Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
??? tegnap szilveszter??? akkor meg se kérdezem az elfogyasztót ital mennyiséget.. :-)))
Én biztis, hogy nem maradok fent... viszont felveszem és holnap délután megnézzem.
Én biztis, hogy nem maradok fent... viszont felveszem és holnap délután megnézzem.
JA jó angolosoknak ajánlom a komnetal forumát, ott már természetesen felvetették ezt a két jelenetett is, gondolom ott is jó pár napig téma lesz.
De mégis: nem lehet ennek semmi következménye? Csak van erre valami szabály???
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Elõször is hatalmas gratuláció a csajoknak! Le a kalappal elõttük!<#taps>#taps><#worship>#worship>
A világ legjobb csapata ellen idegenben végig partiban voltunk és nem sok hiányzott a bravúrhoz. Sajnos elmarad a békaügetés a háztömb körül, de ami késik nem múlik (talán csak 2 hetet kell halasztani) <#wink>#wink>
Mindkét félidõ érdekes körülmények között ért véget. Az elsõben szabálytalanul cseréltek egy játékost idõntúli szabaddobásnál. De csak visszacsere volt, vajon erre mint szabálytalan dologra nincs retorzió? (mondjuk 2 perc)
A második végén meg úgy dobtak gólt, hogy közben Anja a pályán sétált.
Csatlakozom montihoz, no comment...
A világ legjobb csapata ellen idegenben végig partiban voltunk és nem sok hiányzott a bravúrhoz. Sajnos elmarad a békaügetés a háztömb körül, de ami késik nem múlik (talán csak 2 hetet kell halasztani) <#wink>#wink>
Mindkét félidõ érdekes körülmények között ért véget. Az elsõben szabálytalanul cseréltek egy játékost idõntúli szabaddobásnál. De csak visszacsere volt, vajon erre mint szabálytalan dologra nincs retorzió? (mondjuk 2 perc)
A második végén meg úgy dobtak gólt, hogy közben Anja a pályán sétált.
Csatlakozom montihoz, no comment...
DUNAFERR FOREVER!!!
Hát nincs túl sok érteleme óvni... viszont érdemes panaszt vagy valami ilyesmit tenni, úgyani minimun 2nagyon durva szabálytalansá nem lett megfelelõen "díjazva". És ki tudja, hogy mi volt még.
A kommentátor (Egri volt talán) még sosem látta Anja Andersent a pályán sétálni. Pedig nem ez az elsõ alkalom...(valószínûleg nem is az utolsó). És volt egy olyan is, hogy Anja A. nem ismeri a kézilabda szabályait? Szerintme ismeri csak nem érdekli túlságosan.
Érdemes lesz a Dunaferr meccsért fent maradni, az biztos!😊)
Csak az a gond, hogy biztosan nehezen viselem majd, hogy a Sl. megint úgy nyert, hogy nem csak 7-en voltak a pályán!😞((
Csak az a gond, hogy biztosan nehezen viselem majd, hogy a Sl. megint úgy nyert, hogy nem csak 7-en voltak a pályán!😞((
Nem azért, de ha Anja A. bent volt a pályán, meg lehet-e óvni a meccset???
No megnézve a végét no comment....
jöhet a vacsi
jöhet a vacsi
Azt akartam mondani, hogy ezt a slagos csapatot a multkori játékkal meg lehet verni.
És ha ez nem csoportmeccs lenne nemsok esélyük lenne szerintem.
És ha ez nem csoportmeccs lenne nemsok esélyük lenne szerintem.
Grat a GYõrnek a gyözelemértr és grat a Dferrnek, igaz, hogy kikaptak de szerintem nagyon de nagyon régota nem szenvedet így meg ez a dán csapat a gyõzelemért.
