Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A második félidõ egyébként mindjárt úgy kezdõdött hogy elhúztak 3-0ra a horvátok, aztán vezettek asszem 5ttel is amikor Skaliczki idõt kért és visszahozta az "elsõ sorunkat". Ilyés volt a legeredményesebb 6 góllal. Védekezzéssel van illetve a támadásbefejezéssel - szokásos gondok. Ez mondjuk csak az a én véleményem, lehet más máshogyan látta.
Breki33
köszi
Breki33
Helgára is volt

De ezt elõre nem érdemes találgatni.

És a vállogatott szempontjából is jobb lenne a Fradi
Néztem. Cro-HUN: 33-30
A HRT2 adta, illetve adja a horvátok meccseit.
Isthy
Stanleyvel értek egyet, valszeg a Cori. Bea szinte biztos, hogy abbahagyja és leginkább sztem a Cornexi az esélyes. Fradinak sztem nem igazán lesz anyagi háttere hozzá, meg egyebek, viszont a Cornexinél meg van pénz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
majd meglátjuk
Nincs.

Breki33
nézed tv-ben?
Breki33
de
Honnan az info?

Remélem a második félidõre javul egy kicsit a védekezésünk, mással nincs nagy baj, mint az eredmény is mutatja. Bár csak az uccsó percben vezettünk, addig egy góllal a horvátoknál vot mindig az elõny, illetve egyenlõ volt, 16-16nál 3x is vezethettünk volna, de aztán nem jött össze.
:-)
Ügyesek, csak így tovább!

Ja, hogy oda igazolna... Hát az jólenne, mert akkor rendezõdõtt az anyagi háttér, de jelen állapot szerint kizártnak tartom sajnos... :-((

Félidõben CRO-HUN:17-18
Esély nincs rá.

???

Breki33
Fradi
Nem tudni, majd az idõ múlásával kiderül.
Szerintem nincs rá lehetõség, legalábbis errõl nem találtam semmi infót.

Forral bor... nyáron boros kóla.... 😊

Cornexi, a nõvére helyére. Esetleg Vasas.

Eszti szerintetek hol folytatja majd?
Kicsi marad még Coriban, vagy befejezi a szezon végén?
Livestream nem lehet majd követni a Slagelse elleni meccset?!

Na lassan készülõdöm, fél 7kor Interliga meccs Újpest-Dac.
Elõtte alapozni kell, forralt boros idõszak van. 😉

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

Isthy
Kell is nekik az erõsítés, ha akarnak valamit az európai kupákban. Ráadásul az utóbbi idõben kiválóan játszó Eszti nyáron szinte biztos, hogy el fog jönni tõlük haza, õt is pótolni kell.

Gondolom az osztrák és portugál TV nem közvetít, a norvég meg túl drága lenne, ha egyeltalán õk is adják.

DUNAFERR FOREVER!!!

Erre gondoltam én is... de vannak szavak, amiket nem tudok megfejeteni... Meg én azt is olvatam, hogy még igen csak fognak erõsíteni az idén.

No de más. Vajon miért nem közvetítenek egy ehf meccset se? Arról nem is beszélve, hogy vasárnap reggel 6-ra megyek így szombaton megtudom az eredményt és majd vasárnap délután vagy este vissza is nézhetem a meccset.... És akkor megint lehet mérgelõdni...

Isthy
Az FCK oldalán is fenn van a hír, hogy a szerzõdése 2006. júl. 1-tõl 2008. jun. 30-ig szól. Különösebben nem izgat a dolog, ahogy kommentálták az oldalon is a dán és az európai kézilabda elején akarnak lenni, ehhez szükségük van klasszisokra. Jövõre a nemzetközi kupákban eredményesen akarnak szerepelni. Ne feledjük, Ginen kívül csak Pedersen a másik kapus, aki valszeg nem nemzetközi szintû. Gin most kidõlt egy idõre és ez máskor is elõfordulhat a jövõben, kell nekik Ginen kívül egy nemzetközi szinten jegyzett kapus az európai kupákban az eredményes szerepléshez a köv. idényben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Az isztriai kupát szerintem magyar adón nem tudod nézni, a horvátok biztos adják a saját meccseiket, ma 16.25kor lesz a horvát-magyar a HRT2-ön. Nem értem ennyi sportadóból egyik tényleg közvetíthené. <#gonosz3>
Isthy a következõ hírhez mit szósz? Az FCK leigazolta azt a svéd kapust Madeleine Grundström, akinek az igzolási híre január 30.-án röppent fel. No most már nem értem az egészet...

