Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OK. Hely: J2 3 sor 15 szék.-😊
Isthy
Mai tv-s program:

Magyarország - Románia
Női válogatott felkészülési mérkőzés - Debrecen
2014.10.08. 17:15 DigiSport1

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ezek szerint a helyszín neked hazai <#wink>
Esetleg pénteken összefuthatnánk pár szó erejéig.

DUNAFERR FOREVER!!!

Én is , ha már hazahozták a viadalt!-😊
Isthy
A pénteki napon ott leszek a helyszínen <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, benne van az oldalukon a műsorban is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Péntektől Provident Kupa Szigetszentmiklóson. A 3 napos belépőjegy 4000 Ft, az egynapos 2500.
kaloz174
Most írta be valaki a handball.hu fórumába:
"Szerdán 17:10-től magyar-román a DigiSport1-en... " <#eljen>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Önkénteseket keresnek az EB-re:
Íme a felhívás.
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2014.10.06. 16:01:11

kaloz174
Most pedig megy a köpködés a szurkolótáborok között. Nem lehetne egyszerűen azt mondani, hogy további sok sikert neki, ott, ahol van, amit választott? <#confused>

Isthy
Én nem kételkedtem, amikor meghallottam.
Elolvastam a német portálon vele készült interjút és abban elmondja, hogy az idény végén akkor is váltott volna, ha továbbjutnak a BL csoportkörbe. Hiányzott neki az otthoni környezet és az igazi profi életforma nem annyira jött be neki. Megszokta, hogy a kézi mellett van egyéb munkája is.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Steinbach távozik...

Akkor mégis igaz.

Isthy
Nem véletlenül írtam, sokadik eset már...

DUNAFERR FOREVER!!!

Kérdezd meg Tomoritól!-😊
Isthy
Igen, a végén kár volt korán kapura lőni és így még a 4 gól sem maradt meg. Nem értem ilyenkor miért nem várnak az utolsó 4-5 mp-ig a lövéssel. Pedig időkérés is volt előtte és volt majd fél percük hogy játszanak. Reméljük a végelszámolásnál nem lesz majd jelentősége ennek az egy gólnak.
A meccs legeleje is ilyen volt, ott is benne maradt egy gól. Gergő lerohanásban "leutánozta" Kovacsicz Móni vb-s labdavezetési produkcióját...

Mikler szépen teljesített új csapatában egy komoly ellenfél ellen, sokat tett hozzá a győzelemhez.

DUNAFERR FOREVER!!!

Kár, hogy a Veszprém kiengedett a végén s 5 gólos előnyből csak 3 maradt. A németek jó csapatot alkotnak, de csak 3 egyéniségük van, akik tartják a csapatot (Landin, Gensheimer és Petterson. Az utóbbi a legkiismerhetetlenebb jobbátlövő a mostani mezőnyből).
Isthy
Kielce - Pick 37-32 (18-17)

A szünet után az első 10 percben elmentek 5 góllal a lengyelek (24-19) és ezt az előnyt végig tartották. A kapott gólok száma iszonyatosan sok, a védekezésén sokat kell majd javítania a szegedieknek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
18-17 a félidő a Kielcenek

Szépen tartja magát a Pick, teljesen egyenrangú ellenfelei a lengyeleknek. Az első negyedórában még szebb volt a helyzet, hiszen addig szinte végig a szegediek vezettek. Azután inkább a lengyelek voltak elöl és a 25. perc tájékán 3 góllal is vezettek. De a végjátékban 1 gólra szűkítette hátrányát a Pick.
A kérdés, meddig bírják. Mert tavaly többször előfordult, hogy a végére elfáradtak és komolyabb vereség lett belőle.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2014.10.04. 14:43:01

DUNAFERR FOREVER!!!

Hát igen...Mondjuk Such helyett ott van Lukács, de Szekerczést már elküldeni is marhaság volt.
Isthy
A fiatalok beépítésével eddig nem alkottak nagyot. Változás kellene ebben EG-nél és másoknál is. Such és Szekerczés visszatértére nem fogadnék nagy tételben...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azért az leginkább akkor lehet veszélyben, ha Tomasevicset tényleg műteni kell és kiesik hosszú időre. Óvatosan azzal a 3. hely dologgal, idén már az érdiek se neveztek az alapján <#ravasz1> Van tennivaló bőven a csapatnál és a vezetésnél is.

