61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#57784 Siófok - Fehérvár 29-20 (18-5)
MTK - Dunaújváros 23-27 (14-11)
Ezzel tulajdonképpen megvan az alapszakasz bronzérem (a záró fordulóban az utolsó szegedieket fogadjuk hazai pályán), grat a csajoknak!
Az első félidőben megint az utóbbi időben már szokásos (váciak, békéscsabaiak és érdiek elleni) hátrányba kerülés volt ismét porondon. Azután a szünet után lehetett ismét kapaszkodni és fordítani. Meg kellene már tanulni normális első félidőt játszani. Bár nekem egyre gyanúsabbak a csajok, lehet mazochisták és igénylik a félidei fejmosást
Nagyon remélem, hogy Tréfi térdsérülése nem komoly...
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2015.03.07. 20:29:45 -
#57783 KEK:
Byasen Trondheim - Hypo Niederösterreich 23-24
MKS Selgros Lublin - FC Midtjylland 25-35
Zó!
Készülhetsz a dán útra
EHF Kupa:
Rosztov-Don - Asztrahanocska 37-19
Úgy fest, egy elég jó csapat vert ki minket ebből a kupából. -
#57782 FTC - Blomberg 34-25 (18-11)
A Fradi úgy nyert 9 góllal, hogy Pena nem játszott, Tomori nagyon gyenge volt elöl és a 2. félidő első felében gyalázatos volt a védekezésük. Igazából van vagy 15 gól a 2 csapat között, nem lehet probléma a visszavágón sem. -
primavis #57781 Ha Thüringer nem tesz csodát Volgográdban (minimum döntetlent elérve, amire kevés az esély, de ha igen, akkor akár második is lehet a végén), akkor az ETO készülhet a Vardar ellen! -
#57780 29-47 lett a vége a Vardarnak. Iszonyúan sok ez a 76 gól egy meccsen, a védelmek "nem is voltak pályán"... -
#57779 A Krim iszonyúan gyenge, a félidőben otthon 12-24-re állnak a Vardarral szemben. -
#57778 Dr. Kudor...A kéziben is. -
#57777 Végig szoros meccs volt a szünet után, kiélezett végjátékkal. Megint Kudor szerezte a győztes gólt. Simán a középházban végeznek, hiszen ha otthon nem kapnak ki a Békéscsabától az utolsó fordulóban akkor a 7. hely az övék. Ha netán kikapnának - erre azért kicsi az esély a csabaiak idegenbeli játékát ismerve - akkor is megvan nekik a 8 hely. -
#57776 A vége 26-27! Ha jól tudom, ezzel a Loki a középházban végez. Gratulálok! -
#57775 Mai bajnoki: M.óvár-Loki a félidőben: 15-15 -
Gabess8 #57774 "Intenzív, munkával teli, ugyanakkor sikeres négy éven vagyunk túl,"
Hát nem tudom szerintem cseppet sincs előrébb a sportág, inkább gyengülőben van szerintem. Vagy csak nem ért még be munka... -
#57773 A vége 29-23. Nehéz elképzelni, hogy ez a Nagybánya a BL-ben komoly eredményt tudna elérni. -
#57772 Bukarest-Nagybánya a félidőben 15-12
A Nagybányának nagyon hullámzó a támadó játéka. A védekezése sem acélos. Jellemző, hogy időntúliból is gólt kaptak. (Arenhart volt a kapuban éppen.) Szűcs Gabi jól szurkol... -
#57771 Pártkatona megy és pártkatona jön helyette. Bár az utód talán még nagyobb "polihisztor"... -
primavis #57770 na tessék!
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/kezilabda-tavozik-az-elnok-polgarmestert-javasolt-maga-helyett-2398801 -
primavis #57769 na tessék!