Breki33
szval akkor indulok aranygaluskázni
Breki33
hát én egyre nézek haza

illetve érek haza

please jegyzeteljetek
Elvileg ma 12:00-tól ismétlik azt a müsort,a hol NA nyilatkozott. sport1-en

szerintem nem, nem láttam sehol sem infót errõl.

Boldog Szülinapot 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
Az isztriai tornát lehet nézni vhol?
Nagyon Sok Boldog Születésnapot!

Breki33

BOLDOG SZÜLINAPOT

Hege eto
Isten éltessen!

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Minden sérültnek mielõbbi teljes gyógyulást kívánok!

EGY CSAPAT VAN CSAK NYUGATON... http://gportal.hu/portal/vertenorsi/

Boldog születésnapot kívánok én is, ha már így kiderült! 😊

kaloz174
Nagyon sok boldogságot kívánok én is! <#eljen>
Majd iszom 1 bodzát az egészségedre. <#pias><#nyes>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Kösz. Végre elmúltam 18😊))

Isthy
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT STANLEY!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Akkor mindkettöjüknek jobbulást és lássuk õket minél elõbb gyõztes csapatokban
Isthy
Sikeres mûtétet és mielõbbi gyógyulást!

DUNAFERR FOREVER!!!

Helivel minden rendben ment, szombaton délután jöhet haza!

Õ mûtötte Perez Carlost és Nagy Ivettet is többek között, a fizikai gyógyulás jóval gyorsabb lesz, mint a hagyományos módszerrel. A többi, a lelki dolgok, a forma visszanyerése már a játékoson múlik majd.

Ez nem jó hír!
Gyors jobbulást nekik!

2006. január 12.
Mûtétre várva
Kati a héten hazatért Magyarországr, mégpedig prózai okokból. Két héten belül a budapesti Sportkórházban megmûtik a világbajnokságon megsérült könyökét. Ha a minden a tervek szerint halad, hamarosan újra a kapuba állhat.
forrás:http://www.palingerkatalin.com/

Mielõbbi jobbulást!

Breki33
Szimpatikus nyilatkozat

Helgának mielõbbi gyógyulást
Isthy
Zsolt interjújában érdekes dolgokat hallhatunk az új dán szövetségi kapitánytól.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Helgát ma mûtik, a folytatásról és egyebekrõl így nyilatkozott:

"Azt gondolom, a legfontosabb az, hogy egészséges legyek, ezért mindenképpen szükséges a mûtét, bár az is felvetõdött, hogy esetleg nem pótoljuk a szakadt szalagot – mondta Németh Helga. – A mûtétet megbeszéltem Hangody László professzorral, benne maximálisan megbízom. Azt gondolom, jó referenciája vagyok, hiszen a bal térdemet is õ tette rendbe egy hasonló sérülés után. Még õt is meglepte, hogy három hónap alatt teljesen felgyógyultam. Megmondom õszintén, nagyon optimista vagyok a felépülésemet illetõen, már az jár a fejemben, mindent megteszek, hogy a bajnoki hajrában ismét ott lehessek a csapatban, és éremhez segíthessem a Ferencvárost."

Gyors gyógyulást Helga!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Melinda topicjában a Dferr fórumban van egy klip, amit VMan csinált Meli nagy pillanatairól a Lada meccsen. Nagyon szuper lett! <#eljen><#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Olvastam én is a Dferr fórumában :-((((
Írtam Zsoltnak, hogy írjon valamit a meccsrõl és a csajokról.

DUNAFERR FOREVER!!!