Hát nem!😊
igaz azóta már ismét egyenlõ, de csak így tovább szépen tartják magukat.
ezt most olvastam a Do-n 😊
49. perc:
Ismerõs képlet: rendre visszaveszi a vezetést a Slagelse, de szorosan ott liheg a nyomában, és egyenlít a Mi Csapatunk - hiába szerez mindig minimális elõnyt a kegyetlenül erõs vendéglátó, Boki és Bulath Anita góljaival újra egyenlõ az állás: 19-19 után pedig bekövetkezett a CSODA - átvette a vezetést a Dunferr!!! 19-20, IDE!!! Ez az, lányok, kitartás!
49. perc:
Ismerõs képlet: rendre visszaveszi a vezetést a Slagelse, de szorosan ott liheg a nyomában, és egyenlít a Mi Csapatunk - hiába szerez mindig minimális elõnyt a kegyetlenül erõs vendéglátó, Boki és Bulath Anita góljaival újra egyenlõ az állás: 19-19 után pedig bekövetkezett a CSODA - átvette a vezetést a Dunferr!!! 19-20, IDE!!! Ez az, lányok, kitartás!
Nem kíméli õket a sérülés-hullám.
elnézést a gyõriektõl de ez egy gyenge meccs közben meg a Dunaferr csodát tehet
Akartam vmit írni korábban de babonából csak a meccs végén
Akartam vmit írni korábban de babonából csak a meccs végén
mindig is azok voltak....
szerintem meg még egy 2 percet érdemeltek volna...
szerintem meg még egy 2 percet érdemeltek volna...
ha bejönn az oldal katt a Go to sportsresultater.tv2.dk to find the livescore page a hivatkozásnál.
Nekem a kedvencek között van az oldal én itt szoktam nézni az erdményeket.
Nekem a kedvencek között van az oldal én itt szoktam nézni az erdményeket.
Azt hittem közvetítést mondotok.
Félidõben amit mutattak Slagelse nem lett népszerûbb szememben
tök arrogánsak...........
Félidõben amit mutattak Slagelse nem lett népszerûbb szememben
tök arrogánsak...........
Na, már a DO is képben van, úgy tûnik!😊
"The access to the requested data is not permitted on this website (http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1072088840), if you are in disagreement please contact Enetpulse Aps
Go to sportsresultater.tv2.dk to find the livescore page"
Go to sportsresultater.tv2.dk to find the livescore page"
http://sportsresultater.tv2.dk/index.php?g=hb&mt=h18850]
Nekem mûködik ez a dán TV2.
Nekem mûködik ez a dán TV2.
Gogirla nincs nagy formában ma. Mi lehet vele?
õõõ, hazaértem korongról...
italba folytottuk bánatunkat a meccs után. 😊))
ma hajrá magyarok!
italba folytottuk bánatunkat a meccs után. 😊))
ma hajrá magyarok!
Gadrika http://ferlingbernadett.hu
Valóban, egyik csapat sem tûnik meggyõzõnek. Végülis a Hypo viszonylag biztosan hozta a meccset.
DUNAFERR FOREVER!!!
A vége 36-30. Nem tûnik valami igazán erõsnek egyik csapat sem.
Nagyon hullámzó a meccs, a végén nagyon sok buta indításgólt kapott a Podgorica.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sirály, csak ne kellett volna a proxy beállításokkal elszórakozni...
Kösz, nézem😊
Aki akarja nézni a Hypo-Podgorica meccset livestream, az itt megteheti ma 20:15-tõl:
MediaHopper
Válasszátok ki Ausztriát, azon belül a TW1-et.
MediaHopper
Válasszátok ki Ausztriát, azon belül a TW1-et.
DUNAFERR FOREVER!!!
Semmi hasonlóság Helgával kapcsolatban.
"Jelen pillanatban semmilyen átigazolásban nem tudunk gondolkozni.Ha képesek leszünk ezt a csapatot együtt tartani az már nagy öröm lenne számomra. "
Németh András
"Jelen pillanatban semmilyen átigazolásban nem tudunk gondolkozni.Ha képesek leszünk ezt a csapatot együtt tartani az már nagy öröm lenne számomra. "
Németh András