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/kezilabda-tavozik-az-elnok-polgarmestert-javasolt-maga-helyett-2398801 -
#57768 Meglepetés pedig nem született. Pedig Szabó E. valami 1 pontról beszélt valahol...(Komolyan gondolta vajon?) -
#57767 Mai tv-s program:
Győri Audi ETO - Érd
Női NB I 21. forduló - Győr
2015.03.04. 18:00 Duna World -
#57766 Ez a helyes link.
Ha úgy vesszük benne van egy "felhívás" is az MKSZ felé a későbbiekre. -
#57765 Ambros Martín: Nem leszek román kapitány!
http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2398541
„Nem leszek román szövetségi kapitány! Nem tehetek olyasmit, ami rossz a csapatomnak, a városomnak, az országomnak, a szurkolóimnak, márpedig nekem most az ETO a csapatom, Győr a városom, Magyarország az országom, és akik nekünk drukkolnak, azoknak nem árthatok. Ez a legfontosabb. Kapjak bármilyen ajánlatot, ha úgy érzem, hogy a kapitánykodás bármilyen módon, akár közvetve is az itteni munka rovására megy, nemet mondok.” -
#57764 Mesteredzői és edzői életmű díjak:
A Magyar Edzők Társasága pályázatot hirdetett... -
#57763 Mai történet:
Dózerólás előtt...
-
primavis #57762 OK, ezt nem tudtam!
A meglepő a Viborg feltámadása volt Metzben.
A Bud is simán lelépte az oroszokat.
DE szerintem az utolsó két fordulóban lesznek még meglepetések. -
#57761 Thüringer HC - Krim Mercator 33-21
HCM Baia Mare - IK Savehof 34-24
Metz Handball - Viborg HK 23-24
A németek nagyon nagy eséllyel negyeddöntősek, a helyezésük kérdéses a csoportban (3. vagy 4.).
A franciák meg valószínűleg kiszálltak a versenyből és a Viborg a románokkal versenyez a 3. helyért. A dánok mai győzelmének fényében érdekes lesz a jövő heti Viborg-Larvik meccs. Ha a norvégok leadják nekik a 2 pontot akkor megvan a 3. helyük, már mindegy lesz az utolsó nagybányai egymás elleni meccsük a versenyfutásban. Mert azt nem tudom elképzelni, hogy a románok pontot szerezzenek Győrben. -
#57760 A bíróküldés változatlanul kritikán aluli. Ha lesz egy alkalom, megkérdezek egy érintettet, bár most, úgy tudom, nem ő a felelőse a témának.
Újra csak érthetetlen, hogy egy olyan bírópáros vezet, amelyiknek egyszerűen nincs lehetősége "komoly" meccseken edződni. (Akár a törökök...)
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2015.03.01. 15:39:07 -
#57759 Miért is rendezte el az ETO magának a Budot?
A negyeddöntőkben van keresztbe játszás 1-4 és 2-3 szisztémában. A Final Fourba jutott 4 csapat között viszont sorsolás dönt a párosításról. -
#57758 A támadójáték gyenge volt, átlövések nélkül a norvégok falát nem lehet tartósabban megbontani. Kényelmesen terrorizálhatták Lökét, mert távolról nem volt komolyabb veszély. A 4 db kihagyott büntető nagyon nem fért bele, ilyen támadásvezetés mellett. Elöl szinte senkinek nem ment a játék, így nem is lehet ilyen ellenfél ellen nyerni.
A védekezés alapvetően rendben volt, ha meg nem, ott volt Grimsbö. Aki rendszeresen segített is a csapatán (43 %-os mutató) és az ETO legjobbja volt a meccsen.
A szünet után a sporik megadták a hazai pályát a norvégoknak, de volt ide-oda is elég sok fogalmatlan ítéletük. -
primavis #57757 Bocsi: Az ETO elrendezte... -
primavis #57756 A végére kipukkadt a Leipzig is Szkopljéban.
Az elrendezte magának az elődöntőre a Bud-ot.
