Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zo te aztán el vagy a csapatoddal, nem vagy nagyon ellenszenves, az egyértelmű, hogy válságban van a csapat és dolgozni kell.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A távozás körülményeivel már nem foglalkozik, nem beszél róla. Első a válogatott és érmet szerezne az eb-n. Egy kicsit elfogódottnak tűnt, biztos szokatlan volt neki az ilyen szereplés.
DUNAFERR FOREVER!!!
Képek a látogatásról. Ehhh, az a narancssárga póló... <#wilting>#wilting><#ravasz1>#ravasz1><#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Miért kell visszatérni olyanokhoz, akik már lejárt lemeznek tekinthetők?
Miért nem lehet másokban is gondolkodni?? Itt a beállósokra célzok, elsősorban, de Kovacsicz személye szintén érthetetlen a számomra, a folyamatos lépéshibáival együtt.
Csalódás az egész stáb eddigi hozzáállása, arra meg már nincs esély, hogy változás legyen. Az EB-ig semmiképpen. <#confused>#confused><#conf>#conf> Nehogy már az legyen az elv, hogy az olimpiáig van még idő...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Volt 1-2 meglepő eredmény a férfi BL-ben:
HC Zagreb - THW Kiel 27-25
KIF Kolding - Flensburg Handewitt 35-21 <#wow1>#wow1><#fejvakaras>#fejvakaras>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DIGI műsor
Várható volt. (Jobb lett volna pár nappal előbb.)
2014. szeptember 27. 16:00 DIGI Sport 2
Csehovszkie Medvegyi–MKB-MVM Veszprém KC
Férfi Bajnokok Ligája, C-csoport, 1. forduló
2014. szeptember 28. 15:10 DIGI Sport 2
Dunkerque HB–Aalborg Handball
Férfi Bajnokok Ligája, D-csoport, 1. forduló
2014. szeptember 28. 19:15 DIGI Sport 1
MOL-Pick Szeged–HC Motor Zaporozsje
Férfi Bajnokok Ligája, D-csoport, 1. forduló
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyébként pedig amellett, hogy csak az újrajátszásra látok jelképes esélyt, igazságtalan is lenne, ha a Lipcsétől simán elvennék a gólt, és kiejtenék őket. Ráadásul nyilván nagy balhét is csinálnának belőle a németek.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
ANDORKA SÁNDOR
Az EHF versenybizottságának tagja
„Az utolsó két másodpercet kikockázva megállapítható, hogy a bírók több hibát is elkövettek, és ezek miatt jogos lehet az FTC óvása. A játékvezetők 59:58-nál le akarták futtatni a 2 másodpercet, de a szabály egyértelmű: a szabaddobásra akkor adható jel, ha a labda a dobást végző játékos kezében van, és ő a megfelelő helyen áll. A játékvezetőket meggyőzték, hogy nem időn túli a szabaddobás, van még hátra 2 másodperc. A felvételen látszik a központi óra, és az a mérvadó, ami azon áll. Ezt az EHF delegátus korrigáltatja 59:58-ra, majd néhány percnyi káosz következik. Végül a szabaddobást végző játékos lepasszolja a labdát, amely még az átlövő kezében van, amikor lejár a játékidő. Ezt a dudaszó jelezte, és a labda ezt követően került a kapuba. Az utolsó, a döntetlent jelentő gól a hivatalos központi óra szerint érvénytelen. Ezt a kapujátékvezető jelezte is, a mezőnybíró viszont gólt ítélt. A delegátus pedig megbeszélte velük, hogy érvényes a gól. Pedig a kapubíró véleményének kellene döntenie, ő ellenőrzi, hogy a dudaszó pillanatában a labda bent volt-e.”
DUNAFERR FOREVER!!!
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-bl-fordulat-az-ehf-megis-befogadta-a-fradi-ovasat-2365811
Természetesen Triscsukkal kapcsolatban semmi érdemi dolog nem hangzott el.
DUNAFERR FOREVER!!!
Balatonfüredi KSE ‒ MOL-Pick Szeged
Férfi NB I 6. forduló - Balatonfüred
2014.09.24. 19:00 Duna TV
DUNAFERR FOREVER!!!