DUNAFERR FOREVER!!!

No most van alkalom arra, hogy a fiatalokat beépitsék a csapatba, visszahozzák a kölcsönbe adottakat (főleg Szekercést) és jövőre ütőképes csaapattal induljanak. Most nincs eredmény kényszer a hátukon.
Igen, egyre komolyabban veszélyben az ezüst. Még szerencse, hogy BL-selejtezős égésre lehet nevezni harmadik hellyel is, hátha jövőre beóvjuk magunkat a csoportkörbe.
Isthy
Mai tv-s program:

KS Vive Tauron Kielce - MOL-Pick Szeged
Férfi BL 2. forduló - Kielce
2014.10.04. 14:00 DigiSport1

MKB-MVM Veszprém - Rhein-Neckar Löwen
Férfi BL 2. forduló - Veszprém
2014.10.04. 21:00 DigiSport1

A Cunderen pedig nézhető lesz élőben 18:00-tól:

Dunaújvárosi KKA - Békéscsabai ENKSE

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Kapsz izgalmat, ha már értékeled: Laura a hírek szerint távozik és sztem egy BL-ben játszó csapatnál köt ki. Talán éppen a lipcseieknél... (Akik egyébként most harmadszor ütötték el a BL szereplés lehetőségétől). Tomori visszakerülhet balátlövőbe...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem is lett volna értelme, most helyesen döntöttek.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Megvan az új edző Vácott Valószínűleg népszerű döntés született.

Arra gondoltam, hogy eredmény szinten már nem tud jól elsülni. Az ETO ellen esélyünk jelképes is alig van, a KEK-ben pedig csak a végső győzelem számít már sikernek, de az sem pótolja a BL-t. Kevés olyan meccsünk is lesz, amelyre igazán szépen fel kell szívni magunkat. Minden nagy képűség nélkül, de ez a legrosszabb: papíron komoly nemzetközi kerettel nézni a negyedgőzzel hozott - vagy nem hozott - "sörmeccseket", miközben komoly nemzetközi meccsek nincsenek. Persze van egy 3-4 magyar csapat, mely ellen oda kell figyelni.

Érdekel, hogy milyen utat jár be a csapat, hogy épülnek be a fiatalok, ahogy a korosztályos találkozók is, továbbra is kijárok, remélhetőleg külföldi KEK-túra is összejön, akár már Szerbiába, de nagy dobásra nincs okom számítani, és egyelőre azt sem látom, hogy miképpen rángatjuk ki magunkat ebből a hajunknál fogva, de így izgalmasabb 😊
" A szezon meg már úgyis kuka, az tény. "
Ugyan már nem írj ilyet, az tény hogy nagyon rosszul folyatódott, mert ugye ez már tavaly elkezdődött és most jött ki igazán. De fel a fejjel most kell igazán mindenkinek egy szebb jövőért, pont az ilyen szurkolóknak mint te is vagy, úgy hogy hajrá!!!!
Nincsenek illúzióim, csak örültem annak, hogy láttam valami szépet is. Olyan sok rosszat írok mostanában a csapatomról (már amennyire sokat írok), jól esik, ha van alkalmam jót is. A szezon meg már úgyis kuka, az tény. A tét csak az, hogy a KEK-re meg tudjuk emberelni magunkat, hogy tavallyal ellentétben legalább ott vigasztaljuk amgunkat. Meg persze rálépni egy olyan útra, aminek van jövője is.
Nem sok köze van ennek a németekhez, az EHF-nek itt magát kellett védenie, és megakadályozni azt, hogy ebből precedens legyen. Valójában nekik jól jött volna a főtblán a Fradi és az FCM (pláne a Lipcsével együtt), nem hiszem, hogy örültek ezeknek a kieséseknek.
Hivatalos: nem fellebeznek.
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-nem-fellebbez-tovabb-a-fradi-marad-a-kek-2367487
Én csak azért is felebeznék és végigvinném az ügyet, persze valószínűleg KEK lesz belőle. ( A felebezésnek akkor lenne nagy értelme, ha a magyar csapatok mögött állna egy egy erős szövetség, nem ilyen inpotens mint a mienk. Az is egyértelmű szerintem, hogy Német csapat ellen nem fognak nekünk ítélni. Itt lenne az ideje hogy átgondolják az illetékesek a diplomáciai munkájukat, ide ért Andorka "úrat" is, persze ezek tekintetében nincsenek illúzióim)
Isthy
Sztem nem kellene már erőltetni... Persze majd az illetékesek határoznak, gondolom nemsokára azt is megtudjuk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mindig ez a legkönnyebben járható út. Nem biztos, hogy célravezető, de majd kiderül.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
<#shakehead><#sir>...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem tudom minek nekik újabb irányító... OK, Chema befejezi... De ott van Lékai és Ruesga, utóbbi végre kaphatna lehetőséget, mert sztem már jobb, mint Rodriguez...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
A következtetés számomra: nem szabadott volna ennek az ingyenélő társaságnak megadni az esélyt, hogy ők "döntsenek". (Gondolom, ezzel nem mondtam újat, sokan vagyunk így vele.)
Innen már méginkább veszett fejsze nyele a fellebbezés.