Előzőleg viszont 3 ellenfele lehet: De valószinübb, hogy a két német közül a Thüringer, ha azok megverik a lipcsieket, Ha nem verik meg ,akkor kb. a Vardar. DE a lipcseiek is az eredmények játéka révén. -
primavis #57755 Te jó ég, hogy milyen rosszul játszik az ETO! Nem létezik, hogy két játékos hiánya (Mert Grimbső pótolja Lundet) ennyire legyengitette a csapatot! Igaz a portugálok játékfeklfogása is kedvez a Larviknak! -
Gabess8 #57754 Kérdés meddig fog oda tartozni, vagy a foci sorsára jut, mert a folyamat elkezdődött. Az akadémiák munkájában meg majd hiszem ha látom...
Szerinted mit, amit szoktak, semmit, kíváncsi leszek én arra az egyeztetésre... -
Gabess8 #57753 A hozzászólásban nagy igazság van..., kíváncsi leszek a hosszú távra. -
#57752 Már éppen ideje volt... -
#57751 Az előbbi idézet is ebből a cikkből való.
Még két érdekesség belőle:
"A világ legjobbjai közé tartozik a magyar férfi és női bajnokság, mi sem jelzi ezt jobban, mint az EHF TV érdeklődése, amely a jövőben magyar bajnoki mérkőzéseket is sugározna – a megkeresés súlyát jelzi, hogy a mostani az első alkalom bármely sportágat tekintve, hogy magyar nemzeti versenysorozat közvetítése iránt külföldről komoly érdeklődést támadt."
Nocsak, ez érdekes
"A női válogatott március 21-én Érden lép pályára az Eb-ezüstérmes Spanyolország ellen, azonban az MKSZ és a nemzeti együttes menedzsmentje a hosszú távú tervezhetőség érdekében a válogatottat adó klubokkal a közeljövőben egyeztetni fog, hogy minden fél számára megfelelő kompromisszumos megoldás szülessen a válogatott teljes 2015-ös programját illetően."
Eddig mit csináltak?
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2015.02.26. 18:22:20 -
#57750 Most jutott el a tudatukig? Már jó ideje ismert, hogy így lesz. -
#57749 Ezt ajánlom figyelmedbe:
"A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége a múlt nagyjairól sem kíván elfeledkezni, ugyanakkor fontos a sportág fejlődése számára a folyamatos előrelépés is.
Idén 50 éve született meg a magyar kézilabdázás eddigi egyetlen világbajnoki címe, a női válogatott aranyérme, amit a Magyar Kézilabda Szövetség méltóképpen kíván megünnepelni. A jeles évforduló kapcsán az idei esztendő a győztes csapat szövetségi kapitányának emlékére a Török Bódog emlékév címet viseli, az 1965-ben győztes csapat tagjai az MKSZ szervezésében kiutaznak Dortmundba, a siker helyszínére, a csapat legendás edzője emlékére pedig a Török Bódog Magyar Kupa nevet viseli a női MK idei négyes döntője, A Magyar Kézilabda Szövetség létrehozza a Török Bódog Emlékérem kitüntetést is, amelyet évente egy alkalommal ítélhet oda a szövetség Küldöttgyűlése egy kitüntetettnek, életműdíjként, a díjazott elsősorban az edzői karból kerülhet ki."
Hopp, felébredtek, többszöri és több oldalról érkező reklamálás után -
#57748 Ffi kézi BL átszervezés: felforgatják? -
#57747 Egy újabb szavazás eredménye. Nem meglepő módon németek németeket választottak. -
#57746 Mivel ott voltam a tegnapi meccsen, na és mivel elég egyoldalú véleményeket olvastam, én is ajánlok egy szintén szubjektív véleményt, de a "másik" oldalról. -
#57745 Ahogy lentebb írtam tegnap, a Picknek pont a németeket kellett volna elkerülni. A Löwen ellen messze nem ők az esélyesek, de talán ez jót tehet nekik.
A veszprémiek kellemes ellenfelet kaptak.