Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Egyértelmű cél a bajnoki dobogó Siófokon. A KEK-ben nincs célkitűzés, persze minél tovább szeretnének jutni.
DUNAFERR FOREVER!!!
Most Orsi volt a legjobb egyértelműen. A BL-ben bizonyíthat tovább, az megfelelő értékmérő lesz.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Szinte végig uralta a meccset a Pick, nem nagyon forgott veszélyben a győzelmük. A végén kicsit kár volt az utolsó 3 perc 0-3-as "lehozásáért"... Balogh vezérletével, Sierra hathatós segítségével biztosan szerezték meg a győzelmet és hosszú ideje először nyertek idegenben meccset a BL-ben.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem láttam a mai meccset más program miatt, ahogy látom jobban is jártam. Nagyon úgy fest, hogy novemberre maradt a kérdéses helyek eldöntése, akkor valamivel erősebb csapatok ellen.
DUNAFERR FOREVER!!!
Reménykedjünk! <#wink>#wink>
Számomra változatlanul nem meggyőző Szamoránszky védekezése, bár NA-nál egyértelműen prioritást élvez. Erdősivel kapcsolatban is ugyanezt érzem. (Bár ma árnyalatnyival talán jobb volt ezen a téren.)
Kiss Éva pedig valamiért visszaesett. Herr Orsi viszont kellemes meglepetés eddig.
jobbulást neki
köszi az infót
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
DUNAFERR FOREVER!!!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ami viszont örömteli, hogy a fiatalabbak ma is elég sok lehetőséget kaptak. Rég volt ilyen a válogatottnál <#eljen>#eljen>
A két norvég sípmester hölgy tevékenysége tegnap és ma is elég sok kívánnivalót hagyott maga után...
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2014.10.11. 20:54:04
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DVSC - TVP – EUbility Group - Békéscsabai Előre NKSE: 31-26 (15-15)
Holnap találkozzunk mondjuk a szünetben a csarnok bejáratánál benn, ott ahol a karszalagokat osztották. Piros válogatott mezben vagyok, farmer térdnadrágban.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Bíró Blankát én nem láttam olyan rossznak. Egy fiatal, tapasztalatlan kapusról van szó, végül is.
bemutatták...
Lehet, hogy az én készülékemben van a hiba, de elsőre sem a klipp, sem dallam nem hagyott bennem maradandó nyomokat.
Nem lehetne egy újabb verzióra frissíteni? <#wink>#wink>
Zácsik Szandra babát vár. <#eljen>#eljen>
Jó kérdés, még jó is lehet, egy biztos minden téren van tekintély. Tényleg kérdés, hogyan tudja összeegyeztetni a kettőt?????
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Na de majd a felkészülési torna választ fog adni a nyitott kérdésekre. Aztán lesz, ami lesz. 😊
Az első félidőben jó volt a támadójáték, a szélsők jó megjátszásával és eredményességével. Ráadásul gyors gólokat is szereztünk, egyedül a beálló poszt nem tudott igazán hozzátenni. A védekezés viszont nagyon gyengére sikeredett. A román beállós nagyon élt középen és a kipattanókból is rendre gólokat kaptunk. A kapus teljesítmény is a védelem gyengeségéhez idomult.
A szünet után a támadójátékunk kicsit visszaesett, leginkább a csere szélsőink gyenge teljesítménye miatt. Sajnos beállóban továbbra sem javult a játék. Ennek ellenére simán meg tudtuk nyerni a meccset, mert hátul nagyot javult a játék. Sokkal jobban védekeztünk és a kapusteljesítmény is feljavult ezzel párhuzamosan.
Összességében elöl és hátul is több biztató momentum, ezeket kell hasznosítani a későbbiekben.
DUNAFERR FOREVER!!!
A Magyar Kézilabda-szövetség sajtótájékoztató keretében mutatta be a férfiválogatott új szövetségi kapitányát, Talant Dusebajevet. A 46 éves szakember a lengyel Kielce irányítása mellett vállalta el a munkát, férfi nemzeti csapatunk első külföldi kapitányaként. Megbízatása 2017 januárjáig, a franciaországi világbajnokság végéig szól, másodedzője a csurgói Sótonyi László lesz.
DUNAFERR FOREVER!!!