kaloz174
Sokba került Vácott a vereség:
Konkolyt menesztették.

Nem ez az első eset arrafelé, hogy az edzőnek kell mennie. Kérdés, ez megoldás lehet-e, na és ki lesz az utód?

Eleve már a cseh delegátustól is félni lehetett, s kiderült, hogy joggal. Mióta léteznek csehek soha sem álltak a magyarok mellett! Ez nemcsak a történelem folyamán bizonyosodott be, hanem a sportban is. Nem emlékszem olyan bármilyen sportbeli konfliktusra, amelyben a cseh bírók/játékvezetők/delegátusok/sportvezetők minket favorizáltak volna, de legalább is elfogulatlanok lettek volna! S nem vagyok mai gyerek!
kaloz174
Szeretettel és szomorúan emlékezünk nagyszerű beállósunkra, születése napján. <#shakehead><#sir>
Emléke örökre elkísér bennünket.

Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2014.10.02. 14:45:02

Isthy
Ha esetleg valaki nem értené: az EHF indoklása alapján arra a következtetésre juthatunk, hogy a két játékvezető hölgy süket volt...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az EHF elutasította a Fradi fellebbezését.

Ahogy várható volt, az indoklás pedig... inkább nem mondok semmit.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Boldog Születésnapot Kulcsi

kaloz174
Ha jól látom, anyagi gondok vannak a Metalurgnál...
Érdekesség, hogy a KEK-ben a női csapatuk a Siófok ellenfele.

kaloz174
Új veszprémi igazolás:
az irányító szerepkörben.
"A macedón Metalurg Szkopjében kézilabdázó Pavel Altman a következő szezontól Veszprémben szerepel."

Isthy
Mai tv-s program:

Ipress Center-Vác ‒ Érd
Női NB I 6. forduló - Vác
2014.10.01. 19:00 Duna TV

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ami azt illeti, most megnéztem, a Wikipédia szerint tegnap volt a szülinapja...
Na mindegy, a jókívánság akkor is sokszorosan kiérdemelt! <#eljen> <#worship><#wink>

kaloz174
Az érdem nem az enyém, viszont ha már olvastam róla egy helyen, itt is megírom, hogy ma van a születésnapja a magyar női kézilabda egyik legnagyobb alakjának.
Sok szeretettel köszöntöm a távolból Sterbinszky Amáliát, a legendás "Amált", aki meghatározó alakja volt a magyar válogatottnak és a BEK-győztes Vasasnak is.
Képek róla, egykor és nemrég:

Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2014.09.30. 21:21:12

Isthy
Ezen cikk szerint döntés leghamarabb szerdán várható a lipcsei események ügyében. Amit valószínűleg csütörtökön tudunk majd meg. Bő 1,5 hét alatt sikerül majd döntést hozni...

DUNAFERR FOREVER!!!