"Pastor: De nemcsak emiatt nehéz mindenkinek a kedvében járni. Magyarországon, ha elveszítesz egy meccset a felkészülés során, ami semmit sem számít, egyből jönnek a károgók. Becsúszik egy vereség, és máris krízisről beszélnek. Nem szabad ilyen vaknak lenni, mindig bizalommal kell lenni a csapat iránt. Spanyolországban is sok a károgó, de nem annyi, mint itt."
"Martín: Győrben is idegesek lettek az emberek, amikor a közelmúltban többször kikaptunk, pedig helyükön kell tudni kezelni a vereségeket is."
"Martín: Szerencsére nem értjük annyira a nyelvet, hogy újságokat olvassunk…" <#ravasz1>#ravasz1><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
"Ha ilyen játékosaid vannak, mint nekem az ETO-nál, megköveteli, hogy felérj edzőként a szintjükhöz."
"Szerencsére Görbicznek mutathatok olyat, amit még soha nem látott, egyből megérti – teljesen más színvonalat képvisel."
"Nem csak azért vagyunk itt, hogy nyerjünk, hanem hogy tanuljunk valami másik kézilabdakultúrát. Ez nagyon fontos."
"A csereemberek, akik csak kevesebb percet kapnak, legalább olyan fontosak egy csapat életében, mint a kezdők. Mindig éreztetem velük, menyire lényeges, hogy készen álljanak, hiszen csak velük együtt lehet a sikereket elérni."
(- Ha érkezne ilyen felkérés, elvállalnák a magyar válogatott irányítását?-) "Ha össze lehetne hangolni a klubban végzett munkát a válogatottal, akkor szívesen, ám nem vagyok benne biztos, hogy ennek most jött el az ideje. Kevésnek érzem, hogy csak az összetartásokon foglalkozzak a kézilabdával. De egyszer szívesen irányítanám valamelyik női nemzeti csapatot olimpián vagy világbajnokságon." a teljes riport:
Akik új színt hoztak a magyar kézilabdába - egy asztalnál Martínnal, Ortegával és Pastorral
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/akik-uj-szint-hoztak-a-magyar-kezilabdaba-egy-asztalnal-martinnal-ortegaval-es-pastorral-2365533
Bár, amilyen állapotban Tomasevics van, még lehet a BL-ben is karcsúbb lett volna a szereplés már az első csoportban. De ezt már nem tudjuk meg.
Bizony lenne itt még tudnivaló, ami tisztítaná a képet.
A KEK-ben nekem inkább felrémlik ismét egy dupla orosz túra <#ravasz1>#ravasz1><#vigyor>#vigyor> Persze lehet belőle dupla dán is, egy kis FCM nosztalgiával.
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyébkétn pont erre a sok kérdésre akartam célozni. Az egész nem tiszta. Mindazonáltal el tudom képzelni a sajtótájkoztatós produkció és sok egyéb bénázás után, hogy Jeney keveri az óvást az óvási szándékkal (illetve a videó szerint helyenként biztosan így tesz), de a papiros szövege nélkül nem teljes a kép. Az sem derült ki, hogy mi kértünk-e több időt, és ezért hívták-e Glasert, vagy másról van szó. Nehéz megítélni ennyi alapján, csak a szagát érezni. Mindenesetre nem az jött le, hogy mi körültekintők voltunk, ahogy az se, hogy az EHF megkönnyítette volna az ügyintézést, mellyel kínos lett volna foglalkozniuk.
Szerk.: A KEK az szinte biztos. Már látom a tavalyi "Fradi-Érd döntő" mintájára az idei Fradi-Siófokot.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2014.09.23. 20:59:48
Az, hogy mi történt tényleg még mindig nem ismerjük. Vannak itt még homályos pontok...
Én is csak próbáltam lehetséges verziókat leírni az akkor ismert infók alapján. Egyébként meg egy kérdés, amit még nem boncolgatott senki és engem igazán érdekelne:
Egyáltalán miért kellett felhívnia az EHF képviselőnek Glasert? Miért volt szükség egyeztetni vele és miről?
