 15:00 Duna TV

MKB-MVM Veszprém - MOL-Pick Szeged
2014.08.31. 17:15 Duna TV
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2014.08.31. 12:09:44

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Horváth Niki története ma a TV-ben:
ma este 7-kor..