Valamilyen dologban nem értettek egyet a felek? Milyen dologban volt szükség az ő esetleges állásfoglalására? Az óvás szabályai egyértelműen le vannak írva az EHF BL szabályzatban. Akkor miért? Valaki mást akart, mint ami ott van? Vagy nem tudták, hogy mi van ott leírva? Vagy valami másért? Érdekes pont ez a történések értékelésénél, amiről senki nem beszélt még. Lehet vannak itt még érdekes körülmények, amikről nem tudunk. Ahogy írod, azt sem tudjuk pontosan mi van abban a papírban, amit az EHF delegált írt.
Majd meglátjuk mi derül még ki és ezek hogy befolyásolják a képet. Sztem az ügy végkimenetele nem fog változni, a KEK-ben fogtok szerepelni.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2014.09.23. 20:30:00
DUNAFERR FOREVER!!!
Ez alapján összehord hetet-havat, és Glaserral csaktelefonon értekeztek, ahogy már világosabb a történet, hogy csak a zsűrielnök osztott autogramot. Megnézném én is, hogy mi is áll abban a nyilatkozatban. Mondjuk ha tényleg azt írták, hogy óvtunk, akkor valahol elismerték a szándékunkat., de még ez is necces, és kérdés, hogy tényleg így áll-e benne.
Szóval az első lehetőséget kizárnám. A másodikkal meg az a baj, hogy ezzel a megoldással túl nagy támadási felületet nyitna az EHF, Glaser pedig saját magát hozná tudatosan kínos helyzetbe. Ez is túl merésznek tűnik, akkor is, ha a következményekben nem hiszek.
Összességében tehát még mindig nem értem, hogy mi történt, mert mindkét verzió elég vad. Annyit viszont tudunk biztosan, hogy a pályán is vad dolgok történtek (szégyellhetjük magunkat, de várható volt, hogy ha még aránylag össze is kapjuk magunkat, nem most kezdünk el egy csapásra brillírozni, jó meccselés nélkül nem oldjuk meg), a zsűriasztalnál is, és igen, ahogy te is mondod, ezt az óvás dolgot mi mindenképp elszúrtuk, ezért nem is vontam vissza semmit a korábbi hozzászólásomból.
DUNAFERR FOREVER!!!
Egy: Az EHF tisztségviselői közül többen nincsenek tisztában a vonatkozó aktuális szabályokkal.
Kettő: Tudatosan megtévesztették a Fradi képviselőit, hogy később ne kelljen érdemben vizsgálódniuk az ügyben.
Majd lehet később megmagyarázni, hogy az egyeztető telefonbeszélgetésben a felek valamit félreértettek és ezért történt az egész és sajnálják.
Ha a Fradi képviselői ismerték a szabályokat, akkor ahhoz kellett volna ragaszkodniuk. Hagytak egy támadási felületet, amit az EHF kihasznált.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2014.09.23. 16:23:33
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ha ez igaz (alig tudom elhinni az újabb elképesztő fordulatot), akkor már nem tduom, hogy mit mondjak. Mi azért firkanthattunk volna valamit, de ez esetben az EHF is alulmúlja önmagát. Az ENSZ Biztonsági Tanácsa elé kellene vinni, és eltörölni őket a föld felszínéről. Nem azért, mert mi kiestünk, van ilyen, de azért a hazug sumákolásnak is határa! Nem, ezt még róluk sem hiszem el. Ilyen nincs!
Szerk.: Jelentkezzen, aki érti, mert nem értem, hogy mi történhetett.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2014.09.23. 15:44:41
Ettől persze még az EHF szólhatott volna a kasszánál vagy a szóbeli jelzésnél, hogy valami papirost adjunk már nekik oda. Nem tudjuk, hogy mi hangzott el.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
http://valogatott.blog.hu/2014/09/23/egy_ovas_arnyekaban
Utoljára szerkesztette: Breki33, 2014.09.23. 11:12:24
Szeged KKSE - MTK
Női NB I 4. forduló - Szeged
2014.09.23. 19:00 Duna TV
DUNAFERR FOREVER!!!